Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar yeni bir diyete başlıyorum :KK53: diyetimin adı eşofman diyeti :KK53: 2 sene önce, 68 kilo iken, zayıflar giyerim diyerek, cok beğendiğim bir eşofman takımı almıştım 1 beden küçüktü ve görüyorum ki sözde kilo verip o eşofmanı giyebilecekken kilo aldım ve artık hiç olmuyor :KK53::KK53::KK53: 2 Senedir dolabimin kuytu köşelerinde duruyor o eşofman
boyle Giderse herhalde ölene kadar giyemeyecegim :) her hafta eşofmanı deneyeceğim, üstüme tam olana kadar vazgecmeyecegim diyetimden :KK53::KK53:

Menüm:
Sabah:1 b su. 4 xlebçı. 2 yk kaymak. 2 yk lor. bir az peynir. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 1 b çay. 2 hurma.
Öğlen: 1 tabak yoğurtlu makarna.
Akşam: 1 parça kemikli haşlama et bir azcık suyundan. 1 dilim ekmek. 1 kase yoğurt. akaşm yemeyimi 5-de yedim.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı.
Menün gayet hoş canım

Kizlar yeni bir diyete başlıyorum :KK53: diyetimin adı eşofman diyeti :KK53: 2 sene önce, 68 kilo iken, zayıflar giyerim diyerek, cok beğendiğim bir eşofman takımı almıştım 1 beden küçüktü ve görüyorum ki sözde kilo verip o eşofmanı giyebilecekken kilo aldım ve artık hiç olmuyor :KK53::KK53::KK53: 2 Senedir dolabimin kuytu köşelerinde duruyor o eşofman
boyle Giderse herhalde ölene kadar giyemeyecegim :) her hafta eşofmanı deneyeceğim, üstüme tam olana kadar vazgecmeyecegim diyetimden :KK53::KK53:
İyi fikir kız ben de yapıcam.:KK15::KK15::KK15:

he 020.webp

HAMINIZIN 8 MART BAYRAMINIZI ÜREKDEN TEBRİK EDİREM. HAMIMIZ BİR ÖMÜR BOYU XOŞBEXT FİRAVAN SEVİNCLİ NEŞELİ OLAQ AİLELERİMİZLE VE BÜTÜN SEVDİKLƏRİMİZLE BERABER.

Günaydın kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi Pazarlar :KK68:
Umarım bu gününüz de bol eksili ve az kalorili olur :KK66:

Dün akşam geç saatte eşim sağ olsun kızların aklına kurabiye soktu :KK67:
Gece gece yeni aldığımız Kurabiye Tabancasını denedik :KK53: tabi yapıpta yememek olmazdı ve onların yüzünden bende 3 - 4 tane ufak kurabiye yedim :KK67:Neyse buda benim uzun süreden sonra kaçamağım sayılıyor ve çok uzun bir süre kaçamak yapmayacağıma dair sizlere söz veriyorum :KK15:

Sabah şükür 8de uyandım ve bir güzel keyif kahvemi içtim hazır herkes uyurken :21:
Sporumuda yapacaktım ama eşim uyanınca onunla sohbete daldık üstelik bu haftada akşamları spor yaparak bünyemin tepkisini ölçeceğim :KK66: Belki daha işe yarar sonuçta zaten sabahları aç oluyorum ama akşam yaparsam belki yediğimin fazlasını da yakıp daha iyi bir sonuç alırım ( sonucumdan tabi çok memnundum ama denemek istiyorum hangisi bana daha yararlı olur diye :KK66:

Sabahlarıda metabolizmayı hızlandırmak için 1 Mİl leslie yaparım diye düşünüyorum :KK66: hem yorulmamış olurum hemde yine az da olsa metabolizma hızlanır diye düşünüyorum :KK66: akşamda saat 8den sonra 3 Mİl lesliemi yaparsam sabaha kadar metabolizmayı çalıştırmayı hedefliyorum :KK66:

Neticelerini tabiki sizlerlede paylaşacağım :KK66:

Şimdilik bugün için bir planımız yok o yüzden biraz iş yaparım ki yarın sabaha birşey kalmamış olsunda bende düzenimi aynen sürdürebileyim ( bu hafta çok rahat ettim işlerin çoğu yapılmış olunca ve gündüz çok uzun süreler evle uğraşmak zorunda kalmadım :KK68: )

Bence çok isabetli ve motive edici bir diyet planı olmuş canım :KK60:
İnşallah en kısa zamanda da o eşortmanın içine girebilirsin :KK66:
Ufak ufak sporunuda yapıp artırabilirsen zamanla eminim hem daha çabuk olur o eşortman hemde çok daha fazla vermiş gibi görünürsün :KK15:

HAMINIZIN 8 MART BAYRAMINIZI ÜREKDEN TEBRİK EDİREM. HAMIMIZ BİR ÖMÜR BOYU XOŞBEXT FİRAVAN SEVİNCLİ NEŞELİ OLAQ AİLELERİMİZLE VE BÜTÜN SEVDİKLƏRİMİZLE BERABER.

Aminnnnn inşallah canım :KK60:
Rabbim hepimize birlikte çok güzel günler görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnn

Seninde Kadınlar günün kutlu olsun canım :KK15:

selam kızlar gelsin pazar menüsü

sabah: aç karna 1 br su, 2 dilimden fazla kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz tahinpekmez ve çay

öğlen: 2 dilim ev yapımı pizza 1 br ayran

akşam: 1 kase fırında karnabahar yanında biraz kısır

ara: yeşilçay ve türk kahvesi

bol su

Selam kızlar bende aranıza bugün katıldım öncelikle nunuya güzel daveti için teşekkür ederim.
Gelelim bugün yediklerime. :)

Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 dilim keçi peyniri

Ara:
Sade Türk Kahvesi

Öğle:
1/2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 subardağı yoğurt
Salata yağsız

Ara:
1 portakal
2 bardak yeşil çay
Ara:
3 tane eti form

Akşam:

Somon balığı ızgara
1 bardak ayran
Salata

Gece:
2 dilim ananas yiyeceğim

Spor:1 saat pilates yaptım

Bunlar da benim bugün yediklerim.Sizler napıyorsunuz hiç kimseyi tanımıyorum grupta biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirm kızlar

Çok mantıklı ccanım bende 38 beden en sevdiğim bir kiyafetimi bulup ona ggirmek için zayiflayim böylece hedefimi somut şekilde görmüş olurum

Selam kızlar bende aranıza bugün katıldım öncelikle nunuya güzel daveti için teşekkür ederim.
Gelelim bugün yediklerime. :)

Sabah:
1/2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 dilim keçi peyniri

Ara:
Sade Türk Kahvesi

Öğle:
1/2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 subardağı yoğurt
Salata yağsız

Ara:
1 portakal
2 bardak yeşil çay
Ara:
3 tane eti form

Akşam:

Somon balığı ızgara
1 bardak ayran
Salata

Gece:
2 dilim ananas yiyeceğim

Spor:1 saat pilates yaptım

Bunlar da benim bugün yediklerim.Sizler napıyorsunuz hiç kimseyi tanımıyorum grupta biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirm kızlar

Merhaba canım menun ve sporun gayet güzel
bana gelince 29 yaşında 2 yaşında bir çocuk annesiyim öğretmenim kilom 68 hedefim 55 canım ismim Gülşen
sende kendinden bahseder misin

selam kızlar gelsin pazar menüsü

sabah: aç karna 1 br su, 2 dilimden fazla kızarmış tb üzerine salça 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlanmış yumurta biraz tahinpekmez ve çay

öğlen: 2 dilim ev yapımı pizza 1 br ayran

akşam: 1 kase fırında karnabahar yanında biraz kısır

ara: yeşilçay ve türk kahvesi

bol su

Çooook güzel bir menü birde spor olsaymus tam olurmuş canim

Back
X