- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fena şeyler yemiyin diye ben dün yedim çünkine oldu kız neden öyle yaptın
günaydın herkeseeeee
hoşgeldin selin haftasonunun iyi geçmesine sevindim nasıl dikkat ettin mi yediklerine orda
Fena şeyler yemiyin diye ben dün yedim çünkihem de geç saatlerde. Amaaa bu gün yemiycem öyle fena şeyler. Kulağını getir biliyormusun ne yediyimi dün yağlı-yağlı çikolatalar. Çok yedim hem de yemek yerine o çikolatalardan yedim de yedim yedim de yedim yani.
Selam kızlar bende aranıza bugün katıldım öncelikle nunuya güzel daveti için teşekkür ederim.
Gelelim bugün yediklerime. :)
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 dilim keçi peyniri
Ara:
Sade Türk Kahvesi
Öğle:
1/2 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 subardağı yoğurt
Salata yağsız
Ara:
1 portakal
2 bardak yeşil çay
Ara:
3 tane eti form
Akşam:
1 dilim tam buğday ekmeği
Somon balığı ızgara
1 bardak ayran
Salata
Gece:
2 dilim ananas yiyeceğim
Spor:1 saat pilates yaptım
Bunlar da benim bugün yediklerim.Sizler napıyorsunuz hiç kimseyi tanımıyorum grupta biraz kendinizi tanıtırsanız sevinirm kızlar
Fena şeyler yemiyin diye ben dün yedim çünkihem de geç saatlerde. Amaaa bu gün yemiycem öyle fena şeyler. Kulağını getir biliyormusun ne yediyimi dün yağlı-yağlı çikolatalar. Çok yedim hem de yemek yerine o çikolatalardan yedim de yedim yedim de yedim yani.
Hosbuldum fistigimyok kizz pasoo yediimm
ama sabahlara kadar oturduk kilo almamisim şşükür
ama tabi kilom 55 değil oraya git.meden 2 kilo almistim zaten 57 kiloyum hedefi biraz daha assagiya çektim 53 kilo olana kadar diyrtteyim
![]()
geçmiş olsun canım sen izinli misin şuanda göremiyoruz seni forumdaMerhaba kızlar.Cuma günü için hedefim 72 idi. Şehir dışından annemler gelince kilo bildirimi yapamadım ama hedefime ulaştığımı söylemek istedim. Bu cuma için hedefim 71.
Haftasonum çok yoğun geçti. Bu sene hiç ağır hasta olmadım diye sevinirken çok fena grip olmuşum. Kafamı zor kaldırıyorum. Ufaklık öğke uykusuna yatsın diye bekliyorum.
Geçmişi okumaya mecalim yok. Umarım herkesler iyidir.
geçmiş olsun canım sen izinli misin şuanda göremiyoruz seni forumda
selin bu arada sumo squartı ağırlıkla mı yapıyorsun
Oo ben yırttım demek nihahahaoynakbasi34 ve
zanbak 55 radara yakalandinizzz
haftanin 5 günü size ekmek makarna pilav patates her türlü karbonhidrat yasaakk
![]()
Hmmm yırttın demek.Oo ben yırttım demek nihahaha![]()
Maşallah Allah bağışlasın canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin harikasın hedef kaç? Bende 57 kiloyum.çok memnun oldum tanıştığıma canmtutku_92 hoşgeldin tatlm ben 21 yasindayim evliyim 2 yasinda bi kizim var 165 boyunda 57 kiloyum 75 kilodan düştüm bu kiloya
![]()
Memnun oldum merver bende 57 kiloyum hedefim 48 kilo güzel kilo vermeler canım bizemerhaba, hoşgeldin, ben Merve 72 kiloyum, hedefim 56 kiloinşallah birlikte bol bol kilo veririz
menün gayet güzel bu arada
Menün çok güzel afiyet olsun![]()
Hoşbulduk 15 kg vermişsin çok iyi darısı bizlerin başına spor ve diyete devam bugün hiç kaçamak yapmadm arkadaşlar bilginizeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize hayırlı sabahlar ve bol eksili bir hafta diliyorum
Hafta sonu baya yoğun geçtien son size yazdıktan sonra biraz iş yaptıktan sonra arkadaşlar çaya davet etti onlara gittik
aslında gitmeseydik iyidi
büyük ısrarlar üzerine incecik bir dilim pasta yedim, üzerinede biraz kuruyemiş ve 2 avuç mısır patlağı
Bu hafta kendime yasak koydum çok katı bir şekilde dikkat edeceğim ve ne olursa olsun kaçamak yok karbonhidrat olarakda sadece salata olacak öğünlerimde
Eğer haftaya yine aynı rakamı yada daha aşağısını görmezsem kesinlikle kendimi asla afetmem
Bİrazdan yine sporumuda yapacağım ( dün suyumuda ihmal ettim onuda telafi ediyorum bugünden itibaren )
ARamıza hoşgeldin
İnşallah çok çok güzel kilolar veririz hepbirlikte
Bu arada bende kendimi tanıtayım
Adım banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyimdiplomalı evhanımıyım
İstanbuldayım ve topiğin en ağır Assolisti benim
124.5 kgyla başladığım yolculuğuma kaplumbağ hızıylada olsa 110.5 kgyu görebildim 7 ayda ( ki son bir kaç haftadır leslie yapmaya başladım )
Valla bende hissettim sanırım yidimama kesinlikle bu hafta hepimiz çok sıkı devam ediyoruz
Anam kendi kendimize nazarmı değdiriyoruz nedirtam ne güzel ilerliyoruz diye sevinirken kendi kendimizi sabote ediyoruz
ama ben kendi adıma buna bir son veriyorum yok öyle hatta eşimede dün dedim kesinlikle eve bundan sonra zararlı birşey sokmuyoruz ve haftasonuda düzenli devam ediyoruz diye
![]()