Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dün dayım vefat etmiş uzak gidemiyorum da bana da geç dediler. Çok canım sıkkın üstelik de çok kötü bir şekilde öyrendim. Başka bir dayımın gelini vatsapdan mesaj atmış Allah rahmet eylesin dayına diye görünce şok oldum. Çok düşüncesizce bir davranış. Ağlamak istedim çocuğum korkup benden önce ağlamaya başladı ben de ağlamayı kesdim içime vurdu. Şimdi canım çok sıkkın.
Canım geçmiş olsun :KK42: Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :KK43:

Bildirim zamanı guncelleme :KK52:

♥ kilotlu çorapla bacak açarak ısınma
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca haraketi ( ağırlıkla )
♥ 50 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 üçgen
♥ 50 köpek iseme ( Ağırlıkla )
♥ 30 selülit savar hareketi ( aağırlıkla )
♥ 15 yarim şınav
♥ 50 mekik
♥ 30 squat 2 kilo ağırlıkla
< 50 squat 2 kilo agirlikla
< 25 sumo squat 2 kilo agirlikla
<25 sumo side kick squat 2 kilo agirlikla
< 30 lunges 2 kilo agirlikla
< 50 deatlift 10 kilo agirlikla 20si duz kalani sumo
< 45 sn plank
< 30 ayakta arkaya tekme
< 30 ayakta bacaklari yana acma
< 50 twist
< 10 dk abs workout
< 10 dirsek bukuk kollari yana acma 10 kilo agirlikla
< 50 istiritye
soguma
:KK52:
Süpersin canım benim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Menüm:
Sabah: 2 yk lor peyniri. 1 yk bal. 6 xlebçı. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: yarım tabak karabuğday pilavı. 1 tavuk but-(soğanlı ve salçalı) 4 yk yoğurt
Akşam yemeyi yok acıkırsam 1).elma.2).yoğurt.3).yeşil çay. bunlardan birini seçicem.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı.

Menüm:
Öğlen: yarım tabak karabuğday pilavı. 1 tavuk but-(soğanlı ve salçalı) 4 yk yoğurt
Akşam yemeyi yok acıkırsam 1).elma.2).yoğurt.3).yeşil çay. bunlardan birini seçicem.

Cook guzeeeel akşam acikirsan bence yoğurt ye yoğurt göbek yağlarının erimesine faydaliymis canim

Kızlar bugün pek giremedim internet yoktu okulda telefondanda zor oluyo
Bugün Spor yapmicam kendime izin veriyorum
en iyisi menü mü yazayım

Sabah
1 dilim ekmek
2 zeytin

öğle
4 dilim Kaşarlı pide
ayran

akşam
1 kepçe mmercimek çorbası

ara
4-5 cubuk kraker yiyen

Toplam 1150 kalori
Su 2lt olur
menün çok güzel, afiyet olsun :kk77:
Menüm:
gayet güzel afiyet olsun :kk77:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :21::21::21::21:

Anam öğlende tam komşu ablam yoğunum kahveyi daha sonra içeriz dedikten bir 10 dakika sonra spora başlıyacakken baktım kapı çaldı :KK48: komşu ablam beni kırmamak için gideceği başka bir yeri biraz ertelemiş işim var diye :KK48: Birlikte oturup sohbet ettik kahvemizi içtik :KK66:

Öğlende o gittikten sonra hadi kuzuya yemek hazırla, çamaşırları topla falan derken dur şu ütüleride yapayım dedim ve 3 saatte yakın ütü yaptım :KK57::KK57::KK57::KK57:
Tabi normaldir çünkü bu sefer nasıl titizlik tuttuysa donlara kadar ütüledim :KK70: normalde ev içinde giydiğim ve fazla buruşmayan thirtlerimi yada atlet niyetine giydiğim kolsuzları, eşortmanları ütülemeyen ben bu kez hepsini ütüleyeceğim tuttu :KK48: özellikle iç çamaşırlarına bastım ütüyü ( ölsün mikroplar :KK70: )

Ütüler bitti ama bende bittim :KK53:
Hatta bir ara baktım bitmeyecek hemen akşam yemeğimide aradan çıkardım şükür:21:

Şimdide hazır eşim geç geleceğini ilan etmişken keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım :KK66:
Ütülenenleride artık daha sonra yerleştiririm nasılsa fazla uzun sürmüyor o kısım ( yatarken bile hallederim en kötü ihtimal :KK68: )

oynakbasi34 oynakbasi34
Canım benim üzülme ne o öyle rezalet bildirim falan. Bir daha duymiyim:KK20: önemli olan nerde hata yaptığını öyrenmişsin ve ne güzel bir daha tekrarlamıycaksın. Kız bana da pek yaramadı rakiplik :KK48:ama olsun inanıyorum kesin bu hafta yarıcak. Hadi daha da toparlanalım seni seviyoruz kız Banuuuuuuu:KK15:

İnşallah canım inşallah dediğin gibi haftaya daha güzel olur herşey :KK68:
Kız verdiğimin yarısından çoğu geri gelen bir bildirim rezalet değilde de :KK70: ama kötü anlamda demiyorum zaten bu bana ders olsun bir daha kaçamak yok :KK68:

Demin büyük kızım babamı birşey için arayayım mı diye sordu ara dedim ney olduğunu sormadan :KK57: Eşşek evlat babasına demezmi babacığım üzerinde para varsa gelirken dondurma alırmısın diye :KK67: anam bir fırça attım ulen ille benim kararlı olduğum günlerde bana bilerek suikastmı yapıyorsunuz diye :KK48: dondurmayı ne kadar çok sevdiğimi bilir cadı :KK53: ya Anne ne olacak çok az yersin falan yaptı ama söz veriyorum alsada asla ağzıma sürmeyeceğim hatta bak şimdi yazarken aklıma geldi :KK58: Yarın eşime şu şoklanmış meyvelerden aldırayım ( böğürtlen yada frambuaz ) evde yaptığım yoğurtla karıştırıp buzluğa atayım :KK66: dondurma yerine gündüz tüketebilirim diye düşünüyorum :KK66: en azından içinde hem katkı maddesi olmayacak hemde şeker :KK66:

Siz ne dersiniz:KK64:
Hani oda kaçamaktan sayılır yapma derseniz onuda yapmam söz :KK28:

Gelelim banaaa kızlar sinirlerim feci derecede bozuk geçen gün bahs etmişdim ya kem gözlü biri çok şükür görüşmüyoruz dedim bu gün telefon geldi bize geleceklermiş ya bu hafta ya da önümüzdeki hafta. Hoş hanqi yüzle geliceyini de bilmiyorum. Çünki hamileliyim süresinde evlerimiz çok yakın olduğu halde gelib Allahın 1 bardak suyunu bile bana vermeyen birisi. Ben hamileliyimde yatak rejimi geçirdiyim için kendim bir çok şeyi yapamıyordum. Üstelik nazarı bana çok çabuk deyiyor ne zaman bize gelib giderse mutlaka evimizde bir tatsızlık olur. Bilgisayarı aldığımızda bizdeydi inanırmısınız o gittikden sonra akşama patates kızartıyordum tavanın kapağı öyle bir patladı ki çilik-çilik oldu. Halbuki o tavayı uzun süre kullanmışdım hiç bir şey olmamışdı. Sonra kocamın ayağı çok kötü duvara deydi tırnağı kopucakdı nerdeyse. Yani kızlar ne zaman gelse mutlaka kötü bir şeyler oluyor. Üstelik kendi gelini bir de dayımın haberini veren o kızı da alıp gelecekmiş. O gelidiyinde hep kocamla çok kötü kavgalarımız çıkar normalde eşimle ben hiç tartışmayız. Onun beni çok sevmesini giyimlerimi kilo vermemi evimdeki eşyaları ve nihayet çocuğumu bile kıskanıyorlar. Gelmelerini hiç istemiyorum offffff kızlar ne yapacağımı bilemedim hayır gelmeyin de diyemedim sonuçta tanrı misafiri. Hele buraya katıldığımı bilseler bitdim ben söylemiycem ben de. Kızlar ne yapacam ben ne olur bana yardım edin çok kötüyüm. Bir defasında bir hastalığım vardı onun için ağlıyordum gizlin-gizlin kızına bakıb benim derdime gülüyordu nefret ediyorum ondan desem yeridir. Siz söyleyin ne yapa bilirim kızlar çok sinirliyim şu an.

Canım bu hafta için müsait değilim de bir sonraki haftaya at en azından ne kadar geç görürsen okadar kardır :KK66:
Öylesini dediğin gibi eve sokmak istememen çok doğaldır ama kaçarın yok anladığım kadarıyla :KK64:
Onlar geldiğinde her defasında isteksiz ağırladığın için bence gerginlikten sonrasında eşinle tartışıyorsundur ama bu kez sakın gerilme ve o kem gözlülere bayram ettirme :KK20:
Kız benim bir arkadaşım bana bir keresinde bir taktik demişti :KK48: valla ben denedim istersen sende onlarda dene :KK48:
Eşimle bir keresinde telefonda felaket kavga etmiştik hatta eşim telefonda bu konu burada kapanmadı eve gelince görüşeceğiz demişti yüzüne telefonu ben kapatmadan hemen önce :KK48:
Tabi sonra ulen bu iş uzayacak diye üzüldüğüm halde inadımda devam etti akşama kadar o_O Arkadaşım bak sen kesinlikle çok haklısın konuda ( yine KVyle KPlik bir durum vardı ) ama tartışmayın demişti bende yahu geldiğinde kötü söz söylediği an bende dayanamam dediğimde bak eşin gelmeden hemen önce 21 adet Besmele çek ve eşine kapıyı açtığın an çaktırmadan yüzüne üfle demişti :KK48: asla kötü söz ağzından çıkmayacak göreceksin demişti :KK48:

Baştan tabi inanmadım ama denemekte fayda var dedim çünkü inan ikimizde okadar sinirliydik ki eminim daha kötü şeyler olabilirdi o gün o_O ve arkadaşın dediğini yaptım :KK48: barut gibi gelen adam sinirli olduğu halde tek bir kötü söz etmedi sadece oturdu ve belli bir süreden sonra adam gülmeye başladı yahu cidden beni çıldırtıyorsun ama nedense sana kızamıyorum demişti :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hani sen eşine değilde gelenlere yap bunu :KK48: sonuçta besmele hani büyü değil sihir değil :KK66: Birşeye Allahın ( c.c. ) adıyla başlanan şey zaten kötü sonuçlanmaz demek istediğim o :KK66:
Onlara servis yaparkende Ayşenin dediği gibi içinden bol bol dua oku :KK66:
Kötü halinide anlatma, iyi halinde anlatma :KK66: sadece herşey çok olağınmış gibi üstten konuş acık vermeden hatta Ayşeninde dediği gibi dayına üzüldüğün için sohbete halin olmadığınıda söyle :KK66:

İnşallah kazasız belasız atlatırsın :KK66:
Bizim bir arkadaş bekarken hizmet etmekten yorulduğu için gelen misafirlerin ayakkabılarının içine 1 tutam tuz dökermiş çaktırmadan ( hesapta gelen misafir o zaman erken gidermiş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: batıl inanç ama kız ısrarla valla en sevmediğim ve geldimi gitmek bilmeyen bir komşumuza kaç kere öyle yaptım erkenden kalkıp gitti evdekiler bile şaşırdı diyordu :KK70::KK70::KK70: tabi onu yapma sonuçta batıl şeylerde günah :KK60: )

oynakbasi34 oynakbasi34
Besmele nedir ki canım benim :KK64:

Bildiğimiz

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.

Manası;

Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..

Hangi işe başlarsam başlıyayım besmele çekersem mutlaka kolay ve güzel sonuç alırım ama bazen şeytana uyupta unutursam mutlaka bir aksilik olur :KK66:
İnan kızlarıma ufacıkken bile devamlı öğrettim ve şu anda sofraya oturduğumuzda hem sofra duası eder cimcimem hemde besmeleyi sesli söyler masada unutanlara hatırlatmak için ( ben hep öyle yaparım ama artık o benden evvel davranıyor :KK48: )

4 yaşında cadı ama zehir gibi hafıza :KK66: bir kaç ay evvel Subhanekeyle KulhüAllah'ı bir kaç kere okudum gece yatarken anında ezberlemiş ve artık yatağa girdiği an ezbere kendi okuyor :KK48: hatta bizim akraba gününde kurandan sonra dua yapılırken gelir bende dua okuyacağım der ve iki duayıda okur büyük bir gururla :KK68::KK68::KK68::KK68:

Kısa duaları ufak ufak öğretmeye çalışıyorum onada :KK66: yapmasada bilsin der hep annem ve cidden öyle ( büyük kızıma hep öğretmiştim uzun zamandır hiç duymadım dua okuduğunu ama geçenlerde odasında aniden girdiğimde namaz kıldığını gördüm :KK61: çok duygulandım tabi hatta bende savsaklarken onun bahanesiyle düzenli kılmaya çalışıyorum sonuçta imam cemaat ilişkisi :KK48:
Hani hep diyorum ya imam ( ben ) osurursa cemaat ( kızlarım ) mıçar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bildiğimiz

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.

Manası;

Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..

Hangi işe başlarsam başlıyayım besmele çekersem mutlaka kolay ve güzel sonuç alırım ama bazen şeytana uyupta unutursam mutlaka bir aksilik olur :KK66:
İnan kızlarıma ufacıkken bile devamlı öğrettim ve şu anda sofraya oturduğumuzda hem sofra duası eder cimcimem hemde besmeleyi sesli söyler masada unutanlara hatırlatmak için ( ben hep öyle yaparım ama artık o benden evvel davranıyor :KK48: )

4 yaşında cadı ama zehir gibi hafıza :KK66: bir kaç ay evvel Subhanekeyle KulhüAllah'ı bir kaç kere okudum gece yatarken anında ezberlemiş ve artık yatağa girdiği an ezbere kendi okuyor :KK48: hatta bizim akraba gününde kurandan sonra dua yapılırken gelir bende dua okuyacağım der ve iki duayıda okur büyük bir gururla :KK68::KK68::KK68::KK68:

Kısa duaları ufak ufak öğretmeye çalışıyorum onada :KK66: yapmasada bilsin der hep annem ve cidden öyle ( büyük kızıma hep öğretmiştim uzun zamandır hiç duymadım dua okuduğunu ama geçenlerde odasında aniden girdiğimde namaz kıldığını gördüm :KK61: çok duygulandım tabi hatta bende savsaklarken onun bahanesiyle düzenli kılmaya çalışıyorum sonuçta imam cemaat ilişkisi :KK48:
Hani hep diyorum ya imam ( ben ) osurursa cemaat ( kızlarım ) mıçar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hmmm siz ona besmele diyosunuz yani. Ben de onu hep derim sadece besmele denildiyini bilmiyodum. Her iki kızının da maşallahı var:nazar::nazar::nazar: Biliyomusun benim de abimin kızı 5 yaşında anne-babasıyla beraber namaz kılar. küçüyü de 2.5 yaşında ablasının yapdığını tekrarlıyor kuzularım benim. Çok akııllı kızlar maşallah abimin kızları diye demiyorum gerçekden akıllı çocuklardır.

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK66:

Sabah kahvaltıda; ( 08:00de )
1/2 Turp
1 Salatalık ( mevsimi değil biliyorum ama canım istemişti pazarda görünce üstelik yarısınıda kızım yedi :KK66: )
2 - 3 kaşık kadar dünden kalan mantar
3 yumurtadan omlet ( hemen gözleri belertmeyin böyle :KK57: yarısını zaten küçük kuşum yedi :KK48: )

ara1; şekersiz türk kahvesi ( 11:30 da )
ara2; yarım bardak ayran ( 13:30 da )
ara3; 1 şekersiz nescafe ( 15:00de )

Akşam yemeği ( 16:50 de )
1 koca kase mercimek çorbası
1 tabak kırmızı lahana salatası bol limonlu :KK68:

ara4; şekersiz Türk kahvesi ( 19:30da )

Sizce nasıl bu menü kızlarrrrrrrrrr :KK64:
Hani bana iyi gibi geldi ama yine sizde bir bakın :KK66:

Bu arada sanırım neden kilo vermediğimi buldum :KK58:
Ben her gün salatama mutlaka havuç rendeliyordum hatta sonradan Canan Hocayı tekrar TVde dikkatli dinleyince insülin direnci olanların ve kilo verme aşamasında olanların çok sık havuç tüketmemeleri gerektiğini özelliklede pişmiş havuçdan uzak durmamız gerekiyormuş meğer :KK57: bende bol havuçlu iki gün üst üste pırasayı yedim onun haricinde de her gün salataya rendeledim :KK64: hani belkide ondan gitmemiştir diye düşündüm ve o yüzden bu hafta havuç yememeye çalışacağım :KK66: bakalım ne olacak sonuç :21:

Hmmm siz ona besmele diyosunuz yani. Ben de onu hep derim sadece besmele denildiyini bilmiyodum. Her iki kızının da maşallahı var:nazar::nazar::nazar: Biliyomusun benim de abimin kızı 5 yaşında anne-babasıyla beraber namaz kılar. küçüyü de 2.5 yaşında ablasının yapdığını tekrarlıyor kuzularım benim. Çok akııllı kızlar maşallah abimin kızları diye demiyorum gerçekden akıllı çocuklardır.
Maşallah subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın ve hepimize hayırlı evlat nasip etsin....İyi birer kul olarak evlatlarımızı yetiştirmeyi nasip etsin...Aminnnnnn

1/2 Turp
1 Salatalık ( mevsimi değil biliyorum ama canım istemişti pazarda görünce üstelik yarısınıda kızım yedi :KK66: )
3 yumurtadan omlet ( hemen gözleri belertmeyin böyle :KK57: yarısını zaten küçük kuşum yedi :KK48: )

Ben her gün salatama mutlaka havuç rendeliyordum hatta sonradan Canan Hocayı tekrar TVde dikkatli dinleyince insülin direnci olanların ve kilo verme aşamasında olanların çok sık havuç tüketmemeleri gerektiğini özelliklede pişmiş havuçdan uzak durmamız gerekiyormuş meğer :KK57: bende bol havuçlu iki gün üst üste pırasayı yedim onun haricinde de her gün salataya rendeledim :KK64: hani belkide ondan gitmemiştir diye düşündüm ve o yüzden bu hafta havuç yememeye çalışacağım :KK66: bakalım ne olacak sonuç :21:
Bence qayet güzel bir menü afiyet olsun şekerim.

1/2 Turp

Menü bence çok güzel canım aralarda kahveyi fazla tuketmussin seviyorsun demekki havuç en kalorili sebzedir diyebilirim dukan diyetinde bile sebze gününde havuç yasak diyordu Pierre dukan onun içinhaftada bbir ye bence
menu güzel ve az yani olması gereken bende bundan sonra 2 öğün yiyip aralarda kahve çay ayran süt gibi sıvılar tuketecegim

Bence qayet güzel bir menü afiyet olsun şekerim.

Teşekkür ederim canım inşallah bol eksi olarakda döner menülerim :KK49:

Menü bence çok güzel canım aralarda kahveyi fazla tuketmussin seviyorsun demekki havuç en kalorili sebzedir diyebilirim dukan diyetinde bile sebze gününde havuç yasak diyordu Pierre dukan onun içinhaftada bbir ye bence
menu güzel ve az yani olması gereken bende bundan sonra 2 öğün yiyip aralarda kahve çay ayran süt gibi sıvılar tuketecegim

Canım şekersiz Türk kahvesi karatayda 3 - 4 tane bile içilebilir diyordu Canan Hoca birde onu içtikten sonra çok daha uzun süre canım hiç birşey istemiyor :KK66:
Valla havuçu domates salatalık henüz mevsimi değil diye tüketiyordum ama artık uzak duracağım :KK66:

Sabah kahvaltımda aslında peynirde olması gerekirdi ama evde kalmamış :KK48: olanlarla idare ettim ama yarın sabah mecbur eşimi bir markete göndermem şart yumurtamda bitti :KK48:
Kahvaltıyı sağlam ve glisemik indeksi düşük şeylerle yapınca inan akşama kadar hiç acıkmıyorum üstelik ani kan şekeri yükselmelerim yada düşmelerim olmuyor şükür :KK68:
Bakalım bu şekilde fayda görürsem akşam çorbayla devam ederim inşallah devamlı :KK66: Yarın hatta zeytinyağlı ( tabi havuçsuz ) pırasa yapacağım evdekiler için ama ben ertesi gün kahvaltıda yerim diye düşünüyorum :KK66:

Kızlar Dila uyudu eşim de arkadaslariyla dışarda Ohhh yalnızım hadi çay içmeye gelin bana

Ohhh keyfini çıkar canım :KK68: Benimde eşim daha yeni eve geldi :KK48: küçük kuzuda 2 saattir uyuyordu hayat bana güzeldi :KK48: babası gelince uyandı artık gece kaçta uyutmayı başaracağım Allah bilir :KK70:

Teşekkür ederim canım inşallah bol eksi olarakda döner menülerim :KK49:

Canım şekersiz Türk kahvesi karatayda 3 - 4 tane bile içilebilir diyordu Canan Hoca birde onu içtikten sonra çok daha uzun süre canım hiç birşey istemiyor :KK66:
Valla havuçu domates salatalık henüz mevsimi değil diye tüketiyordum ama artık uzak duracağım :KK66:

Sabah kahvaltımda aslında peynirde olması gerekirdi ama evde kalmamış :KK48: olanlarla idare ettim ama yarın sabah mecbur eşimi bir markete göndermem şart yumurtamda bitti :KK48:
Kahvaltıyı sağlam ve glisemik indeksi düşük şeylerle yapınca inan akşama kadar hiç acıkmıyorum üstelik ani kan şekeri yükselmelerim yada düşmelerim olmuyor şükür :KK68:
Bakalım bu şekilde fayda görürsem akşam çorbayla devam ederim inşallah devamlı :KK66: Yarın hatta zeytinyağlı ( tabi havuçsuz ) pırasa yapacağım evdekiler için ama ben ertesi gün kahvaltıda yerim diye düşünüyorum :KK66:

Ohhh keyfini çıkar canım :KK68: Benimde eşim daha yeni eve geldi :KK48: küçük kuzuda 2 saattir uyuyordu hayat bana güzeldi :KK48: babası gelince uyandı artık gece kaçta uyutmayı başaracağım Allah bilir :KK70:
Kız aynı anda yazmışız.

Bugünkü menüm kızlar

Sabah: omlet (1 yumurtadan yağsız), 5 tane zeytin,1 dilim ekmek, domates biber

Ara: şekersiz sade nescafe

Öğlen: 3 tane kuru köfte, yoğurt, 1 dilim ekmek, domates salatalık kıvırcık maydanoz

Ara: 1 tane portakal yeşil çay

Ara: 3 tane limonlu eti form

Akşam: 1 tabak bakla yemeği, yoğurt. 1 dilim ekmek

Ara: ananas(1 dilim), form çayı

Back
X