- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım.
Sağ ol canım teşekkür ederim.Allah rahmet eylesin, basın sağolsun.
Ayyyyyyy ne güzel bir hayel canım benim inşallah inşallah inşallah. Biliyormusun ben de hep böyle hayaller kurarım acaba bir gün ben zayıf ola bilicekmiyim istediyim giysileri giye bilicekmiyim. En çok istediyim şeylerden biri. Doğru benim saçlarım uzun ama zayıflamayı da başarmak istiyorum. O mağazalardan zayıf bayanlar gibi ben de gülerek hem de istediyimi alarak çıkmak istiyorum yanakları kızarmış pert olmuş surat ağlamsınmış gözler görmek istemiyorum artık. Mutlu mutlu mutlu olmak istiyorum artık. VEEEEE HEP BİRLİKDE BAŞARICAZ İNŞALLAH AMİN. Şimdi gidip bu hayali kurup uyuycam belki rüyamda görürüm ve gerçeye dönüştürürüm.Hadi hayal edin kendinizi
incecik bir bel
beyaz bir body var üzerinde
kilolu degilsinki siyah giyesin
yuvarlak popo
omuzlar dik
bacaklarda 36 beden kırmızı bir etek
kırmızı Ruj
kırmızı ayakkabılar topuklu hemde ince
saçlar uzamış fönlü
savura savura geciyorsun saçlarını sana şişman diyenlerin yanından
nasıl zayıflamış
suratı kaşık kadar kalmış
sismanken daha güzeldi
dediklerini duyuyorsun
Hadi kızlar hayal edin
Ayyyyyyy ne güzel bir hayel canım benim inşallah inşallah inşallah. Biliyormusun ben de hep böyle hayaller kurarım acaba bir gün ben zayıf ola bilicekmiyim istediyim giysileri giye bilicekmiyim. En çok istediyim şeylerden biri. Doğru benim saçlarım uzun ama zayıflamayı da başarmak istiyorum. O mağazalardan zayıf bayanlar gibi ben de gülerek hem de istediyimi alarak çıkmak istiyorum yanakları kızarmış pert olmuş surat ağlamsınmış gözler görmek istemiyorum artık. Mutlu mutlu mutlu olmak istiyorum artık. VEEEEE HEP BİRLİKDE BAŞARICAZ İNŞALLAH AMİN. Şimdi gidip bu hayali kurup uyuycam belki rüyamda görürüm ve gerçeye dönüştürürüm.
Tamam canım çok teşkkürler bilgin içincanım, yarışmanın genel kuralları gereği yeni yarışmacının 2 hafta deneme süreci var süre dolmadan listeye giremiyor.deneme süresi sonunda takımdaki paylaşımın yeterli olursa ve kilo da verirsen listeye dahil ediliyorsun.
senin bilgilerin şu şekilde;
YENİ ÜYELER 13 mart CUMA 2015 İTİBARİYLE
1)***tutku_92 >>>8 mart pazar>>> hedef kilo>> 48(57,1 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>13 mart Cuma>>55,8
2.bildirim>>20 mart Cuma>>
3.bildirim>>27 mart Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre
hayır canım geçen hafta izinli yazıldığın için bu hafta listede olamıyorsun.izinde bulunduğun sürede kilo almışsan yine kilonu verene kadar listeye dahil edilemiyorsun.fakat takımda paylaşıma devam etmen gerekiyor.
Selam kızlar,
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
40 gr beyaz peynir
30 gr kepekli ekmek
7 tane zeytin
ara bitter cikolota
Öğle
domates çorbası
100 gr tavuk döner
50 gr kepekli ekmek
Ara 2 yulaflli bisküvi
çay
Aksam
Kaşarlı pide
ayran
spor
ebru Şallı skiny jeans 2/15
Hadi hayal edin kendinizi
incecik bir bel
beyaz bir body var üzerinde
kiloludegilsinki siyah giyesin
yuvarlak popo
omuzlar dik
bacaklarda 36 beden kırmızı bir etek
kırmızı Ruj
kırmızı ayakkabılar topuklu hemde ince
saçlar uzamış fönlü
savura savura geciyorsun saçlarını sana şişman diyenlerin yanından
nasıl zayıflamış
suratı kaşık kadar kalmış
sismanken daha güzeldi
dediklerini duyuyorsun
Hadi kızlar hayal edin
Günaydın kızlar :)
Diyetisyenimin yaptığı ölçümlere göre vücudumdaki yağ oranı 15,8 kas oranı ise 39,2 miş
Sağol Banucum inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsınSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini kat kat fazlasıyla sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn
Bu sabah tartıda az da olsa eksi çıkarım diyordum ama yine tartı nanik yaptı bana
Sanırım geçen hafta kahvaltı yerine sırf kahve içmek öğlen ve akşam yemek bana pek yaramadı
Spor yapmama rağmen değil kilo vermek artı çıktım
Ben iyisimi yine eski düzenime döneyim en azından yaptığım iki öğün arasında en azından çok daha uzun süre olur ve akşam yemeğimide erken yersem daha güzel bir sonuç alırım inşallah
Önceki haftalarda da spor yapıyordum ama hep 1 veya 2 mil yapmıştım, kahvaltımı yapmadığım hafta 3 mil yaptım ama demekki faydası olmadı
Valla artık buraya hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri bildirim yapmaktan utanıyorum ama yinede doğru sonucu yazmak zorundayım yoksa sadece kendimi kandırmış olurum
Kilo verememişte olsam yaptığım sporlar sayesinde en azından artık kilo verdiğimi fark ediyor çevremo bile bana bir mutluluk ( Rabbim çevremdeki kem gözlerden sakınsın beni ...Aminnnn
)
Canım inan hiç bir şey için kendini hasta ettiğine deymez
Sonuçta fani dünya ve hepimize bedenimiz bile emanet ve bizler elimizden geldiğince bedenimizede beynimizede iyi bakmak zorundayız
Dediğin gibi gerçekten burası hepimize iyi geliyor hatta hep diyorum burası olmasaydı çoktan kilolar yüzünden kafayı yemiş olurdumBizler artık aile gibi olduk ve iyi günde de kötü günde de tabiki birbirimize destek olacağız
Rabbim hepimize huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin ve inşallah seneler sonrada bu güzel Aile yine bir arada olur....Aminnnnnnnnnn
Canım bence regle rağmen çok güzel bir sonuçEminim regln bitince dahada fazlasını göreceksin tartıda
Valla rakiplik size yaradı ama bana pek yaradığı söylenemezNeyse pes etmek yok bugünden itibaren sabahları güzelce kahvaltımı ediceğim, gündüz sporumu yapacağım akşamda Gülşenin dediği gibi akşamları sırf salata ve çorba içeceğim
tabi akşam yemeği çok fazla geçikmeyecek ( saat 17:00de yemeyi düşünüyorum Allahın izniyle )
Harikasın canım ha gayret 6lı rakamlara çok az kaldı![]()
Günaydın kızlar :)
Diyetisyenimin yaptığı ölçümlere göre vücudumdaki yağ oranı 15,8 kas oranı ise 39,2 miş
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hepinize bol eksili, az kalorili bir haftasonu diliyorum
Sabah ailecek güzel bir kahvaltı yaptık
Çok şükür hiç zararlı birşey yemedim ( akşam toplu olarak paylaşırım zaten neler yediğimi )
Eşim kendini dışarı atınca bende az keyif yapayım dedim
Bir saat sonrada inşallah sporumuda yapacağım ( yediklerim biraz daha hazm olsunda)
Bu arada evide temizlemem lazımakşam arkadaşlar çaya gelecek ama kasmıyorum nasılsa geç gelecekler
önce sporumu yapacağım ki sonra temizliğe dalıpta tembellik yapmıyayım
Canım süper bence menünsporunuda yapmışsın
aynen devam
Anammmmmmm kız sabah sabah ağzım kulaklarıma vardı bir an hayal edince
36 beden pek olmak istemiyorum acıkcasıkocam kuru sevmiyor
yeni evliyken bile aşkım ya kemiklerin batıyor diyordu halbuki ben kendimi aksine yinede balık etli görüyordum
şimdiki halimle kıyaslayınca resmen iskelet sayılırmışım o dönem ( bugünle kıyasla yani )
İnşallah bizlerde o güzel günleri göreceğizburada birbirimize o hallerimizi gösterip aynı kiloda kalmak için yine her gün burada birbirimizi frenleyeceğiz
Ben cidden çok inanıyorum
Kesinlikle ben eninde sonunda çok daha güzel kilolar vereceğim ve o çok istediğim kolları dantelli diz üstü dar elbiseyi güzel bir makyaj ve kesinlikle kırmızı rujla kombinleyeceğimaltına ince topuklu stilettolarla salına salına gezeceğim
Siyah dar paça bir pantalonun üzerine beyaz dar bir gömlek üzerinede siyah belden oturan blazer çeket ve yine altına sivri burun ince topuklu ayakkabılarla elimede ufak bir portföy çantayla özel bir yerlere zevkle gideceğime inanıyorum
Göğüs kısmı dar ama etekleri uzun uçuş uçuş straplez bir elbise, üzerine yarım kolluda olsa mini incecik bir hırkayla yazın salına salına bacaklarımın arası birbirine sürtmeden ayağımda düz hafif birer sandaletle yazın tadını çıkaracağıma inanıyorum
Hayallerim böyle sürer gider..... ama ben cidden canı gönülden inanıyorum bunu başarabileceğimize![]()
Teşekkür ederim paylaşdığın için.Canım bir kitapta okumuştum istediğin bir şeyi boş bir yere geçip hergün aynı saatte 5 dakika düşünüp hayal ettiğin zaman beyin o şeye ulaşmak için vücudu yonlendiriyormus aslında kaçamak yaparken yapsak bir şeyi yerken bü hayali düşünüp belki yemeyi bırakınız :)
Maşşallah valla yağ oranı benim bildiğim normal olarak geçiyor üstelik kas oranında gayet güzel
İnşallah hedeflediğin kiloyada en kısa zamanda düşersin ( eminim çok az vardır zaten )
Canim yağ oranın ideal tam diyetisyen senin olman gereken kilona kkaç dedi bence kilo verirsen yağ kaybedersin fakat kastan da gider gibi görünüyor boy kaçbbü arada
Teşekkür ederim paylaşdığın için.Kız her gün yaparım ben bunu malum balık burcu olduğum için hayal gücüm çok güçlüdür
Kızlar size bir şey itiraf edicem çocukluğumdan beri hep hayaller kurardım biliyormusunuz bu hayallerin çoğuna ulaşmış durumdayım. İnşallah bundan sonrakı hayallerim de gerçekleşir. Hepimizinki gerçekleşir inşallah.AMİN.
Bir şey daha itiraf edicem ben kızım olsun istiyorum
Hamileyken kızım olucağını sanmışdım ama rüyamda oğlum olduğunu gördüm o zaman çok üzülmüşdüm sonra Rabbime hoş gitmez diye bu düşüncemden vaz geçdim. Sonuçta kızı da veren O oğlanı da veren O. Hep hayallerimde bir kızım olduğunu düşünürdüm anne kız el-ele tutmuşuz parklarda eylence salonlarında prensesimle çok mutluyuz
![]()
Kız ben hayel diyorum ya hayel işte zaten bir daha çocuk düşünmüyorum neden biliyormusun çünki gücüm bir tanesine yeter. Ha evim olursa belki olabilir ama evim olmadığı sürece çocuk yok sadece hayeli var.Canım güzel dileklerin için bende içten bir Aminnnnn diyorum
Rabbim bize hayal ettiklerimizi tez zamanda hayırlı olarak nasip edecektir inşallah ...Aminnn
Bu arada sen kilolarını ver sonra belki Rabbim sana prensesinide gönderir
Ben iki hamileliğimde de kesinlikle kız olacağını hissetmiştim ( daha hamile kaldığımı öğrenir öğrenmezhatta eşimde hep kız istemişti
Rabbim gönlümüze göre verdi hatta bazen düşünüyorum erkek olsaydı sanırım daha zor olurdu özellikle ergenlik dönemi
herşeyde bir hayır var
Aslında ben çocukları inanılmaz çok severim hatta hamilelik sürecinidehep diyorum şu incecik hamile kalan ve doğumdan sonra doğum yapmamış gibi incecik çıkan hatunlardan olsaydım kesin 3 - 4 tane doğururdum ama maşallah hamilelik öncesi şiştim, hamilelikte şiştim derken zirveyi gördüm
2ci hamileliğimde 5 kg vermiş olmama rağmen o yüzden kazara hamile kalmadığım sürece ( spiral var ama Allah biliyor ya % 100 güvenemiyorum
) artık bir daha kasten spirali çıkartırıp hamile kalmam sanırım
Benim tek odak noktam artık sağlıklı bir kiloya düşüp olanları sağlıcakla büyütmek olucakRabbim dileyen herkese nasip eder inşallah kuzusunu sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı .... Aminnnnnnnnnnnn
Kız ben hayel diyorum ya hayel işte zaten bir daha çocuk düşünmüyorum neden biliyormusun çünki gücüm bir tanesine yeter. Ha evim olursa belki olabilir ama evim olmadığı sürece çocuk yok sadece hayeli var.![]()