Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi hayal edin kendinizi

incecik bir bel
beyaz bir body var üzerinde
kilolu degilsinki siyah giyesin
yuvarlak popo
omuzlar dik
bacaklarda 36 beden kırmızı bir etek
kırmızı Ruj
kırmızı ayakkabılar topuklu hemde ince
saçlar uzamış fönlü

savura savura geciyorsun saçlarını sana şişman diyenlerin yanından

nasıl zayıflamış
suratı kaşık kadar kalmış
sismanken daha güzeldi
dediklerini duyuyorsun

Hadi kızlar hayal edin

incecik bir bel
yuvarlak popo
omuzlar dik
kırmızı Ruj
saçlar uzamış fönlü

nasıl zayıflamış
sismanken daha güzeldi
dediklerini duyuyorsun

Hadi kızlar hayal edin
Ayyyyyyy ne güzel bir hayel canım benim inşallah inşallah inşallah. Biliyormusun ben de hep böyle hayaller kurarım acaba bir gün ben zayıf ola bilicekmiyim istediyim giysileri giye bilicekmiyim. En çok istediyim şeylerden biri. Doğru benim saçlarım uzun ama zayıflamayı da başarmak istiyorum. O mağazalardan zayıf bayanlar gibi ben de gülerek hem de istediyimi alarak çıkmak istiyorum yanakları kızarmış pert olmuş surat ağlamsınmış gözler görmek istemiyorum artık. Mutlu mutlu mutlu olmak istiyorum artık. VEEEEE HEP BİRLİKDE BAŞARICAZ İNŞALLAH AMİN. Şimdi gidip bu hayali kurup uyuycam belki rüyamda görürüm ve gerçeye dönüştürürüm.

Ayyyyyyy ne güzel bir hayel canım benim inşallah inşallah inşallah. Biliyormusun ben de hep böyle hayaller kurarım acaba bir gün ben zayıf ola bilicekmiyim istediyim giysileri giye bilicekmiyim. En çok istediyim şeylerden biri. Doğru benim saçlarım uzun ama zayıflamayı da başarmak istiyorum. O mağazalardan zayıf bayanlar gibi ben de gülerek hem de istediyimi alarak çıkmak istiyorum yanakları kızarmış pert olmuş surat ağlamsınmış gözler görmek istemiyorum artık. Mutlu mutlu mutlu olmak istiyorum artık. VEEEEE HEP BİRLİKDE BAŞARICAZ İNŞALLAH AMİN. Şimdi gidip bu hayali kurup uyuycam belki rüyamda görürüm ve gerçeye dönüştürürüm.

Canım bir kitapta okumuştum istediğin bir şeyi boş bir yere geçip hergün aynı saatte 5 dakika düşünüp hayal ettiğin zaman beyin o şeye ulaşmak için vücudu yonlendiriyormus aslında kaçamak yaparken yapsak bir şeyi yerken bü hayali düşünüp belki yemeyi bırakınız :)

canım, yarışmanın genel kuralları gereği yeni yarışmacının 2 hafta deneme süreci var süre dolmadan listeye giremiyor.deneme süresi sonunda takımdaki paylaşımın yeterli olursa ve kilo da verirsen listeye dahil ediliyorsun.
senin bilgilerin şu şekilde;

YENİ ÜYELER 13 mart CUMA 2015 İTİBARİYLE

1)***tutku_92 >>>8 mart pazar>>> hedef kilo>> 48(57,1 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>13 mart Cuma>>55,8

2.bildirim>>20 mart Cuma>>

3.bildirim>>27 mart Cuma>> listede olacak paylaşım durumuna göre

hayır canım geçen hafta izinli yazıldığın için bu hafta listede olamıyorsun.izinde bulunduğun sürede kilo almışsan yine kilonu verene kadar listeye dahil edilemiyorsun.fakat takımda paylaşıma devam etmen gerekiyor.
Tamam canım çok teşkkürler bilgin için

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize bol eksili, az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Sabah ailecek güzel bir kahvaltı yaptık :kk77:
Çok şükür hiç zararlı birşey yemedim ( akşam toplu olarak paylaşırım zaten neler yediğimi )
Eşim kendini dışarı atınca bende az keyif yapayım dedim :KK66:
Bir saat sonrada inşallah sporumuda yapacağım ( yediklerim biraz daha hazm olsunda :KK66: )

Bu arada evide temizlemem lazım :KK48: akşam arkadaşlar çaya gelecek ama kasmıyorum nasılsa geç gelecekler :KK48: önce sporumu yapacağım ki sonra temizliğe dalıpta tembellik yapmıyayım :21::21::21::21:

Selam kızlar,

Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
40 gr beyaz peynir
30 gr kepekli ekmek
7 tane zeytin

ara bitter cikolota

Öğle
domates çorbası
100 gr tavuk döner
50 gr kepekli ekmek

Ara 2 yulaflli bisküvi
çay

Aksam
Kaşarlı pide
ayran

spor
ebru Şallı skiny jeans 2/15

Canım süper bence menün :KK66: sporunuda yapmışsın :KK19: aynen devam :KK15:

incecik bir bel
yuvarlak popo
omuzlar dik
kırmızı Ruj
saçlar uzamış fönlü

nasıl zayıflamış
sismanken daha güzeldi
dediklerini duyuyorsun

Hadi kızlar hayal edin

Anammmmmmm kız sabah sabah ağzım kulaklarıma vardı bir an hayal edince :KK68:
36 beden pek olmak istemiyorum acıkcası :KK48: kocam kuru sevmiyor :KK48: yeni evliyken bile aşkım ya kemiklerin batıyor diyordu halbuki ben kendimi aksine yinede balık etli görüyordum :KK70: şimdiki halimle kıyaslayınca resmen iskelet sayılırmışım o dönem ( bugünle kıyasla yani ):KK70:
İnşallah bizlerde o güzel günleri göreceğiz :KK68: burada birbirimize o hallerimizi gösterip aynı kiloda kalmak için yine her gün burada birbirimizi frenleyeceğiz :KK60:

Ben cidden çok inanıyorum :KK68:
Kesinlikle ben eninde sonunda çok daha güzel kilolar vereceğim ve o çok istediğim kolları dantelli diz üstü dar elbiseyi güzel bir makyaj ve kesinlikle kırmızı rujla kombinleyeceğim :21::21::21::21: altına ince topuklu stilettolarla salına salına gezeceğim :KK66:
Siyah dar paça bir pantalonun üzerine beyaz dar bir gömlek üzerinede siyah belden oturan blazer çeket ve yine altına sivri burun ince topuklu ayakkabılarla elimede ufak bir portföy çantayla özel bir yerlere zevkle gideceğime inanıyorum :KK66:
Göğüs kısmı dar ama etekleri uzun uçuş uçuş straplez bir elbise, üzerine yarım kolluda olsa mini incecik bir hırkayla yazın salına salına bacaklarımın arası birbirine sürtmeden ayağımda düz hafif birer sandaletle yazın tadını çıkaracağıma inanıyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Hayallerim böyle sürer gider..... ama ben cidden canı gönülden inanıyorum bunu başarabileceğimize :KK60:

Günaydın kızlar :)

Diyetisyenimin yaptığı ölçümlere göre vücudumdaki yağ oranı 15,8 kas oranı ise 39,2 miş

Maşşallah valla yağ oranı benim bildiğim normal olarak geçiyor üstelik kas oranında gayet güzel :nazar::nazar::nazar:
İnşallah hedeflediğin kiloyada en kısa zamanda düşersin ( eminim çok az vardır zaten )

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese Hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini kat kat fazlasıyla sizlere hayırlı olarak nasip etsin....Aminnnnn

Bu sabah tartıda az da olsa eksi çıkarım diyordum ama yine tartı nanik yaptı bana :KK61:
Sanırım geçen hafta kahvaltı yerine sırf kahve içmek öğlen ve akşam yemek bana pek yaramadı o_O
Spor yapmama rağmen değil kilo vermek artı çıktım :KK67:

Ben iyisimi yine eski düzenime döneyim en azından yaptığım iki öğün arasında en azından çok daha uzun süre olur ve akşam yemeğimide erken yersem daha güzel bir sonuç alırım inşallah :KK68:
Önceki haftalarda da spor yapıyordum ama hep 1 veya 2 mil yapmıştım, kahvaltımı yapmadığım hafta 3 mil yaptım ama demekki faydası olmadı :oops:

Valla artık buraya hep mehtaran gibi 2 ileri 1 geri bildirim yapmaktan utanıyorum ama yinede doğru sonucu yazmak zorundayım yoksa sadece kendimi kandırmış olurum :oops:

Kilo verememişte olsam yaptığım sporlar sayesinde en azından artık kilo verdiğimi fark ediyor çevrem :KK68: o bile bana bir mutluluk ( Rabbim çevremdeki kem gözlerden sakınsın beni ...Aminnnn :KK66: )

Canım inan hiç bir şey için kendini hasta ettiğine deymez :KK43:
Sonuçta fani dünya ve hepimize bedenimiz bile emanet ve bizler elimizden geldiğince bedenimizede beynimizede iyi bakmak zorundayız :KK60:
Dediğin gibi gerçekten burası hepimize iyi geliyor hatta hep diyorum burası olmasaydı çoktan kilolar yüzünden kafayı yemiş olurdum :KK53: Bizler artık aile gibi olduk ve iyi günde de kötü günde de tabiki birbirimize destek olacağız :KK68:

Rabbim hepimize huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin ve inşallah seneler sonrada bu güzel Aile yine bir arada olur :KK60: ....Aminnnnnnnnnn

Canım bence regle rağmen çok güzel bir sonuç :KK66: Eminim regln bitince dahada fazlasını göreceksin tartıda :KK66:

Valla rakiplik size yaradı ama bana pek yaradığı söylenemez :KK48: Neyse pes etmek yok bugünden itibaren sabahları güzelce kahvaltımı ediceğim, gündüz sporumu yapacağım akşamda Gülşenin dediği gibi akşamları sırf salata ve çorba içeceğim :KK68: tabi akşam yemeği çok fazla geçikmeyecek ( saat 17:00de yemeyi düşünüyorum Allahın izniyle )

Harikasın canım ha gayret 6lı rakamlara çok az kaldı :KK60:
Sağol Banucum inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın:KK60:

Günaydın kızlar :)

Diyetisyenimin yaptığı ölçümlere göre vücudumdaki yağ oranı 15,8 kas oranı ise 39,2 miş

Canim yağ oranın ideal tam diyetisyen senin olman gereken kilona kkaç dedi bence kilo verirsen yağ kaybedersin fakat kastan da gider gibi görünüyor boy kaçbbü arada

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize bol eksili, az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Sabah ailecek güzel bir kahvaltı yaptık :kk77:
Çok şükür hiç zararlı birşey yemedim ( akşam toplu olarak paylaşırım zaten neler yediğimi )
Eşim kendini dışarı atınca bende az keyif yapayım dedim :KK66:
Bir saat sonrada inşallah sporumuda yapacağım ( yediklerim biraz daha hazm olsunda :KK66: )

Bu arada evide temizlemem lazım :KK48: akşam arkadaşlar çaya gelecek ama kasmıyorum nasılsa geç gelecekler :KK48: önce sporumu yapacağım ki sonra temizliğe dalıpta tembellik yapmıyayım :21::21::21::21:

Canım süper bence menün :KK66: sporunuda yapmışsın :KK19: aynen devam :KK15:

Anammmmmmm kız sabah sabah ağzım kulaklarıma vardı bir an hayal edince :KK68:
36 beden pek olmak istemiyorum acıkcası :KK48: kocam kuru sevmiyor :KK48: yeni evliyken bile aşkım ya kemiklerin batıyor diyordu halbuki ben kendimi aksine yinede balık etli görüyordum :KK70: şimdiki halimle kıyaslayınca resmen iskelet sayılırmışım o dönem ( bugünle kıyasla yani ):KK70:
İnşallah bizlerde o güzel günleri göreceğiz :KK68: burada birbirimize o hallerimizi gösterip aynı kiloda kalmak için yine her gün burada birbirimizi frenleyeceğiz :KK60:

Ben cidden çok inanıyorum :KK68:
Kesinlikle ben eninde sonunda çok daha güzel kilolar vereceğim ve o çok istediğim kolları dantelli diz üstü dar elbiseyi güzel bir makyaj ve kesinlikle kırmızı rujla kombinleyeceğim :21::21::21::21: altına ince topuklu stilettolarla salına salına gezeceğim :KK66:
Siyah dar paça bir pantalonun üzerine beyaz dar bir gömlek üzerinede siyah belden oturan blazer çeket ve yine altına sivri burun ince topuklu ayakkabılarla elimede ufak bir portföy çantayla özel bir yerlere zevkle gideceğime inanıyorum :KK66:
Göğüs kısmı dar ama etekleri uzun uçuş uçuş straplez bir elbise, üzerine yarım kolluda olsa mini incecik bir hırkayla yazın salına salına bacaklarımın arası birbirine sürtmeden ayağımda düz hafif birer sandaletle yazın tadını çıkaracağıma inanıyorum :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Hayallerim böyle sürer gider..... ama ben cidden canı gönülden inanıyorum bunu başarabileceğimize :KK60:

Vayy senin hayallerin benimkini yendi ;)
O günler gelecek canımbende iinanıyorum eskisi gibi 36 bedenin bol geldiği pantolinlarim olacak small bedenler üstüme biraz bol gelecek ve su soruyu soracağım tezgahtara x small beden var mı ;) ;) abarttim galiba biraz :)
Şaka bir yana XS beden giydigim yıllar oldu tabi üniversitede şimdi bir çocuk annesi olarak 38 beden benim için ideal ama vücudum kaslı olsun sımsıkı tamam mı Allahım tövbe tövbe :) :) inşallah diyelim dua yerine geçsin Aminnnnn

Canım bir kitapta okumuştum istediğin bir şeyi boş bir yere geçip hergün aynı saatte 5 dakika düşünüp hayal ettiğin zaman beyin o şeye ulaşmak için vücudu yonlendiriyormus aslında kaçamak yaparken yapsak bir şeyi yerken bü hayali düşünüp belki yemeyi bırakınız :)
Teşekkür ederim paylaşdığın için.:KK74: Kız her gün yaparım ben bunu malum balık burcu olduğum için hayal gücüm çok güçlüdür:KK48: Kızlar size bir şey itiraf edicem çocukluğumdan beri hep hayaller kurardım biliyormusunuz bu hayallerin çoğuna ulaşmış durumdayım. İnşallah bundan sonrakı hayallerim de gerçekleşir. Hepimizinki gerçekleşir inşallah.AMİN.:21::21::21:Bir şey daha itiraf edicem ben kızım olsun istiyorum:KK51:Hamileyken kızım olucağını sanmışdım ama rüyamda oğlum olduğunu gördüm o zaman çok üzülmüşdüm sonra Rabbime hoş gitmez diye bu düşüncemden vaz geçdim. Sonuçta kızı da veren O oğlanı da veren O. Hep hayallerimde bir kızım olduğunu düşünürdüm anne kız el-ele tutmuşuz parklarda eylence salonlarında prensesimle çok mutluyuz:KK51:

Maşşallah valla yağ oranı benim bildiğim normal olarak geçiyor üstelik kas oranında gayet güzel :nazar::nazar::nazar:
İnşallah hedeflediğin kiloyada en kısa zamanda düşersin ( eminim çok az vardır zaten )

Canim yağ oranın ideal tam diyetisyen senin olman gereken kilona kkaç dedi bence kilo verirsen yağ kaybedersin fakat kastan da gider gibi görünüyor boy kaçbbü arada

Teşekkürler kızlar diyetsyen ideal kiloma 55 dedi ama bn 48 olmak istiyorum.boyum 160 çünkü kastan gitmz inş yaa spor yapıyorm çünkü

Teşekkür ederim paylaşdığın için.:KK74: Kız her gün yaparım ben bunu malum balık burcu olduğum için hayal gücüm çok güçlüdür:KK48: Kızlar size bir şey itiraf edicem çocukluğumdan beri hep hayaller kurardım biliyormusunuz bu hayallerin çoğuna ulaşmış durumdayım. İnşallah bundan sonrakı hayallerim de gerçekleşir. Hepimizinki gerçekleşir inşallah.AMİN.:21::21::21:Bir şey daha itiraf edicem ben kızım olsun istiyorum:KK51:Hamileyken kızım olucağını sanmışdım ama rüyamda oğlum olduğunu gördüm o zaman çok üzülmüşdüm sonra Rabbime hoş gitmez diye bu düşüncemden vaz geçdim. Sonuçta kızı da veren O oğlanı da veren O. Hep hayallerimde bir kızım olduğunu düşünürdüm anne kız el-ele tutmuşuz parklarda eylence salonlarında prensesimle çok mutluyuz:KK51:

Canım güzel dileklerin için bende içten bir Aminnnnn diyorum :KK15:
Rabbim bize hayal ettiklerimizi tez zamanda hayırlı olarak nasip edecektir inşallah ...Aminnn
Bu arada sen kilolarını ver sonra belki Rabbim sana prensesinide gönderir :KK68:
Ben iki hamileliğimde de kesinlikle kız olacağını hissetmiştim ( daha hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez :KK48: hatta eşimde hep kız istemişti :KK48: Rabbim gönlümüze göre verdi hatta bazen düşünüyorum erkek olsaydı sanırım daha zor olurdu özellikle ergenlik dönemi :KK70: herşeyde bir hayır var :KK66:
Aslında ben çocukları inanılmaz çok severim hatta hamilelik sürecinide :KK48: hep diyorum şu incecik hamile kalan ve doğumdan sonra doğum yapmamış gibi incecik çıkan hatunlardan olsaydım kesin 3 - 4 tane doğururdum ama maşallah hamilelik öncesi şiştim, hamilelikte şiştim derken zirveyi gördüm :KK57: 2ci hamileliğimde 5 kg vermiş olmama rağmen o yüzden kazara hamile kalmadığım sürece ( spiral var ama Allah biliyor ya % 100 güvenemiyorum :KK70: ) artık bir daha kasten spirali çıkartırıp hamile kalmam sanırım :KK20:
Benim tek odak noktam artık sağlıklı bir kiloya düşüp olanları sağlıcakla büyütmek olucak :KK60: Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah kuzusunu sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı .... Aminnnnnnnnnnnn

Canım güzel dileklerin için bende içten bir Aminnnnn diyorum :KK15:
Rabbim bize hayal ettiklerimizi tez zamanda hayırlı olarak nasip edecektir inşallah ...Aminnn
Bu arada sen kilolarını ver sonra belki Rabbim sana prensesinide gönderir :KK68:
Ben iki hamileliğimde de kesinlikle kız olacağını hissetmiştim ( daha hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez :KK48: hatta eşimde hep kız istemişti :KK48: Rabbim gönlümüze göre verdi hatta bazen düşünüyorum erkek olsaydı sanırım daha zor olurdu özellikle ergenlik dönemi :KK70: herşeyde bir hayır var :KK66:
Aslında ben çocukları inanılmaz çok severim hatta hamilelik sürecinide :KK48: hep diyorum şu incecik hamile kalan ve doğumdan sonra doğum yapmamış gibi incecik çıkan hatunlardan olsaydım kesin 3 - 4 tane doğururdum ama maşallah hamilelik öncesi şiştim, hamilelikte şiştim derken zirveyi gördüm :KK57: 2ci hamileliğimde 5 kg vermiş olmama rağmen o yüzden kazara hamile kalmadığım sürece ( spiral var ama Allah biliyor ya % 100 güvenemiyorum :KK70: ) artık bir daha kasten spirali çıkartırıp hamile kalmam sanırım :KK20:
Benim tek odak noktam artık sağlıklı bir kiloya düşüp olanları sağlıcakla büyütmek olucak :KK60: Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah kuzusunu sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı .... Aminnnnnnnnnnnn
Kız ben hayel diyorum ya hayel işte zaten bir daha çocuk düşünmüyorum neden biliyormusun çünki gücüm bir tanesine yeter. Ha evim olursa belki olabilir ama evim olmadığı sürece çocuk yok sadece hayeli var.:KK51::KK51::KK51:

Kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Bugünki sporumda tamam ama bende cidden bittim :KK53:
3 Mil lesie work hard ( lastikli olanından ) + 5 dakika sworkit tam vucut ( 5 dakika deyip geçmeyin yeminle hayatımda bu kadar terlediğimi ve efor sarf ettiğimi hatırlamıyorum :KK49: kesinlikle tavsiye ederim :KK68: )

Şu an bile hala kalbim deli gibi atıyor ve şıpır şıpır terliyorum :KK53:
Hemen az sakinleyene kadar bir 5 dakika dinleneyim ( havlumu da attım omuzlarıma :KK48: ) ondan sonra doğru duşa atıyorum kendimi :KK66:

Kız ben hayel diyorum ya hayel işte zaten bir daha çocuk düşünmüyorum neden biliyormusun çünki gücüm bir tanesine yeter. Ha evim olursa belki olabilir ama evim olmadığı sürece çocuk yok sadece hayeli var.:KK51::KK51::KK51:

Rabbim sana tez zamanda kendi evini almayıda nasip eder işallahhhhhhhh...Aminnnnn

Back
X