Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugünde yine erkenden uyandım şükür ve kahvaltımı bir güzel yaptım

Artık bir yarım saat sonra keyif kahvemi içer sonrada bir güzel sporumuda yaparım

Öğleden sonra yine Annem ve kızkardeşimle sokaklara atacağız kendimizi

Dışarda halledelimesi gereken işlerimiz var hem onları aradan çıkaracağız hemde gitmişken birazda yürümüş oluruz fazladan
Oyyy canım kuzum benim çok geçmiş olsun.
Şükür kuzuda birşey yok ama o an resmen kalpten gidecektim

Çok kötü çarptı başını ve nasıl fırladığımı hatırlamıyorum

Baya ağladı zor susturduk, hemen başına buz koyduk sonrada 2 saat uyutmamak için onu oyaladık

Normalde yatmak bilmeyen cadı kafasını çarptıktan sonra ille uyuyacağım diye tutturdu sonrada hepimiz onu oyalamak için kırk takla attık

Eşim de diyor bu kızcağız nazaramı geliyor nedir bu aralar ha bire ya düşüyor yada bir yerlere çarpıyor diye

Aklıma geldikçe bol bol okuyorum onu
Cnm hastayım terleyip yine kötü olmaktan korkuyorum normalde salı çarşamba gidiyorum bfit e ama yarın napıcam bilmiyorum gitmek istiyorum
Çok çok geçmiş olsun Canım inşallah yarına biraz daha toparlamış olursun kendinide sporunada gidebilirsin listenede harfiyen uyar güzel güzel kilolar verirsin
Banum kuzuya geçmiş olsun canım
Çok sağ ol Ayşem
Şükür birşey olmadı ama o an cidden kalpten gidiyorum sandım

Öyle bir patlattı ki kafayı hani kesin yarıldı dedim ama şükür birşey olmadı

Bugün cıktığımda birilerine sadaka vereyim bari
Ben geldim kaptan ama kurallar ilk sayfada ki kadar katı mi herkes her hafta mesaj sayısı spor süresi bildirimi yapıyo mu ya takım yüzden hesaplama filan yapıyo mu üyeler ben yapamam ki
Selamlaar ben geldimm :))
Kızlarrrrrrrrrr aramıza hoşgeldiniz

İnşallah bundan sonra hepbirlikte çok çok güzel kilolar vererek hedeflerimize çabucak ulaşırız
Hoş bulduk Ayşe Abla (anne diyebilir miyim annem de 44 yaşında

çok özledim. ) Adım Hacer 23 yaşındayım öğrenciyim 96 kiloyum boyum 168

amaaaa hedefim 60 kilo
Memnun olduk Hacer

Bende kendimi tanıtayım bari

Adım banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim

ve istanbulda yaşıyorum

Takımın en ağır topu benim

124.5 kgla başladığım yolculuğumda şu anda 111.5 kgyum ama azimle devam edip 2li haneleride çok kısa süre sonra göreceğime inanıyorum

Karatayımsı besleniyorum ( tam uymadığım için karatayımsı diyorum

) hemde her gün mutlaka 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkfit ( ceptelefonuna indirilen bir uygulama ) yapıyorum ama alıştıkça o uygulamanın süresi uzayacak Allahın izniyle
Ben smdo 14. Takıma 8. Takıma geçmek istyrm mu dicem
Aynen canım

Kaptanına bildirimini yapmadan evvel söyle ama bildirimde de tekrar hatırlat ki not düşsün

sonraki haftada bizim takıma geçmiş oluyorsun

tabi burayada bildirimini yap ki başlangıç olarak onu Ayşem baz alsın