Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım senin de menün güzel afiyet olsun:kk77:

Sağ olasın canım inşallah hepimizin menüleri bol eksi olarak döner hepimize :KK68:

Kızlar biraz önce yazdığım sporlar hesapladim 300 kalori yaktiriyo süper ya ancak orta tempoda yürüyüş 200 kalori yaktiriyo benimki hem kısa sürüyor hemde her kasimi calistiriyorum

Canım nereden hesaplıyorsun ne kadar kalori yakıldığını :KK64:
Bende hesaplıyayım nekadar yakmışım :KK68:

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK28:

SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde :KK53: )
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz

ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran

Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran

Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükür :KK66: Sırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni :KK66: birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım :KK66:

Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak :KK49:
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğim :21: tartıyada yansıyacağına eminim :KK68:
Canım afiyet olsun dönerin telafisini yapman güzel olmuş

Canım afiyet olsun dönerin telafisini yapman güzel olmuş

Acıkcası akşam acıkırım diye çok korktum başta :KK48: beyin ne kadar alışsada hala arada aç kalırım diye korkuyor :KK48:
Ama içtiğim ayran ve kahveler beni felaket tıkadı ve şu saat oldu hiç acıkma hissi yok ( Çalışsın Leptinler :21::21: )

Acıkcası akşam acıkırım diye çok korktum başta :KK48: beyin ne kadar alışsada hala arada aç kalırım diye korkuyor :KK48:
Ama içtiğim ayran ve kahveler beni felaket tıkadı ve şu saat oldu hiç acıkma hissi yok ( Çalışsın Leptinler :21::21: )
aynen öyle tatlım zaten psikolojiden kaybediyoruz çoğu zaman kendimizi iyi hissetmek için yiyoruz çok iyi yapmışsın yememekle

Bu arada dün gece birşey fark ettim hatta eşimede gösterdim sizlerde paylaşayım :KK48:
Ben kilo vermeye başlamadan önce ev içinde şort falan giydiğimde diz kapağımın hemen üstü yanlarda baya bir çıkıntı vardı bende saftirik onları kas sanıyorum ve kendi kendime ulen Banu kilolusun milolusun ama bacakların yinede çok kaslı diye övünürdüm :KK48: Meğer onlar bildiğimiz yağmış, kiloymuş :KK70::KK70::KK70::KK70:
Dün akşam yine şortla evin içinde dolanırken yere oturup bacaklarımı uzattım ve birde ne göreyim o pırtlayan kas sandıklarım resmen spor yaptıkca yok olmuş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşimede gösterdim oda diyor aşkım süpersin valla bak dizkapağın bile artık çok daha net görünüyor azmine hayran kaldım aynen devam diye :KK68:

Artık iyice zayıflayınca kemiklerimde net görünür inşallah :KK48:

Menüm gelsin
Sabah: aç karna su, 3 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça 1 kk peynir biraz zeytin ve biraz tahinpekmez ve çay

Sporumu yaptım

Öğlen: bir kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: 1 sütlü kahve
Akşam: fırın tavuk ve yanında patatesi yanında salçalı sos
Ara: tarçınlı yeşil çay
Ara: bir iki saat sonra az şekerli türk kahvem var
Guzel menu afiyet olsun leylacim
Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK28:

SAbah; ( 08:15 )
Kahvaltı:
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 yk zeytinyağlı pırasa ( anam benden başkası yemiyor evde :KK53: )
1 büyük parça peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 / 2 Turp
Biraz maydanoz

ara; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; ( 12: 00 ) spordan hemen sonra 1 büyük bardak ayran

Öğle; ( 14:30 )
Aslında normalde öğlen malum yemiyorum ama Annem sağ olsun ille çıkmışken döner yiyelim bir kereden birşey olmaz dedi ve Pide arası ( içi boş incecikti cidden pide ) döner yedim bol yeşillikli / yanında ayran
ara; ( 16:00 ) 1 Büyük ayran
ara; ( 17:00 ) Şirkette şekersiz ve sütsüz Kahve
ara; ( 18:45 ) 2 bardak ayran

Şu saatte kadar hiç acıkmadım şükür :KK66: Sırf o incecik pide yüzünden akşam yemeğimi yemedim ama cidden ayran çok tok tutuyor beni :KK66: birazdanda şekersiz son Türk kahvemi içer kapanışı yaparım :KK66:

Nasıl yorulduysam bugün cidden bacaklarım ağrıyor felaket ama pes etmek yok yarın o spor yine yapılacak :KK49:
Hedefe giden yolda aynı hızla devam nasılsa gözlede görünüyor artık verdiğim :21: tartıyada yansıyacağına eminim :KK68:
Cok iyi gidiyorsun banucum inşallah haftaya eksiyi gorursun

Hayirli geceler kızlar Bugünlerde yemek duzenim baya bozuldu cok duzensiz yiyorum artik menumu yazmakta icimden gelmiyor bana destek olun lutfen neden boyle oldu baslangicta cok azimliydim haftada bir kilo veriyordum şimdi bir eksi bir artı ilerliyorum bunun sebebide duzensiz beslenmem:oops:

Bugunki menum
sabah
iki dilim ekmek, bol aci marul, bir kaşık vişne reçeli, bir ucgen peynir, bir tatli kasigi tereyağı, bir bardak sutlu kahve
öğlen
bir sandviç ekmegiyle izgara sucuk, bir bardak fanta
akşam
iki yk dana kusbasi, 4 yk pekmezli yogurt

Hayirli geceler kızlar Bugünlerde yemek duzenim baya bozuldu cok duzensiz yiyorum artik menumu yazmakta icimden gelmiyor bana destek olun lutfen neden boyle oldu baslangicta cok azimliydim haftada bir kilo veriyordum şimdi bir eksi bir artı ilerliyorum bunun sebebide duzensiz beslenmem:oops:

Canım bünye belli bir zamandan sonra maalesef bizimle inatlaşıyor :63: ama bak yaza çok az kaldı ve bizler bu savaşı kesinlikle kazanıp fıstık gibi olacağız :KK68:
Bak biliyorsun ben 1 aydan fazladır gram veremedim bir aşağı bir yukarı derken ama en sonunda ben ne olursa olsun sağlıklı besleneceğim ve sporumu yapacağım dedim ve şuanda durum nedir bilmiyorum ( tartım annemde :KK48: yarın alacağım ) ama cumadan öncede kesinlikle bakmayacağım :KK68:
Bence sen bir iki gün kendine müsaade et beynini bir rahatlat sonrada sıfırdan başlamış gibi sıkı bir şekilde sağlıklı beslenmene odaklan :KK60: Kendine devamlı bu benim elimde olan birşey, ben başarmak istiyorum ve ne yaparsam yapayım eksi göreceğim diye bilinç altına yerleş :KK66:
Öğlende son yemeğimi yedim ve inan o andan itibaren yahu midem ufalmış hiç acıkmadım diye diye kendi kendimi etkiledim sanırım :KK48: bu saat oldu cidden acıkmadım ama kendimi daha hafif hissediyorum :KK48: artık dananın kuyruğu cuma günü kopacak benim açımdan :KK48:

Hepimiz sana inanıyoruz ve kesinlikle istedikten sonra yine senin her hafta 1 kg kesin verebileceğinide biliyoruz :KK60: asla pes etme :KK15:
Rejim fikrini insan kafasından silince canıda istemiyor ( inan evde misafirden kalma kurabiye, dolapta eşimin kuzu istedi diye aldıği çikolata ve mısır patlağı duruyor ama aklımın bir an bile ucundan gidip onları almak geçmedi :KK43: aksine bir ara kızım Anne yermisin diye uzattı 1 tanede olsa yemek istemedi canım ki eskiden kendime özel aldırırdım :KK67: şimdi benim elimde istesem yerim yasaklarım yok diyorum kendime ama okadarda sporuma yazık ne yiyeceğim beeee diye de kendi kendime atarlanıyorum hemen ardından :KK70: )

Bugunki menum
sabah
iki dilim ekmek, bol aci marul, bir kaşık vişne reçeli, bir ucgen peynir, bir tatli kasigi tereyağı, bir bardak sutlu kahve
öğlen
akşam

Canım kahvaltın bence çok az ( bu durumda çabuk acıkırsın / ekmek ve reçel glisemik indeksi yüksek olan şeyler ve acıktırır ) Bence sağlam bir kahvaltı yapmış olsan öğlen o fantaya ihtiyaç bile hissetmezsin :KK66:
Çok seviyorsan o tür içecekleri bence limonata tercih et ayran sevmiyorsan :KK66: en azından fantadan daha az zararlı
Akşamda 2 YK kuşbaşı doyurmaz ki seni :KK53: keşke biraz daha artırıp yanına bol salata ve sade yoğurt yeseydin

Aslında benim geçmişte yediklerim yanında yine iyi bir menü ama tabi sağlık acısından bakarsak daha iyisini yapabildiğini hepimiz çok iyi biliyoruz :KK60:
Eminim yarın sabahtan itibaren çok daha istekle ve sağlıklı bir kahvaltıyla bomba gibi güne başlayacaksın güzelim
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Ah canım benim inan hepimiz bu süreci yaşıyoruz zaman zaman inişler çıkışlar olabilir... Şimdi yapacağın şey kaldığın yerden devam etmek hemen yarın başla düzenli beslenmeye yine vericeksin cnm yalnız değilsin birlikte başarıcaz
Bugunki menum
sabah
öğlen
akşam
Canım menün iyi bence sadece öğlenki fanta çok zarar olmuş sana

Kızlar bugün geçmişi okuyamayacağım k bakmayın

Bugünkü menüm

Sabah:5 tane zeytin domates salatalık biber omlet yağsız yeşil çay 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:yeşil çay
Öğlen:1 porsiyon ıspanak yemeği, salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1 tane armut yeşil çay
Ara:5 tane ülker altınbaşak bisküvi
Akşam:Enginar yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği yoğurt
Ara:5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir

Günaydın kızlar dün saat 8 gibi kızımı uyumak için yatak odasına geldim onunla beraber bende uyumusum eşim de kaldirmamis çok sinir oldum yaa yeni kalktım sabahın 5 inde napicam ben uykum da gelmez artık en iyisi ibadet edeyim :KK66:
Sana da günaydın. Canım benim Allah kabul etsin :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün nasıl yorulduysam erkenden uyumuşum :KK48: ama okadar iyi geldi ki ne ağrı ne sızı :KK66: vucut çok güzel dinlenmiş :KK48: Kahvaltımıda çok güzel yaptım ve birazdan keyif kahvemide içip bir saat sonra en geç sporumuda yapmaya başlarım :KK66:

Bugün öğlende kuaföre gidip kendimi bir 10 000 bakımına alayım :KK70:
Daha sonrada Anneme geçiceğim malum yarın sabah erkenden Havaalanına gidicekler ve o saatte çocuklarla uğurlamaya gelmeyin dedikleri için son kez görüşelim istedi :KK68:

Günaydın kızlar dün saat 8 gibi kızımı uyumak için yatak odasına geldim onunla beraber bende uyumusum eşim de kaldirmamis çok sinir oldum yaa yeni kalktım sabahın 5 inde napicam ben uykum da gelmez artık en iyisi ibadet edeyim :KK66:

Sen benden de erken uyumuşsun :KK48:
Sanada günaydın canım...Rabbim dualarını kabul etsin...Aminnnn

Nusabe sanada günaydın yahşi cazibem :KK15:

Back
X