Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne yediklerimi paylaşayım akşam evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yemek yap temizle sonraki güne hazırlık biraz çocukla oyna uyku saati uyut hop yatma saati:KK43:
sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 bardak ılık limonlu su
öğlen 1 kase makarna, ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt
akşam menümde de
yayla çorbası var yanında salata
galiba hasta olcam her yerim dökülüyor. dün gitmiştim havuza bu gün gitmeyeceğim ama yarın bir aksilik olmazsa gideceğim inşallah
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah yarına bir şeyin kalmaz. Menün iyi gözüküyor afiyet olsun.:kk77:

merhaba
sandığımdan çabuk cevap geldi teşekkür ederim. bu sefer azimliyim:) inşallah nihayete vardıracağım kilo işini.
şimdi eski fotolarıma bakıp sinirleniyordum oof of naptım ben kendime niye hala bu kiloyu taşıyorum diye.
kendimi grup üyelerine kısaca tanıtayım;
adım gül
30 yaşındayım 3yaşında kızım var. öğretmenim. bu pazartesi dikkat etmeye başladım yeme işine birde limonlu su içiyorum açken. ayrıca bir spor komplexine üye oldum yüzmeye başladım haftada en az 2 defa gitmeye çalışıyorum 1,5 yüzüyorum. bunun dışında çocuğum olduğu için çok fazla yürüyüş spor falan yapamıyorum.

boyum:1,70
kilom :73
hedefim 63 olsa yeter diyorum ama 61 olsa süper olur:) yani 61
Hoşgeldin canım:KK68:

Ah canım benim inan hepimiz bu süreci yaşıyoruz zaman zaman inişler çıkışlar olabilir... Şimdi yapacağın şey kaldığın yerden devam etmek hemen yarın başla düzenli beslenmeye yine vericeksin cnm yalnız değilsin birlikte başarıcaz

Canım menün iyi bence sadece öğlenki fanta çok zarar olmuş sana
Canım kahvaltın bence çok az ( bu durumda çabuk acıkırsın / ekmek ve reçel glisemik indeksi yüksek olan şeyler ve acıktırır ) Bence sağlam bir kahvaltı yapmış olsan öğlen o fantaya ihtiyaç bile hissetmezsin :KK66:
Çok seviyorsan o tür içecekleri bence limonata tercih et ayran sevmiyorsan :KK66: en azından fantadan daha az zararlı
Akşamda 2 YK kuşbaşı doyurmaz ki seni :KK53: keşke biraz daha artırıp yanına bol salata ve sade yoğurt yeseydin

Aslında benim geçmişte yediklerim yanında yine iyi bir menü ama tabi sağlık acısından bakarsak daha iyisini yapabildiğini hepimiz çok iyi biliyoruz :KK60:
Eminim yarın sabahtan itibaren çok daha istekle ve sağlıklı bir kahvaltıyla bomba gibi güne başlayacaksın güzelim
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Teşekkür ederim kizlar dunden beri 6 dan sonra yememeye çalışıyorum. İnşallah cuma gunu eksiyi goruruz banucum kahvaltiyi bugun daha iyi yaptim birbirimize destek olarak bu kilolarin ustesinden gelecegiz Inşallah:KK60:

Bugünkü menum
sabah
bir dilim salam, bir ucgen peynir, bir yk recel, iki kızarmış yumurta, bir dilim kepek ekmeği, bir bardak sütlü kahve
oglen
5 tane portakal kremali bisküvi, bir bardak cay
aksam
4yk dana kusbasi kavurma, 3yk domatesli bulgur pilavi, bir kase yoğurt, bir dilim kepekli ekmek
1lt su

Merhaba kızlar :KK36: takıma yeni katılan kızlar hoş geldiniz inşallah takımın size yararı olur:KK19:
huhh... Bu hafta listeye dahil olabilmek için o kadar çok uğraşıyorum ki... umarım basarabilirim :KK37:
Başarıcaksın canım benim:KK15: hem sen nerelerdesin son günler kız.:KK8:

ne yediklerimi paylaşayım akşam evde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yemek yap temizle sonraki güne hazırlık biraz çocukla oyna uyku saati uyut hop yatma saati:KK43:
sabah
akşam menümde de
galiba hasta olcam her yerim dökülüyor. dün gitmiştim havuza bu gün gitmeyeceğim ama yarın bir aksilik olmazsa gideceğim inşallah
geçmiş olsun o_O
Bugünkü menum
sabah
bir dilim salam, bir ucgen peynir, bir yk recel, iki kızarmış yumurta, bir dilim kepek ekmeği, bir bardak sütlü kahve
oglen
aksam
4yk dana kusbasi kavurma, 3yk domatesli bulgur pilavi, bir kase yoğurt, bir dilim kepekli ekmek
1lt su
Menün gayet güzel, afiyet olsun :KK45:

Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.:KK43:

Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek için :( menüm de birazzcık eksik doğal olarak...
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 3 adet diyet bisküvi (paket değil)
1 bardak çay (şekersiz)

Ara :bir kase yoğurt

Akşam : 150 gr Izgara Tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
1 adet salatalık

Spor da : 1 saat yürüyüş
1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su

** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
:21::21::21:97 ile başladım diyete 6.günüm 93.8 ' e düşmüşüm :) :21::21::21:

Kızlar ben bu gün menü bildirmek istemiyorum neden diye sormayın konuşmak istemiyorum. Sinirlerim çok gergin az önce oğluma çok kötü bağırdım. Allah benim cezamı versin inşallah o günahsıza öyle bağırdığım için.:KK43:
:KK20::KK20: Öyle deme canım ama yaa daha sakin olmaya çalış yeter :( ayrıca oğluşunun gönlünü almasını sen iyi bilirsin :KK66:

Menüm gelsin sonra geçmiş

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine 1 çay kaşığı kdr tereyağı biraz salça 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlanmış yumurta sarısı ve çay
Öğlen: 1 kase bulgur pilavı ve yoğurt
Ara: sade türk kahvesi 1 lokma çiko
Akşam: 1 kase tarhana çorbası yarım dilim tb fırın tavuk ve yanında patates
Ara: tarçınlı yeşil çay

Sporum var ve bol su

merhaba
sandığımdan çabuk cevap geldi teşekkür ederim. bu sefer azimliyim:) inşallah nihayete vardıracağım kilo işini.
şimdi eski fotolarıma bakıp sinirleniyordum oof of naptım ben kendime niye hala bu kiloyu taşıyorum diye.
kendimi grup üyelerine kısaca tanıtayım;
adım gül
30 yaşındayım 3yaşında kızım var. öğretmenim. bu pazartesi dikkat etmeye başladım yeme işine birde limonlu su içiyorum açken. ayrıca bir spor komplexine üye oldum yüzmeye başladım haftada en az 2 defa gitmeye çalışıyorum 1,5 yüzüyorum. bunun dışında çocuğum olduğu için çok fazla yürüyüş spor falan yapamıyorum.

boyum:1,70
kilom :73
hedefim 63 olsa yeter diyorum ama 61 olsa süper olur:) yani 61
hoşgeldin aramıza canım aynı zamanda meslektaşım..ben leyla 27 yaşındayım 66 kilodayım hedef 55
sabah
akşam menümde de
menün gayet iyi canım aman dikkat et kendine

Bugünkü menum
sabah
oglen
aksam
1lt su
tatlım menün gayet iyi yalnızca bisküviden uzak dur aman diyim anında şişiriyo onlar :(
Merhaba kızlar :KK36: takıma yeni katılan kızlar hoş geldiniz inşallah takımın size yararı olur:KK19:
huhh... Bu hafta listeye dahil olabilmek için o kadar çok uğraşıyorum ki... umarım basarabilirim :KK37:
canım benim ya özlettin kendini nerelerdesin hadi ver de gir listeye biranönce tam gaz devam edelim!!!
Sabah

1 dilim ekmek
domates
biraz peynir
5 zeytin
1 bardak süt

Öğle
1 kase çorba

akşam
2 kaşık pirinç
Tavuk döner
1 dilim ekmek

Toplam 1300 kalori

2 lt su

45 dk yüzme
ooo yüzmeden sonra bişey kalmamıştır zaten çok iyi canım harikasın
canım yapma böyle ama sinir hali hepimizin başına gelebilir o senin yavrun gönlünü de almasını bilirsin:)
Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek için :KK43: menüm de birazzcık eksik doğal olarak...
1 bardak çay (şekersiz)

1 adet salatalık

1 saat ev temizleme (odamın şeklini değiştirip alt üst temizledim :) çok yoruldum)
10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su

** Dün akşam gelemedim ama onu da söyleyeyim akşam yemeğinde 1 kase yoğurt yemiştim
canım öncelikle hoşgeldin aramıza ben leyla, menün gayet güzel görünüyor hep birlikte güzel kilolar vericez inşallah

Ben geldimm :) sabah hastanedeydim o yüzden kahvaltı yapamadım kan vermek için :KK43: menüm de birazzcık eksik doğal olarak...
1 bardak çay (şekersiz)

1 adet salatalık

10 dk da egzersiz
1.5 litre kadar su

Çok güzel afiyet olsun.
:KK20::KK20: Öyle deme canım ama yaa daha sakin olmaya çalış yeter :KK43: ayrıca oğluşunun gönlünü almasını sen iyi bilirsin :KK66:
Canım benim teşekkür ederim normalde çok severim onu ama eşşeklik yapdım bu gün.

bugunadimleyla bugunadimleyla
Canım senin de menün güzel afiyet olsun.
Evet doğru söylüyosunuz gidip gönlünü almam lazım. Çok sinirliydim ve o anda gelip ısırdı sinirden ne yapacağımı bilemedim vurmak istedim ama kendimi zor tuttum onun için öyle bağırdım.

Canım kendine kötü dua etme öyle o_O oğlunun gönlünü alırsın, moralin bozuk olsa bile kendine hakim olmaya çalış olur mu? o_Oo_O
hoşgeldin aramıza canım aynı zamanda meslektaşım..ben leyla 27 yaşındayım 66 kilodayım hedef 55

menün gayet iyi canım aman dikkat et kendine

tatlım menün gayet iyi yalnızca bisküviden uzak dur aman diyim anında şişiriyo onlar :KK43:

canım benim ya özlettin kendini nerelerdesin hadi ver de gir listeye biranönce tam gaz devam edelim!!!

ooo yüzmeden sonra bişey kalmamıştır zaten çok iyi canım harikasın

canım yapma böyle ama sinir hali hepimizin başına gelebilir o senin yavrun gönlünü de almasını bilirsin:)

canım öncelikle hoşgeldin aramıza ben leyla, menün gayet güzel görünüyor hep birlikte güzel kilolar vericez inşallah
ben de burayı ve sizleri özledim :KK45: ve cuma günü kilo bildirimi yapmayı da özledim :KK15:

Back
X