Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bu sabah her zamankinden erken kalktım

Eşim Annemleri havaalanına bırakacağı için 05:45de uyandık ( daha doğrusu ben saati duymamışım Annemler aradı biz hazırız eşin gelmiyor diye

)
Neyseki hayırlısıyla onları yola gönderdi eşim

Ucakları 45 dakika sonra falan kalkıyor inşallah
Tabi kahvaltımıda yaptım bir güzel hazır ufaklıkta uyurken

Yine her zamanki gibi biraz vakit geçtikten sonra sporumu yapacağım

daha sonra Komşu ablam büyük ihtimal kahve içmeye gelir ve sonrasında yürüyerek dışarıda halletmem gereken iş için çıkacağım

Akşam yemeğinden sonrada eşimin halaları bize çaya geleceklermiş onlar için bir iki birşey alır eve dönerim
İyi geceler kizlar nasılsınız ben şuan hic iyi değilim Yoruldum artik devamlı kirilmaktan cuma günü İstanbula eşimin yanina gideceğim inş once yarin kutahyaya gidicem annemlerde gelecek benle İstanbul doğum için çünkü neyse babam cuma günü çalışmayacakti normalde cuma sabah yola çıkacaktık bu aksam aradı biri izin almış cuma günü ise gidecekmis o yuzden banada dediki 4 bucukta isten çıktıktan sonra gitsek sorun olurmu dedi bende sorun olmaz baba dedim kapattık neyse skypede esimle konuşurken bunu soyledim babam cuma günü calisacakmis dedim saka yapıyorsun gibi bisey dedi sanırım tam hatırlamıyorum yok dedim demin aradı söyledi dedim ben kapatiyorum dedi suratima skypeyi kapadı aradım geri açmadı ya sanki cuma gelmicez dedim diye mesaj attım sabah cikacaktik yola 4-5 gibi cikicaz sadece yola yazdım whatsabina tabi hala cevap yok o kadar üzüldüm ki anlatamam aglamam için zor tutuyorum kendimi bu adam nie boyle yapıyor anlamıyorum sanki kasıtlı yapıyorum Biseyleri napim baba çok büyük sorun olur aman sakin gitme isemi deseydim ya sanki olaylarin gelişmesi benim elimdeymis gibi tavır alıyor çok kirildim ve Yoruldum cevap yazmaması ayrı bi kırıcı oldu zaten napcami bilmiyorum
Canım doğuma yakın olan sensin eşin niye kapris yapıyor bende anlamadım

Sanırım seni çok fazla özledi ve bir an önce kavuşacağının hayalini kurmuş

Sakın kendini üzme sonuçta bir yandan biraz geç çıkmanızda iyi olmuş en azından sende peş peşe seyahat etmemiş olur aradaki sürede biraz dinlenirsin Annenlerde

Şu saate kadar sana mesaj attımı bilmiyorum ama eğer bu saatten sonrada atarsa sen cevap verme

bırak birazda o kendini kötü hissetsin

Sonrada ona tatlı bir bille seninde kendini dün gece böyle kötü hissettiğni, sonuçta kendine yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına da yapmaması gerektiğini söylersin

Sonuçta babanın kalkıp banane gidiyorum ben deme şansı yok

Bunda da varmış bir hayır diyip sabredeceksiniz karı koca

Nasılsa kuzu doğuktan sonra bir daha sizden uzak kalmayacak Allahın izniyle

varsın bir kaç saat geç olsun ama temiz olsun
Arkadaşlar koyde ineternet cekmiyo mesajlar görünmüyor kusura bakmayın bişey yazamiyorum
Umarım sorun bir an önce hallolur

Her fırsatta senide burada görürüz inşallah