- 9 Mart 2015
- 25
- 60
- 8
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim gene. Oğlumu ihtiyacım yüzünden yalnız bırakdım ben gelene kadar düşmüş kulağının arkasını nereye çarpmış bilmiyorum ama ben geldiyimde kanıyordu. Böyle durumlarda da ben kendimi çok çabuk itiririm elim ayağıma dolaşır. Şükür ki o an babası geldi yardım etdi korkumdan tansiyonum yükseldi şu an başım çok kötü ağrıyor.
Hastanede durmaktan uykum geldi sanırım erkenden uyuyim ben :* aksam yemegim dee ızgara tavuk yanina da yarım muz :) herkese iyi aksamlar :) bana da iyi uykularumarım dediğiniz gibi kilo verince rahatlarım hastalik vs kalmaz :)
Evet canım ya bundan sonra ben de öyle yapıcam.Canım çok geçmiş olsun
Rabbim beterinden saklasın.....Aminnnnnnnnnn
Yine verilmiş sadakanız varmış ki daha kötü birşey olmamış
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnnnn
Ya canım valla acıkcası söylemesi ayıp ama ben büyük kızım ufakken lavabonun kapısını açık bırakıyordum ve onuda kapının karşısına oturtup şaklabanlık yapıyordum yerinde otursunda ben çıkana kadar birşey başına gelmesin diyehatta ufaklıkta da aynısını yapıyordum sonuçta üzerime thirtü kapatınca birşey görmüyordu
Hep diyorum bize lavaboda bile rahat yok diye
Sen biraz sakinleşmeye çalış hatta şöyle güzel bir kahve yap kendine ve biraz ayaklarını uzat emin ol başın geçer birazdan eminim başının ağrısı geçer
Dinlen tabi canım hastane insanı yorar normaldir
Rahat ol canım kilolar gittikçe hastalık kalmayacak![]()
Tatlım o kansızlık bendede bayadır var dönem dönem bende kan hapı içiyorum,diyeti bırakmak çözüm değil bitanem ona göre besleneceksinKızlar dün diyetisyenin istediği kan tahlilini yaptırdım bugün annem sonucunu almış ve çok kansız çıkmışım dr kan ilacı vermiş ve diyeti bıraksın demiş et ağırlıklı beslensin demiş bakalım yarın diyetisyene gidecektim kontrole zaten ne diyecek moralim kötü oldu kan ilacı kilo aldırır sanki yaa
Çok geçmiş olsun canımÖlsem iyi galibaböbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış
bazı kan örneklerim de Ankara'ya gönderilmiş 2 hafta sonra gelecekmiş. Yarın da sıkıştırma yapacakmış doktorum
![]()
![]()
Sanada çok geçmiş olsun balım.bozma moralini çocuk bu düşe kalka büyüyor malesef çok dikkat etsekteKızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim gene. Oğlumu ihtiyacım yüzünden yalnız bırakdım ben gelene kadar düşmüş kulağının arkasını nereye çarpmış bilmiyorum ama ben geldiyimde kanıyordu. Böyle durumlarda da ben kendimi çok çabuk itiririm elim ayağıma dolaşır. Şükür ki o an babası geldi yardım etdi korkumdan tansiyonum yükseldi şu an başım çok kötü ağrıyor.
Kızlar az önce eşim göz deymesin bir azcık zayıflamışsın dediÇok sevindim ya inşallah yarın tartıda 600 q gitmesini görmek istiyorum ya. Yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah ya
![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii
Küçük kuzumla kendimizi sokağa attık ve birlikte tammmm 3 km yol yürüdük
Sağ olsun oda alıştı bol bol yürümeye ( zaten spor yaparken oda ara ara eşlik ediyor bana) sadece bir yerde çok yoruldum diye oturdu 2 dakika dinlendi
Dışardaki işimide hallettim ama kuşum çok yorulunca dönüşte minibüse bindik ( ille çüçük otobüse binelim diye tutturdu ) Birde mahallede market ve manavı aradan çıkardık bir iki eksiğimizi aldık döndük
Tabi bu gece eminim kuşum erkenden baygın düşer
Apartmanın önüne geldiğimizde Anneciğim çok yoruldum ben çoook diyip duruyordu
Canım üzülme doktorlar birazda abartıyor bazı şeyleri
Hiç canını sıkma sonuçta protein ağırlıklı sağlıklı beslenebilirsin
İnan bende de kansızlıktan tut yüksek kolestrole kadar herşey vardı ( şeker dahil ) ve karataya başladıktan sonra asla kötü tahlil sonuçları almadım aksine doktor son gördüğünde valla ne yapıyorsan devam et sonuçların hepsi çok güzel demiştiYine sen bilirsin ama o ilaçlara başlamadan en azından bir iki ay denesen karatayı sonra tekrar tahlillerini yenilersin ve aradı farkı görürsün
baktın yine sonuç aynı ( ki olacağını sanmıyorum ) o zaman başlarsın o kan ilaçlarına
Olmadı her gün kahvaltına 1 YK pekmez ekle şifa niyetine![]()
Tatlım o kansızlık bendede bayadır var dönem dönem bende kan hapı içiyorum,diyeti bırakmak çözüm değil bitanem ona göre besleneceksin
Çok geçmiş olsun canım
Sanada çok geçmiş olsun balım.bozma moralini çocuk bu düşe kalka büyüyor malesef çok dikkat etsekte
Canım benim hemen ümitsizliye kapılma yarın ola hayır olaInsan da zaten eşi zayıflamissin deyince seviniyor en çok ssonuçta kadınlar kocalarina güzel görünmek ister her zaman .
ben yarin + görmekten çok korkuyorum sanırım korktugum başıma gelecek
***8.Takım 405.ETAP***
sweetyy83(72,7/ / /% )
Adayaren38(68,0/ / /% )
max factor( 82,4 / / /% )
oynakbası34(111,5 / / / % )
bugünadımleyla( 66,0/ / /% )
finsternis (71,2 / / /% ) 400.etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 5 e bölündü
8.TAKIM ORTALAMASI :
kızlar yarınki güncel listemiz bu şekilde,önemli bir etap ilk üçe girmeliyiz
Kızlar az önce eşim göz deymesin bir azcık zayıflamışsın dediÇok sevindim ya inşallah yarın tartıda 600 q gitmesini görmek istiyorum ya. Yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah ya
![]()
Insan da zaten eşi zayıflamissin deyince seviniyor en çok ssonuçta kadınlar kocalarina güzel görünmek ister her zaman .
ben yarin + görmekten çok korkuyorum sanırım korktugum başıma gelecek
Kızlar bugünkü menüm
Sabah: 1 domates 1 salatalık omlet yağsız 5 zeytin yeşil çay 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: sade nescafe
Öğlen: ıspanak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: mandalina yeşil çay
Ara: 3 tane limonlu eti form
Akşam: ızgara tavuk yarım dilim peynirli ev böreği salata yoğurt
Ara: 5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir form çayı
Günaydın hayırlı cumalaarrr fıstıklaaarrr![]()