Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hastanede durmaktan uykum geldi sanırım erkenden uyuyim ben :* aksam yemegim dee ızgara tavuk yanina da yarım muz :) herkese iyi aksamlar :) bana da iyi uykular :( umarım dediğiniz gibi kilo verince rahatlarım hastalik vs kalmaz :)

Kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim gene. Oğlumu ihtiyacım yüzünden yalnız bırakdım ben gelene kadar düşmüş kulağının arkasını nereye çarpmış bilmiyorum ama ben geldiyimde kanıyordu. Böyle durumlarda da ben kendimi çok çabuk itiririm elim ayağıma dolaşır. Şükür ki o an babası geldi yardım etdi korkumdan tansiyonum yükseldi şu an başım çok kötü ağrıyor.

Canım çok geçmiş olsun :KK57:
Rabbim beterinden saklasın.....Aminnnnnnnnnn
Yine verilmiş sadakanız varmış ki daha kötü birşey olmamış :KK66:
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnnnn

Ya canım valla acıkcası söylemesi ayıp ama ben büyük kızım ufakken lavabonun kapısını açık bırakıyordum ve onuda kapının karşısına oturtup şaklabanlık yapıyordum yerinde otursunda ben çıkana kadar birşey başına gelmesin diye :KK70: hatta ufaklıkta da aynısını yapıyordum sonuçta üzerime thirtü kapatınca birşey görmüyordu :KK48:
Hep diyorum bize lavaboda bile rahat yok diye :KK70:

Sen biraz sakinleşmeye çalış hatta şöyle güzel bir kahve yap kendine ve biraz ayaklarını uzat emin ol başın geçer birazdan eminim başının ağrısı geçer :KK66:

Hastanede durmaktan uykum geldi sanırım erkenden uyuyim ben :* aksam yemegim dee ızgara tavuk yanina da yarım muz :) herkese iyi aksamlar :) bana da iyi uykular :KK43: umarım dediğiniz gibi kilo verince rahatlarım hastalik vs kalmaz :)

Dinlen tabi canım hastane insanı yorar normaldir :KK66:
Rahat ol canım kilolar gittikçe hastalık kalmayacak :KK66:

Canım çok geçmiş olsun :KK57:
Rabbim beterinden saklasın.....Aminnnnnnnnnn
Yine verilmiş sadakanız varmış ki daha kötü birşey olmamış :KK66:
Rabbim bir daha göstermesin ...Aminnnnnnnnn

Ya canım valla acıkcası söylemesi ayıp ama ben büyük kızım ufakken lavabonun kapısını açık bırakıyordum ve onuda kapının karşısına oturtup şaklabanlık yapıyordum yerinde otursunda ben çıkana kadar birşey başına gelmesin diye :KK70: hatta ufaklıkta da aynısını yapıyordum sonuçta üzerime thirtü kapatınca birşey görmüyordu :KK48:
Hep diyorum bize lavaboda bile rahat yok diye :KK70:

Sen biraz sakinleşmeye çalış hatta şöyle güzel bir kahve yap kendine ve biraz ayaklarını uzat emin ol başın geçer birazdan eminim başının ağrısı geçer :KK66:

Dinlen tabi canım hastane insanı yorar normaldir :KK66:
Rahat ol canım kilolar gittikçe hastalık kalmayacak :KK66:
Evet canım ya bundan sonra ben de öyle yapıcam.

Kızlar dün diyetisyenin istediği kan tahlilini yaptırdım bugün annem sonucunu almış ve çok kansız çıkmışım dr kan ilacı vermiş ve diyeti bıraksın demiş et ağırlıklı beslensin demiş bakalım yarın diyetisyene gidecektim kontrole zaten ne diyecek moralim kötü oldu kan ilacı kilo aldırır sanki yaa
Tatlım o kansızlık bendede bayadır var dönem dönem bende kan hapı içiyorum,diyeti bırakmak çözüm değil bitanem ona göre besleneceksin

Ölsem iyi galiba :KK43: böbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış :KK43: bazı kan örneklerim de Ankara'ya gönderilmiş 2 hafta sonra gelecekmiş. Yarın da sıkıştırma yapacakmış doktorum :KK43: :KK61::KK61::KK61:
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim gene. Oğlumu ihtiyacım yüzünden yalnız bırakdım ben gelene kadar düşmüş kulağının arkasını nereye çarpmış bilmiyorum ama ben geldiyimde kanıyordu. Böyle durumlarda da ben kendimi çok çabuk itiririm elim ayağıma dolaşır. Şükür ki o an babası geldi yardım etdi korkumdan tansiyonum yükseldi şu an başım çok kötü ağrıyor.
Sanada çok geçmiş olsun balım.bozma moralini çocuk bu düşe kalka büyüyor malesef çok dikkat etsekte

***8.Takım 405.ETAP***

sweetyy83(72,7/ / /% )
Adayaren38(68,0/ / /% )

max factor( 82,4 / / /% )
oynakbası34(111,5 / / / % )
bugünadımleyla( 66,0/ / /% )

finsternis (71,2 / / /% ) 400.etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 5 e bölündü

8.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar yarınki güncel listemiz bu şekilde,önemli bir etap ilk üçe girmeliyiz

Kızlar az önce eşim göz deymesin bir azcık zayıflamışsın dedi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Çok sevindim ya inşallah yarın tartıda 600 q gitmesini görmek istiyorum ya. Yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah ya:KK66:

Kızlar az önce eşim göz deymesin bir azcık zayıflamışsın dedi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Çok sevindim ya inşallah yarın tartıda 600 q gitmesini görmek istiyorum ya. Yarın hepimizin yüzü gülsün inşallah ya:KK66:

Insan da zaten eşi zayıflamissin deyince seviniyor en çok ssonuçta kadınlar kocalarina güzel görünmek ister her zaman .
ben yarin + görmekten çok korkuyorum sanırım korktugum başıma gelecek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii :KK48::KK48::KK48::KK48:

Küçük kuzumla kendimizi sokağa attık ve birlikte tammmm 3 km yol yürüdük :21::21::21::21:
Sağ olsun oda alıştı bol bol yürümeye ( zaten spor yaparken oda ara ara eşlik ediyor bana :KK48: ) sadece bir yerde çok yoruldum diye oturdu 2 dakika dinlendi :KK66:

Dışardaki işimide hallettim ama kuşum çok yorulunca dönüşte minibüse bindik ( ille çüçük otobüse binelim diye tutturdu ) Birde mahallede market ve manavı aradan çıkardık bir iki eksiğimizi aldık döndük :21:

Tabi bu gece eminim kuşum erkenden baygın düşer :KK70:
Apartmanın önüne geldiğimizde Anneciğim çok yoruldum ben çoook diyip duruyordu :KK70:

Canım üzülme doktorlar birazda abartıyor bazı şeyleri :KK60:
Hiç canını sıkma sonuçta protein ağırlıklı sağlıklı beslenebilirsin :KK66:
İnan bende de kansızlıktan tut yüksek kolestrole kadar herşey vardı ( şeker dahil ) ve karataya başladıktan sonra asla kötü tahlil sonuçları almadım aksine doktor son gördüğünde valla ne yapıyorsan devam et sonuçların hepsi çok güzel demişti :KK66: Yine sen bilirsin ama o ilaçlara başlamadan en azından bir iki ay denesen karatayı sonra tekrar tahlillerini yenilersin ve aradı farkı görürsün :KK60: baktın yine sonuç aynı ( ki olacağını sanmıyorum ) o zaman başlarsın o kan ilaçlarına :KK66:
Olmadı her gün kahvaltına 1 YK pekmez ekle şifa niyetine :KK66:

Sağol canım bugün aldm kan ilacımı bakalım birde yarn diyetsyene gidecm bakalım o ne diyecek olmazsa karataya başlarm bnde

Tatlım o kansızlık bendede bayadır var dönem dönem bende kan hapı içiyorum,diyeti bırakmak çözüm değil bitanem ona göre besleneceksin

Çok geçmiş olsun canım

Sanada çok geçmiş olsun balım.bozma moralini çocuk bu düşe kalka büyüyor malesef çok dikkat etsekte

Çok tesekkür ederim canım yarın diyetisyen ona göre bir diyet yazar inşallah

Kızlar bugünkü menüm

Sabah: 1 domates 1 salatalık omlet yağsız 5 zeytin yeşil çay 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: sade nescafe

Öğlen: ıspanak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: mandalina yeşil çay

Ara: 3 tane limonlu eti form

Akşam: ızgara tavuk yarım dilim peynirli ev böreği salata yoğurt

Ara: 5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir form çayı

Selamün aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine dayanamadım yatmadan sizlere bir bakayım dedim :KK48:

Misafirlerimi biraz evvel uğurladım :KK66:
Çok şükür bugünü de kaçamaksız tamamladım :21::21::21:

Özellikle bu gece yine kendimle gurur duydum :KK48:
Eşim tuzlu susamlı şu BİM'deki çubuklardan birde bir iki çeşit tatlı kurabiyelerden almış ( Kavala mıdır nedir ondan ki normalde ben onlara bayılırımmmmmm :KK68: ) ama kesinlikle bir tane bile yemedim :21:
Şekersiz çayımı içtim ve onlar gider gitmezde acıkma hissi oluşmasın diye bir bardak ayranımıda içtim :KK68:Şekersiz çayı biraz fazla kaçırınca içim bir tuhaf oldu buruştu sanki :KK70: ama ayranı içince geçti ( açlık değildi ama tabi )

Bakalım yarın neler olacak :KK48:

***8.Takım 405.ETAP***

sweetyy83(72,7/ / /% )
Adayaren38(68,0/ / /% )

max factor( 82,4 / / /% )
oynakbası34(111,5 / / / % )
bugünadımleyla( 66,0/ / /% )

finsternis (71,2 / / /% ) 400.etapta izine ayrılan üye geri döndü kilosu 5 e bölündü

8.TAKIM ORTALAMASI :

kızlar yarınki güncel listemiz bu şekilde,önemli bir etap ilk üçe girmeliyiz

İnşallah Ayşemmmm inşallah ilk 3e gireriz :KK68:

Rabbim nazarlardan saklasın canım :nazar: birde spor yapmaya fırsatın olsa varyaaaa çok çok daha güzel sonuçlar alırsın :KK60:
İnşallah yarın takım halinde yüzümüz gülecek :KK68:

Insan da zaten eşi zayıflamissin deyince seviniyor en çok ssonuçta kadınlar kocalarina güzel görünmek ister her zaman .
ben yarin + görmekten çok korkuyorum sanırım korktugum başıma gelecek

Canım iyi düşün iyi olsun belli olmaz belki ödem vardır da sabaha atmış olursun :KK66:
Bu arada uyanır uyanmaz çıkma tartıya malum vucut ağır çekiyor o zaman :KK66: Uyandıktan yarım saat yada 1 saat sonra tartıl ki kendine gelince bünyede o sabah ağırlığını atıyor :KK66:
azda olsa eksi göreceğine eminim :KK60:

Kızlar bugünkü menüm

Sabah: 1 domates 1 salatalık omlet yağsız 5 zeytin yeşil çay 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: sade nescafe

Öğlen: ıspanak yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: mandalina yeşil çay

Ara: 3 tane limonlu eti form

Akşam: ızgara tavuk yarım dilim peynirli ev böreği salata yoğurt

Ara: 5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir form çayı

Canım aslında akşamlı börek olmasaymış müthişmiş menün :KK66: ama bence yinede güzel sonuçta ekmek yerine onu tüketmişsin :KK60:
İnşallah sende güzel bir sonuç görürsün ...Aminnnnnnnnnn

Kızlar benim için hiç hayırlı bir cuma diyil:KK61::KK61::KK61:Sabahın 7-de çok sevinçli bir şekilde uyanıp tartıldım ama çok kötü bir sonuçla karşılaşdım. :KK43::KK43::KK43:Neden böyle oldu bilmiyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat etmişdim. Hatta eşim de şaşırdı çok ağladım olamaz dedi çünki şimdiye kadar bu kadar fark hiss etmemişdim dedi. Hırsımdan kahvaaltı bile yapmadım hala da açım. Moni kaptanım bütün takım arkadaşlarım ben hepinizden özür dilerim inanın böyle bir sonuç bildirmeyi hiç istemezdim çok utanıyorum.Çok kötü hiss ediyorum ya:KK61::KK61::KK61:Verdiyim emeyin karşılığı bumu olucakdı:KK43::KK43::KK43: Zaten neye yaradım ki şimdiye kadar size de yariyim. Ben çok şaşkın bir haldeyim çünki eski elbiselerim bedenime de olmaya başlamışdı tartıda neden böyle bir rakam gördüm bilemiyorum.:KK43::KK43::KK43:

Back
X