Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hepinize Hayırlı Cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini misliyle sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh...Aminnnnnnnnn

Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı ettim şimdide keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyacağım :KK66:
Sabah tartıldım ve sonuç fena değil aslında ama sporumuda yaptıktan sonra tekrar duşa girmeden tartılıp öyle yapmak istiyorum bildirimimi :KK66:

Bu arada bir kaç güne regl olmam lazım :KK66: yani haftaya daha iyi bir sonuç göreceğimi düşünüyorum :KK66:
Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun :KK48:

Kızlar benim için hiç hayırlı bir cuma diyil:KK61::KK61::KK61:Sabahın 7-de çok sevinçli bir şekilde uyanıp tartıldım ama çok kötü bir sonuçla karşılaşdım. :KK43::KK43::KK43:Neden böyle oldu bilmiyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat etmişdim. Hatta eşim de şaşırdı çok ağladım olamaz dedi çünki şimdiye kadar bu kadar fark hiss etmemişdim dedi. Hırsımdan kahvaaltı bile yapmadım hala da açım. Moni kaptanım bütün takım arkadaşlarım ben hepinizden özür dilerim inanın böyle bir sonuç bildirmeyi hiç istemezdim çok utanıyorum.Çok kötü hiss ediyorum ya:KK61::KK61::KK61:Verdiyim emeyin karşılığı bumu olucakdı:KK43::KK43::KK43: Zaten neye yaradım ki şimdiye kadar size de yariyim. Ben çok şaşkın bir haldeyim çünki eski elbiselerim bedenime de olmaya başlamışdı tartıda neden böyle bir rakam gördüm bilemiyorum.:KK43::KK43::KK43:

Canım neden üzülüyorsun belkide suyunu eksik içtiğin için ödem olabilir yada regln yakınsada ödem tutar vucut :KK66: sonuçta menülerini her gün gördük ve kesinlikle kilo alabileceğin bir durum yoktu :KK60:
Ne olur kendini daha fazla üzme :KK15: eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakam göreceksin tartıda :KK66: Pes etmek yok sonuçta kıyafetlerin bile daha bol geldiğine göre herşeyi doğru yapıyorsun :KK15:

Kızlar benim için hiç hayırlı bir cuma diyil:KK61::KK61::KK61:Sabahın 7-de çok sevinçli bir şekilde uyanıp tartıldım ama çok kötü bir sonuçla karşılaşdım. :KK43::KK43::KK43:Neden böyle oldu bilmiyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat etmişdim. Hatta eşim de şaşırdı çok ağladım olamaz dedi çünki şimdiye kadar bu kadar fark hiss etmemişdim dedi. Hırsımdan kahvaaltı bile yapmadım hala da açım. Moni kaptanım bütün takım arkadaşlarım ben hepinizden özür dilerim inanın böyle bir sonuç bildirmeyi hiç istemezdim çok utanıyorum.Çok kötü hiss ediyorum ya:KK61::KK61::KK61:Verdiyim emeyin karşılığı bumu olucakdı:KK43::KK43::KK43: Zaten neye yaradım ki şimdiye kadar size de yariyim. Ben çok şaşkın bir haldeyim çünki eski elbiselerim bedenime de olmaya başlamışdı tartıda neden böyle bir rakam gördüm bilemiyorum.:KK43::KK43::KK43:

canım bende bu hafta seninle aynıyım salı günü sizlere de demiştim 700 gr gittiğini hatta korkun benden demiştim :) ama baksadece 200 gr gitmiş
senin de dediğine göre kıyafetlerin daha bol geliyorsa mutlaka veriyorsun ama tartı maalesef bunu bazen göstermiyo ödem olduğunu düşünüyorum bol bol bitki çayı iç ödem söktürücü internetten araştır bul yap bakalım bu hafta hemen de ümitsizliğe kapılma ben 3 ay 71 kiloda takılıp kaldım rejimi o zaman bıraksaydım şimdi 75 olmuşum belkide napalım kaderimiz dicez bizde herkes gibi maalesef hızlı kilo veremiyoz gram gram az az gidiyo kesinlikle moral bozma haftaya çok iyi olacağına eminim senin

Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini misliyle sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh...Aminnnnnnnnn

Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı ettim şimdide keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyacağım :KK66:
Sabah tartıldım ve sonuç fena değil aslında ama sporumuda yaptıktan sonra tekrar duşa girmeden tartılıp öyle yapmak istiyorum bildirimimi :KK66:

Bu arada bir kaç güne regl olmam lazım :KK66: yani haftaya daha iyi bir sonuç göreceğimi düşünüyorum :KK66:
Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun :KK48:

Canım neden üzülüyorsun belkide suyunu eksik içtiğin için ödem olabilir yada regln yakınsada ödem tutar vucut :KK66: sonuçta menülerini her gün gördük ve kesinlikle kilo alabileceğin bir durum yoktu :KK60:
Ne olur kendini daha fazla üzme :KK15: eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakam göreceksin tartıda :KK66: Pes etmek yok sonuçta kıyafetlerin bile daha bol geldiğine göre herşeyi doğru yapıyorsun :KK15:

kız banu çatlatma bildirimi yapsana tamam anladık 1. oldun bu hafta :))

Merhaba bayanlar umarım herkes tartidan mutlu inmistir. Ben hala yatalagim igneler ilaclar devam kizim kreste aksam babasi gelene kadarda komsum sagolsun ilgileniyor.
Dun aksam corba ictim bi tabak bol vitaminli salataya 4 kas ik pirinc pilavi koyup zorla yedim.
Kahvalti da kucuk yagsiz tost, bi domates, ve tabi pekmez...
spor tabiki askiya alindi ama iyi olur olmaz acigi kapatacagim.
Bu arada ben kilo bildirimi yapacak miyim

Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun

cecom spordan sonra tartılma sakın artı çıkarsın spor şişirir. kiloyu en guzel sabah kalktıktan sonra suyuda içmeden 20-30dk oyalanıp tartılacaksın en iyi sonucu böyle alırsın benden demesi dene gör:KK48:

Merhaba bayanlar umarım herkes tartidan mutlu inmistir. Ben hala yatalagim igneler ilaclar devam kizim kreste aksam babasi gelene kadarda komsum sagolsun ilgileniyor.
Dun aksam corba ictim bi tabak bol vitaminli salataya 4 kas ik pirinc pilavi koyup zorla yedim.
Kahvalti da kucuk yagsiz tost, bi domates, ve tabi pekmez...
spor tabiki askiya alindi ama iyi olur olmaz acigi kapatacagim.
Bu arada ben kilo bildirimi yapacak miyim
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Evet bildirim yapacaksın

***8.Takım 405.ETAP***

sweetyy83(72,7/ / /% )
Adayaren38(68,0/67,8 / 0,2/%0,29 )

max factor( 82,4 / 82,8/-0,4 /% -0,49)
oynakbası34(111,5 / / / % )
bugünadımleyla( 66,0/ / /% )

finsternis (71,2 /70,8 / 0,4/%0,11 ) 400.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü

8.TAKIM ORTALAMASI :

cecom spordan sonra tartılma sakın artı çıkarsın spor şişirir. kiloyu en guzel sabah kalktıktan sonra suyuda içmeden 20-30dk oyalanıp tartılacaksın en iyi sonucu böyle alırsın benden demesi dene gör:KK48:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Sabah aç karnına tartıldım zaten belki sporlada az su da olsa atarım diye dedim :KK48:
Neyse o zaman şimdilik kilomu yazayım spor sonrasıda artımı eksimi olur görürüz :KK48:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.5 kg
Bu hafta; 110.9 kg
Giden; - 0.6 kg ( ben daha fazlasını bekliyordum ama bir kaç güne regl olmam etkiliyordur diye umuyorum )

Toplam giden; 13.4 kg

Yüzde; 0.54 % inşallah doğrudur

SPor; her gün 3 mil leslie + 5 dakika sworkit programı

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Sabah aç karnına tartıldım zaten belki sporlada az su da olsa atarım diye dedim :KK48:
Neyse o zaman şimdilik kilomu yazayım spor sonrasıda artımı eksimi olur görürüz :KK48:

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 111.5 kg
Bu hafta; 110.9 kg
Giden; - 0.6 kg ( ben daha fazlasını bekliyordum ama bir kaç güne regl olmam etkiliyordur diye umuyorum )

Toplam giden; 13.4 kg

Yüzde; 0.54 % inşallah doğrudur

SPor; her gün 3 mil leslie + 5 dakika sworkit programı
vay anasını daha ne olsun direnç var sende unutma o faktoru ben 14kg mı 300-200gr la verdim valla 1-2 sefer 1kg lara çıktı ama hep 200-300gr verdim harikasın bence super
:nazar::nazar::KK46:

***8.Takım 405.ETAP***

sweetyy83(72,7/ 72,5/ 0,2/%0,28 )

oynakbası34(111,5 / 110,9/0,6 / %0,54 )
bugünadımleyla( 66,0/ / /% )

finsternis (71,2 /70,8 / 0,4/%0,11 ) 400.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü

8.TAKIM ORTALAMASI :

vay anasını daha ne olsun direnç var sende unutma o faktoru ben 14kg mı 300-200gr la verdim valla 1-2 sefer 1kg lara çıktı ama hep 200-300gr verdim harikasın bence super
:nazar::nazar::KK46:

Sağ olasın Neslim :KK68: İnsan biraz sabırsızlanıyor işte hani bir an önce gitsin diye ama dediğin gibi buda güzel bir rakam en azından sabit kalmaktan iyidir :KK53:
İnşallah böyle böylede olsa her hafta eksi görürüm :21:
Geçen hafta her akşam çorba salata yapmıştım, bu haftada her akşam protein + salata yapmayı düşünüyorum :KK66: bakalım o zaman ne göreceğim nasılsa Karatayada uygun ve sabahları yine fix karatay menüme devam :KK66:

***8.Takım 405.ETAP***

sweetyy83(72,7/ 72,5/ 0,2/%0,28 )

oynakbası34(111,5 / 110,9/0,6 / %0,54 )
bugünadımleyla( 66,0/65,5 /0,5 /% 0,76)

8.TAKIM ORTALAMASI : 0,25

Ahh %30 u kaçırdık,banumm tartıldınmı düşükmü kurtarabilcenmi biziiii

Back
X