- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr 

Hepinize Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini misliyle sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh...Aminnnnnnnnn
Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı ettim şimdide keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyacağım
Sabah tartıldım ve sonuç fena değil aslında ama sporumuda yaptıktan sonra tekrar duşa girmeden tartılıp öyle yapmak istiyorum bildirimimi
Bu arada bir kaç güne regl olmam lazım
yani haftaya daha iyi bir sonuç göreceğimi düşünüyorum 
Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun
Canım neden üzülüyorsun belkide suyunu eksik içtiğin için ödem olabilir yada regln yakınsada ödem tutar vucut
sonuçta menülerini her gün gördük ve kesinlikle kilo alabileceğin bir durum yoktu 
Ne olur kendini daha fazla üzme
eminim bir sonraki hafta çok çok daha güzel bir rakam göreceksin tartıda
Pes etmek yok sonuçta kıyafetlerin bile daha bol geldiğine göre herşeyi doğru yapıyorsun 

Hepinize Hayırlı Cumalar

Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini misliyle sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh...Aminnnnnnnnn
Bu sabahta erkenden uyanıp kahvaltımı ettim şimdide keyif kahvemi içip hemen sporuma başlıyacağım

Sabah tartıldım ve sonuç fena değil aslında ama sporumuda yaptıktan sonra tekrar duşa girmeden tartılıp öyle yapmak istiyorum bildirimimi

Bu arada bir kaç güne regl olmam lazım

Biraz sizleri merakta bırakacağım ama olsun

Kızlar benim için hiç hayırlı bir cuma diyilSabahın 7-de çok sevinçli bir şekilde uyanıp tartıldım ama çok kötü bir sonuçla karşılaşdım.
Neden böyle oldu bilmiyorum halbuki yediklerime o kadar dikkat etmişdim. Hatta eşim de şaşırdı çok ağladım olamaz dedi çünki şimdiye kadar bu kadar fark hiss etmemişdim dedi. Hırsımdan kahvaaltı bile yapmadım hala da açım. Moni kaptanım bütün takım arkadaşlarım ben hepinizden özür dilerim inanın böyle bir sonuç bildirmeyi hiç istemezdim çok utanıyorum.Çok kötü hiss ediyorum ya
Verdiyim emeyin karşılığı bumu olucakdı
Zaten neye yaradım ki şimdiye kadar size de yariyim. Ben çok şaşkın bir haldeyim çünki eski elbiselerim bedenime de olmaya başlamışdı tartıda neden böyle bir rakam gördüm bilemiyorum.
![]()
Canım neden üzülüyorsun belkide suyunu eksik içtiğin için ödem olabilir yada regln yakınsada ödem tutar vucut

Ne olur kendini daha fazla üzme