- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
***8.Takım 405.ETAP***
sweetyy83(72,7/ 72,5/ 0,2/%0,28 )
Adayaren38(68,0/67,8 / 0,2/%0,29 )
max factor( 82,4 / 82,8/-0,4 /% -0,49)
oynakbası34(111,5 / 110,9/0,6 / %0,54 )
bugünadımleyla( 66,0/65,5 /0,5 /% 0,76)
finsternis (71,2 /70,8 / 0,4/%0,11 ) 400.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5 e bölündü
8.TAKIM ORTALAMASI : 0,25
Ahh %30 u kaçırdık,banumm tartıldınmı düşükmü kurtarabilcenmi biziiii
nerelerdesin bakalıms en burayı boş bırakma senin sporlarını görüp gaza gelmeye ihtiyamız var fıstık..
Merhaba, hoş geldinYarista bende varim arkadaşlar regliyim nasil yarisiyoruz açıklayabilir misiniz
Doğru söylüyosun canım ya benim şu an onların her ikisine ihtiyacım var ya. Bütün gün bu kiloyu düşündüm hatta kaç defa gözlerim doldu sabah ağlamama rağmen.Merhaba Çıtır bayanlar
Gördüğüm kadarıyla sonuçlar çok iyi değilolsun sıkmayalım canımızı, takımda güzel bir beraberlik ve motivasyon var, herkes elinden geleni yapıyor, menüleriniz gayet güzel, spor yapıyoruz birçoğumuz.
Allah çabalayana karşılığını elbet ki verir, bu hafta olmadı belki, belki gelecek hafta da olmayacak, ama moralimizi bozmayalım, çünkü kilo vermek çok kolay birsey değil ve, bu süreçte bize en çok lazım olan şey moral ve motivasyon. Maalesef ki istediğimiz sonucu alamadığımızda direk bizi terk eden şey de moral ve motivasyon
Bu hafta bu şekilde geçti, ancak önümüzde kocaman bir hafta var: bol bol spor yapabileceğimiz, beslenmemize dikkat edebileceğimiz...
Inşallah hepimiz haftaya istediğimiz sonuçları alırız
Merhaba, hoş geldin1. Sayfada bütün kurallar yazıyor onları okursan bilgi sahibi olursun
![]()
Hoş geldiniz efendim.Yarista bende varim arkadaşlar regliyim nasil yarisiyoruz açıklayabilir misiniz
Geçmiş olsun canımSelamün aleyküm kızlar ben geldim. Bu gün bütün gün temizlik yapdım bel fıtığım feci ağrıyordaha balaşkamı da yıkıycam ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok yoruldum ama ona hiç önem vermiyorum belim çok kötü ben bu belle napıcam bilmiyorum. Oturub doyasıya ağlamak istiyorum ağrıdan.
Evet canım benim çok kötü moralim bozuk biliyormusun hiç böyle bir şeyle karşılaşıcağımı düşünmemişdim resmen şok geçirdim 600 q vermek beklerken artı çıkmak ne demek ya.Geçmiş olsun canımistediğin sonucu göremediğin için de moralin bozuk değil mi
üzülme ya iyi olursun inşallah, eşin yıkasa çocuğunu?
Hadi gözün aydın aman diyim ipin ucunu sakın kaçırma.Kızlar bu sabah 55,9 kiloyum ben şimdi diyetsyene gittim ve tartıldım 2 hafatada 1,2 kilo verdim be şimdi canımın istediği her şeyi ödül olarak yiyebiliyorum bende hakkımı iskenderden yana kullandım şu anda islender yiyorum yehhuuu.kaçamak günümmüş bugün
Afiyet olsun canımHaydi ilk menu benden gelsin
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 yumurta
domates
4 zeytin
öğle
1 bardak süt
akşam
1 büyük tabak makarna
Toplam 1000 kalori
Su 2 lt
12 dk hızlı fitness
8 dk karın
8 dk kol
8 dk kalça çalışması
Gayet iyi gidiyorsun cnm sporun da var afiyet olsunHaydi ilk menu benden gelsin
sabah
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 yumurta
domates
4 zeytin
öğle
1 bardak süt
akşam
1 büyük tabak makarna
Toplam 1000 kalori
Su 2 lt
12 dk hızlı fitness
8 dk karın
8 dk kol
8 dk kalça çalışması
Abin gelsin yikasinEvet canım benim çok kötü moralim bozuk biliyormusun hiç böyle bir şeyle karşılaşıcağımı düşünmemişdim resmen şok geçirdim 600 q vermek beklerken artı çıkmak ne demek ya.
Nerdeeeee ah ah eşim beceremez ki öyle şeyleri yardım eder ama yıkamayı becermez. Benim abim olucakdı inanırmısın kızlarının ikisini de doğdukları andan o yıkıyor çok seviyor bebekleri. Kızlarını öyle öyretmiş ki yıkanmayı çok seviyorlar.
Abin gelsin yikasinneden o kadar fazla çıktın ki ya
belki vücudun su tutuyordur, bitki çayı icsen faydali olur belki
![]()
Kiraz sapı çayı denesin diyor annemKız vallahi abim yıkar yıkamasına ama o bizden uzakda yani bilet alıp uçmamız gerek oraya ya da o buraya.
Vallahi bende bilemedim ama ben her gün yeşil çay ve papatya çayı içiyorum. Gülşen de söyledi ödem atıcı çaylar var araştır. Ben de araştırdım ama içlerinde maydanozu papatyayı bir de yeşil çayı anladım. Maydanozu içemem midem kötü olur. Başka papatya ve ya yeşil çay gibi benzeri şeyler biliyorsanız söyleyin.
Oooooo annene selamKiraz sapı çayı denesin diyor annem![]()