Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ablamlarla birlikte anneme toplastk eglendik 4 5 gün canim sporu bosladim ama kilo almadan döndüm :21: suan regliyim pazartesi spor bildirimlerine de vam etcem:KK55:

Cok guzel canim kilo almamissin ne guzel
valla sen ideal kilona ulastin darisi bize insallah ben bu gidisle bu yazi da sisko geciricem ; (

Menümü paylaşayım kızlar

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça çok az peynir biraz zeytin ve çay

Ara: tek şekerli neskafe

Öğlen: bir kase ıspanak yoğurtlu

Ara: eve gelince çok acıktım 4 galete

Akşam: 1 kase nohut 2 dilim turp 4 çatal kabak tatlısı

Birazdan yeşilçay
Gece de türk kahvesi içerim bol su

Menümü paylaşayım kızlar

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça çok az peynir biraz zeytin ve çay

Birazdan yeşilçay
Canım vallahi ben dediklerinizin bazılarını anlamıyorum:KK48: o yüzden yorum yaparken bir az zorlanıyorum:KK48: amma anladıklarıma göre menün kötü diyil afiyet olsun.:kk77:

Menümü paylaşayım kızlar

Birazdan yeşilçay
Menün çok güzel, afiyet olsun :KK15:

Oku bakiyorumOTE="Finsternis, post: 40060752, member: 605134"]Merhaba Çıtır bayanlar :KK36::KK36::KK15:
Gördüğüm kadarıyla sonuçlar çok iyi değil o_O olsun sıkmayalım canımızı, takımda güzel bir beraberlik ve motivasyon var, herkes elinden geleni yapıyor, menüleriniz gayet güzel, spor yapıyoruz birçoğumuz.
Allah çabalayana karşılığını elbet ki verir, bu hafta olmadı belki, belki gelecek hafta da olmayacak, ama moralimizi bozmayalım, çünkü kilo vermek çok kolay birsey değil ve, bu süreçte bize en çok lazım olan şey moral ve motivasyon. Maalesef ki istediğimiz sonucu alamadığımızda direk bizi terk eden şey de moral ve motivasyon o_O
Bu hafta bu şekilde geçti, ancak önümüzde kocaman bir hafta var: bol bol spor yapabileceğimiz, beslenmemize dikkat edebileceğimiz...
Inşallah hepimiz haftaya istediğimiz sonuçları alırız :KK37::KK37::KK36:

Merhaba, hoş geldin :KK19: 1. Sayfada bütün kurallar yazıyor onları okursan bilgi sahibi olursun :KK39:[/QUOTE]
Oky

Bugünkü menüm kızlar

Sabah:1 yumurta domates salatalık 5 zeytin tam buğd ekmeği 1 dilim
Ara:Nescafe
Öğlen:pırasa yemeği ayran tam buğday ekmeği 1 dilim salata
Ara:Mandalina yeşil çay
Akşam:1 porsiyon iskender (Diyetisyenimin verdiği kaçamaktı)

Bugünkü menüm kızlar

Sabah:1 yumurta domates salatalık 5 zeytin tam buğd ekmeği 1 dilim
Ara:Nescafe
Öğlen:pırasa yemeği ayran tam buğday ekmeği 1 dilim salata
Ara:Mandalina yeşil çay
Akşam:1 porsiyon iskender (Diyetisyenimin verdiği kaçamaktı)

O kacamagi öglen yapsaydin daha iyi olurdu tatlim afiyet olsun :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Öğleden sonra nedense benim tansiyon biraz tuhaflaştı hatta dibe vurdu :KK48: büyük 9 küçük 6 oldu hatta koca bir bardak az tuzlu ayran içtimde öyle kendime gelebildim 2 saat sonra :KK66:

Eşim sağ olsun hadi biraz dışarı çıkalımda sende bir hava alıp kendine gel dedi :KK66:
Çocuklarla bol bol yürüdük sonrada AVMye girip dolaştık hatta eşim ille kendine birşey al yarın için dedi ( malum akraba gününe gidiceğim )
LCWye girdim ve çok güzel şeyler vardı ama tabi kilo veririm diye fazla birşey almak istemedim sadece kendime bir üst aldım ( kabine girip denediğimde bir kere daha kanaat getirdim o aynalar kesinlikle insanı hayvan gibi gösteriyor o_O baya canım sıkıldı aslında hatta eşime bir ara sakın bana ilişme valla dokunsan ağlayacak durumdayım dedim ama sonrada ulen ben zayıfladığımı biliyorum, pantalonlarım bile bol gelmeye başladı iyice eeee o ayarlı aynalar yüzündenmi hayata küseceksin dedim ve anında silkelenip kendime geldim :KK48: )

Bu arada yarın ki güne çocuksuz gidiyorum :21::21::21::21::21:
Eşim ben kuzuyu alır biraz dışarı çıkartırım gezdiririm sende tek git de biraz kafa dinle dedi sağ olsun :KK68:
Eminönüne gideceklermiş ve oradan dönmeleri en az 2 saati bulur sonrasındada yorgunluktan baygın düşeceği için ben gelene kadar sorun çıkarmaz ( eşim zaten çıkarsada benden güzel bakar :KK70: )
Yeni Tshirtümüde giyerim ( maalesef yine siyah beyaz :KK48: çok beğendiklerimin bedenleri yoktu ama önemli değil verdikçe daha ufak bedenleri nasılsa daha çok oluyor )

Kızlar bu sabah 55,9 kiloyum ben şimdi diyetsyene gittim ve tartıldım 2 hafatada 1,2 kilo verdim be şimdi canımın istediği her şeyi ödül olarak yiyebiliyorum bende hakkımı iskenderden yana kullandım şu anda islender yiyorum yehhuuu.kaçamak günümmüş bugün

Ohhhh afiyet olsun canım arada olur okadar sonuçta bak diyetisyende aynı şeyi söylemiş üstelik psikokojik olarak yeni haftaya dahada hazır olursun yarından itibaren :KK60:

Kızlar bu makarna bana fazla geldi midem bulanıyor hazımsızlık hissediyorum

Eeee mideler artık ufalmaya başladı normaldır fazla gelmesi :KK66:

Menümü paylaşayım kızlar

Birazdan yeşilçay

Canım bence gayet güzel seninde menün :KK66: Bende inşallah yarı günde hasarsız günü tamamlarım :21:

İnşallah haftaya hepimiz çok daha güzel sonuçlar görürüz :KK60:

Rakiplerim nerdesiniz şu mutsuz günümde beni yalnız bırakmayın hadi gelin bakalım bekliyorum.:KK56:

:KK60: Kıyamam sana ay balam :KK15:
Üzme kendini ben eminim ödemdir o :KK66:
Kız benim kadar olmasın kimse inan bugün o Avmden çıkana kadar zor tuttum kendimi sonra zaten arabaya biner binmez saldım kendimi ve rahatladım bi güzel :KK68:
Sabahta güzelce kahvaltımı yapıp olduğu gibi devam edeceğim Allahın izniyle :KK60: seninde öyle yapacağına eminim o yüzden şimdi biraz toparlanıyorsun ve kesinlikle şöyle eşinle karşılıklı güzel birer keyif kahvesi içiyorsun ( ben gece içer yatarım hiç etkilemez beni :KK48: )

Bu arada hepimiz tebrik ederim veremeyenler için söylüyorum ödem olabilir ınsallah bi anda gider onlarda az olsa 100 gr da olsa vere vere gtcez basarcaz kızlar inanıyorum haftaya hep aktif olcam aranızda bugün kardeşimi askere teslim etmeye geldik biraz karışık yoğun geçiyo günlerim hepinize iyi geceler öptüm

Bu arada hepimiz tebrik ederim veremeyenler için söylüyorum ödem olabilir ınsallah bi anda gider onlarda az olsa 100 gr da olsa vere vere gtcez basarcaz kızlar inanıyorum haftaya hep aktif olcam aranızda bugün kardeşimi askere teslim etmeye geldik biraz karışık yoğun geçiyo günlerim hepinize iyi geceler öptüm
Sağ-salim gidip döner inşallah. AMİN.

Back
X