Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Öğleden sonra nedense benim tansiyon biraz tuhaflaştı hatta dibe vurdu

büyük 9 küçük 6 oldu hatta koca bir bardak az tuzlu ayran içtimde öyle kendime gelebildim 2 saat sonra
Eşim sağ olsun hadi biraz dışarı çıkalımda sende bir hava alıp kendine gel dedi

Çocuklarla bol bol yürüdük sonrada AVMye girip dolaştık hatta eşim ille kendine birşey al yarın için dedi ( malum akraba gününe gidiceğim )
LCWye girdim ve çok güzel şeyler vardı ama tabi kilo veririm diye fazla birşey almak istemedim sadece kendime bir üst aldım ( kabine girip denediğimde bir kere daha kanaat getirdim o aynalar kesinlikle insanı hayvan gibi gösteriyor

baya canım sıkıldı aslında hatta eşime bir ara sakın bana ilişme valla dokunsan ağlayacak durumdayım dedim ama sonrada ulen ben zayıfladığımı biliyorum, pantalonlarım bile bol gelmeye başladı iyice eeee o ayarlı aynalar yüzündenmi hayata küseceksin dedim ve anında silkelenip kendime geldim

)
Bu arada yarın ki güne çocuksuz gidiyorum

Eşim ben kuzuyu alır biraz dışarı çıkartırım gezdiririm sende tek git de biraz kafa dinle dedi sağ olsun

Eminönüne gideceklermiş ve oradan dönmeleri en az 2 saati bulur sonrasındada yorgunluktan baygın düşeceği için ben gelene kadar sorun çıkarmaz ( eşim zaten çıkarsada benden güzel bakar

)
Yeni Tshirtümüde giyerim ( maalesef yine siyah beyaz

çok beğendiklerimin bedenleri yoktu ama önemli değil verdikçe daha ufak bedenleri nasılsa daha çok oluyor )
Kızlar bu sabah 55,9 kiloyum ben şimdi diyetsyene gittim ve tartıldım 2 hafatada 1,2 kilo verdim be şimdi canımın istediği her şeyi ödül olarak yiyebiliyorum bende hakkımı iskenderden yana kullandım şu anda islender yiyorum yehhuuu.kaçamak günümmüş bugün
Ohhhh afiyet olsun canım arada olur okadar sonuçta bak diyetisyende aynı şeyi söylemiş üstelik psikokojik olarak yeni haftaya dahada hazır olursun yarından itibaren
Kızlar bu makarna bana fazla geldi midem bulanıyor hazımsızlık hissediyorum
Eeee mideler artık ufalmaya başladı normaldır fazla gelmesi
Menümü paylaşayım kızlar
Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine az tereyağı ve salça çok az peynir biraz zeytin ve çay
Ara: tek şekerli neskafe
Öğlen: bir kase ıspanak yoğurtlu
Ara: eve gelince çok acıktım 4 galete
Akşam: 1 kase nohut 2 dilim turp 4 çatal kabak tatlısı
Birazdan yeşilçay
Gece de türk kahvesi içerim bol su
Canım bence gayet güzel seninde menün

Bende inşallah yarı günde hasarsız günü tamamlarım
İnşallah haftaya hepimiz çok daha güzel sonuçlar görürüz