Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti oynakbaşı geldiiiiiii
Anam bugün ayağı yanmış kedi gibi paso dışardaydım

SAbah 10:15de bir attım kendimi dışarıya bütün akrabaları toplaya toplaya ( arabaya sığdığı kadarını

) günün yapılacağı yere gittik

Bol bol kuranımızı okuduk ve sonra iş ikramlara geçti

Valla çok şükür hasarsız atlattım inatla hamurişlerinide yemedim tatlı olarak yapılan kadayıfıda ağzıma bile sürmedim

Sadece ev sahibinin hatrına ( 1 KK kadar pırasalı bir börekten tadına baktım, maş fasülyesinden yapılan bol yeşillikli salatayı yedim 1 kase

Bu arada evsahibi 71 yaşında

çokda kırılgan sağ olsun

)
Tam evden çıkacakken birde Ölüm haberi aldık

Eşimin halasının KPsi vefaat etti tabi bu durumda eşimde cenaze evine gitti amcasıyla birlikte

orada işleri bitine bizim olduğumuz yere geldi ve birlikte döndük

Tabi felaket trafik olunca 2 saatte ancak geldim 45 dakikalık yoldan ve felaket yoruldum dur kalk yapmaktan
Eve geldim tam üzerimi değiştirip yayılmak için hazırlanırken eşim ya ufak halam çaya bekliyor dedi ve evde biraz bireşyler atıştırıp ( malum gittiğim yerde sırf salata yedim sayılır ve felaket acıktım ) ( birşeyler dediğimde 1/4 porsiyon çiğ köfte

)
Direk halamıza geçtik ve daha yeni geldim

Bugün içim dışım şekersiz çay oldu

geç oldu ama birazdan türk kahvesi içip kendimi yatağa atarım sanırım yarım saate kadar
ARtık yarın inşallah çok geç uyanmam bu yorgunluğun üzerine
Merhaba arkadaşlar. Moni gel demiş koşarak geldim. 71 kiloyla bu gün diyete başlamış bulunmaktayım. Hedefim 60. Boyum 165. Yaşım 27.
İnşallah sizlerin desteğiyle hedefime ulaşabilirim.
Selam kizlar bende kilo vermek istiyorum size katilabilirmiyim..
Kızlarrrrrrrrrrr aramıza hoşgeldiniz

İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulaşırız
Sabahtan beri çok halsizim. Şiddetli baş ağrım var. Ayağa kalkamıyorum. İlk gün olunca tansiyon mu düştü acaba.
Çok geçmiş olsun

RAbbim acil şifalar versin...Aminnnnnnnn
Merhaba lar
nasilsiniz bayanlar
ben yatmalara ignelere ilaclara devam. Yav kirk yilda bir diyete cok kararlandim hasta olacagim tuttu.
bugunde eşim evde mutfak ondaydi ve diyet tepe t a kla oldu.
sabah sucuklu yumurtalar oglen makarna..
yesen bi turlu yemesen bir...
Sanada çok çok geçmiş olsun canım

Umarım çabucak toparlanırsın

Menüye takılma eminim yarın çok daha güzel bir gün olur senin için