Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin canım ama ben maalesef çokfazla vvakit gecuremiyorum öğretmenim eve 4 de geliyorum sen calusmiyorsan bol bol vakit geçir kizinla çünkü güven duygusu gelişiyor bü yaşta
Canım bende öğretmenim ama ne yazıkki atanamadım gelecek sene tekrar hazırlancam kuzunun biraz daha büyümesini bekliyorum ondan önce dershanede çalışıyodum bu arada benim kuzu erkek :-)

Tebrik ederim tatlım çok çok mutlu oldum
Teşekkür ederim canım.

İnşallah hep bomba gibi uyan tatlım:21:
İnşallah canım inşallah. Geçtiğimiz haftalarda tartı 69 gösterince oturup ağlamıştım bu hafta seviniyorum. :)
Bende 29 yaşında yım 27 aylık kızım var
Allah bağışlasın canım. En güzel zamanları.
Amin canım ama ben maalesef çokfazla vvakit gecuremiyorum öğretmenim eve 4 de geliyorum sen calusmiyorsan bol bol vakit geçir kizinla çünkü güven duygusu gelişiyor bü yaşta
Allah kolaylık versin canım.

Edebiyat canım benim branşım ama artık şehir değiştiremeyeceğim için normal memurluk istiyorum kısmet artık ondan önce 84 aldım yine atanamadım her şeyde vardır bir hayır diyorum yapcak bişey yok :-(

Hu huuu kimse yok muu? :KK43: ben geldimm
Dün hastaneden çıkamadım bi türlü :KK43: doktorcuum ilaç yazıp durdu sürekli :/ üzgünüm kızlar :KK61::KK61:
Dünkü menüm yine düzensizdi yani :110::110:
Anca akşam 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates 1 salatalık
yatarken de bi elma :eek:

Bugün daha iyi beslendim :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
50 gr sosis
1 ince dilim salam
yarım domates
1 dilim salatalık
kibrit kutusundan da küçük beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 bardak az kıvamlı portakal suyu

öğle: 2 adet sade poğaça
1/2 sb icetea

Ara öğün : 3 - 5 tane çubuk kraker

Akşam :
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillik salatası
1/^2 sb icetea

2 saat de sporum 2 litre de suyum var :) :KK60::KK60:
Hala su içesim var ....
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Geçmiş olsun canım doktor hangi ilaçları verdi

Kızlar yumurta koymuşdum haşlanmaya ocakta unuttum bir bakdım patlama sesi geldi önce anlamadım 2-ci defa ses tekrar gelince yumurta olduğunu anladım hemen mutfağa koşdum. Mutfak berbad haldeydi ya yerler gökler duvarlar eşyalar her taraf yumurta olmuştu. Sabahdan beri mutfağı temizliyorum çok yoruldum. Allahdan yanqın falan çıkmadı ya evi havalandırdığım halde hala koku geliyor. Nedir benim bu başıma gelenler ben anlamadım ki ya:KK43:

Hayırlı pazarlar kızlar.
dün yediklerim

Sabah
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin

Ara yok

Öğlen
1 kase sütlü cocopops

Ara
1 elma

Akşam
2 dilim ekmek
8-9 dilim tavada sucuk
1 dilim peynir
2 zeytin

Çay saati
3 çatal tiramisu

Kızlar yumurta koymuşdum haşlanmaya ocakta unuttum bir bakdım patlama sesi geldi önce anlamadım 2-ci defa ses tekrar gelince yumurta olduğunu anladım hemen mutfağa koşdum. Mutfak berbad haldeydi ya yerler gökler duvarlar eşyalar her taraf yumurta olmuştu. Sabahdan beri mutfağı temizliyorum çok yoruldum. Allahdan yanqın falan çıkmadı ya evi havalandırdığım halde hala koku geliyor. Nedir benim bu başıma gelenler ben anlamadım ki ya:KK43:

Ayy çok geçmiş olsun canım yaa. Üzüldüm inan.:(
Beterin beteri vardır. Kirlenen mutfak olsun. İyi ki yangın filan çıkmamış

Hayırlı pazarlar kızlar.
dün yediklerim

Sabah
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin

Ara yok

Öğlen
1 kase sütlü cocopops

Ara
1 elma

Akşam
2 dilim ekmek
8-9 dilim tavada sucuk
1 dilim peynir
2 zeytin

Çay saati
3 çatal tiramisu
Menün iyi canım afiyet olsun.

Çok geçmiş olsun ucuz anlatmışsın gerçekten. Tencereye suyun içine biraz Sirke koyup kaynat istersen biraz kokusunu bastırır heralde

Hu huuu kimse yok muu? :KK43: ben geldimm
Dün hastaneden çıkamadım bi türlü :KK43: doktorcuum ilaç yazıp durdu sürekli :/ üzgünüm kızlar :KK61::KK61:
Dünkü menüm yine düzensizdi yani :110::110:
Anca akşam 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği 1 domates 1 salatalık
yatarken de bi elma :eek:

Bugün daha iyi beslendim :)
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
50 gr sosis
1 ince dilim salam
yarım domates
1 dilim salatalık
kibrit kutusundan da küçük beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
1 bardak az kıvamlı portakal suyu

öğle: 2 adet sade poğaça
1/2 sb icetea

Ara öğün : 3 - 5 tane çubuk kraker

Akşam :
1 kase mercimek çorbası
Bol yeşillik salatası
1/^2 sb icetea

2 saat de sporum 2 litre de suyum var :) :KK60::KK60:
Hala su içesim var ....
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Geçmiş olsun

Edebiyat canım benim branşım ama artık şehir değiştiremeyeceğim için normal memurluk istiyorum kısmet artık ondan önce 84 aldım yine atanamadım her şeyde vardır bir hayır diyorum yapcak bişey yok :-(

Ayy edebiyat mi bende suan açık öğretim edebiyat son sınıfoöğrencisiyim aynı zamanda inşallah okul bitince alan değişikliği yapcam edebiyata çokggüzel bir bölüm canım ya bir kez daha şansını dene kpss için bence yada memur olup kurumlar arası da geçiş yapabilirsin

Allah korumuş canım patlama sırasında bbiriniz mutfakta olsaydı iyi ki olmamış cana gelen mala gelsin boşver bir sadaka ver hemen tatlım

Kötü çok kötü bir menü bugün

sabah
3 dilim sucuk
2 dilim ekmek
biraz peynir
1.5 yumurta

öğle
1 hamburger
7-8 patates kızartması

akşam
4 yaprak sarma
2 mercimek köfte
1200 kalori

Su 2lt

spor
12 dk fitness
8 dk karın
8 dk kalça
8 dk bacak kardiyo
Canım bu gün bir az kaçmış ama malesef pazar günleri hep bende de öyle oluyor.

Back
X