Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar sol elimin üstü yandı ya :KK43: eşimle aynı anda dönünce tokkuşduk elimde kaynar papatya çayı vardı yarısı elimin üstüne döküldü :KK43: Allahdan hemen soğuk suyun altına tutdum babam söylemişdi o zaman çok kızarıkılık olmuyormuş. Söylediyi gibi kızarmadı çok ama şimdi çok kötü acıyor son olaylardan sonra eşim evden para da çıkardı ama yine aksilikler peşimizi bırakmıyor :KK43: Allahdan çocuğum yanımdan geçdikden hemen sonra oldu da o yanmadı ona bir şey olsaydı ben ne yapardım :KK43: kızlar başka ne yapa bilirim söyleyin yapiyim.

Geçmiş olsun canım açık eczane varsa esin yanık kremi alsın sabaha birsey kalmaz merak etme

afiyet olsun tatlım gayet iyi sporun da öyle şuan kaç kilosun?

hoşbuldum canım burada hepimizin derdi aynı :) inşallah hep birlikte hayal ettiğimiz kiloya ineceğiz benim de hedef kilom 55

off süper gidiyorsun banucum maşallah gelsin eksiler bu hafta :)

Slm leylacim nasılsın:KK60: 57 .8 kiloyum suan aldim birazcik:oops:

Evettttt arkadaşlar Akşam yemeğimide yediğime göre artık bugünki menümüde paylaşabilirim :KK66:

SAbah; ( 07:45 )
1 büyük parça peynir :kk77:
6 zeytin
1/2 domates
1 salatalık

ara; ( 09:30 ) Şekersiz Türk kahvesi

ara; 1 ufak bardak süt

Öğlen; ( kızkardeşimdeydik pazar dönüşü o normal yemeğini yerken banada bunları hazırladı :KK68: )
1 yumurta ( haşlama )
1 domates
1 salatalık
1 ufak parça peynir
1 bardak ayran

ara yapmadım çünkü arada tüketmeyi düşündüğüm ayranı öğlen hüplettim :KK48:

Akşam;
1 kase Yoğurt çorbası ( bol naneli )

Bu saatten sonra sadece 1 adet şekersiz kahvem olur günün kapanışı olarak :KK48:

Gün içinde de 2 litre su içildi ama devamı gelecek :KK48:

Evet canım aslında sana verdiğim diyete uymussun fakat arada yiyecegini birledtirmissin o da karataydan gelen bir alışkanlık ;) olsun ikinci günü de çok güzel atlattin valla kendimden çok seni merak ediyorum 4 günün sonunda

Bu arada bugün pazardan Pazı aldım :kk77: Yarın kıymalı sarmasını yapacağım inşallah :21: üzerinede bol sarımsaklı yoğurt :KK66:

Gülşennnnnnnn canımcım ben acep çorba yerine kıymalı pazı yesem olurmu ( ufak sararım ben ve en fazla 6 tane bol yoğurtla yesemmi diye düşünmüştüm ) :KK64:Hayır iki gün daha bekletirsem pazı kötü olur olmadı sarıp kendim için çok az ayırıp çiğden buzluğa atarımda en azından evdekiler yemiş olsun bende 2 gün sonra yerim :KK66:

Bak olmaz dersen yimem :KK48: hani okadar dikkat ediyorum bari maf etmiyeyim :KK66: Yada yarın akşam sarıp bir sonraki günmü pişirsem :KK48: o zaman en azından ertesi gün detoks bitmiş olur bende gönül rahatlığı ile tabi abartmadan yerim ( bu arada ben kıymalıya hiç pirinç eklemem hatta annem benim sarmalarım için yaprağa sarılmış köfte der :KK70: sırf soğan ve kıyma tabi birde baharat olur tabi o çok tutumlu bir hatun olduğu için kıymayı az pirinçi bol koyar daha ekonomik olsun diye:KK70: babamda hep söylenir kızın gibi yapamıyorsun ulen kıyma yok denecek kadar az bunda diye :KK70::KK70::KK70:)

Canim sen bilirsin tabi ama yersen boyutunu bilmiyorum pazı nasıl birsey corbanin kalorisine eşit olsun bence

Kızlar sol elimin üstü yandı ya :KK43: eşimle aynı anda dönünce tokkuşduk elimde kaynar papatya çayı vardı yarısı elimin üstüne döküldü :KK43: Allahdan hemen soğuk suyun altına tutdum babam söylemişdi o zaman çok kızarıkılık olmuyormuş. Söylediyi gibi kızarmadı çok ama şimdi çok kötü acıyor son olaylardan sonra eşim evden para da çıkardı ama yine aksilikler peşimizi bırakmıyor :KK43: Allahdan çocuğum yanımdan geçdikden hemen sonra oldu da o yanmadı ona bir şey olsaydı ben ne yapardım :KK43: kızlar başka ne yapa bilirim söyleyin yapiyim.
Canım çok geçmiş olsun:KK19:
Bende banu gibi elini una batır dicem canım iyi geliyor,gülşenin dediği gibi yanık kremide acıyı alıyor

Herkese iyi aksamlaarrr..
kahvaltimdan basliyoruum
1 yumurta az pekmez ve 2 dilim ekmek
öğlen domates corbasi kuru patlican dolmasi
aksam melemen ve az patates
yemek yemeye zor zaman buldugumdan ara ogun yok
kosturmalarim son gaz devam.
K endimi iyi hissediyorum yuzmeye devan edecegim yarindan itibaren hatta 3 gun ust uste gidebilirim.
yarindan itibaren aksam sadece biberli baharatli yogurt yeme kararindayim
hadi rastgele:))

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.

Öğlen: yarım kase etli patates yemeyi. 2 dilim ekmek. domates-salatalık.

Akşam yok doktordaydım yine. Acıksam yoğurt yerim.

1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Evet canım aslında sana verdiğim diyete uymussun fakat arada yiyecegini birledtirmissin o da karataydan gelen bir alışkanlık :KK66: olsun ikinci günü de çok güzel atlattin valla kendimden çok seni merak ediyorum 4 günün sonunda

Canım aradaki yoğurdu ayran'a cevirip öğlen yemeğiyle birleştirdim ya o bakımdan belirtmedim :KK66:
Valla bende merak ediyorum ama yarın adet olucağım sanırım belirtiler başladı :KK48: şansıma tükürem hepte adete yakın detoks yapıyorum :KK70::KK70::KK70: ama şu kadarını söylim bugün güzel bir rakam gördüm :KK48: hatta kızkardeşimde de tartıldım acaba benim tartı doğrumu diye ve onda dahada aşağısını gördüm :21::21::21::21::21:

İnşallah güzel bildirim olur hepimiz için :KK68:

Canim sen bilirsin tabi ama yersen boyutunu bilmiyorum pazı nasıl birsey corbanin kalorisine eşit olsun bence

Ya ben çok vicdan yapıyorum o yüzden cuma günü sarmayı düşünüyorum nasılsa iki günde pazıya birşey olmaz :KK66: Cuma son günüm ve Cumartesi gününede yemeğim hazır olur :KK66:

Bizimkiler akşam yemeklerinde bana uyup sadece çorba içiyorlar ama bu gece eşimede dedim yarın bari bezelye yapayım çorbanın yanınada salata falan adam gibi yemek yiyin diye sağ olsun aşkım boşver hiç uğraşma dedi ama ufaklık zaten zoraki yiyor bari biraz da bezelye yerse ( hoşuna gidiyor o minik minik :KK48: ) içim rahat eder :KK66:

İyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.

Ara 1 form çayı.

İkindi 1 kase çorba

Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.

Su 500 ml. :( içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.

İyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.

Ara 1 form çayı.

İkindi 1 kase çorba

Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.

Su 500 ml. :KK43: içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.
Çok az yemissin sen ya

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.

Öğlen: yarım kase etli patates yemeyi. 2 dilim ekmek. domates-salatalık.

Akşam yok doktordaydım yine. Acıksam yoğurt yerim.

1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
Menün güzelmiş canım

Herkese iyi aksamlaarrr..
kahvaltimdan basliyoruum
1 yumurta az pekmez ve 2 dilim ekmek
öğlen domates corbasi kuru patlican dolmasi
aksam melemen ve az patates
yemek yemeye zor zaman buldugumdan ara ogun yok
kosturmalarim son gaz devam.
K endimi iyi hissediyorum yuzmeye devan edecegim yarindan itibaren hatta 3 gun ust uste gidebilirim.
yarindan itibaren aksam sadece biberli baharatli yogurt yeme kararindayim
hadi rastgele:))
Yüzmek çok kalori yaktiryo ne güzel ya böyle giderse baya verirsen canım

Back
X