Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar sol elimin üstü yandı ya :KK43: eşimle aynı anda dönünce tokkuşduk elimde kaynar papatya çayı vardı yarısı elimin üstüne döküldü :KK43: Allahdan hemen soğuk suyun altına tutdum babam söylemişdi o zaman çok kızarıkılık olmuyormuş. Söylediyi gibi kızarmadı çok ama şimdi çok kötü acıyor son olaylardan sonra eşim evden para da çıkardı ama yine aksilikler peşimizi bırakmıyor :KK43: Allahdan çocuğum yanımdan geçdikden hemen sonra oldu da o yanmadı ona bir şey olsaydı ben ne yapardım :KK43: kızlar başka ne yapa bilirim söyleyin yapiyim.
Yanık kremi ile hemen düzelir canım geçmiş olsun

Kızlar yukarıdaki listede adı geçen yeni üyeler bilgilerini kontrol etsinler bir yanlışlık varmı:KK56:

@AYSEMR harici yeni üyelerden daha önce cuma yarışması takımlarında yarışmış olan ,mezun olan veya herhangi bir sebeple ayrılan varmı varsa bildirsin:KK56:bu konu çok önemli kızlar:KK28:

Verdiğim tarihte mutlaka listede olacaksınız diye bir durum da söz konusu değildir,listeye dahil olabilmeyi haketmek gerekiyor :KK66:listeye girmeye uygun gördüklerim listede olacaklar:KK56:
Sizlerden bol azim ve bol paylaım bekliyorm kelebeklerim:KK68:
Tamamdir kaptan mesaj alındı

İyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.

Ara 1 form çayı.

İkindi 1 kase çorba

Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.

Su 500 ml. :KK43: içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.
Menün güzel afiyet olsun. Canım suyu içemiyorsan şekersiz komport (sanırım komposto diyorsunuz siz) yap öyle iç bir diyetisyenden duymuşdum.

Kızlar yukarıdaki listede adı geçen yeni üyeler bilgilerini kontrol etsinler bir yanlışlık varmı:KK56:

@AYSEMR harici yeni üyelerden daha önce cuma yarışması takımlarında yarışmış olan ,mezun olan veya herhangi bir sebeple ayrılan varmı varsa bildirsin:KK56:bu konu çok önemli kızlar:KK28:

Verdiğim tarihte mutlaka listede olacaksınız diye bir durum da söz konusu değildir,listeye dahil olabilmeyi haketmek gerekiyor :KK66:listeye girmeye uygun gördüklerim listede olacaklar:KK56:
Sizlerden bol azim ve bol paylaım bekliyorm kelebeklerim:KK68:
Merhabalar benim bilgilerimde bi yanlışlık yok. Daha öncede herhangi bi takımda bulunmadım.

İyi akşamlar herkese. Menümü yazmaya geldim. Çocukları uyutup geçmişe öyle bakacağım.
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 bardak çay.

Ara 1 form çayı.

İkindi 1 kase çorba

Akşam çok az etliekmek. Üstüne neskafe.

Su 500 ml. :KK43: içemiyorum maalesef çok fazla midem bulanıyor. Veremeyeceğim böyle giderse.

Canım suyunu çoğaltmaya çalış olmadı geceden sürahiye nane at tadı biraz değişiyor hatta limon sık mide bulantını engeller :KK66: Dediğin gibi kilo vermek için su şart :KK60:
Ben bir ara salatalık bile doğruyordum suya ve inan daha rahat içiyordum :KK66:

Artık yapmıyorum ama devamlı su bardağım önümdedir hani az az da olsa içerim derken 3 litreyi tamamlıyorum :KK66:

Iyi akşamlar bugün ku menum
Sabah
Tek yumurtadan peynirli yumurta
6 zeytin
Dere otu tere
1 Bardak ıhlamur

Ara 2 ceviz

Aksam
1 kase çorba
1 porsiyon kuru biber kavurması üstünde yoğurt
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 Bardak yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
2 litre su
200 ip atlama 20 dk spor

Sabah
6 zeytin
Dere otu tere
1 Bardak ıhlamur

Ara 2 ceviz

Aksam
1 kase çorba

Ara
1 Bardak yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
2 litre su
200 ip atlama 20 dk spor
Güzel menü canım afiyet olsun:kk77:

Sabah
6 zeytin
Dere otu tere
1 Bardak ıhlamur

Ara 2 ceviz

Aksam
1 kase çorba

Ara
1 Bardak yeşil çay
1 avuç beyaz leblebi
2 litre su
200 ip atlama 20 dk spor

Bence senin menunde çok az ve tabiiki çok güzel

Herkese iyi geceler
Menüm
Sabah: yarım tost
Yarım tavada yumurta 3 zeytin
Şekersiz çay
Ara: fındık badem

Öğlen: Tonbalıklı salata
Akşam: Yayla çorbası çok az
1,5 içli köfte
3 brokoli ve salata
Doğumgünü vardı bugün pastadan iki küçük çatal aldım
Spor: henüz yapmadım
Su:2 litre
İki kupa yeşil çay

Gelsin kaçamaksız menüm yehhhuu

Sabah:5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği keçi peyniri salatalık domates kırmızı biber
Ara:Şekersiz türk kahvesi
Öğlen:Yer elması yemeği ayran
Ara:1 elma 1 bardak süt Yeşil çay
Ara:3 tane limonlu eti form bisküvi
Akşam:Domates çorbası bir kaseydi ama kasesi büyük olduğu için 2 kase diyebiliriz
Ara:1 çay bardağı leblebi 5 badem 3 kuru kayısı form çayı

İnş dilediğiniz rakanlari görürüz hep beraber

Kalan menü arkadaş caya cagurdi bende elibos gitmek istemedim ayiptir söylemesi kir pidesi aldim aksam üzeri onu 2 tane yedim kiymaliydi
Akşamda 1 tabak çorba
Geç olduğundan çeyrek elma armut

Back
X