Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Tartıya bir gün kala inşallah herkes çok dikkatli olurda bari yarın az daha eksi görelim takım halinde :KK68:
Bu arada bende bu sabah itibariyle ufaktan regl olmaya başladım :KK48: ama şükür eksi görüyorum :KK66: Yarın bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum :21::21::21:

Kızlar şok diyet yapmama rağmen kendimi patlayacak gibi sis hissediyorum hatta gobegim baya sis duruyo ben şok diyet sonrası kilo alirmisim ne gulerim yaa :KK66: ; D

Tübe de kız :KK48: yok yok cidden hiç açlık yaşamıyorum bende 3 gündür ve eminim yarında güzel sonuçlar alacağız :KK66:
Aslında sadece öğlen menüsünü değiştirerek ve akşama salata ekleyerek devamlı uygulanabilir bir menü bence :KK66:

Birde ne kadar arayla yapılabilir bu çünkü beni hiç rahatsız etmedi bünye olarak :KK66:

Herkese iyi geceler
Menüm
Sabah: yarım tost
Yarım tavada yumurta 3 zeytin
Şekersiz çay
Ara: fındık badem

Öğlen: Tonbalıklı salata
Akşam: Yayla çorbası çok az
1,5 içli köfte
3 brokoli ve salata
Doğumgünü vardı bugün pastadan iki küçük çatal aldım
Spor: henüz yapmadım
Su:2 litre
İki kupa yeşil çay

Doğüm günü olmasınsa rağmen kaçamaksız bir gün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Harikasın canım valla gayet güzel menün :KK60:

Gelsin kaçamaksız menüm yehhhuu

Sabah:5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği keçi peyniri salatalık domates kırmızı biber
Ara:Şekersiz türk kahvesi
Öğlen:Yer elması yemeği ayran
Ara:1 elma 1 bardak süt Yeşil çay
Ara:3 tane limonlu eti form bisküvi
Akşam:KK70:omates çorbası bir kaseydi ama kasesi büyük olduğu için 2 kase diyebiliriz
Ara:1 çay bardağı leblebi 5 badem 3 kuru kayısı form çayı

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Evettttttttttt işte budur :KK68:
Akşam ki çorba bile çok iyi aslında en güzeli akşamları sırf çorba içmek :KK66: Ben kaç zamandır hep öyle yapıyordum ve inan çok hafif hissediyorum :21::21::21: inşallah tartıdada göreceğiz karşılığını :KK60:

İnş dilediğiniz rakanlari görürüz hep beraber

Kalan menü arkadaş caya cagurdi bende elibos gitmek istemedim ayiptir söylemesi kir pidesi aldim aksam üzeri onu 2 tane yedim kiymaliydi
Akşamda 1 tabak çorba
Geç olduğundan çeyrek elma armut

Canım pideyi sanırım öğlen yemişsin o yüzden eminim akşama kadar erimiştir o :KK66: zaten akşamda gayet güzel dengelemişsin :KK60:

Hadi bakalım yarın bildirim yapmayıda unutma öğlene kadar :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Tartıya bir gün kala inşallah herkes çok dikkatli olurda bari yarın az daha eksi görelim takım halinde :KK68:
Bu arada bende bu sabah itibariyle ufaktan regl olmaya başladım :KK48: ama şükür eksi görüyorum :KK66: Yarın bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum :21::21::21:

Tübe de kız :KK48: yok yok cidden hiç açlık yaşamıyorum bende 3 gündür ve eminim yarında güzel sonuçlar alacağız :KK66:
Aslında sadece öğlen menüsünü değiştirerek ve akşama salata ekleyerek devamlı uygulanabilir bir menü bence :KK66:

Birde ne kadar arayla yapılabilir bu çünkü beni hiç rahatsız etmedi bünye olarak :KK66:

Doğüm günü olmasınsa rağmen kaçamaksız bir gün :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Harikasın canım valla gayet güzel menün :KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Evettttttttttt işte budur :KK68:
Akşam ki çorba bile çok iyi aslında en güzeli akşamları sırf çorba içmek :KK66: Ben kaç zamandır hep öyle yapıyordum ve inan çok hafif hissediyorum :21::21::21: inşallah tartıdada göreceğiz karşılığını :KK60:

Canım pideyi sanırım öğlen yemişsin o yüzden eminim akşama kadar erimiştir o :KK66: zaten akşamda gayet güzel dengelemişsin :KK60:

Hadi bakalım yarın bildirim yapmayıda unutma öğlene kadar :KK66:

canım ayda 1 uygulamak lazım çünkü ben ilk yaptığımda bu diyeti 53 kilo olmama rağmen 2.250 gr vermiştim ama sonra denediklerimde daha az verdiğimi gördüm yani bünye alışıyo ayda 1 defa uygulanırsa detox etkisi yaratır güzel olur bence
bende bu diyetin akşamını normal beslenme yaparak bir süre sürdüreceğim sabah zaten normal kahvaltı gibi öğlende okulda 1 yumurta süt içerim akşam da ne yemek varsa küçük bir kase biraz salata ve birkaç kaşık yoğurt yenirse süper bir diyet olur bence bakalım yarın kendim için söylüyorum en az 1 kilonun gitmesi gerekiyo yoksa ceza vercem kendime

Günaydın kizlaaaar:KK68:

Günaydın güzelim :KK3:
Bu sabah nasılsın bakalım :KK68:

ha birde banum aman 4 günün sonunda birden yüklenme Allah korusun verdiklerini alma bu arada spor yapıyo musun bu diyetle

Yok canım merak etme süper bir sonuç gördükten sonra zorla yedirmeye kalksalar yine yemem :KK12:
Allahın izniyle güzel bir şekilde hafif devam edeceğim ( akşamları çorba + salata yaparım yada ufak porsiyonda protein + salata olur diye düşünüyorum ama tabi seninde dediğin gibi o gün ne yaptıysam yemeğe )

Malum iki gündür çok yoğunluğum vardı ve baya bir yürüdüğüm için leslie yapmadım ama her iki günde de 1 saatden fazla bile yürümüşümdür :KK66: Bugün evde olduğum için Leslie yapmayı düşünüyorum :KK66:

Günaydın güzelim :KK3:
Bu sabah nasılsın bakalım :KK68:

Yok canım merak etme süper bir sonuç gördükten sonra zorla yedirmeye kalksalar yine yemem :KK12:
Allahın izniyle güzel bir şekilde hafif devam edeceğim ( akşamları çorba + salata yaparım yada ufak porsiyonda protein + salata olur diye düşünüyorum ama tabi seninde dediğin gibi o gün ne yaptıysam yemeğe )

Malum iki gündür çok yoğunluğum vardı ve baya bir yürüdüğüm için leslie yapmadım ama her iki günde de 1 saatden fazla bile yürümüşümdür :KK66: Bugün evde olduğum için Leslie yapmayı düşünüyorum :KK66:

Iyiyim fistigim :KK60:midem büyümüş kiiizzzz zor tutuyom kendimi yemeklere saldirmamak için tekrar az yemeye adapte olmaya çalışıyorum:KK51:

Yok canım benim o şeyin adını bir daha söylemiyim bir filmi vardı türk filmiydi. Çok yıl oldu bakalı ama ne zaman adı gelse o film geliyor gözümün önüne. İnanırmısın kanım donmuşdu onu izlerken :KK57:

Ayy canimm benimm yaa:KK60: bende çok korkuyorum korku filmlerindennnn:KK57:önceden korksamda cok izlerdim ama şimdi hic bakamiyorum:KK57:

Günaydin kizlar..
Dünkü menüm..

Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
3 parca paprika
4 parca salatalik
5 zeytin..maydanoz
1 fincan tatlandirici ile neskafe

Ara...1 parca paprika
1 mandalina
10 badem