Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bügünkü menüm...
Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
Salatalik.
Domates..maydanoz
1 cay bardagi siyah cay..tatlandirici ile
4 kare sütlü cikolata:KK67:

Ara..
1 mandarin..10 badem

Öglen. .
2 kepce sebze corbasi
1 pasta tabagi dolusu brokolo.limonlu ve tuzlu
4 kasik yogurt
1 dilim esmer ekmek

Aksam..
2 kepce sebze corbasi
1 pasta tabagi dolusu brokoli
1 dilim esmer ekmek
1/2 elma

Ara..1 bardak süt .1 havuc

Bügünkü menüm...
Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
Salatalik.
Domates..maydanoz

Ara..
1 mandarin..10 badem

Öglen. .
2 kepce sebze corbasi
4 kasik yogurt
1 dilim esmer ekmek

Aksam..
2 kepce sebze corbasi
1 dilim esmer ekmek
1/2 elma

Güzel menü afiyet olsun:kk77:

Merhaba kızlar
Sabah
Yarım dilim tam tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

Ara 4 küçücük yaprak sarma

Öğle
1 porsiyon pırasa
2 kase yoğurt

Akşam saat 5 te
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt 6 kaşık taze fasulye
3 yeşil biber
Birde annem helva yapmış sıcacık ondan yedim 5 tatlı kaşığı :KK43:
2 litre su 20 dk spor

Üzülme canım eminim yatana kadar eritirsin onu sonuçta erken yemişsin :KK60:
Olmadı içinin rahat etmesi için bir 15 dakikada olsa evde spor yap yürüyüşe çıkma şansın yoksa :KK66:

Yumurtalari sabah için haslamistim ama yenmedi bende ara öğün yaptim onlarla:KK48:

Ohhh iyi olmuş :kk77: en güzel protein :KK66: hemde çok güzel tok tutuyor beni :KK66:
Bende öğlen 1 yumurtadan omlet yapmıştım kendime ama sağ olsun kuzu ortak oldu :KK48: bileydim iki taneden yapardım ama sordum baştan istemedi ( hep diyorum bu çocukların benim yediğimde bile gözü var diye ahanda ispatı :KK70::KK70::KK70::KK70: )

Bügünkü menüm...
Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
Salatalik.
Domates..maydanoz

Ara..
1 mandarin..10 badem

Öglen. .
2 kepce sebze corbasi
4 kasik yogurt
1 dilim esmer ekmek

Aksam..
2 kepce sebze corbasi
1 dilim esmer ekmek
1/2 elma

Kız ne dövüyorsun kendini :KK48: sabah yemişsin eminim öğlene kadar bile gitmiştir o çiko :KK60:
Eminim yarın çok güzel bir bildirim yapacaksın sende :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

Sabah; ( 08:30 )
1 büyük parça beyaz peynir
6 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara; ( 09:30 )
Şekersiz Türk Kahvesi

ara;
1 bardak süt

Öğle;
1 yumurtadan omlet
1/2 Domates
1 salatalık

( küçük kuşum ortak oldu :KK53: sokağa çıkmadan atıştırdık ki acıkmayalım diye :KK66: )

ara; 1 bardak ayran

Akşam;
1 kase Mercimek çorbası

ara;
1 madensuyu

Birazdan da gecenin son Türk kahvesinide içerim ve başkada birşey olmaz :KK66:

Gün içinde de 2.5 litre içildi ve eminim yatana kadar 3 litre olur hatta geçebilir :KK48:

Hadii kızlar yaza az kalfi bahar geldi acik renkli tişörtler badyler beyaz pantolonlar mini etekler hepsi bizi bekliyor spor yapalm fitttt olalim:KK49::KK73: az ve sağlıklı yiyelimm:KK73:
of of yemin ediyorum içim gitti ya ah ahhhhhhh
Selamlar bayanlar kahvalti k lfeks hava çok güzeldi oglumla 2 saatlik yürüyüş
Misafirlikte sütlü nescafe
Eve gelince 1 kase tarhana aksamada yumurta ve cacik mercimek corbam 1 elmam var birde sekersiz turk kahvemle günü bitiricem
gayet hafif bir menü olmuş
Menümü yaziiiiiimm :KK54:

SABAH: köy yufkasıyla börek vari bişey arasinda tereyağ ve tulum peyniri var üzeri yumurtali yarım yufka
biraz salatalık domates
sekersiz çay
tahmini 500 kalori

ÖĞLE: 1 haşlanmış yumurta
salatalik domates
1 bardak az sütlü nescafe
137 kalori

ARA: 1 haşlanmış yumurta
94 kalori

AKŞAM: 1 tabak etli kuru fasulye
2 kaşik bulgur pilavı
biraz kuru soğan
395 kalori
Toplam 1126 kalori
250 kalori yaktim

936 kalori :KK54:
gayet iyisin tatlım afiyet olsun
Merhaba kızlar
Sabah
Yarım dilim tam tahlili ekmek
1 Bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

Ara 4 küçücük yaprak sarma

Öğle
1 porsiyon pırasa
2 kase yoğurt

Akşam saat 5 te
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık yoğurt 6 kaşık taze fasulye
3 yeşil biber
Birde annem helva yapmış sıcacık ondan yedim 5 tatlı kaşığı :KK43:
2 litre su 20 dk spor
ah be ayşecim naptın sen o helva cok fena olmuş tühhhh
Bügünkü menüm...
Kahvalti..
1 dilim bugday ekmek
Salatalik.
Domates..maydanoz

Ara..
1 mandarin..10 badem

Öglen. .
2 kepce sebze corbasi
4 kasik yogurt
1 dilim esmer ekmek

Aksam..
2 kepce sebze corbasi
1 dilim esmer ekmek
1/2 elma

afiyet olsun canım menün iyi görünüyor

6 zeytin
1 domates
1 salatalık

Şekersiz Türk Kahvesi

ara;
1 bardak süt

Öğle;
1 yumurtadan omlet
1/2 Domates
1 salatalık

( küçük kuşum ortak oldu :KK53: sokağa çıkmadan atıştırdık ki acıkmayalım diye :KK66: )

ara; 1 bardak ayran

Akşam;
1 kase Mercimek çorbası

ara;
1 madensuyu

Gün içinde de 2.5 litre içildi ve eminim yatana kadar 3 litre olur hatta geçebilir :KK48:
harika gidiyorsun hayatım

Hepinize tesekkür ederim kizlar sizlerin destegiyle diyet okadar güzel keyifli ve kolay geciyorki aciktigimi bile hissetmiyorum..yarin büyük gün cok heycanliyim..:rolleyes:

Üzülme canım eminim yatana kadar eritirsin onu sonuçta erken yemişsin :KK60:
Olmadı içinin rahat etmesi için bir 15 dakikada olsa evde spor yap yürüyüşe çıkma şansın yoksa :KK66:

Ohhh iyi olmuş :kk77: en güzel protein :KK66: hemde çok güzel tok tutuyor beni :KK66:
Bende öğlen 1 yumurtadan omlet yapmıştım kendime ama sağ olsun kuzu ortak oldu :KK48: bileydim iki taneden yapardım ama sordum baştan istemedi ( hep diyorum bu çocukların benim yediğimde bile gözü var diye ahanda ispatı :KK70::KK70::KK70::KK70: )

Kız ne dövüyorsun kendini :KK48: sabah yemişsin eminim öğlene kadar bile gitmiştir o çiko :KK60:
Eminim yarın çok güzel bir bildirim yapacaksın sende :KK66:
Spor yapcam zaten kesinlikle ip filan atlicam

6 zeytin
1 domates
1 salatalık

Şekersiz Türk Kahvesi

ara;
1 bardak süt

Öğle;
1 yumurtadan omlet
1/2 Domates
1 salatalık

ara; 1 bardak ayran

Akşam;
1 kase Mercimek çorbası

ara;
1 madensuyu

Çok güzel canım fakat 1 meyve ve yarım dilim ekmekyememussin valla cçok azimlisin

Sabah
Yarım dilim ekmek
Çok az peynir
3 zeytin
domates

ara
1 bardak süt

Öğle
1 yumurta

ara
1 büyük dilim peynir ( yoğurt yerine yedim)
Domates salatalık

akşam
maalesef çorba icemedim çok Üzgünüm kuzimla AVM ye gitmiştik pizza istedi 2 dilim çok küçük dilimler ama yedim ; ( :(

Su 2lt
12 dk fitness
8 dk kalça
8 dj kol çalışma

Sabah
Yarım dilim ekmek
Çok az peynir
3 zeytin
domates

ara
1 bardak süt

Öğle
1 yumurta

ara
Domates salatalık

akşam
maalesef çorba icemedim çok Üzgünüm kuzimla AVM ye gitmiştik pizza istedi 2 dilim çok küçük dilimler ama yedim ; ( :KK43:

Su 2lt
12 dk fitness
8 dk kalça
8 dj kol çalışma

Gulseeeenn gulseeeeeennn o pizza ne kiizzz ne kadar küçük olursa olsun cookk kalorili yapabilirsen 20 dk 200 kalori videosunu yapsan tatlim erir gider valla:KK39:

harika gidiyorsun hayatım

Teşekkürler hayatım :KK60: İnşallah yarında süper bir bildirim yaparak dahada motive olacağız hepimiz :21::21::21:

Hepinize tesekkür ederim kizlar sizlerin destegiyle diyet okadar güzel keyifli ve kolay geciyorki aciktigimi bile hissetmiyorum..yarin büyük gün cok heycanliyim..:rolleyes:

:21::21::21::21: Harikasınnnnn
Cidden burası olamsaydı ben şimdiye kadar kesin bir 20 kg daha almış olurdum :KK48:
Ne zaman pes edecek gibi olsam sağ olsun buradaki kızlar beni hep toparladılar ama özellikle şu son 6 - 7 aydır çok daha kolay geliyor bana herşey ( Metabolizmam daha da hızlandıkça dahada güzel gidecek kilolar inanıyorum )
1 ayda o kiloları almadığımıza göre onları 1 ayda vermeye çabalamak yanlış o yüzden sabırla ufak ufak kıyıdan kıyıdan hedefime ulaşacağıma çok inanıyorum :21::21::21::21::21:

Tabi aynı şey hepimiz için geçerli ve gün gelecek bizlerde Selin gibi mezun olup sonraki arkadaşlara eşlik edip destek olacağız Allahın izniyle :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Çok güzel canım fakat 1 meyve ve yarım dilim ekmekyememussin valla cçok azimlisin

Valla meyve bir ara aklıma gelmedi değil ama acıkcası meyve yersem yine kan şekerim fırlarda kötü olurum diye yemeye cesaret edemedim :KK53: Ama önümüzdeki hafta haftada 2 sabahları 1er meyve eklemeyi istiyorum ( hani bebeklere alıştırırlarya bende o hesap ufak ufak kendimi alıştırmaya çalışıyorum belki o zaman şekerim fırlamaz meyve yedikten hemen sonra :KK66:

Sabah
Yarım dilim ekmek
Çok az peynir
3 zeytin
domates

ara
1 bardak süt

Öğle
1 yumurta

ara
Domates salatalık

akşam
maalesef çorba icemedim çok Üzgünüm kuzimla AVM ye gitmiştik pizza istedi 2 dilim çok küçük dilimler ama yedim ; ( :KK43:

Su 2lt
12 dk fitness
8 dk kalça
8 dj kol çalışma

Keşke yarın akşam gitseydiniz AVMye :KK53: tartı öncesi iyi olmamış ama ufak dilim yedim diyorsun ve eminim sonrasındada dolaşırken erimiştir birazı :KK28:
Yinede üzme kendini bizimde arada canımız çekecek tabi ne güzel en azından iki dilimle kalmışsın ( eminim eskiden tek başına yiyorsundur ufak bir pizzayı hayır kendimden pay biçiyorum :KK70: doymak bilmeyen ben artık nefis körlemenin ne olduğunu öğrendim KK sayesinde :KK48: yoksa asla afetmez götürürdüm hatta büyük kızım ufakken yemezse onuda aman günah atılmasın diye yiyip sonrada kıvranırdım :KK67:

Sabah
Yarım dilim ekmek
Çok az peynir
3 zeytin
domates

ara
1 bardak süt

Öğle
1 yumurta

ara
Domates salatalık

akşam

Su 2lt
12 dk fitness
8 dk kalça
8 dj kol çalışma
umarım pizzaları yakmışsındır şeker bu avmler her açıdan zarar :D

Canim cok vicdan yaptım zaten aglicam youtube da mı var dediğin video

Var canim 20 dk 200 kalori videosu yaz hemen o cikiyo zaten saci alttan bagli kollari yirtik tişörtlu bi kadin yaptiriyo zaten küçük dilim diyosun 200 300 kaloridir yakmiş olursun

Teşekkürler hayatım :KK60: İnşallah yarında süper bir bildirim yaparak dahada motive olacağız hepimiz :21::21::21:

:21::21::21::21: Harikasınnnnn
Cidden burası olamsaydı ben şimdiye kadar kesin bir 20 kg daha almış olurdum :KK48:
Ne zaman pes edecek gibi olsam sağ olsun buradaki kızlar beni hep toparladılar ama özellikle şu son 6 - 7 aydır çok daha kolay geliyor bana herşey ( Metabolizmam daha da hızlandıkça dahada güzel gidecek kilolar inanıyorum )
1 ayda o kiloları almadığımıza göre onları 1 ayda vermeye çabalamak yanlış o yüzden sabırla ufak ufak kıyıdan kıyıdan hedefime ulaşacağıma çok inanıyorum :21::21::21::21::21:

Tabi aynı şey hepimiz için geçerli ve gün gelecek bizlerde Selin gibi mezun olup sonraki arkadaşlara eşlik edip destek olacağız Allahın izniyle :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Valla meyve bir ara aklıma gelmedi değil ama acıkcası meyve yersem yine kan şekerim fırlarda kötü olurum diye yemeye cesaret edemedim :KK53: Ama önümüzdeki hafta haftada 2 sabahları 1er meyve eklemeyi istiyorum ( hani bebeklere alıştırırlarya bende o hesap ufak ufak kendimi alıştırmaya çalışıyorum belki o zaman şekerim fırlamaz meyve yedikten hemen sonra :KK66:

Keşke yarın akşam gitseydiniz AVMye :KK53: tartı öncesi iyi olmamış ama ufak dilim yedim diyorsun ve eminim sonrasındada dolaşırken erimiştir birazı :KK28:
Yinede üzme kendini bizimde arada canımız çekecek tabi ne güzel en azından iki dilimle kalmışsın ( eminim eskiden tek başına yiyorsundur ufak bir pizzayı hayır kendimden pay biçiyorum :KK70: doymak bilmeyen ben artık nefis körlemenin ne olduğunu öğrendim KK sayesinde :KK48: yoksa asla afetmez götürürdüm hatta büyük kızım ufakken yemezse onuda aman günah atılmasın diye yiyip sonrada kıvranırdım :KK67:

Sorma canım nasıl böyle bir gaflette bulundum ben yarin en az 1 kilo veremezsem hergün 1 saat spor cezası vercem kendime bü hafta sahitsiniz ;)

Bugünkü menüm kızlar
Sabah: 1 haşlama yumurta 5 zeytin domates salatalık biber bir dilim tam buğday ekmeği
Ara:şekersiz türk kahvesi
Öğlen pırasa yemeği bir dilim tam buğday ekmeği yoğurt salata
Ara: portakal yeşil çay
Ara: 3 tane limonlu eti form
Ara:4 tane çikolata kaplı eti form bisküvi ( canım çok fena tatlı çekti)
Akşam:4 tane ızgara köfte bir dilim tam buğday ekmeği
Ara:3 kuru kayısı 5 badem 1 çay bardğı leblebi form çayı

Back
X