Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. Banucum ayrica seni tebrikederim maşallah nazar degmesin inşallah çok guzel kilo vermişsin:KK74:
kilo veremeyen arkadaşlarda üzülmesin haftaya inşallah güzel sonuclar alırlar:KK60::KK37:

***8.Takım 406.ETAP***

sweetyy83(72,5/71,7 / 0,8/% 1,10)
Adayaren38(67,8/67,0 / 0,8/% 1,18 )

max factor( 82,8/82,0 /0,8 /% 0,97 )
oynakbası34(110,9 /109,3 /1,6 / % 1,44 )
bugünadımleyla( 65,5/ / /% )

finsternis (70,8/71,1 / -0,3/%- 0,42)

tutku_92 (55,9/55,4/0,5/% 0,89 )yeni üye; takıma geliş tarihi;8 mart,başlangıç kilosu; 57,1,hedef kilosu; 48

8.TAKIM ORTALAMASI :

bugunadimleyla bugunadimleyla tatlım kilo bildirimini bekliyorum

içelim canım bu arada çok çok tebrik ederim sana demiştim 3 gün olmasına rağmen ve regiyim diyosun 1.6 kilo çok iyi bugünde yaparsan yarına -2 kilo gitmiş olur artık mevsimi geliyo canım domates ve salatalığı organik alırsan birşey olmaz bende artık acıktıkça domates salatalık bir parçada peynir yemeyi düşüünüyorum hem tok tutyo hem kalorisi çok az :)

Aynen canım inşallah yarın biraz daha aşağısınıda görürüm :KK66:
Bu haftada inşallah kaçamaksız devam edeceğim :KK66:

Yarın geçen hafta ölen Halamızın Kpsinin 7si var ve tabi ailenin şöför Nebahatı olarak ben götürüyorum bir kaç kişiyi :KK66: Eminim oradada yine ikram olacaktır hamur falan ama sabah güzelce kahvaltımı abartmadan yapıp daha yolda ay midem bu sabahtan beri kötü ayağına yatacağım ki orada ikram verilirse teşekkür edip geri çevirdiğimde bizimkilerde onaylasın ay evet sabahtan beri kötü o zaten diye :KK48::KK48::KK48::KK48:
Orada sırf şekersiz çay içmeyi düşünüyorum ( büyük ihtimal ayranda ikram edilir diye tahmin ediyorum oda olursa tam süper olur ) eve gelincede ( ki büyük ihtimal 6yı bulur eve dönmem ) hemen kendime çorba yapıp akşamı kapatırım tabi çakma eltiye gittiğimizde yine çaktırmadan yemiş gibi yapıp yemeyeceğim :KK48:

Pazarda eşimin halasına kahvaltıya gidecekmişiz sanırım ama orada sorun olmaz çünkü ekmeksiz nasılsa çoğu şeyi yiyebileceğim :21:

Dediğin gibi bende domates, salatalık ve peynirle günü kurtarırım acıkma olursa :KK66:

Iyiki ameliyat falan olmadim banum valla sen bu işi çözdün yakinda 99 u da göreceksin ve o zaman daha da hirslanacaksin sonra en guzel başarı öyküsünü sen yazacaksin :KK60:

İnan çok istiyorum ve RAbbim nasip ederse benimki Başarı Romanı olur herhalde :KK70:

Kilom
başlangıç: 85
geçen hafta 82.4
bu hafta: 82

Canım ha gayret 7li rakamlara az kaldı :KK60: Eminim haftaya dahada güzel bir rakam görürsün :KK15:

Günaydın çıtırlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
gecen hafta 72.5
bu hafta 71.7

hedef kilo 65
60 lara çok az kaldı:KK49:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: harikasın canım hedefinede çok az kaldı :KK60:
Darısı benimde başımaaaaaaaaa :KK68::KK68::KK68::KK68:

Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. Banucum ayrica seni tebrikederim maşallah nazar degmesin inşallah çok guzel kilo vermişsin:KK74:
kilo veremeyen arkadaşlarda üzülmesin haftaya inşallah güzel sonuclar alırlar:KK60::KK37:

Çooook teşekkür ederim canım inan çok mutlu oldum bugün :KK68:
İnşallah bir sonraki haftada öyle güzel bir rakam görürümde bir an önce 2li rakamlara düşerim :21::21::21:
Birazdan Sporuma başlıyorum ( 3 mil yapacağım inşallah )
Öğleden sonraya kadar işlerimi bitirdikten sonrada küçük kuzumu kapı önüne çıkartacağım az hava alsın oynasın :KK68:
Tabi öncesinde şu pazı sarmasınıda yapmam lazım spordan hemen sonra :KK68: akşam çocuklarla eşim yer bende olmadı yarın yerim malum bugün detoksun son günü :KK48:

Kilo veren herkesi çok tebrik ederim. Ben pazartesi 74.8 idim. Bu sabah 72.8 çıktım.
demek ödemmiş.

Banucum çok tebrik ederim canım.:KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: harikasın canım :nazar::nazar::nazar::nazar: İnşallah haftayada çok güzel bir bildirimle eksi göreceksin veee gelsin en kısa zamanda 6lı haneler :KK60:

Kızlarrrrrrrrrrrr maşallah harikasınız yaw :nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Anammmmm keşke ilk haftadan listeye girseydiniz valla sayenizde takım değil ilk 3e birinci bile olurdu :21::21:

Ayşemmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzz bu kızları haftaya hemen listeye dahil etme şansımız yokmu maşallah 3üde birbirinden azimli hem bak her fırsattada buradalar :KK66:

Perihannnn & Anka_misali ikinizide tebrik ediyorum 6 haneleri gördünüz darısı 5li hanelere :KK60:
kblyelf CAnım seninde eminim haftaya 5li rakamları göreceksin :KK60:
Valla sizin bildirimleriniz bile beni gaza getirdi :21::21::21::21: o kilocuklar çok çabuk çufçuflayacak Allahında izniyle :KK36::KK36::KK36::KK36:

Canımmmmmm yaaaa ne demek yapmıyayım :KK60: Ne olursa olsun moralini bozma sonuçta beklediğin gibi bir rakam olmasada dünki pizza bir anlık ödem yapmış olabilir sonuçta bir günde kilo alınmaz :KK60: sakın kendini üzme eminim yarın yine eksi görürsün :KK68: okadar azim gösterdin şimdi mi pes ediceksin üstelik benim biliyorsun kaç hafta artı bile bildirim yaptığımda hepiniz bana o kadar güzel destek oldunuz ki hiç takıma zarar vermiş gibi hissetmedim sayenizde :KK60: sen çok hashas birisin ve şu an öyle düşündüğüne eminim ama inan hiç birşey bizim moralimizden daha önemli değil ve inanıyorum haftaya çoooooooook daha güzel bir bildirim yapacaksın bu hafta dilediğin gibi değilsede :KK15::KK15::KK15::KK15:
banucum öncelikle çokkk tebrik ediyorum bitanem:KK60:binlerce maşallah sana:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yeni kızları bende listeye dahil etmek isterdim ama malesef genel kurallar gereği yapamıyorum:KK56:
önceden kaptanın insifiyatindeydi bu durum,eğer üye güzel kilo veriyor ve bol paylaşımda bulunup azmide süperse istediğimiz zaman listeye alabiliyorduk.malesef 2 hafta deneme süresi artık mecburi yani beklemek zorundayız:stop:

Sanada hayırlı cumalar Ayşemmm :KK60:
Canım şimdiden Rabbim dualarınızı okuyacağınız kuranları kabul etsin....Aminnnnnnnnnn
Kız bizede dua et bol bol :KK66: fıstık gibi olalımda kocalar kıskançlıktan kudursun tekrar :KK48: ( tabi içinden dua et sonra millet demesin ulen bu hatunla arkadaşı sapıtmış diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:)
aminnn:KK68:içten dıştan her şekil ederim ben,merak etme:KK48::KK48::KK48:
kız zaten bizim site konumundan ve yerinden dolayı yarı açık ceza evi gibi:KK70:buraya her taşınan en az 5 kilo aldı can sıkıntısından habire yiyoruz :eek:site mübarek ,yeni hayat sitesi değilde gözü doymayanlar sitesi oldu:KK70::KK70:
geçen hafta 67.7
şimdi 67.0
fark 700 gr

aslında kötü bir sonuç değil fakat şu 4 günlük detoksu yaptığım için en az 1 kilo vermeliydim neyse kısmet
700 değil 800 gram a şaşkın:KK70::KK70:
Hadiiiiiiiii kızlarrrrrrr 2 bardak suyumuzu içelim :21::21::21::21:

Eki Görüntüle 1471244

oy oyy yazıyı okuduğum gibi 2 bardak suyu nası içtim bi Allah bi ben biliyom:KK70::KK70::KK70:

banucum öncelikle çokkk tebrik ediyorum bitanem:KK60:binlerce maşallah sana:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yeni kızları bende listeye dahil etmek isterdim ama malesef genel kurallar gereği yapamıyorum:KK56:
önceden kaptanın insifiyatindeydi bu durum,eğer üye güzel kilo veriyor ve bol paylaşımda bulunup azmide süperse istediğimiz zaman listeye alabiliyorduk.malesef 2 hafta deneme süresi artık mecburi yani beklemek zorundayız:stop:

kız zaten bizim site konumundan ve yerinden dolayı yarı açık ceza evi gibi:KK70:buraya her taşınan en az 5 kilo aldı can sıkıntısından habire yiyoruz :eek:site mübarek ,yeni hayat sitesi değilde gözü doymayanlar sitesi oldu:KK70::KK70:

oy oyy yazıyı okuduğum gibi 2 bardak suyu nası içtim bi Allah bi ben biliyom:KK70::KK70::KK70:
Hadiiiiiiiii kızlarrrrrrr 2 bardak suyumuzu içelim :21::21::21::21:

Eki Görüntüle 1471244

Ben de 500 ml lik şişemi doldurdum bitirdim <3

Bende Kilo veren arkadaslari cok tebrik ediyorum. ...kilo veremeyenlerde üzülmesin bazen takilip kaliyo kilolar..birdahaki sefere tam gaz diyete spora devam pes etmek yok.:KK20:

Oynakbasim iyiki ameliyat olmamisin canim..cok azimlisin masallah..hedef kilon kac senin

KIz bari onlarıda takıma sürüklede diyete girsinler hem site halinde zayıflayın hemde burada oldukları için vicdan yapıp kaçamak yapmazlarda senide baltalamazlar :KK48::KK48::KK48::KK48:
Sonrada havamızı atarız biz koca siteyi zayıflattık diye :KK48:

:p:p:KK70::KK70:hep su mu içicez yav gelsin şimdide bir şekersiz keyif kahvesi hadi hüpürtetin kahvelerinizi

Bende aşağı yukarı aynı saatlerde kahvemi hüplettim :KK68:

Bende Kilo veren arkadaslari cok tebrik ediyorum. ...kilo veremeyenlerde üzülmesin bazen takilip kaliyo kilolar..birdahaki sefere tam gaz diyete spora devam pes etmek yok.:KK20:

Oynakbasim iyiki ameliyat olmamisin canim..cok azimlisin masallah..hedef kilon kac senin

Canım ilk hedefim olan 110 u yakladım tabi şimdi yeni hedefim 99 :21::21::21::21:
Son hedefim 75 ( boyum fazla yok ama eşim sağ olsun çokda zayıf istemiyor :KK48: tabi biliyor sonra kıyafet sorunu yaşayabileceğimizi :KK70: birde hep der kadın dediğin az etli olur diye :KK70: hani çok eskiler dermiş ya eltini attığın an et gelecek kemik değil diye :KK70::KK70::KK70::KK70:bizimkide o mantıkta :KK70: tabi ben daha fazlasını verebilirsem tam süper olur ama iyicede çocuk gibi kalmak istemem zaten herkes yaşımı göstermediğimi söylüyor :KK48: )

Hadin kizlar temizlik yapiyom yardima gelin biriniz cocuga bakin birinizde temizliğe yardim edin yok mu gönüllü:KK70::KK70:

Kolay gelsin canım valla yakın olsak ne güzel herkes herkese yardım ederdi :KK48:
Bende hesapta hemen sporumu yapacaktım sağ olsun Anacığım telefon etti ve bir türlü kapatmak bilmeyince bu saat oldu o yüzden şimdi hemen önce pazılarımı sarayım sonrada onlar pişerken sporumu yaparım :21: o arayı boş geçmemiş olurum pişincede kuzumu dışarı çıkartırım :KK66:

75 kiloda iyi bir kilo ...benim boyumda fazla yok bana kalsa 55 olmak istiyorum ama benim esimde aynen diyo fazla zayif olma diye o yüzden simdilik hedef kilom 60..

xenforo-smilies-kk9.gif
kızlar süpersiniz maşallah size herkes çok güzel kilo vermiş. Bende hastanedeydim kontrol amaçlı aç gittim maalesef küçük bi sandviç yemek zorunda kaldım orda akşama spor yapıp yakıcam inşallah

Back
X