Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icelim guzelleselim
içelim canım bu arada çok çok tebrik ederim sana demiştim 3 gün olmasına rağmen ve regiyim diyosun 1.6 kilo çok iyi bugünde yaparsan yarına -2 kilo gitmiş olur artık mevsimi geliyo canım domates ve salatalığı organik alırsan birşey olmaz bende artık acıktıkça domates salatalık bir parçada peynir yemeyi düşüünüyorum hem tok tutyo hem kalorisi çok az :)
Iyiki ameliyat falan olmadim banum valla sen bu işi çözdün yakinda 99 u da göreceksin ve o zaman daha da hirslanacaksin sonra en guzel başarı öyküsünü sen yazacaksin![]()
Kilom
başlangıç: 85
geçen hafta 82.4
bu hafta: 82
Günaydın çıtırlar
kilo bildirimi
başlangıç 80
gecen hafta 72.5
bu hafta 71.7
hedef kilo 65
60 lara çok az kaldı![]()
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. Banucum ayrica seni tebrikederim maşallah nazar degmesin inşallah çok guzel kilo vermişsin
kilo veremeyen arkadaşlarda üzülmesin haftaya inşallah güzel sonuclar alırlar![]()
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim. Ben pazartesi 74.8 idim. Bu sabah 72.8 çıktım.
demek ödemmiş.
Banucum çok tebrik ederim canım.![]()
banucum öncelikle çokkk tebrik ediyorum bitanemKızlarrrrrrrrrrrr maşallah harikasınız yaw
Anammmmm keşke ilk haftadan listeye girseydiniz valla sayenizde takım değil ilk 3e birinci bile olurdu
Ayşemmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzz bu kızları haftaya hemen listeye dahil etme şansımız yokmu maşallah 3üde birbirinden azimli hem bak her fırsattada buradalar
Perihannnn & Anka_misali ikinizide tebrik ediyorum 6 haneleri gördünüz darısı 5li hanelere
kblyelf CAnım seninde eminim haftaya 5li rakamları göreceksin
Valla sizin bildirimleriniz bile beni gaza getirdio kilocuklar çok çabuk çufçuflayacak Allahında izniyle
Canımmmmmm yaaaa ne demek yapmıyayımNe olursa olsun moralini bozma sonuçta beklediğin gibi bir rakam olmasada dünki pizza bir anlık ödem yapmış olabilir sonuçta bir günde kilo alınmaz
sakın kendini üzme eminim yarın yine eksi görürsün
okadar azim gösterdin şimdi mi pes ediceksin üstelik benim biliyorsun kaç hafta artı bile bildirim yaptığımda hepiniz bana o kadar güzel destek oldunuz ki hiç takıma zarar vermiş gibi hissetmedim sayenizde
sen çok hashas birisin ve şu an öyle düşündüğüne eminim ama inan hiç birşey bizim moralimizden daha önemli değil ve inanıyorum haftaya çoooooooook daha güzel bir bildirim yapacaksın bu hafta dilediğin gibi değilsede
![]()
aminnnSanada hayırlı cumalar Ayşemmm
Canım şimdiden Rabbim dualarınızı okuyacağınız kuranları kabul etsin....Aminnnnnnnnnn
Kız bizede dua et bol bolfıstık gibi olalımda kocalar kıskançlıktan kudursun tekrar
( tabi içinden dua et sonra millet demesin ulen bu hatunla arkadaşı sapıtmış diye
)
700 değil 800 gram a şaşkıngeçen hafta 67.7
şimdi 67.0
fark 700 gr
aslında kötü bir sonuç değil fakat şu 4 günlük detoksu yaptığım için en az 1 kilo vermeliydim neyse kısmet
banucum öncelikle çokkk tebrik ediyorum bitanembinlerce maşallah sana
yeni kızları bende listeye dahil etmek isterdim ama malesef genel kurallar gereği yapamıyorum
önceden kaptanın insifiyatindeydi bu durum,eğer üye güzel kilo veriyor ve bol paylaşımda bulunup azmide süperse istediğimiz zaman listeye alabiliyorduk.malesef 2 hafta deneme süresi artık mecburi yani beklemek zorundayız
aminnniçten dıştan her şekil ederim ben,merak etme
kız zaten bizim site konumundan ve yerinden dolayı yarı açık ceza evi gibiburaya her taşınan en az 5 kilo aldı can sıkıntısından habire yiyoruz
site mübarek ,yeni hayat sitesi değilde gözü doymayanlar sitesi oldu
700 değil 800 gram a şaşkın
oy oyy yazıyı okuduğum gibi 2 bardak suyu nası içtim bi Allah bi ben biliyom![]()
Yapan olsa ne güzel olurdu ama çok uşeniyorum.hep su mu içicez yav gelsin şimdide bir şekersiz keyif kahvesi hadi hüpürtetin kahvelerinizi
Kız ben olsam yapardım sana :)Yapan olsa ne güzel olurdu ama çok uşeniyorum.
Ah canım sağ olasın içmiş kadar oldum .Kız ben olsam yapardım sana :)
banucum öncelikle çokkk tebrik ediyorum bitanembinlerce maşallah sana
yeni kızları bende listeye dahil etmek isterdim ama malesef genel kurallar gereği yapamıyorum
önceden kaptanın insifiyatindeydi bu durum,eğer üye güzel kilo veriyor ve bol paylaşımda bulunup azmide süperse istediğimiz zaman listeye alabiliyorduk.malesef 2 hafta deneme süresi artık mecburi yani beklemek zorundayız
aminnniçten dıştan her şekil ederim ben,merak etme
kız zaten bizim site konumundan ve yerinden dolayı yarı açık ceza evi gibiburaya her taşınan en az 5 kilo aldı can sıkıntısından habire yiyoruz
site mübarek ,yeni hayat sitesi değilde gözü doymayanlar sitesi oldu
700 değil 800 gram a şaşkın
oy oyy yazıyı okuduğum gibi 2 bardak suyu nası içtim bi Allah bi ben biliyom![]()
hep su mu içicez yav gelsin şimdide bir şekersiz keyif kahvesi hadi hüpürtetin kahvelerinizi
Bende Kilo veren arkadaslari cok tebrik ediyorum. ...kilo veremeyenlerde üzülmesin bazen takilip kaliyo kilolar..birdahaki sefere tam gaz diyete spora devam pes etmek yok.
Oynakbasim iyiki ameliyat olmamisin canim..cok azimlisin masallah..hedef kilon kac senin
Hadin kizlar temizlik yapiyom yardima gelin biriniz cocuga bakin birinizde temizliğe yardim edin yok mu gönüllü![]()