- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 sayende bu gün 1.5 lt su içtim. İnşallah 3 e tamamlayacağım.
Sevindim o zaman her fırsatta hatırlatmaya devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynakbasi34 sayende bu gün 1.5 lt su içtim. İnşallah 3 e tamamlayacağım.
Sevindim o zaman her fırsatta hatırlatmaya devam![]()
Haydi biri de benden gelsin su içme zamanı şirinlər![]()
Benim bugün durum vahim 4 tüp kan verince halim kalmadı çikolata yedim ama kalorisine baktım 130 du kendimi çok kötü hissediyorum iki haftadır hiç kaçamak yapmıyodum artı olarak yansimaz inşallah :-(
Benim bugün durum vahim 4 tüp kan verince halim kalmadı çikolata yedim ama kalorisine baktım 130 du kendimi çok kötü hissediyorum iki haftadır hiç kaçamak yapmıyodum artı olarak yansimaz inşallah :-(
Merak etme canım yansımaz afiyet olsun benimde dün çok canım istemişti eti formn çikolata kaplı biskvsnden yesim sen ne marka çikolata yedin kalorisi düşükmüş merak ettimBenim bugün durum vahim 4 tüp kan verince halim kalmadı çikolata yedim ama kalorisine baktım 130 du kendimi çok kötü hissediyorum iki haftadır hiç kaçamak yapmıyodum artı olarak yansimaz inşallah :-(
Canım çok geçmiş olsun allah korumuşGeçenlerde ben de kan verecektim kadın 5 tüp getirdi. İlk tupu taktı çıkardı ikinciyi taktı artık suratım nasıl değiştiyse noldu dedi dedim midem bulanıyor demeye kalmadı bayılmışım gerisini hatırlamıyorum gozumu acil serviste açtım.hala aklıma geldikçe gülüyorum ama büyük tehlike atlatmışım şekerim düşmüş hipoglisemi krizine ramak kalmış Allah korumuş.
Velhasıl kelam 130 kalori şeker düşmesinden iyidir. Boşver canım takma kafana.
İkimizede afiyet olsun canım o zamanMerak etme canım yansımaz afiyet olsun benimde dün çok canım istemişti eti formn çikolata kaplı biskvsnden yesim sen ne marka çikolata yedin kalorisi düşükmüş merak ettim
İkinize de geçmiş olsun canlarGeçenlerde ben de kan verecektim kadın 5 tüp getirdi. İlk tupu taktı çıkardı ikinciyi taktı artık suratım nasıl değiştiyse noldu dedi dedim midem bulanıyor demeye kalmadı bayılmışım gerisini hatırlamıyorum gozumu acil serviste açtım.hala aklıma geldikçe gülüyorum ama büyük tehlike atlatmışım şekerim düşmüş hipoglisemi krizine ramak kalmış Allah korumuş.
Velhasıl kelam 130 kalori şeker düşmesinden iyidir. Boşver canım takma kafana.
Süpersin rakibem afiyet olsunHemen aklımdayken menümüde paylaşayım
Sabah; ( 07:00 )
1 parça beyaz peynir
6 Zeytin
1 domates
1 salatalık
ara; ( 09:00 ) Şekersiz Türk kahvesi
ara; 1 bardak süt
Öğlen; ( 14:30 )
1 yumurtadan omlet
1/2 doates
1 salatalık