Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anka Anka
Canım dişin ağrıyorsa hemen doktora git ben geçiktirdiyim için geldi bunların hepsi başıma ne zaman dişlerime başladım tam hatırlamıyorum ama hala bitmedi bir az daha sürecek tabii vaktinde üstüne düşseydim böyle olmazdı. Doktor da söyledi baktığında bir şey gözükmüyor ama altından neler-neler çıkıyor dedi. Dün ben de uyuyamıyordum ama ağrıkesici içdim sonra uyuya bildim doktorum vermişdi ağrıyacak demişdi.
Sana büyük geçmiş olsun şu an o durumun içinde olduğum için seni çok iyi anlıyorum ben geciktirmeden doktora git derim:KK15:
Sağol canım. Ben yeni yaptırdım aslında dişimi kanal tedavisi yapılmıştı o ağrıdı şimdi iyiyim aslında ama yine de akşam üzeri gideceğim eşimle. Varsa bi sorun düzeltsin.

Bende yapıcam kızlar sizinle. Oğleye kadar kaç diyete karar verdim vaz geçtim bilmiyorum.:-) çok karışık duygular içindeyim. :-)
Pazartesi deneyelim o zaman tamam siz de yapacaksınız ya destek olur bana da.

Haydi çiçekler su içmeye :21:Ben 1 litre bitirdim bile şimdiye kadar hemen gidip 2-ci litreye başlıycam. Bu günden suyu 2 lt-ye kaldırdım. Bir az zor oluyor:KK48::KK48::KK48: ama o 2 lt su mutlaka içilecek çünki hesaplatdım ben güne 3 lt içmeliymişim. Bunun 2 lt-ni su içicem kalanını da yeşil çay. papatya çayı. bir de şekersiz siyah çay içicem:21::21::21:
Ben de yarım litre içtim şimdilik. Çok zor su içmek çookkk . Ama zorla da olsa içicem yapacak bişey yok.

Kızlar maşallah size verdigim dıyetı yapın 4 gunun sonunda kacamaksız yaparsanız 2 kılo gıdıyo ınsallah ben bunuddıyetı unıversıtede kendim uydurdum 53 den 51 kiloya ınmıstım yapınca o zamanlar cok hırslıydım keske sımdıde oyle olabılsem ama diyetin bıtımınde karbonhıdrata lutfen sarılmayın domates salatalık peynir Yogurt yumurta ve CORBA birde sebze aağırlıklı beslenın o zaman verdıgınız 2 kiloyu almazsınız yoksa verilen ıyı kılo kacamakla hemen geri alınır bunu arada üniversitede yurtta kalırken aksam kı corbayı su bardakta yapılan cabuk corbayla yapıyordum ama soz normal evde yapın corbanızı ve buyuk bir kepçe yeyın sadece sorularınız olursa sorun hanımlar kolay gelsin

selam kızlar ya iki gündür sendromdayım sanırım acayip bir sinir var her şeye karşı daha hassasım ve malesef bu durum yememe de yansıyor

selam kızlar ya iki gündür sendromdayım sanırım acayip bir sinir var her şeye karşı daha hassasım ve malesef bu durum yememe de yansıyor
Canım ben yine her zamanki gibi yine anlamakda zorluk çekiyorum ama üzme kendini çok. Seni sinirlendiren her neyse boş ver takma kafana her şey yerini bulacak inşallah. Sen önüne bak seni mutlu eden şeylere odaklan sinirlenmemeye çalış unutma biz burdayız ve seni seviyoruuuuuuuuzzz.:KK15: Umarım doğru anlamışımdır seni.:KK22:

Bugün ku menum
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 Bardak yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

öğle
1 kase çorba

Akşam
1 porsiyon bezelye yemeği susuz
4 kaşık bulgur pilavı yoğurt salata

Ara 1 elma

2 litre su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun tatlım menün güzel:kk77:

dünkü menüm

sabah: aç karna su 3 dilim kızarmış ek üzerine tereyağı ve salça yanında biraz zeytin ve 1 kk peynir, çayy
öğlen: bir kase patates salatası
ara: sade neskafe ve 2 lokma kek
ara: 4 galete
akşam: bir kase çorba 3 zeytin 13 tane falan sarma :(
ara: az şekerli türk kahvesi yarım kurabiye

su

Bu gün ben de cozuttum. BDV deki dorduzlere hamile erkeğin konusuna takıldım okurken 100 gr leblebi yemişim farkında değilim :-)
Nerden geldiyse bu merak anlamadım ki.

Canım ben yine her zamanki gibi yine anlamakda zorluk çekiyorum ama üzme kendini çok. Seni sinirlendiren her neyse boş ver takma kafana her şey yerini bulacak inşallah. Sen önüne bak seni mutlu eden şeylere odaklan sinirlenmemeye çalış unutma biz burdayız ve seni seviyoruuuuuuuuzzz.:KK15: Umarım doğru anlamışımdır seni.:KK22:
evet canım benim cok sağol sizi ve motivasyonumuzu düşündükçe mutlu oluyorum zaten iyi ki varsınız :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK48:
Eve geldim ama yarım saat sonrada Amcaoğluna çaya gideceğiz :KK66:
Bugün benim açımdan çok güzel geçti :KK66:
Sabah 07:00de kahvaltımı yaptım ve saat 10da kendimi sokağa attım :KK66: Gittiğimiz evi çabuk bulduk Allahtan ve Kurandan sonra ikram olarak tavuk, pilav, tatlı ve ayran vardı tahmine ettiğim gibi :KK66:

Veeeeeee bu arkadaşınız kesinlikle tadına dahi bakmadı tavuklu pilavın :21::21::21::21::21::21:
Kanşekerimin çok çabuk fırladığını idda ettim ve tüm ısrarlara rağmen yiyemem kötü oluyorum pilav yediğimde dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşimin yengesi maşallah ikramların hepsini yerken ısrarla ye kız birşey olmaz dedi ama yok bana Ayran yeterli dedim :21::21::21::21::21:

Üzerinede 2 şekersiz çay ohhh daha ne olsun ( tabi arada bol su )

Bu arada çok hoşuma giden birşey daha oldu :KK48:
Halamızın Görümcelerinden birinin oğlu hoşgeldin dedi sırayla herkese ve benide tabi öptü :KK48:
O arada babasıda '' Az daha kızın elini öpeceksin diye ödüm koptu lan :KK53: o kız senle yaşıttır olsa olsa'' demezmi :KK48: Baştan eşimin halasına muzurluk olsun diye söylüyor sandım hiç üzerime alınmadım hatta halamı gülümseyerek dürttüm kız hala bak genç kız gibiymişsin dedim adamda yok yok ben sana dedim demezmi
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bana hoşgeldin diyen çocukda daha 20 yaşında :21::21::21::21::21::21:
32 dişimi göstermemek için zor tuttum kendimi :KK70: bir hoşuma gitti bu kadar kiloyla bile beni genç kız sanmaları :KK70: tabi halam hemen izah etti abi o benim yeğenimin eşi diye :KK70: tabi adamcağız pot kırdım sandı ama bence iyikide öyle sanmış daha bir motive oldum :21::21::21::21:

Bilmiyorum yıllardır denemediğim kalmadı. 5 gunde 5 kilo diyeti denedim patates gunu şekerim yukseldi hastanelik oldum. Elma diyeti denedim 3. Gün tansiyon düştü bayıldım hastanelik oldum. Lahana çorbası denedim migrenim azdı hastanelik oldum. Dukan yaptım süper kilo verdim ama böbreklerimden oluyordum urik asit birikmiş ağrıdan hastanelik oldum. Daha aklıma gelmeyen bir suru vardır kesin. :-) Artık hemşireler beni görünce yine mi diyete başladın diyolar:-)
Tekrar hastanelik olursam eşim kafamı koparır kesin:-)

Kız bir an benmi yazdım bunu dedim :KK70::KK70::KK70:
İnan aynı şeyler benimde başıma geldi hatta doktor görür görmez sen lahana çorbası madurumusun demişti :KK70:
Banada en son eşim yasakladı ve görürsem kafanı kırarım senin dedi :KK70:
Hatta en son hastanedeyken yaramaz çocuğun kulağından tutarmış gibi kulağımı çekip yapcan mı bir daha şok diyet heee yapcanmı diye sormuştu :KK70: bende ağlayarak yapcam işte demiştim ama tabi bir daha o oldu ağır birşeylere girişmedim :KK66:

Kız şaşkın ne beş senesi :KK48:96 ya indin ya şekerim fıstık gibim:21:oy oy oy daha 99 lar 89 lar 79 lar 69 lar ayy belkim 59 seni bekliyor:KK28:ay heyecanlandım inşallahhhh aminnnnn:KK19::KK60:

Ayşem o süre ne kadar kısa sürdüyse hayal gibi geldi unutmuşum valla :KK70: o zaman 99dan sonra artık 96ın altına düşünce bir bayram daha ilan ederim kendime :KK48: deliye her gün bayram o ayrı :KK70:

Günaydın kızlar bende şu 4 günlük şok diyete başlıyacam benimle başlamak şsteyen var mı

Valla ben benzer uygulayacağım ama akşamları arada sebze yada protein ekleyeceğim çorba yerine ( köfte yemeyi özleyen Oynakbaşı :KK48: )

Canım geçmiş olsun inşallah bir iki güne biraz daha sakinlersin :KK60:
Çokmu fazla aksilikler oluyor bu arada :KK64: Bol bol dua et canım inşallah biraz daha iyi hissedersin kendini :KK68:

gelsin bugünkü menüm

sabah: aç karna su, 1 lokum 2 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı salça yanında biraz zeytin ve 1 kk peynir çay
öğlen: 1 kase salçalı makarna 2 kaşık yoğurt
ara: az şekerli türk kahvesi ve bir bueno çikolata :(
akşam: fırında etli patates bir porsiyon

belki kahve içerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK48:
Eve geldim ama yarım saat sonrada Amcaoğluna çaya gideceğiz :KK66:
Bugün benim açımdan çok güzel geçti :KK66:
Sabah 07:00de kahvaltımı yaptım ve saat 10da kendimi sokağa attım :KK66: Gittiğimiz evi çabuk bulduk Allahtan ve Kurandan sonra ikram olarak tavuk, pilav, tatlı ve ayran vardı tahmine ettiğim gibi :KK66:

Veeeeeee bu arkadaşınız kesinlikle tadına dahi bakmadı tavuklu pilavın :21::21::21::21::21::21:
Kanşekerimin çok çabuk fırladığını idda ettim ve tüm ısrarlara rağmen yiyemem kötü oluyorum pilav yediğimde dedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşimin yengesi maşallah ikramların hepsini yerken ısrarla ye kız birşey olmaz dedi ama yok bana Ayran yeterli dedim :21::21::21::21::21:

Üzerinede 2 şekersiz çay ohhh daha ne olsun ( tabi arada bol su )

Bu arada çok hoşuma giden birşey daha oldu :KK48:
Halamızın Görümcelerinden birinin oğlu hoşgeldin dedi sırayla herkese ve benide tabi öptü :KK48:
O arada babasıda '' Az daha kızın elini öpeceksin diye ödüm koptu lan :KK53: o kız senle yaşıttır olsa olsa'' demezmi :KK48: Baştan eşimin halasına muzurluk olsun diye söylüyor sandım hiç üzerime alınmadım hatta halamı gülümseyerek dürttüm kız hala bak genç kız gibiymişsin dedim adamda yok yok ben sana dedim demezmi
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bana hoşgeldin diyen çocukda daha 20 yaşında :21::21::21::21::21::21:
32 dişimi göstermemek için zor tuttum kendimi :KK70: bir hoşuma gitti bu kadar kiloyla bile beni genç kız sanmaları :KK70: tabi halam hemen izah etti abi o benim yeğenimin eşi diye :KK70: tabi adamcağız pot kırdım sandı ama bence iyikide öyle sanmış daha bir motive oldum :21::21::21::21:

Kız bir an benmi yazdım bunu dedim :KK70::KK70::KK70:
İnan aynı şeyler benimde başıma geldi hatta doktor görür görmez sen lahana çorbası madurumusun demişti :KK70:
Banada en son eşim yasakladı ve görürsem kafanı kırarım senin dedi :KK70:
Hatta en son hastanedeyken yaramaz çocuğun kulağından tutarmış gibi kulağımı çekip yapcan mı bir daha şok diyet heee yapcanmı diye sormuştu :KK70: bende ağlayarak yapcam işte demiştim ama tabi bir daha o oldu ağır birşeylere girişmedim :KK66:

Ayşem o süre ne kadar kısa sürdüyse hayal gibi geldi unutmuşum valla :KK70: o zaman 99dan sonra artık 96ın altına düşünce bir bayram daha ilan ederim kendime :KK48: deliye her gün bayram o ayrı :KK70:

Valla ben benzer uygulayacağım ama akşamları arada sebze yada protein ekleyeceğim çorba yerine ( köfte yemeyi özleyen Oynakbaşı :KK48: )

Canım geçmiş olsun inşallah bir iki güne biraz daha sakinlersin :KK60:
Çokmu fazla aksilikler oluyor bu arada :KK64: Bol bol dua et canım inşallah biraz daha iyi hissedersin kendini :KK68:
canım regl öncesi sinir valla üzerimden atmaya çalışıyorum

dünkü menüm

sabah: aç karna su 3 dilim kızarmış ek üzerine tereyağı ve salça yanında biraz zeytin ve 1 kk peynir, çayy
öğlen: bir kase patates salatası
ara: sade neskafe ve 2 lokma kek
ara: 4 galete
akşam: bir kase çorba 3 zeytin 13 tane falan sarma :KK43:
ara: az şekerli türk kahvesi yarım kurabiye

su

Kız bu mu sapıtmış halin :KK48: kız bunda pek birşey yokki hem 13 sarma dediğinde ancak bir tabak yapar ve onuda zaten sadece çorbayla yemişsin daha ne olsun :KK60:
Bence gayet güzel menün evet kek ve kurabiye var ama hepsi tadımlıkmış :KK66: hani atıyorum 2 dilim kek 2de kurabiye desen hadi tamam kaçamak diyeyim o yediğin zaten tadını anlamadan mideye inmiştir ve eminim yatana kadarda erimiştir :KK66:

Hemen menümüde paylaşayım :KK66:

Sabah; ( 07:00 )
2 haşlanmış yumurta ( karabiberde ektim üzerine misss )
1 domates
1 salatalık
6 zeytin

ara; ( 14:00 )
1 Bardak ayran

Akşam; ( 18:00 )
1 büyük bardak ayran
1 kase ezogelin çorbası

Eve geldiğimde biraz geç sayılır ama hemen yemeğimi yedim çünkü doğal olarak acıkmaya başlamıştım baya baya :KK66:

Birazdan çakma eltime gidiceğiz ve ondada Allahın izniyle oradanda kaçamaksız kurtulacağım :21::21::21::21:
Mercimek köftesi yapıcağım diyordu yersemde ancak 2 tane ondan yerim diğerleri cıssss :21::21::21::21:

Back
X