Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de menün güzel şeker afiyet olsun.Sabah
2 dilim peynir
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam tahlili ekmek
Domates salatalık biber
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak Yoğurtlu
Ara 2 elma
Akşam
1 kase çorba
Yarım porsiyon ıspanak Yoğurtlu
Ara 1 meyve
1 Bardak yeşil çay
2 litre sub
Süper tatlımGünaydın kızlar ewe gtmeden 1 saat yurucem öyle gtcem
Canım zaten sen o diyetle doğumgününe kadar görürsün istediyin rakamı bencekızlar doğum günüme tam 11 gün var ve ben o gün 65 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum şuan tam 67.0 ım sizce 1.1 kilo verebilir miyim önerileriniz var mı?
Gulcegull baslangic kilom 73 sabah 72.5 ciktim.
Günaydın
Toplantiya girmeden buraya girip yazayim demistim
tarti 71.1 gösterdi ama siskinligim vardi wc sonrasi olsa eminim bayagi fark olacakti:)
Verirsin tabi ki o güne kadar hergün spor aksatma ve hergün 2.5 litre suyunu içkızlar doğum günüme tam 11 gün var ve ben o gün 65 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum şuan tam 67.0 ım sizce 1.1 kilo verebilir miyim önerileriniz var mı?
Oynakbasim masallah seni takdir ediyorum.cok sabirlisin..insallah bu sabrinla 75 kiloyuda gerilerde birakirsin..
2
Merhaba kızlar bugün çok sessiz burası bende ancak geldim eve spora gittim bu ara tartı hep artı gösteriyor moralim bozuk biraz hemen menümü de paylaşayım
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çiçek ekmeğinin içini çıkartıp sandviç yedimçok severim de
2 bardak şekersiz çay
Ara: ince bir dilim ayva yarım muz
Öğleni atladım bugün
Akşam döner çok az pilav
Bugün başka yetmeyeceğini Karbonhidratı fazla aldım belki biraz yoğurt yerim
Su: şu ana kadar 2 litre
Spor 4 km yürüyüş ( 35)
20 dk aletlerle çalıştım
10 dk mekik 120 tane
selam kızlar gelsin pazar menüm
sabah: 3 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı ve salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlama yumurta sarısı ve çay
öğlen: 1 servis kaşığı fırında etli patatesten ve 3 kaşık da salçalı makarnadan
ara: az şekerli türk kahvesi 1 kk tahin helvası
akşam: 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ek, 1 tabak karnabahar kızartması
ara: 7 otlu çay içtim
bol su ve spor yapamıyorum malesef
Bugün burası fazlasıyla sessiz kalmış bende sinemaya gittim arkadaşlarımla gelir gelmez yemeğimi yedim şimdi de sizlere yazıyorum kızlar
Sabah: 3 zeytin yarım dilim tam buğday ekmeği keçi peyniri domates salatalık
Öğlen:1 bardak Süt
Akşam:1 kepçe mercimek çorbası 1 domates yoğurt
Ara:5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir yeşil çay
Selam canlar...
Kahvaltim...
1 dilim esmer ekmek
Paprika..salatalik
Maydanoz. .5 zeytin
1/2 diyet mozarella..
2 közlenmis sivri biber
Tatlandirici ile neskafe
Ara..1 kasik ispanakli yumurta
Paprika
Öylen. .
2 kepce sebze corbasi
Haslanmis brokoli
1 kücük dilim esmer ekmek
3 kasik kavurma dana eti
Aksam...
2 kepce sebze corbasi
3 kasik etli barbunya
2 kasik parboiled pilav..altin pirinc
1 fincan türk kahvesi
ara...1 bardak ayran
3
Sabah
2 dilim peynir
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam tahlili ekmek
Domates salatalık biber
Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak Yoğurtlu
Ara 2 elma
Akşam
1 kase çorba
Yarım porsiyon ıspanak Yoğurtlu
Ara 1 meyve
1 Bardak yeşil çay
2 litre sub
kızlar doğum günüme tam 11 gün var ve ben o gün 65 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum şuan tam 67.0 ım sizce 1.1 kilo verebilir miyim önerileriniz var mı?
Kızlar an itibariyle 1 lt suyum bittişimdi 2-ci lt bitiricem
haydi su içmeye
![]()
Günaydın
herkese çok güzel bir hafta diliyorum. büyük oranda rahatlamış durumdayım çok mutluyum. diyete başlamada nasıl bir zamanlama yaptıysam önce hastalıklar sonra çalışmalar davetler fenaydı yani:)
ama çok şükür iyi oldum sağlığım sıhhatim iyi alnımızın akıyla sempozyumu da tamamladık. misafirlerimi ağırladım kızımın doğum gününü kutladık.dün evde 20 kişiydik:) bu günde kreşinde kutlama var ama beni çok etkilemiyor..
geçmiş sayfalara bir bakayım dedim malum kaçak gibi girip çıktığım için koşturmaktan. dikkat edemedim hep kaçamak yaptım diyordum ama yinede durum hiç fena değil abartmamam bile 2 kilo verdirmiş.
bu arada doğum günü ziyafetleri bu durumu değiştirebilir ama değiştirmesin diye elimden geleni yapacağım. sabah limonlu su için yarım dilim kepek ekmekle salatalık domates yedim bir kaç gün çok az yiyip dengelemeye çalışacağım.
evet bundan sonra gelsin sporlar kürler detokslar insin kilolar![]()
süpersin daha benim 1 bardak olduKızlar an itibariyle 1 lt suyum bittişimdi 2-ci lt bitiricem
haydi su içmeye
![]()
canım o 4 günlük diyeti bu hafta yapmıyorum çok sık yapmak iyi değil ayda bir kez yeterli şimdi normal besleneceğim ama tabi daha az yemem lazım ve sporu fazlalaştırmam gerek ki vereyim 1 kilomuCanım zaten sen o diyetle doğumgününe kadar görürsün istediyin rakamı bence![]()
evet canım haklısın spor ve en az 2 lt su olunca verilir inşallah...Verirsin tabi ki o güne kadar hergün spor aksatma ve hergün 2.5 litre suyunu iç