Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah
2 dilim peynir
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam tahlili ekmek
Domates salatalık biber

Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak Yoğurtlu

Ara 2 elma

Akşam
1 kase çorba
Yarım porsiyon ıspanak Yoğurtlu

Ara 1 meyve
1 Bardak yeşil çay
2 litre sub
Senin de menün güzel şeker afiyet olsun.

kızlar doğum günüme tam 11 gün var ve ben o gün 65 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum şuan tam 67.0 ım sizce 1.1 kilo verebilir miyim önerileriniz var mı?

Günaydın
herkese çok güzel bir hafta diliyorum. büyük oranda rahatlamış durumdayım çok mutluyum. diyete başlamada nasıl bir zamanlama yaptıysam önce hastalıklar sonra çalışmalar davetler fenaydı yani:)
ama çok şükür iyi oldum sağlığım sıhhatim iyi alnımızın akıyla sempozyumu da tamamladık. misafirlerimi ağırladım kızımın doğum gününü kutladık.dün evde 20 kişiydik:) bu günde kreşinde kutlama var ama beni çok etkilemiyor..
geçmiş sayfalara bir bakayım dedim malum kaçak gibi girip çıktığım için koşturmaktan. dikkat edemedim hep kaçamak yaptım diyordum ama yinede durum hiç fena değil abartmamam bile 2 kilo verdirmiş.

Gulcegull baslangic kilom 73 sabah 72.5 ciktim.
Günaydın
Toplantiya girmeden buraya girip yazayim demistim
tarti 71.1 gösterdi ama siskinligim vardi wc sonrasi olsa eminim bayagi fark olacakti:)

bu arada doğum günü ziyafetleri bu durumu değiştirebilir ama değiştirmesin diye elimden geleni yapacağım. sabah limonlu su için yarım dilim kepek ekmekle salatalık domates yedim bir kaç gün çok az yiyip dengelemeye çalışacağım.
evet bundan sonra gelsin sporlar kürler detokslar insin kilolar:KK49::KK49::KK55::KK55::KK55::KK24:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese günaydınlarrrrrrrrrr :KK68:

İnşallah yeni hafta bize bol bol eksiler olarak döner ve hepimiz bu cumada çok güzel rakamlar görürüz tartıda :21:

Dün okadar yoğundum ki fırsat bulupta bakamadım buralara :KK66:
Kahvaltımızı yaptıktan sonra kendimizi bir sokağa attık akşam 09:30a kadar :KK53:
Bir sürü yapı marketi gezdik ve sonunda hangi fayansları alacağımıza karar verdik :KK66:
Aslında sırf fiyat almak için çıktık ama baktık ki bazı şeyler indirime girmiş hemen aldık :KK48:

Akşama eşimde tesisatcıyı getirecek son bir kez işcilik fiyatı verip ( en son baya oldu çünkü fiyat vereli ) hemde ne zaman başlayacağını bildirecek :21:
Yeni klozetimizi, Duşa takılacak banyo takımı ( şu yağmur efekti veren başlıklar var ya onlardan ), sıvı sabunluk ve dış fırçalığı, çöp kovası ve duşa eklenecek bütün küçük aksesuarları aldık :KK66:

Uzun süreden sonra banyo içinde olsa Alışveriş yapmak çok iyi geldi :21::21::21::21: tabi eve geldiğimde ayaklarımın altı bile ağrıyordu yürümekten :KK48:
Eve gelincede tabi eşimle hesap kitap işlerine daldık ve baygın düşmüşüm resmen :KK48:

Oynakbasim masallah seni takdir ediyorum:KK52:.cok sabirlisin..insallah bu sabrinla 75 kiloyuda gerilerde birakirsin.. :nazar::nazar::nazar:
2

İnşallah canım inşallah o günleride göreceğime inanıyorum artık :KK68::KK68::KK68:

Merhaba kızlar bugün çok sessiz burası bende ancak geldim eve spora gittim bu ara tartı hep artı gösteriyor moralim bozuk biraz hemen menümü de paylaşayım
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çiçek ekmeğinin içini çıkartıp sandviç yedim:KK43: çok severim de
2 bardak şekersiz çay
Ara: ince bir dilim ayva yarım muz
Öğleni atladım bugün
Akşam döner çok az pilav
Bugün başka yetmeyeceğini Karbonhidratı fazla aldım belki biraz yoğurt yerim
Su: şu ana kadar 2 litre
Spor 4 km yürüyüş ( 35)
20 dk aletlerle çalıştım
10 dk mekik 120 tane

Aslında çokda kötü değil menün sonucta sporunuda çok güzel yapmışsın ama dediğin gibi karbonhidrat biraz kaçmış.
Eminim cumaya kadar dikkat edersen eksiyide kesin görürsün :KK60:

selam kızlar gelsin pazar menüm

sabah: 3 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı ve salça yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 haşlama yumurta sarısı ve çay
öğlen: 1 servis kaşığı fırında etli patatesten ve 3 kaşık da salçalı makarnadan
ara: az şekerli türk kahvesi 1 kk tahin helvası
akşam: 1 kase tarhana çorbası 1 dilim ek, 1 tabak karnabahar kızartması
ara: 7 otlu çay içtim

bol su ve spor yapamıyorum malesef

Canım aslında menün gayet güzel ama patates nişastalı makarnada karbonhidrat yani aynı anda yemeseydin tam süper olurmuş :KK60:
Eminim sende cumaya az dikkat edersen eksileri görürsün :KK68:

Bugün burası fazlasıyla sessiz kalmış bende sinemaya gittim arkadaşlarımla gelir gelmez yemeğimi yedim şimdi de sizlere yazıyorum kızlar

Sabah: 3 zeytin yarım dilim tam buğday ekmeği keçi peyniri domates salatalık
Öğlen:1 bardak Süt
Akşam:1 kepçe mercimek çorbası 1 domates yoğurt
Ara:5 badem 3 kuru kayısı 1 kuru incir yeşil çay

Canım menün Süper bence :KK19: aynen devam harikasın :KK66:

Selam canlar...
Kahvaltim...
1 dilim esmer ekmek
Paprika..salatalik
Maydanoz. .5 zeytin
1/2 diyet mozarella..
2 közlenmis sivri biber
Tatlandirici ile neskafe

Ara..1 kasik ispanakli yumurta
Paprika

Öylen. .
2 kepce sebze corbasi
Haslanmis brokoli
1 kücük dilim esmer ekmek
3 kasik kavurma dana eti

Aksam...
2 kepce sebze corbasi
3 kasik etli barbunya
2 kasik parboiled pilav..altin pirinc
1 fincan türk kahvesi

ara...1 bardak ayran
3

Canım seninde menün çok güzel :KK68: Harikasınız kızlar :KK60: aynen devam

Sabah
2 dilim peynir
1 Bardak yeşil çay
1 dilim tam tahlili ekmek
Domates salatalık biber

Öğle
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak Yoğurtlu

Ara 2 elma

Akşam
1 kase çorba
Yarım porsiyon ıspanak Yoğurtlu

Ara 1 meyve
1 Bardak yeşil çay
2 litre sub

Ayşem menün çok güzel :KK60: Bu hafta takımı sallayacağız anlaşılan :KK48:

kızlar doğum günüme tam 11 gün var ve ben o gün 65 li rakamları ucundan da olsa görmek istiyorum şuan tam 67.0 ım sizce 1.1 kilo verebilir miyim önerileriniz var mı?

Canım 11 gün içinde eminim verebilirsin o 1.1. kgyu hatta bence fazlası bile gidebilir :KK60:

Kızlar an itibariyle 1 lt suyum bitti :21:şimdi 2-ci lt bitiricem :21:haydi su içmeye :KK56:

Ohhhh harikasın yahşi çazibem :KK68: bu saatte 1 litre bitmiş bile :KK66:
Bende 500 ml içtim uyandığımdan beri :KK66:

Günaydın
herkese çok güzel bir hafta diliyorum. büyük oranda rahatlamış durumdayım çok mutluyum. diyete başlamada nasıl bir zamanlama yaptıysam önce hastalıklar sonra çalışmalar davetler fenaydı yani:)
ama çok şükür iyi oldum sağlığım sıhhatim iyi alnımızın akıyla sempozyumu da tamamladık. misafirlerimi ağırladım kızımın doğum gününü kutladık.dün evde 20 kişiydik:) bu günde kreşinde kutlama var ama beni çok etkilemiyor..
geçmiş sayfalara bir bakayım dedim malum kaçak gibi girip çıktığım için koşturmaktan. dikkat edemedim hep kaçamak yaptım diyordum ama yinede durum hiç fena değil abartmamam bile 2 kilo verdirmiş.

bu arada doğum günü ziyafetleri bu durumu değiştirebilir ama değiştirmesin diye elimden geleni yapacağım. sabah limonlu su için yarım dilim kepek ekmekle salatalık domates yedim bir kaç gün çok az yiyip dengelemeye çalışacağım.
evet bundan sonra gelsin sporlar kürler detokslar insin kilolar:KK49::KK49::KK55::KK55::KK55::KK24:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasın canım kaçamaklara rağmen 2 kg müthiş bir sonuç
İnşallah çok güzel kilolar gitmeye devam edecek :KK66:
Bu arada Kuzunun doğum günü kutlu olsun...Rabbim nice sağlıklı, multu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah kuzuna :KK36::KK36::KK36:

Back
X