Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçen hafta yapmasaydım mutlaka yapardım seninle ama bu hafta baya az ve hafif yemeyi düşünüyorumGünaydın eyyy ahali :) kızlar ben bugün 4 günlük şok diyete başladım hani benimle beraber yapacaklar vardı
bu arada diyetisyene söyleyecek misin bu diyeti uyguladığınıGünaydın eyyy ahali :) kızlar ben bugün 4 günlük şok diyete başladım hani benimle beraber yapacaklar vardı
Diyetsyene gitmiyecem canm kendim yapacam artık diyetimibu arada diyetisyene söyleyecek misin bu diyeti uyguladığını
İyi yapmışsın canım bende bu kilomla gitmiştim diyetisyene gram veremedim kadın bana spor yapma sporu bıraktığın zaman kilo alırsın diyoru :) halbu ki spor yap hem daha çabuk kilo verirsin hemde stresini atarsın diyeceğine yapma diyordu bir aylık verdiğim para boşuna gitti kadına gram bile veremedim :)Diyetsyene gitmiyecem canm kendim yapacam artık diyetimi
Aynen öle canım hiç bi işe yaramıolar boşuna hiç para verememİyi yapmışsın canım bende bu kilomla gitmiştim diyetisyene gram veremedim kadın bana spor yapma sporu bıraktığın zaman kilo alırsın diyoru :) halbu ki spor yap hem daha çabuk kilo verirsin hemde stresini atarsın diyeceğine yapma diyordu bir aylık verdiğim para boşuna gitti kadına gram bile veremedim :)
Canım bende başladım yalnız ben süt içemiyorum onun yerine ayran içiyorumGünaydın eyyy ahali :) kızlar ben bugün 4 günlük şok diyete başladım hani benimle beraber yapacaklar vardı
Ben yaparimm arkadasim yogurt diyetiyle 1.5 ayda 15 kilo vermisti ama o daha degisik yapmisti yogurt meyve ve form biskuvisiyle yapmisti.bizde bu kadar veririz ins ama aksam yemegine sebze yemegi ekleyebiliriz sebze eksik diyette..bide arkadasim yogurda tavuk parcalari marul dilimleyip katiyodu onu bnde denemistim tadi cok guzel oluyor oylede yapabiliriz hem tavuktan protein alirizben yukarıda yazdığım yoğurt diyetiini biraz değiştireceğim şu nasıl olur kızlar
sabah
1/2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
3 zeytin
domates salatalık
öğle
1 küçük kase yoğurt
ara
1 yumurta yada 1 meyve
akşam
1 küçük kase yoğurt
1 kase çorba
ara
1 küçük kase yoğurt
1 meyve
toplam 950 kalori
en az 2.5 lt su içilecek
kim benimle bu diyeti yapıyor bakalım bu hafta
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar vercezSelam kizlar..cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan
ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza
![]()
Hoş geldin tatlımSelam kizlar..cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan
ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza
![]()
Hosbuldum canimm insHoşgeldin canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar vercez
Hosbuldum canimm ins bu sefer oyle olmayacak inaniyorum bu sefer basaricaz..bide tam istedigimiz kiloya ulasamadigimiz icin bence geri aldik kilolari..ben en fazla 7 kilo vermistim ama 20 vermem lazim o yuzden basarisiz oldum sanip geri aldim hep..sagliksiz diyette etkili olabilir dogru diyosun.. daha cok kilo verdirtiyor ama psikoloji cokuyor sagliksiz diyette o yuzden yarim birakiyoruz hepHosgeldin aramiza jaspeado...aynen bende öyleyim kilo veriyorum tekrar aliyorum..belkide sagliksiz diyet yapiyoruz o yüzden tekrar aliyoruz..2