Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bakın ne buldum Yoğurt diyeti
ben yoğurdu çok severim 5 gün diyo bakalım 4 gün yapayım iyi kilo gitmişse 5.günde yaparım

YOĞURT DİYETİ

Birinci gün
Mönüde sadece yağsız yoğurt, sıvı içecekler, meyve, çiğ salata ve çorba olarak hazırlanmış haşlanmış sebze var. Üç kilo verebilmek için ilk günde yenenlere dikkat etmek gerekiyor. Böylece bağırsakların da daha hızlı bir tempoda çalışması sağlaniyor.

Uyandığınızda: 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 250 gr yağsız yoğurt, şekersiz bitki çayı.
Öğlen: 250 gr yağsız yoğurt, domates çorbası.
Saat 17: 250 gr yağsız yoğurt, şekersiz bitki çayı,1 adet meyve.
Akşam yemeği: 250 gr yağsız yoğurt, domates çorbası.
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 adet kuru incir.

2., 3., 4. ve 5. günler
Bu günlerde de yine yoğurt ve meyve ağırlı beslenmeniz gerekiyor. Ama akşam yemeğinde isteğe ızgara balık ve yağsız,limonlu bol salata yeme hakkınız var. Üstelikte bir sandviç ekmeği kadar kepekli veya çavdar ekmeği yiyebiliyorsunuz.

Uyandiginizda: 1 bardak ılık su.
Kahvaltı: 250 gr yağsız yoğurt, 1 yemek kaşığı yulaf (tahıl), şekersiz bitki çayı.
Öglen: 250 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası, 1adet meyve.
Saat 17: 250 gr yağsız yoğurt,şekersiz bitki çayı,1 porsiyon meyve.
Akşam yemeği: Izgara balık, karışık salata (yağsız ve bol limonlu),1 bardak portakal suyu
Yatmadan önce: Bir fincan şekersiz bitki çayı,3 adet kuru erik.

Diyetsyene gitmiyecem canm kendim yapacam artık diyetimi
İyi yapmışsın canım bende bu kilomla gitmiştim diyetisyene gram veremedim kadın bana spor yapma sporu bıraktığın zaman kilo alırsın diyoru :) halbu ki spor yap hem daha çabuk kilo verirsin hemde stresini atarsın diyeceğine yapma diyordu bir aylık verdiğim para boşuna gitti kadına gram bile veremedim :)

ben yukarıda yazdığım yoğurt diyetiini biraz değiştireceğim şu nasıl olur kızlar

sabah
1/2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
3 zeytin
domates salatalık

öğle
1 küçük kase yoğurt

ara
1 yumurta yada 1 meyve

akşam
1 küçük kase yoğurt
1 kase çorba

ara
1 küçük kase yoğurt
1 meyve

toplam 950 kalori
en az 2.5 lt su içilecek

kim benimle bu diyeti yapıyor bakalım bu hafta

İyi yapmışsın canım bende bu kilomla gitmiştim diyetisyene gram veremedim kadın bana spor yapma sporu bıraktığın zaman kilo alırsın diyoru :) halbu ki spor yap hem daha çabuk kilo verirsin hemde stresini atarsın diyeceğine yapma diyordu bir aylık verdiğim para boşuna gitti kadına gram bile veremedim :)
Aynen öle canım hiç bi işe yaramıolar boşuna hiç para veremem

Selam kizlar..umarim güzel gecer günümüz..burda okullar tatile girdi.paskalya bayramindan dolayi..havada cok bozuk..cocuklari okula alip veryordum spor oluyordu ..bu hafta regl de olcam umarim cuma günü kiloma yansimaz.birde reglm yaklastiginda cok yiyesim geliyo abur cubur tatli falan umarim hasarsiz bi sekilde atlatirim bu dönemi:KK17: ara olarak az önce mesela 1 pasta tabagi yumurtali kasarli ispanak yedim..:oops:

Selam kizlar..:KK54:cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan :KK19:ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza :KK49::21:

ben yukarıda yazdığım yoğurt diyetiini biraz değiştireceğim şu nasıl olur kızlar

sabah
1/2 dilim kepek ekmek
biraz peynir
3 zeytin
domates salatalık

öğle
1 küçük kase yoğurt

ara
1 yumurta yada 1 meyve

akşam
1 küçük kase yoğurt
1 kase çorba

ara
1 küçük kase yoğurt
1 meyve

toplam 950 kalori
en az 2.5 lt su içilecek

kim benimle bu diyeti yapıyor bakalım bu hafta
Ben yaparimm arkadasim yogurt diyetiyle 1.5 ayda 15 kilo vermisti ama o daha degisik yapmisti yogurt meyve ve form biskuvisiyle yapmisti.bizde bu kadar veririz ins ama aksam yemegine sebze yemegi ekleyebiliriz sebze eksik diyette..bide arkadasim yogurda tavuk parcalari marul dilimleyip katiyodu onu bnde denemistim tadi cok guzel oluyor oylede yapabiliriz hem tavuktan protein aliriz

Selam kizlar..:KK54:cuma zayiflamak isteyenlrre yazdim 8.takima cagrildim cok tesekkur ederim :) birlikte kurtuluruz ins bu kilolardan :KK19:ben 3 yil once kilo aldim oncesinde 60_65 arasindaydim hep..ama simdi 84 kiloyum aldigim kilolari ara sira yaptigim diyetlerle verdim ama sonrasnda hep bi stres yasadim is vb konularda..o yuzden geri aldim ;( bu sefer kesin kararliyim hazirana kadar gidecek bu kilolar..cuma gunku listenize baktim super kilolar vermissiniz tebrik ederim benide alin araniza :KK49::21:
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar vercez

Hosgeldin aramiza jaspeado...aynen bende öyleyim kilo veriyorum tekrar aliyorum..belkide sagliksiz diyet yapiyoruz o yüzden tekrar aliyoruz..2

Hoş geldin tatlım :KK28:Üzülme canım burda bizlerle birlikde vericeksin kilolarını meraak etme. Ben Nüşabə Azərbaycandan yaş 32 boy 155 kilo 82 Bir oğlum var 1.5 yaşında. Sen de kendinden bahsedermisin biraz.

Yani sagliksiz diyet yapiyorduk önceden...burda arkadaslarin destegiyle kilo verme daha kolay ve eylenceli geciyo..ve daha saglikli besleniyoruz..3

Hosgeldin aramiza jaspeado...aynen bende öyleyim kilo veriyorum tekrar aliyorum..belkide sagliksiz diyet yapiyoruz o yüzden tekrar aliyoruz..2
Hosbuldum canimm ins bu sefer oyle olmayacak inaniyorum bu sefer basaricaz..bide tam istedigimiz kiloya ulasamadigimiz icin bence geri aldik kilolari..ben en fazla 7 kilo vermistim ama 20 vermem lazim o yuzden basarisiz oldum sanip geri aldim hep..sagliksiz diyette etkili olabilir dogru diyosun.. daha cok kilo verdirtiyor ama psikoloji cokuyor sagliksiz diyette o yuzden yarim birakiyoruz hep

Back
X