- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Hadi gözün aydın. Biz iyiyiz sen nasılsın.
Çok iyyim balimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydın. Biz iyiyiz sen nasılsın.
Sağol canm benim amin inşallah bugün hafif bi kan geldi ama agrim falan yok bekliyorum bakalım bi yandanda korkuyorum :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece geç saate kadar banyoyu boşaltıp bir kısmını attık ( sağ olsun eşim lazım olur diye herşeyi saklamış küçük tuvalete2 şişe yaprak bile çıktı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvalette ( içine eşim kocaman raflı bir dolap yapmıştı hiç kullanmıyoruz diye )
Resmen yorgunluktan öldüm yattığım yeri bile hatırlamadım
Eşime bir ara valla şimdiden pişman oldum dedim nasıl gülüyor aşkım sonuç güzel olacak nasılsa artık kalan işler ustanın biz en son temizliği birlikte yaparız diye
Usta henüz piyasada yok ama birazdan gelir sanırım
Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurup kuzunu sağlıkla kuçağına alırsın
Son günler geçmek bilmez ama emin ol doğumdan sonra hamilelik süreci hayal gibi gelecek sana
Allah yardımcın olsun seninde canım kolay değil okadar insanla uğraşmak
Kolay gelsin sana
Sorma canım cidden benimde endişelerim dahada arttı ( vardı zaten bir kaç senedir )
Rabbim Vatanımızı korusun, zarar verme niyetinde olanların hepsinide tez zamanda bildiği gibi yapsın![]()
Günaydın fıstıklaaarrr yazamadim kac gündür annemlerdeydim ablamlar buraya tasindinasılsınız bakakm
![]()
Günaydın kızla hepinize yarın cuma ona göre az yiyoruz kılar n azından bugn kaçamaksız bir günümüz olsun haydi bakalımBende işe gidiyorum otobüsdeyken size bi yazayım dedim nasılsınız
Sağol canm benim amin inşallah bugün hafif bi kan geldi ama agrim falan yok bekliyorum bakalım bi yandanda korkuyorum :)
Yok sormadim canm bi daha gelmeyince biraz daha bekliyorum bakalım eğer tekrar gelirse sorucam çok hafif kasiklarimda ağrı var simdiHay ben şansıma tüküreyimBu saat oldu hala ustadan haber yok üstelik cebinede cevap vermiyormuş
üstelik akşam 6da bütün fayanslar falan gelecek
Bismillah dedik giriştik ama daha ilk günden bana gelmeye başladılar
Hadi gözün aydın canım Ablanda yakınına gelmişRabbim evinde sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin...Aminnnn
Sanırım 1 Nisan şakasıyada yoğunluktan baya bir nevrin dönmüş
Kolay gelsin canım sana
Aman canım korkma Rabbim kolaylığını verir inşallahvakti zamanı gelince tutar sancılar olmadı benim gibi ağrısız gidip suni sancıylada olsa doğurursun kuzunu
Hafif kan geldi demişsin doktorunu arayıp sordunmu sıkıntı olmasın
hani bende hiç olmadı o yüzden bilemiyorum ama belirti öylede olabilirmi acaba
bir sor bence için rahat olsun en azından
![]()
Yok sormadim canm bi daha gelmeyince biraz daha bekliyorum bakalım eğer tekrar gelirse sorucam çok hafif kasiklarimda ağrı var simdi
Sağol canm benim amin inşallah bugün hafif bi kan geldi ama agrim falan yok bekliyorum bakalım bi yandanda korkuyorum :)
Canım Allah yardımcın olsun inşallah kuzun da sen de sağ-salim olursunuz. AMİN.Yok sormadim canm bi daha gelmeyince biraz daha bekliyorum bakalım eğer tekrar gelirse sorucam çok hafif kasiklarimda ağrı var simdi
Canım dün çürük yok demişdin neden çekiyorlar ki dişini?bende bugün geçen haftaya göre sabit çıktım dünkü dürüm yaktı beni yemez olaydım muhtemelen bugün dişim çekilecek birşey yiyemem :)
ben görememişim canım eşim baktı 20 lik diş çıkmış en köşede çürükmüş sanırım çekerler bugün gidicem doktoraCanım dün çürük yok demişdin neden çekiyorlar ki dişini?
çok şükür iyiyim canım sanırım öyle görünüyor doğum bugün yarin yakın gibiAyyy mervecim nasilsin balim miniğimiz nasil doğum bugün yarin olcak heralde naslda heycanlisindir![]()
sağol canım benim aminCanım Allah yardımcın olsun inşallah kuzun da sen de sağ-salim olursunuz. AMİN.
ben ancak yarım litre biitirdim canımKızlar neden şu suyu hatırlatmıyosunuz artık. Ben 1 lt bitirdim şimdigidip 2-ye başlıycam
![]()
Canım yaaa olsun üzülme benim de dişin biri gitti. Orda kalıb başka dişlere de zarar vermesindense çekilsin yerine koydurursun artık ne yapalım. Ben de 4 ya da 5 diş koydurucam inşallah şu çekilenin yeri bi düzelsin.ben görememişim canım eşim baktı 20 lik diş çıkmış en köşede çürükmüş sanırım çekerler bugün gidicem doktora![]()
imlant mi yaptıracaksın canımCanım yaaa olsun üzülme benim de dişin biri gitti. Orda kalıb başka dişlere de zarar vermesindense çekilsin yerine koydurursun artık ne yapalım. Ben de 4 ya da 5 diş koydurucam inşallah şu çekilenin yeri bi düzelsin.
Canım o konuyu hen üz konuşmadım bir daha gittiyimde konuşucaz. Sadece eşim sordu ne kadar diş yapılıcak diye hani parasını öyrenmek için o da 4 ve ya 5 dedi bakalım ne olucak hayırlısı. Amma bana implant olmuycak gibi geldi yani konuşmasından öyle anladım.imlant mi yaptıracaksın canım