Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bügünkü menüm.
Kahvalti..
1 dilim sürme peynirli tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin. .nane
Salatalik..közlenmis tatli kirmizi biber
1 havuc

Ara..1 muz..10 badem
4 kareBitter cikolata

Öyle..
1 tabak kapuska
3 kasik yogurt

Aksam..
1 tabak kapuska
3 kasik yogurt
5 findik 5 badem

1 bardak sicak tarcinli zencefilli süt
2,5 litre su
Spor simdilik yok

ben yine dayanamadim ve yine bi parca bitter cikolata yedim..yine tatli krizine takildim:mad:...sonra bütün cikolatayi cocuklara dagittim birdaha yiyemeyim diye..en azindan 65 olana kadar kendime cikolata yasagi koydum..En Büyük KK
canım benim okadada değil yav:D tatlı krizlerine aşırıya kaçmadıkça lafım yok kolay atlatmak için de çok güzel seçenekler var kudüs hurması (1 tane) ve 1 br sütü birlikte ye iç keser baya...ve asla !!!! kendine yasak koyma psikolojik olarak da hiç hoş değil bu...

selam hatunlar bugün benim için çok yorucu bir gün oldu

sabah: 2 dilim kızarmış ek üzerine tereyağı biraz salça zeytin 1 kk peynir ve çay
ara: spordan gelince 1 br süt
öğlen: bir tabak kuskus
ara: 1 lokma çikolata
akşam: 1 kase bulgur salatası ve 1 parça fırında balık
ara: yorgunluğumu atmak için bir fincan türk kahvesi ve 1 kk çikolata
ara: birazdan tarçınlı limonlu çay

bol su

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldim :KK48:

Şükür aldıklarımızın hepsi geldi, eşim mecbur taşıdı yukarı ( meğer sadece kapıya kadar getiriyorlarmış :KK53: )
Yarında Allahın izniyle başlar inşallah şu tadilatta rahatlarım :KK66:

Kızlar haydi su içme zamanı benden de başka hatırlatan da yok haaaaaa :KK12:

Sorma canım hem yoğunluk hemde pcden fırsatım olmadı su için diye yazmaya :KK53:
Sanırım yine Pc kafayı yedi devamlı farklı sayfalara atlıyor yada sayfa donuyor o_O aslında tamire gitmesi gerek laptobun ama şu ara eşime desem kesin gırtlağımı sıkar bukadar masraf yapmışken birde onu çıkartırsam :KK48: artık mecbur bir müddet idare edeceğim sonra nasılsa ikna ederim :KK48:

Kızlaaaaaar 1 nisan şakası yapiyim dedim yemediniz galiba. Kızlar bir hoş geliceksin diyeniniz de olmadı ama. yoksa gerçekden geliceyimdenmi korkdunuz.

Kız gördümde o an pc takıldı hatta o an diyecektim kız akrabamı var keşke istanbula gelseydiniz diye :KK48: neyse şakaymış meğer :KK48: bugün 1 nisan şakasının alasını yaşayınca usta tarafından nevrim döndü :KK70:

Biriniz hangi cay diye sorarsiniz sanmistim ama yikildim 1 nisan sakasi yapcaktim :rolleyes::rolleyes: kilo falan vermedim tatlimm saglikli zayiflamaya devamm :-):-)

Anam ben ilk Ayşem alıntılayıp hiç sağlıklı değil yazdığında gördüm senin yazdığını ve anında atlayacaktım lennn çabuk tarifi yaz 2 kgda gitse yeter bana diye :KK70::KK70::KK70::KK70: neyseki ben yokken yapmışsın şakayıda ben atlamamışım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kimse 1 nisan modunda degil sanirim tatlim herkes kilolara odaklii :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sorma şekerim hem kilolar hemde gündelik hayat 1 nisan hali bırakmadı bizde :KK48:

Bügünkü menüm.
Kahvalti..
1 dilim sürme peynirli tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin. .nane
Salatalik..közlenmis tatli kirmizi biber
1 havuc

Ara..1 muz..10 badem
4 kareBitter cikolata

Öyle..
1 tabak kapuska
3 kasik yogurt

Aksam..
1 tabak kapuska
3 kasik yogurt
5 findik 5 badem

1 bardak sicak tarcinli zencefilli süt
2,5 litre su
Spor simdilik yok
süpersin canım afiyet olsun

Oynakbasim birdahakisefere usta icin hamur isi falan yapma...bende diyet kek tarifi var onu yap.hem sende faydalanmis olursun ustada diyet yapsin biraz nolcak yani..bundan sonra misafirlerede diyet pasta kek diyet cörek börek..okadarrrr

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri
^
2hwodwi.jpg

Hayatımızda herkes her şey şaka gibi olunca 1 nisanmı kaldı:KK48::KK48::KK48:

Sorma valla özellikle benim günüm gerçekten şaka gibiydi :KK53:
FAyansları bile biz indirdik büyük kızla kamyonetten:KK57: neymiş ücretsiz nakliyatta sadece kapıya kadar getiriyorlarmış indirmesi bile müşteriye aitmiş :KK67: kaç kere telefon açıp söylendim kadın başıma nasıl yapacağız diye sonuçta eşim işteydi o saatte ama nuh dediler peygamber demediler :KK53: neyseki şöför insaflı çıktıda apartmanın içine kadar girdi neredeyse :KK48:

Oynakbasim birdahakisefere usta icin hamur isi falan yapma...bende diyet kek tarifi var onu yap.hem sende faydalanmis olursun ustada diyet yapsin biraz nolcak yani..bundan sonra misafirlerede diyet pasta kek diyet cörek börek..okadarrrr

Aaaa hemen alayım o tarifi canım :KK66: yarın için yapmamda bir sonraki gün yapar veririm elemanlara :KK66:
Yarın dayarım çayı olur biter :KK48: öğlenlikte biz yemek vereceksek dışardan onlara döner ekmek söylerim yada benzer birşey ( şevkim kaçtı yarında uğraşmak istemem :KK66: )

Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta. 10 zeytin. bir az peynir. çay
Öğlen: 2 sosis 2 dilim ekmek dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor)
Akşam: 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
2 lt su 1 kupa papatya çayı şekersiz çay

Menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek 1 yumurta. 10 zeytin. bir az peynir. çay
Öğlen: 2 sosis 2 dilim ekmek dovğa (yoğurt ve yeşillikden hazırlanıyor)
Akşam: 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
2 lt su 1 kupa papatya çayı şekersiz çay
Baya az yemissin cumaya hazırlık hadi bakalım

Back
X