• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kizlaar bu msji okuyan 2 bardak su içsin bakalim:KK50:
günaydin seker..ben biraz gec kalktim burda okullar hala tatil..kahvaltimi yapiyorum su an..ama her kahvaltidan önce ben 2 bardak su iciyorum :KK50:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr :KK68:

Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım :KK70::KK70::KK70:
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme :KK68:
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye :KK53:
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi :KK68: )

Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim :KK68:

günaydınlar;
bende dün verimsiz bir gün geçirdim. öğleden sonraya kadar her şey çok güzeldi.
kahvaltı 2 dl. tam bugday ekmegi biraz peynir bol yeşillik öğle çorba 1 porsiyon et dönerin sadece etleri.
bol bol su.
ama ögle sonu inanılmaz iştahım açıldı. 1 pizza dilimini yedim.
akşam çorba salata.
sonra ilerleyen saatlerde yine inanılmaz derecede iştahım açıldı. 2 dilim börek yedim. yedikten sonra çok pişmanlık duydum ama olan oldu.
bugün bol sporla telafi etmeye çalışacağım. :(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr :KK68:

Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım :KK70::KK70::KK70:
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme :KK68:
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye :KK53:
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi :KK68: )

Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim :KK68:

merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?

merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?
leslie çok hafif bir spor canım onun 1 saatte yaktığı kaloriyi 25 dakika jilian yaparak yakabilirsin hem vücudundaki çok fazla kas çalışıyo hem de süresi daha az bir taşla iki kuş çünkü leslie insanı yormuyo 1 haftadan sonra yürüyüş gibi birşey..

merhabalar,
yoğun bir günde kaçamak yapıp bir gireyim dedim.
sabah: yumurta ve biraz ekmek yediydim birazda keçiboynozu pekmezi.
ağzımın içi ilaçlardan çok fena bir avantajı o metal tadı gidermek için sürekli su içiyorum:)
boğazım tam geçmedi ama malzemelerimi aldım çıkışta havuzagideceğim biraz günah çıkarayım:)

Back
X