Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm
SAğ olsun ustalar hiç boş bırakmıyorlar beni ama bugünlük işleri bitti

Şu meşhur bitmek bilmeyen sıva bitti ama cidden adamın eli ağırda olsa çok temiz iş çıkardı

İnanın bir yerinde yamukluk yok artık yarın kesin Fayanslar ve Yer karoları döşenecek

şükür
Eşim gelene kadarda artık salonda biraz keyif yapar öyle çıkarım Annemlere ( bugün fazla geçikmeden çıkarim ki en azından 1 posta Annemin aman boşver diyip bıraktığı çamaşırları yıkıyayım hem küçük kuşumuda bir yıkıyayım )
Aslında acıkcası orada net olmadığından canımız sıkılıyor ama artık idare edeceğiz mecbur 2 gece daha

Cuma akşamından itibaren inşallah kendi evimizde kalırız
merhabalar,
leslienin faydası oluyor mu? yapması kolay mı?
Valla ben faydasını çok gördüm Leslienin

arkadaşlarında dediği gibi özellikle ilk hafta çok terletiyor ama sonraları çok terletmesede inanılmaz sıkılaştırıyor

topikteki en kilolu hatun benim ama inan gören kilomu duyunca inanmıyor

üstelik eşimde diyor inanılmaz fark var diye ki şu son bir haftadır yapamadım hiç ama cumartesi itibaren yine Leslie Bacıyla buluşurum evde

Dışarda yürümek tabi daha güzel ama evde yapıncada anında duşa atma şansı bana daha cazip geliyor üşütmemiş oluyorum terli terli dolaşarak
Canım inan ben aylarca öyleydim ama inat ettim devam dedim ve tartıda rakam inmesede vucut kendini toparlayıp sonra tekrar eksi görmeye başlıyor insan

Birazda ay bu hafta verdim nasılsa diye bir sonraki hafta farkında olmadan insan biraz daha rahat oluyor ( ki bence onunda etkisi var en azından bende

)
spor yapanlar beden ölçülerimiz alalım her hafta ne kadar inceldik bakalımmmı yarış yapalım böylece gaza geliriz ve yaptığımız sporun farkını cm le görmüş oluruz ne dersiniz
Aslında güzel fikir canım
Arzu eden arkadaşlar katılmak istediklerini yazsınlar ve eğer kaptanımızda onaylarsa ( ki kesin onaylar

) Ayda bir ölçü bildirimide yaparız

göğüs, bel, basen ve bacak ölçülerimizi alalım atıyorum ayın 10unda en geç herkes bildirsin ve birimiz 1 ay sonunda yine herkes bildirimini yaptığında onu liste haline getirsin

Hem motive oluruz hemde kim daha çok sıkılaşmış derecelendirir görürüz

Hem yaza az kaldı o bahaneyle spora asılır selülitlerimizden biraz daha çabuk kurtulmuş oluruz