• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yatıcam şimdi kızlar köyde kalıyorum bu gece yarın da aklama doğru dönerim eve gelmişken ablamla evi iyice temizlicez kurban Bayramına hazır olsun

Kendime ve size söz veriyorum haftasonu protein ağırlıklı beslenip pazartesi sabaha - 500 daha az uyanıcam inşallah ve annemin yarın sabah kahvaltı için yapacağı katmerden sadece 1 dilim ekmek yerine geçen 1/6 dilim yicem
yaw buranın da havası çok temiz insanın iştahını açıyor ama ben sabredip düğüne en az -4 kilo gideceğim
Bence sen yaparsın canım sana çok güveniyorum.

selam.. menümü paylaşıyorum
sabah: az peynir, 2 patates köfte, 1 şekersiz çay
öğle: yok
akşam: o da yok canım hiç yemek istemedi
bugün çok sağlıksız oldu biliyorum sabah moralim bozuldu epeyce
tabiki tüm gün aç duramadım az çekirdek, 1 dondurma ve şekersiz çay tükettim :KK43:
yarın düzene girmem lazm artık
Dediğin gibi canım ama yapacağına inanıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Dün gece lodostanmıdır nedir felaket başım ağrıdı o_O sabaha karşı uyudum ama yinede erken uyandım :KK66:
Eşim küçük kuzuylada Eminönüne inince bende hemen sizlere bakayım dedim :KK66:
Birazdanda duşumu alırım rahat rahat ( küçük kuşum ne zaman duşa girsem kapıya yapışır benide yıka diye :KK48: )

Bu arada yarında Arkadaşlarla Edirneye ciğer yemeğe gidecekmişiz :KK53: hiçte sevmem ama maksat gezmek olsun üstelik eşimede dedim kusura bakma ben asla liste dışına çıkmam ona göre diye :21::21::21::21: sonuçta cumaya takım halinde birinci olacağız o yüzden çoook güzel bir rakam için kaçamaksız geçirmem lazım :21::21::21:
Maşallah canım. Öyle karar aldığım zaman sağolsun eşimde destekler beni

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimm :21:

Öğlende çocuklarla AVMye gittik hem biraz dolaştık hemde gitmişken gözlüklerimizi aldık ;)
Anam meğer gözüm ne bozukmuş :KK53: Gözlüğümü takınca resmen HD kalitesinde görmeye başladım :KK70:
Tabi şimdi çok tuhaf geliyor ama inşallah alışacağım ( önceden sırf kitap okurken takıyordum ama eşim bu kez düzenli tak ki daha beter olmasın dedi haklı olarak :KK66:

Çocuklarla akşam yemeğimizide yedik ( gerçi kuşum babasıyla tekrar yer dayanamaz :KK48: )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;)

Sabah; ( 08:30 gibi ) Şekersiz ve sütsüz filtre kahve
Öğle; ( 12:00 gibi ) 3 haşlanmış yumurta, 1 bardak yoğurt ( listeye göre havuç vardı ama ben yoğurt yedim çünkü havuç yaramıyor bana kan şekerim fırladığından )
Akşam; ( 17:00de ) 250 gr tavuk göğüs, 1 tabak salata ( az zeytinyağlı bol limonlu ve tuzsuz tabi )

Şu anda cidden çok şiş hissediyorum kendimi :KK53: sanırım mide ufalmaya başladı çünkü eskiden bukadarcıkla doymazdım :oops:
Bu saatten sonrada ancak sıvı tüketirim hatta limonlu suyumu ve normal suyumuda yanıma aldım ;)
Henüz belli değil ama belki akşam geç saatte arkadaşlarla yine sahile ineriz çay keyfi yapmaya ama o zamanda kesinlikle kararlıyım birşey yenmeyecek hatta spor aletlerine yakın bir yere oturursak gecede olsa sporda yaparım ;)

Ay bilmiyorum hafta da 1kg iyi değil mi metabolizmamı bozarmıyım. 1800 cal iyi bir hız benim için ne dersiniz. Yarın 5 te 5 i düşünüyorum da???

Canım yine sen bilirsin ama seni kötü yapmasın Allah korusun :nazar: Olmadı bir dene ama baktın halsizlik yapıyor anında bırak sonuçta hiç bir şey sağlığından önemli değil canım :KK60:

Herkese iyi akşamlar , iyi tatiller
Haftasonu diye çok kacirmayalim bu hafta birinci olalım :KK39:
Menumu paylaşayim hemen
Sabah
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Yeşil çay
Öğlen
Somon ızgara
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Yesil çay
2 hurma
Akşam
2 yk domatesli bulgur pilavi
Salata
Bu saatten sonra da birşey yemem usenmezsem bi türk kahvesi yaparım :KK48:
Bir de bugün regl oldum umarim ödem toplamam
Her gün yeşil çay ve bol su içeceğim bakalım sonuç ne olacak

Herkese iyi akşamlar , iyi tatiller
Haftasonu diye çok kacirmayalim bu hafta birinci olalım :KK39:
Menumu paylaşayim hemen
Sabah
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık yeşillik
Yeşil çay
Öğlen
Somon ızgara
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Yesil çay
2 hurma
Akşam
2 yk domatesli bulgur pilavi
Salata
Bu saatten sonra da birşey yemem usenmezsem bi türk kahvesi yaparım :KK48:
Bir de bugün regl oldum umarim ödem toplamam
Her gün yeşil çay ve bol su içeceğim bakalım sonuç ne olacak
Menün cok güzel canim kusursuz..10 nummara:KK5:

Çok sukur bugün üzerimde bi mutluluk bi enerji var anlamadım gitti :KK48:
Gerçi şikayetçi değilim :KK68:
İnş hepinizin günü güzel geçmiştir
..cok saglikli beslenmisin canim..umarim hep böyle güzel ve mutlu gecer günlerimiz:KK52:

Kızlar ben geldim menümü paylaşayım
Sabah öğlen karıştı geç uyandım bugün
Yarım armut yarımşeftali
Aksam bir tabak makarna

Back
X