• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn

Umarım bugün herkes bol eksiler görür :21:

Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldi :KK48: eşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı :KK53:
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum :KK48:
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diye :KK48: adamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi :KK53: şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış :KK66: )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg :21::21::21::21:

Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükür :KK68: Artık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum :21: Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar :KK52:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: İnşallah şu anda daha az ağrın vardır :KK60:

:KK3: Günaydın can can :KK15:
Nasılsın canım görüşmeyeli :KK66:

700 gr çok iyi beybi:KK19: iyiyim bitanem yatılı misafirlerim var yoğunum biraz:KK16: bu arada ben mezun olali 7 8 ay olmuş kizlar 55 kiloyla mezun olmuştum o gün bu gündür 55 57 arası gidip geliyorum ve biraz önce tartildim 56.7 kilo:KK76: hepinize başarılar kızlar sakın verdiğiniz kilolarin 1 kilosunu bile geri almayin ipleri elden birakmayin yoksa kaçar gider:KK47: 1 hafta sonra misafirlerim gidiyor spora asilcam bende iyce ;)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallahhh.....Aminnnn

Umarım bugün herkes bol eksiler görür :21:

Dün sabah 6da uyandığımdan Annemlerdeyken bile felaket uykum geldi :KK48: eşim, babam ve ufak damat maç izlerken resmen koltukta gözlerim kapandı :KK53:
Daha ilk yarı bitmeden kendimizi eve attık ve anında yattım uyudum :KK48:
Bu ara yoğunluktan yine felaket yoruluyorum hatta küçük kuşumda bizimle aynı yolları yürüdüğü için dün ben uyuduktan sonra bacağım ağrıyor diye gece 2ye kadar ağlamış ( ben o saatte sesine uyandım bir ara hatta bacağını ovuşturdum, kas gevşetici krem falan sürdüm hatta gel benimle yat dedim ama yok inat etti ben babamla salonda yatacağım diye :KK48: adamcağız da hiç ses etmeden hadi gel gidip salonda yatalım o zaman dedi :KK53: şükür şimdi uyandı ve hiç ağrısı kalmamış :KK66: )
Birazda büyüdüğü için kemik ağrısı yaşıyor ( büyük kızda hiç öyle bir sıkıntımız olmadı ama görümcemin oğlundada aynı sorunu daha evvel duyduğumuz için panik yapmadık tabi )

Hemen aklımdayken bende bildirimimi yapayım ;

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 103.7 kg
Bu hafta; 103 kg
Giden; 0.7 kg
YÜzde; % 0.68
Toplam giden; 21.5 kg :21::21::21::21:

Aslında hafta içi daha aşağısını gördüm az da olsa ama bunada şükür :KK68: Artık alıştım 10 kgda bir bünye benim uzun zaman direniyor sonra tekrar ufak ufakda olsa eksileri görüyorum :21: Bayrama kadar inşallah 2li rakamları görürüm diye umuyorum ve sonrada daha kolay gidecek inşallah kilocuklar :KK52:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: İnşallah şu anda daha az ağrın vardır :KK60:

:KK3: Günaydın can can :KK15:
Nasılsın canım görüşmeyeli :KK66:
Sen nasilsin bitanem:KK15:

Kızlar Günaydın
Dün gece daha fenalastim hastaneye gittik serum yedim antibiyotik falan yazdı şimdi daha iyim şükür ama bende hiç verememisim artık normal beslenmeyi düşünüyorum

Geçen hafta 61.2
Bu hafta 61.2
% 0

Hedefe ulaşmak değil gram oynamayı hafta iiçinde 700 gr civarı verdim fakat hem dün regl oldum hemde serumun etkisi olduğunu düşünüyorum cezami mutlaka yapacagim

700 gr çok iyi beybi:KK19: iyiyim bitanem yatılı misafirlerim var yoğunum biraz:KK16: bu arada ben mezun olali 7 8 ay olmuş kizlar 55 kiloyla mezun olmuştum o gün bu gündür 55 57 arası gidip geliyorum ve biraz önce tartildim 56.7 kilo:KK76: hepinize başarılar kızlar sakın verdiğiniz kilolarin 1 kilosunu bile geri almayin ipleri elden birakmayin yoksa kaçar gider:KK47: 1 hafta sonra misafirlerim gidiyor spora asilcam bende iyce :KK66:

Sen nasilsin bitanem:KK15:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Valla helal olsun canım sana :KK60: Rabbim inşallah banada son hedefime ulaşıp bir daha asla kilo almamayı nasip eder ...Aminnn

Şükür iyiyim ama şu 2li rakamlarıda bir göreydim dahada iyi olacaktım :KK53:
Muhalefet bünyemle debeleniyoruz ama kesinlikle ben yeneceğim :21::21::21::21:
Bu ara ayağı yanmış kedi gibi her gün sokaktayım :KK48: bir tek bugün cıkmayacağım oturup biraz kuran okumak istiyorum bir arkadaşıma ;) hem evde kuran okunmuş olur ;)

Gunaydin
Gecen cuma 83.9
Bu cuma 83.7
Fark 200 gr
Yuzde 0.24 yanlis hesaplamadim umarim
Ilk baslangicta 85 ti banucum

Canım senin hedef kilon kaçtı :KK64: bir o eksik bende diğer bilgiler var ;) Bu hafta listedesin malum ;)

Kizlar Günaydın malesef kilolar yani yaglar cok yavas gidiyorr...

Kilo bilditimimi yapayim

Gecen hafta 69.80
Bu hafta :69.50

Cok uzuldum...hedefte tutmadiii

Hedefi tutturamamayi geçtim 200 gr almisim moralim bozuldu 67kg çıktım bu hafta hergun yuruyus yapacağım hatta şimdi çıkıyorum dönünce okuruk artık diğer mesajları da bakamadim çünkü

Kizlar dunku menumu paylasayim

Sabah uzum
Ogle:az Şehriye çorbası ve seftali

Aksam findik seftali ve domates salatalik salatası (salata kasesi kucuk tabak)

***8.Takım 429. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103 / 0.7 /% 68 )
yst38 ( 101 /100.1 /0.9 /% 0.89 )
nnickk ( 66.8 / 67 /+ 0.2 /% - 0.30 )
selvatico_rosa (65.5 /65 / 0.5 / %0.76 )
adayaren38 ( 61.2 / 61.2 / 0 / % 0 ) Sabit
Glbrs ( 55.5 / / / )
Le Petite Princesse ( 83.9 / 82.7 / 0.2 / % 0.24 ) Yeni üye; başl. tarihi 15.08. 2015; Başl. kilosu; 85 kg; Hedef;
_citygirl_ ( / / / % ) Yeni üye; Başl. tarihi 15.08. 2015; başl. kilosu 75; Hedef 65

Takım Ortalaması;

Son düzenleme:
Listedeyim bu beni daha da azimlendircek. Bu haftanin cezasini aksam 2 saat yuruyus olarak yapacagim o zaman hic geciktirmeden.
Ya oyle bir odem var ki su an. Ise babetle gelip is yerinde topuklu ayakkabimi giyerim. Ki bugun getirdigim ayakkabi da normalde ayagimi sikmayanr rahat bir ayakkabiydi. Ama sabah geldim giyip siksa keske ayagimi sokamadim bile. Ayagima bacagima dokununca cukur oluyo baya bi kaliyo duzelene kadar. Ellerim desen yumruk yapamiyorum kapanmiyo sizliyo. Aglamak istiyorum ya. Dunden beri 3 lt su yesil cay kiraz sapi tarcinli su icip durdum.

***8.Takım 429. Etap***

Glbrs ( 55.5 / / / )
Le Petite Princesse ( 83.9 / 83.7 / 0.2 / % 0.24 ) Yeni üye; başl. tarihi 15.08. 2015; Başl. kilosu; 85 kg; Hedef;60 kg
_citygirl_ ( / / / % ) Yeni üye; Başl. tarihi 15.08. 2015; başl. kilosu 75; Hedef 65

Takım Ortalaması;

Listedeyim bu beni daha da azimlendircek. Bu haftanin cezasini aksam 2 saat yuruyus olarak yapacagim o zaman hic geciktirmeden.
Ya oyle bir odem var ki su an. Ise babetle gelip is yerinde topuklu ayakkabimi giyerim. Ki bugun getirdigim ayakkabi da normalde ayagimi sikmayanr rahat bir ayakkabiydi. Ama sabah geldim giyip siksa keske ayagimi sokamadim bile. Ayagima bacagima dokununca cukur oluyo baya bi kaliyo duzelene kadar. Ellerim desen yumruk yapamiyorum kapanmiyo sizliyo. Aglamak istiyorum ya. Dunden beri 3 lt su yesil cay kiraz sapi tarcinli su icip durdum.

Çok geçmiş olsun bende bugün bol su tüketmem lazım hafif bende de var ödem sanırım :KK66: neyse yarına biraz azalmış olur ödemlerinde inşallah ve haftaya bomba gibi bir bildirimle bekliyoruz seni :KK66:
Kolay gelsin bu arada :KK66:

Son düzenleme:
Sagol Banucum.
Kizlar gunluk sporu mecburi yapalim mi? Bu gunden haftaya icin hazirlanmaya baslayalim artik. Bu haftayi heba ettigim icin kendi adima cok pismanim.

Valla bende hedefi tuturdum mu tutturmadım mı hatırlamadığımdan zaten kendimede 2 saat sporu zorunlu tutacağım :21::21::21: Karın kasları için birşeyler yapayım da bari o az daha ufalsın ki bayramda giymeyi düşündüğüm pantalon daha güzel dursun ;)

20150904_110617.webp
Gülşah bildirim yapmadı henüz ve hatice dışında herkes bü bü hafta 2 saat spor cezası aldı kızlar kolay gelsin

Eki Görüntüle 1623523 Gülşah bildirim yapmadı henüz ve hatice dışında herkes bü bü hafta 2 saat spor cezası aldı kızlar kolay gelsin

Anam hedef belirlerken neyin kafasını yaşamışımda kendime okadar hedef koymuşum :KK48: Neyse başa gelen çekilir bu hafta sporum kesinlikle yapılacak kızlar :KK52: haftayada 500 gr hedef koyuyorum :KK48: ne olur ne olmaz :KK48:

Gülşah inşallah bugünün cuma olduğunu unutmamıştır da bildirimini birazdan yapar ;)
Tabi fatoşda sanırım bu hafta dönecekti listeye tabi yoğunluğu bittiyse

***8.Takım 429. Etap***

Glbrs ( 55.5 / / / )
Le Petite Princesse ( 83.9 / 83.7 / 0.2 / % 0.24 ) Yeni üye; başl. tarihi 15.08. 2015; Başl. kilosu; 85 kg; Hedef;60 kg
_citygirl_ (73.8 /73 / 0.8 / % 1.09 ) Yeni üye; Başl. tarihi 15.08. 2015; başl. kilosu 75; Hedef 65

Takım Ortalaması;

Çok geçmiş olsun bende bugün bol su tüketmem lazım hafif bende de var ödem sanırım :KK66: neyse yarına biraz azalmış olur ödemlerinde inşallah ve haftaya bomba gibi bir bildirimle bekliyoruz seni :KK66:
Kolay gelsin bu arada :KK66:

Back
X