• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

2015-09-29 15.05.56.webp ben ve sıvılarım:KK70::KK70::KK70:

ayy nasılsınız kızlar. ben malum biliyorsunuz. bugünde işteyim. nasılsınız. geçen cuma 96.3 müş ayrılışım. bugün 94 gördüğümü umuyorum. bayram korktuğum gibi geçmedi. cumaya kadar 1 kg daha gitse...
sizler nasılsınız?
maşallah kız sana hepimiz kilo alıp döndük bayramdan sen çok azimli çıktın tebrik ederim tatlım:KK60::KK9:

kızlar ben geldim bayadır yazamadım kusura bakmayın bayramda fena cozuttum kilomda arttı tabi :( okulda başladı bu arada napcam ben yaa :(

bugünkü menümü yazayım
sabah
1 haş. yumurta
az peynir
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmeği
öğle
form bisküvi
akşam
hamsi
salata
ekmek yedim ya :(
şekersiz çay

Kızlar geç oldu ama menümü paylaşayım
Sabah
5 tane nektarin
Öğle
1 simit
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Akşam
3 ince dilim kek
1 tık bitter
Su 3 lt falan içtim
2 fincan yeşil çay ve sıcak limonlu su
Yarın meyve günü çooook mutluyum :KK71::rolleyes:

Kızlar geç oldu ama menümü paylaşayım
Sabah
5 tane nektarin
Öğle
1 simit
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Akşam
3 ince dilim kek
1 tık bitter
Su 3 lt falan içtim
2 fincan yeşil çay ve sıcak limonlu su
Yarın meyve günü çooook mutluyum :KK71::rolleyes:
Sende mi 90 lik diyet yapiyorsun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :21:

Dün uğramaya fırsatım olmadı hiç :KK53: dışarı işlerimi hallettim birde evde yapılan kart katlama işi almıştım onunda boğuştum bütün gece :KK53: Çok basit görünüyordu ama henüz elim alışmadığından biraz el oyaladı tabi ilerleyen saatlerde daha kolay gelmeye başladı ;)
Eşim katladı ben poşetledim derken yarısından çoğunu hallettik bile :KK48:

Bugün büyük kızın ilk veli toplantısı varmış :KK57: valla iki gündür okadar çok okula harçama yapmak zorunda kaldım ki toplantıyı duyunca tedirgin oldum açıkcası :KK48: Acaba toplantıda para isterlermi diye korkuyorum :KK48: Neyse artık acıkcada söylerim olmadı sonuçta cidden bu sene baya bir parçalandık okullara :KK48:

Bu arada dün karbonhidrat günümdü ve ailemle dışarda kahvaltı edilecek diye bende 1/2 simit, 2 dilim domates, 3 dilim salatalık ve 3 zeytin yedim ( zeytin konusunda kararsızdım ama sakıncası yoktur inşallah :KK53: )
Bİrazdanda meyve günümün acılışını yapacağım :KK48: eşim sağ olsun çok seviyorum diye incirde almış ama tabi onu sadece bir öğünde yerim ki malum şekeri fazla olan bir meyve ;)

kızlar size bir akıl danışmak istiyorum dila 3 ay önce küçük ve büyük tuvaletini lazımlığa yapmaya alışmıştı evdeki klozete hiç oturmadı çekindi bende ısrar etmedim ama başka yerlerde mecburen klozete oturdu bazen
ben seminere başlayınca kakasını kilotuna yapmaya başladı tekrar geçici sandım ama tam 1 ay oldu özellikle bilerek kanepenin arkasına geçip kakasını yapıyor dün annemde de 2 kez yapmış son bir ayda sadece 2 kez lazımlığa kakasını yaptı o da ben yaparken görüp hemen götürdüğüm içöin ama küçüğünü gidip kendi lazımlığa yapıyo onda problem yok 1 ay çok uzun süre değil mi işe başladığım için mi tepki veriyor sanki biraz da kolayına geliyor gibi hissettim sizce nasıl halledebilirim yada pedagog a götüreyim mi

Canım Haticenin dediği gibi bir ödül sistemi güzel fikir ;) Hani Süper dadıda olduğu gibi her tuvalete yaptığında bir sticker yada ne bileyim buzdolabı mıknatısıda olabilir ilgisini çekeceği tarzda ;) yaptığının çok önemli bir şey olduğunu hissederse ( yani bu durum yüzünden dila ilgi çektiğini hissederse) sırf daha fazla ilgi çekmek içinde yapabilir ;)
Umarım en kısa zamanda bu sorunada bir çare bulursunuz ;)

kızlar ben geldim bayadır yazamadım kusura bakmayın bayramda fena cozuttum kilomda arttı tabi :KK43: okulda başladı bu arada napcam ben yaa :KK43:

Canım sabır ilk bir kaç gün sende okulların açılmasına alışana kadar bocalayabilirsin ama eminim kendine uygun bir yol bulursun ;)

yarında kesin şeyda coskunun muz sut detoksunu yapcam bozarsam yapmazsam atın benı gruptan artık.

Ne demek beni gruptan atın artık :KK20: Ben inanıyorum yaparsın ama önce kendine inanmaya başlamalısın :KK60:
Bizler istedikten sonra başaramayacağımız şey yok ;)

Hahahah valla içiyorum tok tutsun tikasin azıcık diye uğraşıyorum napiyim:KK70::KK70:

Benide aralarda içtiğim kahveler ve sular kurtarıyor çoğu zaman :KK48:

canım ben wc kitabı aldım. oturduk birlikte okuduk.içinden çıkartma çıktı. her wc ye gitmesinde istediği bir çıkartmayı istediği yere yapıştırmasına müsade ettim. sıkma canını oluyor öyle.
benimkide lazımlığa hiç yapmadı. klozetten korktu. normal tuvalete yapıyor.
ilk başta bende her tuvaletini yaptığında dora nın çıkartmalarını verdim duvara yapıştırdı ama ne olduysa ben işe başlayınca oldu dua edin inşallah düzene girer sürekli kilottan kaka temizlemek çok zor hatta bazen kilotla birlikte atıyorum :KK14::KK14::KK33::KK33:

Back
X