• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gnaydın arkadaşlar.
iki gündür siteue giremiyodum ama sorun netteymiş.
Bugün erken kalkabildim çok şükür.
dün başlamıştım 90lık diyete.bugün 300gr.eksideyim.en azından tekrar 7li rakamları gördüm tekrar.bir iki günde olsa 80 olmak ćok kötüydü.
Sabah limonlu suyumu içtim.üç tanede incir yedim.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım :KK48:
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm :KK66:
Gastrit teşhisi koydu doktor :KK53: hatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için o_O
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi :KK66:
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz ;)
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını ;)

Günaydın:KK68::KK68::KK68::KK68: :KK68:dünden bugüne taamm 800 gr gitmiş :KK28: çok mutlu oldum :KK28::KK28: bu arada yarin karbonhidrat gününde tatli ne yesem diyordum vee yarın eşimin doğum günü pasta yapicam ona süpriz bende akşam bi dilim yerim tamda gününe geldi oohh bee:KK48:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Gerçekten süper bir sonuç üstelik doğum gününe karbonhidrat gününde deng gelmesi çok iyi oldu :21: Ben bu sabah aynı çıktım evden çıkmadan tartıldığımda ama normaldir sonuçta lavaboya çıkmadan uyanır uyanmaz tartıldım evden çıkacağım diye :KK53: Eminim yarın yine çok güzel bir rakam göreceğim ;)

Gnaydın arkadaşlar.
iki gündür siteue giremiyodum ama sorun netteymiş.
Bugün erken kalkabildim çok şükür.
dün başlamıştım 90lık diyete.bugün 300gr.eksideyim.en azından tekrar 7li rakamları gördüm tekrar.bir iki günde olsa 80 olmak ćok kötüydü.
Sabah limonlu suyumu içtim.üç tanede incir yedim.

Sanada günaydın canım :KK3:
Hadi gözün aydın Rabbim bir daha asla göstermesin o 8li rakamları sana :KK60:
Bende sabah 1 elma yedim ama nedense acıktırdı :KK48: şimdi bir kahve içeyimde ona göre öğlene kadar dururum ;) hatta dışarda olacağımız için kapaklı bir şeye barbunyamıda koyayım arabada çaktırmadan yerim bari düzenim bozulmamış olur :21::21::21:

İçin rahat olsun sonuçta karbonhidrat gününde yaş pastaya bile izin varken ( ki ondaki kremaydı diğer malzemelerdi ) sahlep yanında çok masum kalır :KK66:
Hatta bende yarın alayımda hazır olsun bir sonraki güne :21::21::21:

Canım hadi sende bizimle başla 90 günlük diyete :KK66: Bak bir gün önceden menü seçenekleride belirteceğiz seç beğen al :KK66: hiç dertsiz tasasız ve inan çok dizginledi beni :KK66: Bugün protein günüm olduğu halde geç oldu diye sıcak sade süt bile içmedim :KK53: onun yerine metabolizmayı hızlandırıyor diye sade kahvemi höpürdetiyorum :21:

Canım demiştim sana güne meyve ile başlamak fikri korkutuyor beni onun dışında aslında kolay gibi alternatif çok
birde meyve günü işte
ben kendimi dizginlesem olur ama neden yapamıyorum aklım başka konularda bu sıra eşimle ciddi sorunlar var

Kızlar sabah meyve yiyorum.ama öğlen 12yi zor bekliyorum.çok acıkıyorum.sizdede öyle oluyormu.

Bende de öyle oluyor canim kendime oyalanacak bişeler bulmazsam çok zorlaniyorum :kk77: birazdan pattis yicem:KK72:

Kızlar sabah meyve yiyorum.ama öğlen 12yi zor bekliyorum.çok acıkıyorum.sizdede öyle oluyormu.

Canım benimde çok erken kalktığımdan acıkma oluyor ama arada 1 büyük fincan kahve içtiğimde baya tıkıyor rahat 12ye kadar duruyorum ;) biraz evvel öğle yemeğimide yedim :kk77:

Canım demiştim sana güne meyve ile başlamak fikri korkutuyor beni onun dışında aslında kolay gibi alternatif çok
birde meyve günü işte
ben kendimi dizginlesem olur ama neden yapamıyorum aklım başka konularda bu sıra eşimle ciddi sorunlar var

Canım sıkıntı her neyse Rabbim inşallah tez zamanda çözümünüde verir :KK60: Diloşunu düşün ve evliliğinede sabırla yaklaş ;) eminim eşin birazda sen zayıfladıkça kıskançlıklar yaşıyordur içten içe ve belkide başka şeylere sıkıntı çıkartıyordur ;)
Rabbim huzur ve mutluluğunuzu arttırsın canım dualarım sizlerle :KK60:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım :KK48:
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm :KK66:
Gastrit teşhisi koydu doktor :KK53: hatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için o_O
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi :KK66:
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz :KK66:
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını :KK66:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Gerçekten süper bir sonuç üstelik doğum gününe karbonhidrat gününde deng gelmesi çok iyi oldu :21: Ben bu sabah aynı çıktım evden çıkmadan tartıldığımda ama normaldir sonuçta lavaboya çıkmadan uyanır uyanmaz tartıldım evden çıkacağım diye :KK53: Eminim yarın yine çok güzel bir rakam göreceğim :KK66:

Sanada günaydın canım :KK3:
Hadi gözün aydın Rabbim bir daha asla göstermesin o 8li rakamları sana :KK60:
Bende sabah 1 elma yedim ama nedense acıktırdı :KK48: şimdi bir kahve içeyimde ona göre öğlene kadar dururum :KK66: hatta dışarda olacağımız için kapaklı bir şeye barbunyamıda koyayım arabada çaktırmadan yerim bari düzenim bozulmamış olur :21::21::21:
banu endoskopi yaptırma bence korkar hiç bi sonuçta ıkmıyo bendede başlangıcı çıktı gastritin sen netten araştır ona göre yemek hazırla kuzuya ama benim bildiğim aşırı baharat acı bunlar yasak bide baklagilleri pişrirken ilk suyuna azıcık kimyon koyarsan rahatsız etmez hemen bi çimdik yeterli olur kızılcık suyuda iyi geliyo kızılcığı kaynat biraz şekerde koy kaynatırken ondan içsin çok sıkıntısı olursa bu mevsimde varmıdır bilmiyorum ben konserve olarak yaptım kaynattım kapaklarını kaldırdım kilere eşiminde midesi problemli benimde bizde kurtarıcı oluyo
ama
birde meyve günü işte
gülşenim canım sakın acele kararlar verme sakin sakin düşün eminim eşin seni çok seviyo bunu hiç aklından çıkarma hiç bir evlilik sorunsuz olmaz inan bana siz aranızdaki problem neyse çözeceksiniz

birde meyve günü işte

Inşallah sorunlarinizi çözer çok mutlu olursunuz canim :KK60:konuşmak herseyin ilacı sakince düşün ve konuş balim:KK74:

Spor yapiilldiii :KK49::KK49:

♥50twist haraketi (2 kilo ağırlıkla)
♥50 sağa sola egilme (2 kilo ağırlıkla)
♥50 kedi pozisyonunda arkaya tekme (2 kilo ağırlıkla)
♥ 50 istiridye haraketi (2 k. agrlkla)
♥50 köprü haraketi
♥50 köpek işeme haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥50 selülit savar haraketi ( 2 k. agrlkla)
♥ 25 iki bacak aşağı yukarı ( 2 k. Agrlkla)
♥ 50 makas (2 k. Agrlkla)
♥ 4 dk abs workout
♥ 25 yatarak kollari yana açma 2 kilo
ağırlıkla
♥ 50 squat 2 kilo agrlkla ( yarisi sumo )
♥ 50 jumping jack
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma (yarisi minik paslar halinde)
♥ 50 thing master aletiyle göğüs çalışma :KK49:

Canim hiç yemek istemio ama başım acayip ağrıyo banuş yaa senin nasil gidiyo:KK58:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükür evime girebildim :KK66:
Kızımın hormon tahlillerini aldım şükür normal çıkmış ;) endoskopi konusunda ısrar etti ama çocuk gastroende...Bİlmemnesi yapabilir ancak dedi :KK48: açlık şekeri 105 çıkmış ( onların üst sınır 100 müş ) kadın tutturdu yok efendim şeker yüklemesi yapalım :KK67: dedim kusura bakmayın ben şeker yüklemesi istemiyorum berbat birşey o zararlı dedim :21: hatun şaşırdı asistanına bakıp ağzının içinde birşey dedi gülümseyerek ( kesin buda Canan hocanın yandaşlarından diye düşünmüştür :KK48: ) Siz bilirsiniz ama şekeri varmı yokmu görmek lazım dedi bende beslenmeyle dengelenir o ben istemiyorum dedim :KK52:
Dönüşte pazarımı yapıp büyük kızın okuluna raporunu götürdüm sonrada evime döndüm ;)
Birazdanda akşam yemeğimi yiyeceğim inşallah :21:

banu endoskopi yaptırma bence korkar hiç bi sonuçta ıkmıyo bendede başlangıcı çıktı gastritin sen netten araştır ona göre yemek hazırla kuzuya ama benim bildiğim aşırı baharat acı bunlar yasak bide baklagilleri pişrirken ilk suyuna azıcık kimyon koyarsan rahatsız etmez hemen bi çimdik yeterli olur kızılcık suyuda iyi geliyo kızılcığı kaynat biraz şekerde koy kaynatırken ondan içsin çok sıkıntısı olursa bu mevsimde varmıdır bilmiyorum ben konserve olarak yaptım kaynattım kapaklarını kaldırdım kilere eşiminde midesi problemli benimde bizde kurtarıcı oluyo
ama

gülşenim canım sakın acele kararlar verme sakin sakin düşün eminim eşin seni çok seviyo bunu hiç aklından çıkarma hiç bir evlilik sorunsuz olmaz inan bana siz aranızdaki problem neyse çözeceksiniz

Canım yaptırırsak zaten bayıltarak yaptırırım ( ki kendi dedi bayıltarak yaptıralım diye ;) ) Çok pipirik Babannesi kılıklı :KK48: şimdi kızım beslenmene dikkat et ona gerek yok desem Allah korusun birşey olsa aaaa bak senin yüzünden ihmal ettin olur ;) o yüzden bulabilirsem artık bakarız o doktor ne diyecek ;)

Dediklerinide yazayım bir kenara hatta sonradan biraz daha internette araştırayım ama önce karnımı doyurayım :KK48:

Canim hiç yemek istemio ama başım acayip ağrıyo banuş yaa senin nasil gidiyo:KK58:

Çok şükür canım iyi gidiyor aralarda kahve içiyorum ya açlık da oluşmuyor başım da ağrımıyor ;)
acaba sen çokmu az yedin yada suyumu yetersiz mi içtin ;)

canlar protein günü kaçamaksız devam ediyo biraz sonra akşam yemeğimide yicem ve mutfak kapanııırrrr:KK49:En Büyük KK:KK200:

SElamün Aleyküm tekrar :KK68:

Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışım :KK48: Eve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı :KK48: Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam ;)
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu ;)

Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli ;)
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım ;)

barbunya.webp patates.webp

Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana ;)

canlar protein günü kaçamaksız devam ediyo biraz sonra akşam yemeğimide yicem ve mutfak kapanııırrrr:KK49:En Büyük KK:KK200:

Ohhh afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnn

SElamün Aleyküm tekrar :KK68:

Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışım :KK48: Eve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı :KK48: Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam :KK66:
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu :KK66:

Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli :KK66:
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım :KK66:

Eki Görüntüle 1650243 Eki Görüntüle 1650244

Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana :KK66:

Ohhh afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnn
aminnnnn banum aminnnn:KK60:

kızlar saat 18 de mutfağı kapattım belki akşama ayran içerim:KK14:
sabah
1 bardak ayran
öğlen
7 adet tekirdağ köfte %20 yağlı
1 bardak ayran
1 kaşık yoğurt
akşam
6 adet tekirdağ köfte
1 bardak ayran
bol bol su yeşilçay ve sıcak limonlu su içtim ve hiç acıkmadım gün içinde protein günü harikaydı yarın meyve günü yaşasın meyvelerrrr:kk77::KK48::KK48:

kızlar saat 18 de mutfağı kapattım belki akşama ayran içerim:KK14:
sabah
1 bardak ayran
öğlen
7 adet tekirdağ köfte %20 yağlı
1 bardak ayran
1 kaşık yoğurt
akşam
6 adet tekirdağ köfte
1 bardak ayran
bol bol su yeşilçay ve sıcak limonlu su içtim ve hiç acıkmadım gün içinde protein günü harikaydı yarın meyve günü yaşasın meyvelerrrr:kk77::KK48::KK48:

Menü harika canım ;) bol bol eksi olur inşallah cumaya ;)

Benim de menum gelsiinn:kk77:
Sabah
1 kupa sade nescafe
2 adet elma

Öğle
1 tabak firin posetinde pişmiş salcali patates(bununla hiç doymadim:110:)
1 haşlanmış patatesle bol yesillikli salata(işte şimdi doydum:KK48:)
1 kupa hibiskus çayı
ARA: 3 ceviz 1 sade nescafe
Akşam
2 tane biber dolmasi (normal büyüklükte)
Çok çok az yağlı çoban salata:KK72:

Başımın ağrısı devam etti yemekten sonra ağrı kesici aldim geçti:KK33: 6 da yedim yemegimi
Su 1 buçuk litre devam :KK50:
Birazdan yeşil çay içerim :KK50:
Sporumu da yaptiimm oohh içim rahat :KK49:

Benim de menum gelsiinn:kk77:
Sabah
1 kupa sade nescafe
2 adet elma

Öğle
1 tabak firin posetinde pişmiş salcali patates(bununla hiç doymadim:110:)
1 haşlanmış patatesle bol yesillikli salata(işte şimdi doydum:KK48:)
1 kupa hibiskus çayı
ARA: 3 ceviz 1 sade nescafe
Akşam
2 tane biber dolmasi (normal büyüklükte)
Çok çok az yağlı çoban salata:KK72:

Başımın ağrısı devam etti yemekten sonra ağrı kesici aldim geçti:KK33: 6 da yedim yemegimi
Su 1 buçuk litre devam :KK50:
Birazdan yeşil çay içerim :KK50:
Sporumu da yaptiimm oohh içim rahat :KK49:

Ohhh afiyet olsun canım yarın inşallah güzel bir rakam görürsün ;) bu arada salatalara yağ ekleyebilirsin abartılı olmadığı sürece için rahat olsun ;)
Bende bugün pazardan semizotu aldım yarın makarnanın yanına belki çok az salatasını yaparım ;) bol soğanlı ;) nasılsa akşam sırf tatlı yiyeceğim öğlen sıkıntı olmaz ;)

Kızlarrr ben kaçtım fena üşütmüşüm sanırım :KK53: hafif ateşimde çıkmış eşimin demesi ( ben anlamam :KK48: ) elimde tuvalet kağıdı rulosuyla koltuğa yayılıp 1 fincan ıhlamur daha içeyim ( kızdan kahve istedim birde fırça attı hastasın ıhlamur iç diye :KK70: )

İyice dinleneyim de yarın inşallah daha iyi uyanırım ;)
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Back
X