• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Moral bozmak yok Banu ve Gülşah şimdiye kadar çok güzel kilo verdiniz dolayısıyla durakladı belkide vücut farklı bir diyet istiyor artık ben sizin kilo vereceğinize adım gibi eminim böyle duraklama çok normal bana bakın ne kadar istikrarlıyım her hafta sabit :KK70:
Yavrum ben yine 5 te 5 ciyim yada belki seyda coskun yaparım ama hiç keyfim yoko_O

Kızlarrrrr ben nerelere gidemmmmm
Ouyyyyy
Kabinden çıktım şimdi bikini denedim yüzme için offf o ne biçim vücut öyle aynada insan kendine bakmaktan utanır mı resmen acıdım kendime alt bikininin yan taraflarından yağlar fışkırmış böyle buruşuk gibi popo ve bacaklarda selülit iç kollar aşağı doğru sarkmış ne bileyim 40 yaş biri vardı aynada resmen şimdi oturdum bi yerde çay sigara yapıyorum bunun üzerine açım ama ne yiyebilirim ki
Şunu anladım kilo vermek bile kızlar spor olmadan benim bu vücut çok da güzel çıtır görünmez kardiyo yapmaya başlıyorum kimse beni tutamaz ve havuz da güzel vücutlu bayanlar gibi bikini giyme hayalim şimdilik ertelendi ne zamana mı 3 ay evet kendime fit bir vücut için 3 ay veriyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii :KK48:

Gerçi bugün bütün gün evdeydim :KK53:
Sabah bir uyandım yataktan felaket bir bel ağrısıyla :KK57: sanki parça kopuyormuş gibi hissettim resmen :KK57:
Zar zor kendimi koltuğa attım ve belime sıcak su torbası koydum :KK16: Öğlene doğru hareket edebildim Allahtan :KK53:
Eskiden ne güzel hiç regl olduğumda ağrım sızım olmazdı ama şu son 4 - 5 aydır her ay resmen yamuluyorum o_O
Sağ olsun eşim ikidir regl olduğumu umursamadan emrivaki yapıyor ve arkadaşları çaya çağırdı ( geçen ayda eniştesini davet etmişti yurtdışından bir kaç günlüğüne geldi diye :KK48: )
Tabi Temizlik Operasyonu başladı ister istemez ama ben ağrım var diye çok az yardım edebildim :KK48:
Baba Kız bir güzel evi temizlediler :KK70: gerçi işime geldi bu durum en azından bir kaç gün rahatım :KK70:

Daha yeni gitti arkadaşlar ve bende kendimi anında buraya attım :KK48:
Yarın inşallah çok daha iyi hissederm inşallahda eşimle birlikte Belediyenin Spor Tesislerine gitmeyi düşnüyoruz :KK48: Haftaya Pazar Vodafone Avrupa Halk koşusuna yazılacağız :21::21::21::21::21:
Hem çocuklar olmadan baş başa birşeyler yapmış olacağız hemde birlikte köprüden yürüyerek geçmiş olacağız :KK68:
Geçen senede çok istemiştim olmadı hatta önceki sene yazılmıştım ama o dönem belimi sakatlayınca gidememiştik :KK48: Bu sefer hem sıkıntı yok hemde önceki senelere nazaran çok daha zayıf olduğumdan daha rahat bir etkinlik yapmış olacağız :21::21::21: Hatta bu akşam bize gelen arkadaşlarada teklif ettik onlarda seve seve kabul ettiler ( tabi onlarda çocukları evde bırakacaklar :KK48: )
Ay şimdiden heycan yaptım :KK48: uzun ve zevkli bir yürüş olacak sabah sabah bizim için :21::21::21::21:

Umarım bir aksilik olmaz bu sefer ;)

Banum bizde acaba beslenme bozukluğu mu başladı o_O

Anam bence bizim bünyeler yine direnişe geçtiler :KK70: inat ediyorlar vermemek için :KK67:
Benim bünyenin böyle bir gıcıklık yapacağını tahmin etmiştim zaten ( 3lü rakamlardan düşünce yapar diye düşünmüştüm ) ki öylede oldu ama onlar inatsa bizde inadız ve o dirençler kırılacak canım ;) pes etmek yok canım gerekirse değişik diyetler yaparak bu işi çözeriz canım ;)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Moral bozmak yok Banu ve Gülşah şimdiye kadar çok güzel kilo verdiniz dolayısıyla durakladı belkide vücut farklı bir diyet istiyor artık ben sizin kilo vereceğinize adım gibi eminim böyle duraklama çok normal bana bakın ne kadar istikrarlıyım her hafta sabit :KK70:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Alemsin kız :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Hep diyorum ben sizin kilolarınızda olsa valla diyet aklımdan bile geçmezdi büyük ihtimal :KK48: ama eminim hepimiz daha aşağılarıda göreceğiz Allahın izniyle :KK68:

Huhu kızlarrrrrr Nasılsıniz :KK200:ben planımı yaptım pazartesi gelsin 10 günlük Şeyda coşkun diyeti En Büyük KK

10 günde kaç kg gidiyor peki onla :KK64: birde nasıl bir diyet bende bir bakayım :KK48: ( diyet manyağı oldum resmen :KK70: )

Kızlarrrrr ben nerelere gidemmmmm
Ouyyyyy
Kabinden çıktım şimdi bikini denedim yüzme için offf o ne biçim vücut öyle aynada insan kendine bakmaktan utanır mı resmen acıdım kendime alt bikininin yan taraflarından yağlar fışkırmış böyle buruşuk gibi popo ve bacaklarda selülit iç kollar aşağı doğru sarkmış ne bileyim 40 yaş biri vardı aynada resmen şimdi oturdum bi yerde çay sigara yapıyorum bunun üzerine açım ama ne yiyebilirim ki
Şunu anladım kilo vermek bile kızlar spor olmadan benim bu vücut çok da güzel çıtır görünmez kardiyo yapmaya başlıyorum kimse beni tutamaz ve havuz da güzel vücutlu bayanlar gibi bikini giyme hayalim şimdilik ertelendi ne zamana mı 3 ay evet kendime fit bir vücut için 3 ay veriyorum

Canım ben inanıyorum sıkıı bir programla 3 ay içinde çok çok daha fit bir vucudun olur ;) Sen bence sıkılaştıran harektler bul youtubedan ve düzenli olarak onları yap ;) yüzmede aslında çok güzel sıkılaştırıyor acaba sakin sakin mi yüzüyorsun :KK64: hani biraz daha kendini zorlamaya calışsan ;) sırt üstü yüzmede yüz üstünden daha etkiliymiş diye duydum ;)

Kızlar nasılsınız

Çok şükür seni sormalı :KK66:
Yarın Annemlere gidiceğiz akşam yemeğine :KK53: yemekte mantı var umarım fazla kaçırmam :KK66: Yemem diyemiyorum çünkü kadıncağıza fenalık geldi benim 90 gün diyetinden :KK70: genelde nişasta gününe deng geliyor hep ve patates salatası yemekten bıkmadınmı diyip duruyor :KK70: bugün söyleyince yarın mantı yapalım diye hemen tembihledi yarın bak sakın mızıkma benim boğazımdan geçmiyor diye :KK70: dedim tamam o zaman yarın Koy ver gitsin günü yapıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: fazlada koy verme ne güzel veriyorsun dedi :KK70:

kızlar bugun kilom 57.5 di.yarın çok çıksamda yazıcam yediklerim biraz abartı ama çoktandır başlamak istiyorum yazmaya bi ürlü zaman ulamıyorum hep abartım diyorum yazmıyorum
bugun yazıcam cok çeşit yiyorum çünkü evde annem var
normalde bu kadar çeşit yemem...
sabah 2 kucuk pişi yarım dilim ekmek
1 kk peynir,
domates roka salata
1 tatlı kaşığı bal
1bardak sekersiz cay
1 yağda yumurta

öğlen
çeyrek simit,
1 minik kuru pasta
1 küçük poğaça

akşam
1 kase yoğurt çorbası
yarım dilim tam buğday ekmeği
4 kaşık musakka
2 kaşık tavuklu pilav
salata
az turşu

1 neskafe
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
kucuk bi parça cevizli lokum

çeyrek muz
çeyrek mandalina
çeyrek armut
çeyrek nar
çeyrek elma

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiii :KK48:

Gerçi bugün bütün gün evdeydim :KK53:
Sabah bir uyandım yataktan felaket bir bel ağrısıyla :KK57: sanki parça kopuyormuş gibi hissettim resmen :KK57:
Zar zor kendimi koltuğa attım ve belime sıcak su torbası koydum :KK16: Öğlene doğru hareket edebildim Allahtan :KK53:
Eskiden ne güzel hiç regl olduğumda ağrım sızım olmazdı ama şu son 4 - 5 aydır her ay resmen yamuluyorum o_O
Sağ olsun eşim ikidir regl olduğumu umursamadan emrivaki yapıyor ve arkadaşları çaya çağırdı ( geçen ayda eniştesini davet etmişti yurtdışından bir kaç günlüğüne geldi diye :KK48: )
Tabi Temizlik Operasyonu başladı ister istemez ama ben ağrım var diye çok az yardım edebildim :KK48:
Baba Kız bir güzel evi temizlediler :KK70: gerçi işime geldi bu durum en azından bir kaç gün rahatım :KK70:

Daha yeni gitti arkadaşlar ve bende kendimi anında buraya attım :KK48:
Yarın inşallah çok daha iyi hissederm inşallahda eşimle birlikte Belediyenin Spor Tesislerine gitmeyi düşnüyoruz :KK48: Haftaya Pazar Vodafone Avrupa Halk koşusuna yazılacağız :21::21::21::21::21:
Hem çocuklar olmadan baş başa birşeyler yapmış olacağız hemde birlikte köprüden yürüyerek geçmiş olacağız :KK68:
Geçen senede çok istemiştim olmadı hatta önceki sene yazılmıştım ama o dönem belimi sakatlayınca gidememiştik :KK48: Bu sefer hem sıkıntı yok hemde önceki senelere nazaran çok daha zayıf olduğumdan daha rahat bir etkinlik yapmış olacağız :21::21::21: Hatta bu akşam bize gelen arkadaşlarada teklif ettik onlarda seve seve kabul ettiler ( tabi onlarda çocukları evde bırakacaklar :KK48: )
Ay şimdiden heycan yaptım :KK48: uzun ve zevkli bir yürüş olacak sabah sabah bizim için :21::21::21::21:

Umarım bir aksilik olmaz bu sefer :KK66:

Anam bence bizim bünyeler yine direnişe geçtiler :KK70: inat ediyorlar vermemek için :KK67:
Benim bünyenin böyle bir gıcıklık yapacağını tahmin etmiştim zaten ( 3lü rakamlardan düşünce yapar diye düşünmüştüm ) ki öylede oldu ama onlar inatsa bizde inadız ve o dirençler kırılacak canım :KK66: pes etmek yok canım gerekirse değişik diyetler yaparak bu işi çözeriz canım :KK66:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Alemsin kız :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: Hep diyorum ben sizin kilolarınızda olsa valla diyet aklımdan bile geçmezdi büyük ihtimal :KK48: ama eminim hepimiz daha aşağılarıda göreceğiz Allahın izniyle :KK68:

10 günde kaç kg gidiyor peki onla :KK64: birde nasıl bir diyet bende bir bakayım :KK48: ( diyet manyağı oldum resmen :KK70: )

Canım ben inanıyorum sıkıı bir programla 3 ay içinde çok çok daha fit bir vucudun olur :KK66: Sen bence sıkılaştıran harektler bul youtubedan ve düzenli olarak onları yap :KK66: yüzmede aslında çok güzel sıkılaştırıyor acaba sakin sakin mi yüzüyorsun :KK64: hani biraz daha kendini zorlamaya calışsan :KK66: sırt üstü yüzmede yüz üstünden daha etkiliymiş diye duydum :KK66:

Çok şükür seni sormalı :KK66:
Yarın Annemlere gidiceğiz akşam yemeğine :KK53: yemekte mantı var umarım fazla kaçırmam :KK66: Yemem diyemiyorum çünkü kadıncağıza fenalık geldi benim 90 gün diyetinden :KK70: genelde nişasta gününe deng geliyor hep ve patates salatası yemekten bıkmadınmı diyip duruyor :KK70: bugün söyleyince yarın mantı yapalım diye hemen tembihledi yarın bak sakın mızıkma benim boğazımdan geçmiyor diye :KK70: dedim tamam o zaman yarın Koy ver gitsin günü yapıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: fazlada koy verme ne güzel veriyorsun dedi :KK70:
Banum seyda coskun diyetinde 10 günde 8 kilo diyo ben 2 kere denedim birinde gülhan la yaptık ama tamamlayamadim hiç bu sefer niyetim sonuna kadar yapmak diyeti ama sanırım sporda yapıcam bi hastalanabilsem rahatlığa dahaönce hiç böyle olmamıştı bu sefer çok kötüyüm deli gibi yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi:KK57:ama artık spor şart eşimin ablası geldi çok sıkıştırdi çocuk için eşim sinirlendi biz daha istemiyoruz dedi şimdi planım hamilelik fikrine kadar hem spor alışkanlığı kazanmak hemde 48 kiloya inmek tabi allah nasip kısmet ederse :nazar:yani epey bi sizinleyim yılbaşına kadar şokcuyum :KK48:sonrasında sağlıklı beslenmeye geçmeyi düşünüyorum bide sarışın olucam abowwww bakalım hangi birini yapıcam önce :KK70::KK70::KK70:ama bu gece Cidden çok gibi yedim :KK70::KK70:ve kendimden nefret ediyorum şuanda :KK67::KK4::KK11:

Tekrar Merhaba şekerlerim:KK3:
Kayıp kaptanınız geri döndü:KK55:
Hemde aldığı büyük kilolarla:KK22:

Öncelikle canım arkadaşım cecom oynağım banuşuma çok çok teşekkür ediyorum:KK19:
Emeklerine o güzel yüreğine sağlık bitanem:KK200::KK60:
Takıma yeni üyeler gelmiş,eski üyelerden dönenler olmuş herkes hoşgelmiş sefalar getirmiş:KK36:

Güzel kilolar verilmiş azminize başarınıza kocaman alkış:KK9::nazar::nazar::nazar:

Yine, yeniden ,bir kez daha ama bu sefer inşallah son kez olmasını umud ederek aranıza dönüp hayatımdaki kilo engelimden kurtulmak istiyorum:KK75:sizlerle ,desteklerinizle tekrar başaracağıma inanıyorumHoppa

Yeniler için kendimi tanıtayım,ben ayşe 44 yaşındayım ,aöf sosyoloji 4 sınıf öğrencisiyim,2 yetişkin oğlum ,1 gelin kızım var ,taze kayınvalideyim :KK69:ekim de oğlumu evlendirdim:KK36:

E haydi o zaman,Bismillah...

Öncelikle canım arkadaşım cecom oynağım banuşuma çok çok teşekkür ediyorum:KK19:
Takıma yeni üyeler gelmiş,eski üyelerden dönenler olmuş herkes hoşgelmiş sefalar getirmiş:KK36:

Güzel kilolar verilmiş azminize başarınıza kocaman alkış:KK9::nazar::nazar::nazar:

Yine, yeniden ,bir kez daha ama bu sefer inşallah son kez olmasını umud ederek aranıza dönüp hayatımdaki kilo engelimden kurtulmak istiyorum:KK75:sizlerle ,desteklerinizle tekrar başaracağıma inanıyorumHoppa

Yeniler için kendimi tanıtayım,ben ayşe 44 yaşındayım ,aöf sosyoloji 4 sınıf öğrencisiyim,2 yetişkin oğlum ,1 gelin kızım var ,taze kayınvalideyim :KK69:ekim de oğlumu evlendirdim:KK36:

Aaa caniimm hoşgeldin:KK68::KK68::KK68::KK68:özledik seni :KK19:beni unutmadin demii:KK23:sln71 ben

Aaa caniimm hoşgeldin:KK68::KK68::KK68::KK68:özledik seni :KK19:beni unutmadin demii:KK23:sln71 ben
Hoşbuldum slnm unuturmuyum bitanem:KK19: bende sizleri çok özledim artık buradayım inşallah:KK15:
Bu arada 14. Takımın kaptanı olmuşsun tebrikler bitanem ve sonsuz başarılar:KK68:

Hoşbuldum slnm unuturmuyum bitanem:KK19: bende sizleri çok özledim artık buradayım inşallah:KK15:
Bu arada 14. Takımın kaptanı olmuşsun tebrikler bitanem ve sonsuz başarılar:KK68:
Teşekkür ederim caniimm :KK60: bende birazcık kilo aldim tekrar listelerdeyim:KK23:hedef kilomu daha aşağıya çektim inşallah güzel kilolar veririz kalıcı olarak:KK68::KK68:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Pazarlar :KK68:

Dün gece maşallah hacı yatmaz hesabı yatmak bilmeyince doğal olarak geç uyandım :KK48:
Şükür regl sancım biraz hafifledi ama hala ağrım var ufakta olsa :KK53:
Bir iki saat sonra önce haftaya Pazar olan halk koşusuna yazılmaya gidiceğiz eşimle oradanda Anneme geçeriz ;) Hatun mantı diye yırttı kendini :KK48: Neyse Allahın izniyle çok abartmadan günü kapatma niyetindeyim ;)

Yarından itibaren inşallah çok daha sıkı bir şekilde devam edeceğim ;) ve kesinlikle bu sefer sporumuda aksatmayacağım ;) Eşim her fırsatta popişin ufaldı kız hatta sende ufaldın diyip durdukça gaza geldim iki gündür ve kesinlikle daha sıkı olmak için spora asılmam şart ;)

Banum seyda coskun diyetinde 10 günde 8 kilo diyo ben 2 kere denedim birinde gülhan la yaptık ama tamamlayamadim hiç bu sefer niyetim sonuna kadar yapmak diyeti ama sanırım sporda yapıcam bi hastalanabilsem rahatlığa dahaönce hiç böyle olmamıştı bu sefer çok kötüyüm deli gibi yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi:KK57:ama artık spor şart eşimin ablası geldi çok sıkıştırdi çocuk için eşim sinirlendi biz daha istemiyoruz dedi şimdi planım hamilelik fikrine kadar hem spor alışkanlığı kazanmak hemde 48 kiloya inmek tabi allah nasip kısmet ederse :nazar:yani epey bi sizinleyim yılbaşına kadar şokcuyum :KK48:sonrasında sağlıklı beslenmeye geçmeyi düşünüyorum bide sarışın olucam abowwww bakalım hangi birini yapıcam önce :KK70::KK70::KK70:ama bu gece Cidden çok gibi yedim :KK70::KK70:ve kendimden nefret ediyorum şuanda :KK67::KK4::KK11:

Hesapta dün bakacaktım o listeye ama sonra aklımdan çıktı :KK53: şimdi hemen bakıyorum ona göre karar veririm ;)
Dediğin gibi bende bu ara nedense arada bir sapıtacak gibi oluyorum hani artılarım ödem diyorum ama bir yandanda ödeme sebep verecek şeyleri yiyorum :KK67:
Eşim hayatım uzun süredir çok sıkı gidiyorsun bünye isyanlarda artık biraz daha gevşe sıkıntı yapma nasılsa yaza kadar süper eksiler görmüş olursun diye veriyor çoşkuyu :KK48:
Boşver görümceni dediğin gibi sen hamilelik başlayana kadar ne kadar verebilirsen ver sonrada sağlıklı beslenerek fazla kilo almadan bitirirsin nasılsa hamileliğini ;)

Anammm Ayşemmmmmmmm :KK68: Ay seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam :KK60:
Özlettin kız kendini :KK68:

Hadi bakalım Asıl kaptanımız döndüğüne göre ( bende yamak :KK48: ) inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz sonrada havalar ısınınca fıstık gibi olup yine bir araya gelip hem keyfi kahvelerimizi höpürdetip hemde güzel güzel resimler çekiniriz :21::21::21::21:

Şu anda peki kaç kilo oldun :KK64: inşallah fazla almamışsındır ;)

Kızlar karabugday çorbası yapmayı bilen varmı :KK200:

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Bugün geçte olsa fırsatım olduda damladım :KK48:
Gündüz eşimle gidip Halk koşusuna kaydımızı yaptırdık :21::21::21::21: oradanda Annemlere geçip akşam yemeğine oradaydık ;)
Eve gelir gelmezde hemen su depolamaya başladım :KK53: Yarın Kağıthane - Küçükköy arasındaki Metro hattının çalışması için bizim bu taraflarda 30 saatte yakın su kesintisi olacakmış ( gerçi bizim mahallenin adı geçmiyor ama ne olur ne olmaz diye hemen bende su depoladım :KK53: bir ara daha mahallemiz geçmiyor diye rahat davranıp sonra deli olmuştum 2 gün susuz kalınca :KK48: o yüzden önlem alayım dedim :KK48: )

Şükür akşam mantı faslında fazla kaçırmadım ( gerçi benim diyetle alakasızdı ama neyse :KK48:)
Yarından itibarende hazır reglmde bitiyor hemen sporumada başlıyorum ;) tabiki biberiye yağınıda sürüp yine korsemi geçirceğim ayağıma ;) )

Saat 8.35
Karbonatli su
Saat 8.50
1 incir
1 kayisi
2 ceviz
Kucuk parca cevizli sucuk

Saat 11,00
Tavada az yagli yumurta
1 kk peynir
3-4 zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
Yarim dilim tam bugday ekmegi
1 kucuk pisi

Saat 2 gibi
Yarim cennet hurmasi
Bi kac kabak cekirdegi
Ceyrek mandalin
2 lokma peynir ekmek

Saat 17.30
1 kade yogurt corbasi
1 porsiyon Kofte patates
Bi iki kasik yogurt
Salata

Saat 8.00 sonrasi
turk kahvesi
bitki cayi
Bi minik isirik ev poacasi

Bugun de bole gecti
Biraz fazla gibi duruyo kizlarda emziriyorum ondan..
Bugun 57.9 dum yarin bakalim kaci gorucem..

Kızlar ben çok mutsuz hissediyorum kendimi :KK43:
Canim kaizen diye bise var azar azar kucuk adimlarla hedefe yaklasma
Bi arastir hem moral motivasyon olur.
Kucuk hedeflerle zorlanmadan biseyler yapalim ki surekli olsun
Ben bi haftada 2,5 kilo verdigimi biliyorum ama hic devamliligi olmuyo
Surekli ve saglikli takilalim diyorum ne dersin oncesaglik ruh sagligi mutlu kilo verme onemli olan

Canim kaizen diye bise var azar azar kucuk adimlarla hedefe yaklasma
Bi arastir hem moral motivasyon olur.
Kucuk hedeflerle zorlanmadan biseyler yapalim ki surekli olsun
Ben bi haftada 2,5 kilo verdigimi biliyorum ama hic devamliligi olmuyo
Surekli ve saglikli takilalim diyorum ne dersin oncesaglik ruh sagligi mutlu kilo verme onemli olan
Bi araştırıcam tatlım çok sağol dediğin gibi sürekli olmalı kalıcı olmalı kilo senin kilon gayet iyiymiş canım boyun kaç

günaydın canlar
bugün pek bir enerjik ve saatlerden dolayı uykumu fazlasıyla alarak uyandım birazdan bismillah deyip derse gireceğim
ayşe kaptanımız gelmiş hoşgelmiş
kızlar haydi asılalaım bu hafta kendimize gelelim ve yeni yıla kadar büyük değişim yaşatalım kendimize
çevremizdekilerde hayran hayran baksınlar bize

Back
X