Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler diliyorum
Dün nasıl yorulduysam resmen baygın düşmüşüm

Sabah eşimin gittiğini bile duymadım

Saat 10u geçiyordu uyandım

Artık kahvaltıyla öğlen bir olacak

daha yeni karnımı doyuracağım

Bugün evdeyim biraz evle ilgilenip birazda kızlarla ilgilenirim ( ufaklığa kitap okutacağım birazda yazma yaptırırım ki unutmasın

)
Kızlar bana dua edin

Yarın bir mahkeme davam var ( kızkardeşimin komşuları bir başka komşunun eşyalarını yok etmişler kadında davacı olunca kendilerini kurtarmak için beni suçlamışlar eşyalara zarar veren oydu bizde çöp diye attık hesabı

Ki benle gram alakası olmayan bir şey yüzünden 4 - 5 saat karakolda ifade vermek için beklemiştim bende bunun üzerine gidip hepsini mahkemeye verdim bana iftira atıldı diye ) Yarın ikinci duruşmamız olacak

Hayatım boyunca kimsenin bir gram malına zarar vermeyi bırakın git öte bile dememiş biri olarak kendime yediremedim bu durumu ( gerçi ben yine af ederdim ama özellikle eşim daha çok sinirlendi bu duruma

kimse benim karıma hiç bir şekilde iftira atamaz, sen herkese yardıma koşarken böyle birşeyi kabul edemem demişti )
Rabbim inşallah hayırlısıyla bu davayı en kısa zamanda hayırlısıyla sonuçlanırda şu dert biter ve birileri insanlara iftira atmanın karşılığını görürler

Aminnnnnnn