Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Toplam
1218
kcal
yine kayma yapmış liste kızlar!(dikkatli bakarsanız anlarsınız inşallah:KK48:)

spor=30 dk(jıllıan mıchaels)
su=2.5 litre(zencefilli limonlu)

oooo rakibem nasılsın,nasıl gidiyor kilocuklar
valla rakibecim hergün spor yapıyorum diyetede devam ama, paazar günü kilom 3 kg fazla çıktı, ptesi 2kg fazla çıktı, öylede kaldı, niye oldu bilmiyom ama yılmıycam cumaya kadar aynı şekilde sporla devam edicem, sabit kalsam canım yanmayacak neden yukarda anlamadım hemde 2 kg :cry:
senin nasıl gidiyo

valla rakibecim hergün spor yapıyorum diyetede devam ama, paazar günü kilom 3 kg fazla çıktı, ptesi 2kg fazla çıktı, öylede kaldı, niye oldu bilmiyom ama yılmıycam cumaya kadar aynı şekilde sporla devam edicem, sabit kalsam canım yanmayacak neden yukarda anlamadım hemde 2 kg :cry:
senin nasıl gidiyo
şimdilik iyi,misafir dönemimde kilo veremedim ama 2 gündür durumu toparlamaya kurtarmaya çalışıyorum
bence sen az kalori alıyorsun ve metebolizmanı yavaşlatıyorsun,vücut korumaya geçiyor az kalori aldığın için,kıtlık koruması yani
sana tavsiyem 1000 kalorinin altına düşmemen ve bol spor
az önce diyet arkadaşımda okudum hatta,birisi başarı hikayesini yazmış ''bazal metebolizmanızın altına inmeyin yoksa kilo veremezsiniz ve bol spor yürüyüş yapın''diyor bu şekilde kilo verdiğini anlatıyordu,haklı da yani

şimdilik iyi,misafir dönemimde kilo veremedim ama 2 gündür durumu toparlamaya kurtarmaya çalışıyorum
bence sen az kalori alıyorsun ve metebolizmanı yavaşlatıyorsun,vücut korumaya geçiyor az kalori aldığın için,kıtlık koruması yani
sana tavsiyem 1000 kalorinin altına düşmemen ve bol spor
az önce diyet arkadaşımda okudum hatta,birisi başarı hikayesini yazmış ''bazal metebolizmanızın altına inmeyin yoksa kilo veremezsiniz ve bol spor yürüyüş yapın''diyor bu şekilde kilo verdiğini anlatıyordu,haklı da yani
aslında düşmüyorum ama geçen hafta düştüğüm olmuştu sanırım, kitlendi sanki ama sabır edicem hastalandım bide soğuk aldım terleyip terleyip yinede spor yapıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese iyi günler diliyorum :KK68:

Sabah şükür doktor işini hallettim ;) hatta sonrada eşimin psikatri işini aradan çıkardık ;)
Kadın doğumcu bu kez başka biriydi ( önceki doktora alamadım yoktu o anda listede )
Genç ve ekonomik bir hatun ( minyon tipli :KK48: )
Sonuçlarda sıkıntı yok ama mutlaka birde endokrine git dedi :KK53: 3 aylık doğum kontrol hapı yazdı ve senelerdir bir çok doktordan duyduğum şeyi söyledi bana ; Zayıfla :KK67:
Dedim zaten tek başıma o işi becerebilseydim size gelmeme gerek kalmazdı :KK48:
Şeker hapını düzenli olarak kullan ve 6 ay sonra tekrar kontrole gelmen yeterki bana dedi ama Endokrin gerekli görürse birde diyabet bölümüne görün dedi :KK53:
Anam ben bu son diye düşünürken biri diğerine gönderdiyor :mad:
Göğüslerimdeki ağrıdan bahsedince ( ki benim bildiğim kadın doğum bakar ona ) Meme Polikliğini var ona görün dedi ( ona ama nedense netten randevu alamıyorum ama artık endokrine randevu alabildiğim an nasılsa hastaneye gidiceğim o zaman polikliğin sekreterine giderim ;) )

Endokrin daha ayrıntılı bakarmiş ve İnsülin direncini kırmam için ilaç tedavisi şartmış tabi birde zayıflamamda büyük etken olurmuş ;)
Aslında hep bildiğim şeyleri söylediler ama onada tamam dedim artık inatla tedavi ne derlerse onu yaptırayım bakalım ondan sonra ne göreceğim :KK66:

Sabah şükür doktor işini hallettim :KK66: hatta sonrada eşimin psikatri işini aradan çıkardık :KK66:
Kadın doğumcu bu kez başka biriydi ( önceki doktora alamadım yoktu o anda listede )
Sonuçlarda sıkıntı yok ama mutlaka birde endokrine git dedi :KK53: 3 aylık doğum kontrol hapı yazdı ve senelerdir bir çok doktordan duyduğum şeyi söyledi bana ; Zayıfla :KK67:
Şeker hapını düzenli olarak kullan ve 6 ay sonra tekrar kontrole gelmen yeterki bana dedi ama Endokrin gerekli görürse birde diyabet bölümüne görün dedi :KK53:
Göğüslerimdeki ağrıdan bahsedince ( ki benim bildiğim kadın doğum bakar ona ) Meme Polikliğini var ona görün dedi ( ona ama nedense netten randevu alamıyorum ama artık endokrine randevu alabildiğim an nasılsa hastaneye gidiceğim o zaman polikliğin sekreterine giderim :KK66: )

Endokrin daha ayrıntılı bakarmiş ve İnsülin direncini kırmam için ilaç tedavisi şartmış tabi birde zayıflamamda büyük etken olurmuş
Aslında hep bildiğim şeyleri söylediler ama onada tamam dedim artık inatla tedavi ne derlerse onu yaptırayım bakalım ondan sonra ne göreceğim :KK66:
geçmiş olsun canım, zor ama uğraş boşver çıksın aradan inşallah:KK66:

Sabah şükür doktor işini hallettim :KK66: hatta sonrada eşimin psikatri işini aradan çıkardık :KK66:
Göğüslerimdeki ağrıdan bahsedince ( ki benim bildiğim kadın doğum bakar ona ) Meme Polikliğini var ona görün dedi ( ona ama nedense netten randevu alamıyorum ama artık endokrine randevu alabildiğim an nasılsa hastaneye gidiceğim o zaman polikliğin sekreterine giderim :KK66: )

Endokrin daha ayrıntılı bakarmiş ve İnsülin direncini kırmam için ilaç tedavisi şartmış tabi birde zayıflamamda büyük etken olurmuş :KK66:
geçmiş olsun tatlım

Birde kizlar belden yukarisi cok iyi zayiflamis ama diz kapaklarinda yukari bele kadar problem var tum kilo orada kalmis spor yapiyorim ama cumaya gore tartida hic fark yok acaba sporu birakip ziplamaya mi devam etsem basen ve kalcalar icin onerisi olan varmi

Back
X