Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana
Sabah kızkardeşimle kahvaltıya buluştuk sonrada biraz AVMde dolaşıp çocukları eğlendirdik

sonrada bir baktım net yok

deli oldum daha yeni net geldi sayılır hatta biraz evvel eşimin halası aradı onlardada sabah beri internet yokmuş sırf bize mi özgü sizdede varmı diye öğlen aramıştı düşünün kaç saat oldu onlarda hala yok
Havalar biraz değişince anında internette sıkıntı oluyor ya deli oluyorum
Benimki tam karatay sayılmaz ama

Herşeyin organiğini bulamam ( bulurum aslındada maşallah fırsatçılar baya fiyat şişiriyorlar bazı ürünlerde ama elimden geldiğince uymaya çalışırım özellikle leptin olayına

)
Canım sana kolay gelsin

inşallah çabucak sıkıntısız bir şekilde geçer o bir yılda

Paylaşımı kafana takma canım şu an zaten listede değilsin henüz o yüzden idare ederiz tabiki

he fırsatın olursa sohbete gelirsin ve bir hafta 10 gün sonrada yine devam edersin

Nasılsa düzenli paylaşımın oldu hep bu güne kadar

döndüğünde de seni listeye dahil ederiz nasılsa deneme süresi de bitmiş olucak

Tabi sen yinede dikkat et ki kilo vermiş olarak dön
Aman ihmal etme canım

mutlaka sende doktora git

Bak ben yarın gidiceğim yine

Ne göğüsmüş anasını satam

Demin oturup hemen koltuk altlarımıda ağda yaptım ( çok az vardı ama doktora ayıp olur sevmem öyle minik de olsa birşeylerin görünmesini
Çok sağ olun kızlar İnternet maduru oldum

Akşam çaya kızkardeşime gittik doğum günü diye ( herkes bir dilim pasta yedi ben sadece 2 - 3 çatal aldım

aslında hiç almasaydım iyidi de kızkardeşim çok ısrar etti ama kendi doğum günümü saymazsam ki o gün kesinlikle pasta almayacağım

bir sonraki doğum günü ağustosta küçük kuşumun ki o zamana kadar baya fark görmüş olurumda asla ağzıma sürmem

)