Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya kızlar aranızda hiç leslii yapan varmı forumlarda yazmışlar çok ter atıyoruz diye 3 millik olanı yaptım bende tık yok benmi bişiyi yanlış yapıyorum acaba
Ben yapmıştım, sonlara doğru hiç ara vermeden yaparsam terliyorum, o kiloya kişiye göre de değişebilir ben de normalde çok terleyen biri değilim
Ama sen devam et, terlemek demek zayıflamak demek değil, kalori yakıyorsundur;)

oynakbasi34 oynakbasi34 merhaba en son 27 ocakta girmişim 2 haftadır yokum bilgi vermem gerekirdi çok özel nedenlerle işten izin kullandım bu arada giremedim nette sonrada salıverdim bu gün bi cesaret girdim siteye adımın etiketlendiğini görünce cesaretlendim kaptanım iznin olursa listeye aday olarak tekrar başlamak istiyorum :KK49::KK49:

Selam
Kahvaltım
Bir dilim tb ekmeği
Peynir tabağı
Bir zeytin
Bir havuç
Bir haşlanmış yumurta

Öğlen
Bir bardak kefir

Akşam (henüz yemedim ama akşam planım bu)
Bir dilim biftek üç köfte ızgara
Üç kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Ayran

KıLar dün regl oldum ve hala sökülmedi yani akıntı şeklinde hala. E hem şişlik hem karın ağrısı beni öldürdü :/

Bir de ben 11 gündür şekeri bıraktım. Bugün şekersiz portakal reçeli yaptım kahvaltılık. Şekersiz hayata geçtik diye dünya nimetlerine de gözümü kapamayayım :)

Merhaba kızlar menümü yazayım misafirlerim yan oda da onları çok fazla yalniz bırakmayayım.

Sabah
2 yumurta
Biraz tahin
Peynir
Çok az ev helvası
2 dilim ekmek

Ara
Leblebi

Öğle
Çorba
4yk bulgur pilavı
Bol salata

Akşam daha yemedik ama arabası pişirdim. Biraz hamurundan yerim
1 kase çorba

Yatmadan 1 portakal

Su 2 lt

Spor yok ama misafir olduğundan gün boyu hareket halindeyim.

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
2 yeşil 1 siyah zeytin

ara
bir avuç leblebi
yeşil çay

öğlen
sezar salata
soda

akşam yemek yemiycem 1 dilim çikolatalı pasta yiycem onun yerine çünkü son noktadayım tatlı krizinde
2 lt su yatana kadar 3 olur
30 dk yürüyüş
pastanın arkasındanda leslie 3 mil yapcam

Selamün Aleyküm kızlar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

ASlında bugün saat 16:15 gibi eve geldim ama ancak lavaboya girip tekrar çıkmak zorunda kaldım :D
Komşularımızda uzun zamandır bizim ki daha uygun diye Toptancı Halinden içme sularını alıyorlardı hazır araba bendeyken su almaya gidebilirmiyiz dediler bende madem öyle biz büyük kızla gidelim siz gelince cağrı atayım da sularınızı almak için aşağı inin dedim :D
Hadi onları hallettik küçük kuşumu Annemden almaya gittim ( büyük kızın da Almanca kursu var diye öğlen almadı eve geçerken ) bir kahve içtim sonra büyük kızı kursuna bırakıp ufaklıkla birde ufak market alışverişi yapıp eve döndüm ;)

Baya koşturdum ama yinede iyi geldi ;)
En azından direk spor yapamasamda git geller bile hareket benim için ;)

Bugün kursta Eğitmenimiz 2 büyük iş adamını davet etmiş :KK53:
Adamlar güzel güzel anlattılar iş dünyasını tam oh hadi buda bitti teneffüs olur diye düşünürken adamlar demezmi herkes kendini sırayla tanıtacak, yapmak istediği iş fikrini anlatacak diye :D anam o an cidden yok olmak istedim :D sonuçta 30 kg kurstakiler birde adamlarla eğitmen ettimi 33 kişi :KK53:
Birde 4.cü kişi bendim :D neyseki anlımın akıyla atlattım ama çok heycan yaptım eğer o an adamlardan biri bana cnc makinesiyle ilgili teknik bir bilgi sorsaydı bitmiştim :KK70:

Selamün Aleyküm kızlar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

ASlında bugün saat 16:15 gibi eve geldim ama ancak lavaboya girip tekrar çıkmak zorunda kaldım :KK70:
Komşularımızda uzun zamandır bizim ki daha uygun diye Toptancı Halinden içme sularını alıyorlardı hazır araba bendeyken su almaya gidebilirmiyiz dediler bende madem öyle biz büyük kızla gidelim siz gelince cağrı atayım da sularınızı almak için aşağı inin dedim :KK70:
Hadi onları hallettik küçük kuşumu Annemden almaya gittim ( büyük kızın da Almanca kursu var diye öğlen almadı eve geçerken ) bir kahve içtim sonra büyük kızı kursuna bırakıp ufaklıkla birde ufak market alışverişi yapıp eve döndüm :KK66:

Baya koşturdum ama yinede iyi geldi :KK66:
En azından direk spor yapamasamda git geller bile hareket benim için :KK66:

Bugün kursta Eğitmenimiz 2 büyük iş adamını davet etmiş :KK53:
Adamlar güzel güzel anlattılar iş dünyasını tam oh hadi buda bitti teneffüs olur diye düşünürken adamlar demezmi herkes kendini sırayla tanıtacak, yapmak istediği iş fikrini anlatacak diye :KK70: anam o an cidden yok olmak istedim :KK70: sonuçta 30 kg kurstakiler birde adamlarla eğitmen ettimi 33 kişi :KK53:
Birde 4.cü kişi bendim :KK70: neyseki anlımın akıyla atlattım ama çok heycan yaptım eğer o an adamlardan biri bana cnc makinesiyle ilgili teknik bir bilgi sorsaydı bitmiştim :KK70:

hadi geçmiş olsun. :)

herkese hayırlı akşamlar

çok sıkıcı bir gündü. boş günümdü. hem oğlan uymadı yine. hemde kayınvalide beni gıcık edecek hareketleriyle ya sabır diye diye geçirdim. evde kalmak yaramıyor kaçamak yapıyorum ben. yarın evden erken çıkıp yürümeliyim ki bu günü telafi edeyim.

sabah
1 su bardağından az mısır gevreği
1/2 bardak süt

ara
1 muz

öğlen
2 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
işte kaçamak 1 cevizli sucuk yedim.

akşam
1 kepçe çorba
8 sarma
1 kase yoğurt

ara
1 bardak süt düşünüyorum.

kayınvalidem sabah geç yemişti zaten. laf olsun diye yemek yiyecek misin diye sordum. olur dedi. bir kişilik yemeği bölüştük tabi. be mübarek çocuk durmuyor işte bir günde de ki sen çocukla ilgilen ben yemek yapayım. yok ama acıktı mı mutfağın yolunu tutuyor. sofraya oturuyor. insan tabakları bari masaya koyar o da yok. eşimin hatırına susuyorum...
yediğim cevizli sucuk da sondu. oğlan seviyor diye evde tutmuştum ama bir kere yedi bir daha yemedi. inşallah bu son kaçamağım olur.

S a kızlar bi saat oldu eve geleli ne çok yorulmuşum yaa çok yoğun ve yorucu bi gündü fırsat bulup giremedim :( menümü paylaşayım hemen
Sabah kahvaltı yok sdc ılık limonlu su Bi de ikisi bir arada
Öğlen
Mercimek çorbası
Yoğurtlu karnabahar
3 köfte
Salata
Akşam
Yine mercimek çorbası;)
Türlü
3 yk bulgur pilavı
40 dk yürüyüş:)

oynakbasi34 oynakbasi34 merhaba en son 27 ocakta girmişim 2 haftadır yokum bilgi vermem gerekirdi çok özel nedenlerle işten izin kullandım bu arada giremedim nette sonrada salıverdim bu gün bi cesaret girdim siteye adımın etiketlendiğini görünce cesaretlendim kaptanım iznin olursa listeye aday olarak tekrar başlamak istiyorum :KK49::KK49:

Ay kusura bakma canım alıntıyı yapmıştımda unutmuşum yanıtlamayı :D
Tabiki iznim olur ne demek ;) yoğunluğun bittiğine göre artık senide her gün aramızda görmek istiyorum ve eğer yeterli paylaşımın olursa bu cuma değil bir sonraki cuma seni listeye alıyorum ;)
İki haftadır bizde takım içi listeside yapıyoruz ;) paylaşılan listede olmayanlarda o listede ( yani sende tabiki )
Birde spor yapanlar arasında bir sıralama yapıyoruz ;) inşallah sende spor yapıp dahil olursun ;)

Kızlar çok acikiyorum ya neden böyle oluyor
Kızımı uyutum spor yapacağım

Acaba farkında olmadan içinde şeker içeren bir şey mi yiyorsun ;) çok acıkırsan ayranla tıka kendini ;) kaçamak yapmaktan iyidir

Kizlar bugunki menum
11.30 sabah iki yumurtali omlet ceyrek lavas iki dilim kasar 2 zeytin

17.30 iki parca horozeti 4 yk bulgur pilavı 2 kasik yoğurt

21.30 bir karniyarik 2 yk nohutlu pilav iki kasik yogurt

2 litre su
50 dk yürüyüş

Kizlar ablam evde oldugu icin yemek saatinde kayma oldu acaba kilo olarak doner mi bana

Birde cokmu yemisim ya yazarken fazla geldi gözüme

Geriye dönük sporlarada baktım hani gözden kaçan olmasın diye ( dün kızdan malum laptobdan giremedim kayıt edeyim dedim ;) )

Şimdi son keyif kahvemi içiyorum tabi bir yandanda yatana kadar su ;) sonra tumba yatak :KK48:

Aaaa az daha söylemeyi unutuyordum :rolleyes:
Yarın sabah 09:20de dava var :KK48: Benim açtığım değil ama ;) bu savcılığın bana iftira atıldığına dair ayrı bir dava ve ben müşteki olarak davaya katılacağım ;) Hatta bugün Eğitmenimizede dedim sabah biraz gecikebilirim bir davada ifade vermem gerekiyor diye ( özet geçtim sonuçta ayrıntısını anlatmak çok uzun sürer :D birde okadarını bilemesine gerek yok ;)
Kamu davası oldu buda anlayacağınız ;)
Çok merak ediyorum yarın o hatunlar makemede ne diyecekler :KK48: kendilerini kurtarmak için bakalım neler uyduracaklar :D

Ordan direk yine Eğitime döneceğim zaten ;) Hocaya en fazla 1 saat gecikirim dedim ne olur ne olmaz diye oda sağ olsun 1 - 2 saat idare edebilirim dedi ;)
Bu arada bugünki eğitimde neyi nasıl yapmamız gerek, porsedür nedir, neleri kapsadığını falan anlattılar :KK57: baya yoğun bir koşturmaca beni bekliyor ama Allahtan uygulamalı eğitime katılım belgesini aldıktan sonra şu kadar zaman içinde bunu yapmak zorundasın demiyorlar ;) süreç ben işletmeyi resmi olarak kurduğum an geçerli ;) önce işlemleri ufak ufak yapıp sonra Allaın izniyle başvurumuzuda yaparız ;)

Kizlar bugunki menum
11.30 sabah iki yumurtali omlet ceyrek lavas iki dilim kasar 2 zeytin

17.30 iki parca horozeti 4 yk bulgur pilavı 2 kasik yoğurt

21.30 bir karniyarik 2 yk nohutlu pilav iki kasik yogurt

2 litre su
50 dk yürüyüş

Kizlar ablam evde oldugu icin yemek saatinde kayma oldu acaba kilo olarak doner mi bana

Birde cokmu yemisim ya yazarken fazla geldi gözüme

Bence hiçde çok değil ama canım akşam biraz geç olmuş ;) yarın ve öbür gün daha dikkatli olursun olur biter ;)
Sonuçta gayet güzel sporunuda yapıyorsun ;)

Back
X