Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynakbasi34 mahkemn bitms yani simdlk bitms ertelenms vardr ins bi hayir bosver stresi gitms hayrlisi olsun bu arada bu hafta genel olrk herkesin menu ve sporlari harika bnce sonucu bilemm ama en iyi haftmz bu hafts gbi sanki genele baktgmzda ins sendendee iyi bi sonuc gelcgni dusunuyrm sayin kaptanim
Geçmiş olsun banu abla gindermemekle iyi yapmissin valla benim poncigimde evde hali koltuk birakmadi heryer mafolmus hep kustugu icin artik yıldım resmen ama olsun onlar iyi olsunda vardin heryer batsinoynakbasi34
Gunaydin bu arada kizlar
evet canım barıştık ama tabi çok candan ollmadı baştan o yüzden anlatmadım ama şimdi iyiyiz çok şükür :)Esrasi kaç gündür sorucam fırsat bulamadım pastada yendiğine göre sıkıntı kalmamış:))
evet canım barıştık ama tabi çok candan ollmadı baştan o yüzden anlatmadım ama şimdi iyiyiz çok şükür :)
günaydın kızlarrr :)
dünkü menü
sabah: 1 dilim ekmek, lor peyniri
ara: yarım nescafe
öğle: 1 kase çorba, sebze yemeği, 1 dilim ekmek
akşam: mantı![]()
amiinnngününüz aydın olsun
bü gün
bekarlara aşk
evlilere neşe
çocuklu olanlara bol sağlık diliyorum![]()
ceçmiş olsun yaşını doldurmuş mu acaba keçi boynuzu özu iyi gelirdiMinik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah
Geçmiş olsun, artık doktorlar kolay kolay antibiyotik vermeyecek sanırım haberlerde demişti. Ama ateş öksürük varsa bişeyler yapması gerekirdi bence, soğuk algınlığıyla bitki çayları ver bence, yoksa da başka doktora götürürsünMinik kuşum çok hasta giremiyorum ateş öksürük hapşırık burnuda tıkalı perişan oldu Dr.goturdum hicbisey vermedi grip olmuş dedi ateş düşürücü zaten evde var hadi yallah