Kızkardeşim ve ailemin tavrı çok üzüyor beni
Canım maalesef insan akrabalarını seçemiyor

Sen yuvanda huzurlu olmaya çalış sıkıntı her neyse kendi ailene yansımasına asla müsaade etme

İnan benim kızkardeşimle okadar zıt karakterlere sahibiz hatta onunla tanışan arkadaşlarım bile hep diyorlar kardeş olduğunuza bin şahit lazım diye

kendisi herşeyi hep en iyi bilir, herkesi kıskanır ama tam tersi herkesin kendisini kıskandığını idda eder, herkesten üstün görür kendini hatta resmen de bir keresinde yüzüme demişti açığını yakaladığım an Anneme seni söylerim diye

hani aklı sıra Annemle aramızı bozacak ki geçmişte bir çok kez denemiştir Annemi gaza getirmeyi

Normalde erkek kardeşiminde devamlı arkasından konuşur ama geçen yaz ben erkek kardeşimle babama sesini yükselttiği için tepki verdiğimden tartışıp konuşmayı kestiğimden beri kankaya bağladılar

artık whatsuppda ne muhabbetler dönüyor benle alakalı Allah bilir

İlk zamanlar çok takıyordum üzülüyordum ama inan artık gram umurum değil

Herkes karakterini yansıtır

O sülalede olsun cevrede olsun insanlar tarafından hep soğuk bulunur banada tam tersi çok cana yakınsın bir gram art niyetin yok derler

Annem bile farkında ve resmen kadın diyor sen herkesi kendin gibi görüyorsun ve sırf bu yüzden hep zarar görüyorsun diye ama onada hep dediğim gibi

herkes kendine yakışanı yapar boşver ben içimden geldiği gibi davranayım

Allah katında vicdanım rahat o yüzden varsın erkek kardeşim benle konuşmasın ( ki kızım su çiçeği olduğunda bile geçmiş olsun diye mesaj atmadı ) varsın kızkardeşim ikiyüzlülük yapsın bana karşı
Sizde sıkıntılar ne bilmiyorum ama sen vicdanen rahatsan boşver gerisini Allaha havale et

herkes er geç hatasını anlayacaktır

Benim KVde zamanında az yapmadı bana ama ben yaptığı tüm kötülüklere karşı iyilikle yaklaştım

şükür o anladı heee kardeşlerim anlarmı bilmiyorum ama ben evlatlarımı doğru yetiştirmekten başka şeyi düşünmüyorum

en azından onlar bizim gibi olmasınlar