- 20 Ocak 2012
- 129
- 175
- 103
Hafta içi daha kolay uyuyorum diyetime öğlen ayriyeten diyet yemek çıkması çok iyi oluyoCanım harika bir menütebrik ederim
İnşallah cumaya harika bir sonuç alacaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta içi daha kolay uyuyorum diyetime öğlen ayriyeten diyet yemek çıkması çok iyi oluyoCanım harika bir menütebrik ederim
İnşallah cumaya harika bir sonuç alacaksın
Canim hangi mesajima yazmissin anlamadim ama ben zaten yas faktorunu kadinsal hast ozel gunler yani parti dogungunleri gibi istisnai durumlar disinda grupta dikkat etmeyip ya kilo veremeyen yada hemen her hafta +veren arkadaslar vardi onlari kast etmistim ayrıca sonucta bu takim yarismalari her hafta canini disine takip aç acina bayginlik geciren arkadaslara haksizlik yaptiklarini düşündüğüm icin paylasmistim bir yorumu sadece çırpınıp takimlarini birincilige goturmek isteyen arkadaslara haksizlik yapmamalari ve daha dikkat etmeleri icin yazmistim kimse uzerine alinmasin die de eklemistimMerhaba canim acikcasi dediklddine tamamen katilamayacagim en basit bi ornek ..bir diyetisyene gittiginde bile herseyden once tahliller yaparki kilo vermeni engelleyen bir durum varmi diye..ve takimizda bikac kisi disinda diyetsyene gden vucut direncibden haberdar olan yok belki o kilo veremeyenler dedklernde ole bir durum var.ikincisi insanlarin ozel durumlarida olablr burada paylasamadiklari..ve takim sorumlulugu diyosunya ornegin kendi adima ben takim sorumlulugunuda dusundugum icin bu haftalk izne ayrilma karari aldim ve kararimin arkasindayim..bence birbirinizi snlamaya calisalim..yoksa direk yargida bulunmak en kolayi...
Iyi geceler kızlar bugün bir tatlı kacamagim var
Daha iki saat önce oturabildim gün boyu ayaktaydim kardeşim yanımda olunca bi düzende olmuyor ama çok şükür midemi tika basa doldurmadim daha
Hafta içi daha kolay uyuyorum diyetime öğlen ayriyeten diyet yemek çıkması çok iyi oluyobu konuda şanslıyım sanırım
bide 30 dk yürüyüş var onu unutmuşum yazmayı azıcık havalar ısınsa sabahta yüricem de çok soğuk oluyo
![]()
Kizlar merhaba hemn bugunki menumu paylasayim
Sabah bir haslama yumurta biraz peynir yesilcay ceyrek lavas 4 zeytin
Oglen yağı alınmış patates patlican kabak kizartmasi birkac catal pirasa kavurmasi
Aksam 3 yk bulgur yedim
Ara iki tanecik form biskuvi bir cezerye
2 litre su
Spor yok
Selam hayirli geceler kizlar kacak geldi![]()
Misafirim vardi 2 gundur pek firsatim olmadi nasilsiniz gecmise bir goz attim![]()
Kilo verip hedefe ulasinca bende zarif kiyafetler alip kendime guvenim gelsin istiyorum ...
Boyle guzelsin ama biraz versen diye konusanlardan biktim![]()
En onemlisi saglikli yasamak ve ideal kiloda olmak istiyorum![]()
Yokkiz ben ustume alindigimdan degilde bende bugun izne ayrilaym bi haftalgna demstm ustnede senn o yazini okuyunca kendmi kotu hisseettmki suanki yadklrna elbtte bende katiliyrm:)Canim hangi mesajima yazmissin anlamadim ama ben zaten yas faktorunu kadinsal hast ozel gunler yani parti dogungunleri gibi istisnai durumlar disinda grupta dikkat etmeyip ya kilo veremeyen yada hemen her hafta +veren arkadaslar vardi onlari kast etmistim ayrıca sonucta bu takim yarismalari her hafta canini disine takip aç acina bayginlik geciren arkadaslara haksizlik yaptiklarini düşündüğüm icin paylasmistim bir yorumu sadece çırpınıp takimlarini birincilige goturmek isteyen arkadaslara haksizlik yapmamalari ve daha dikkat etmeleri icin yazmistim kimse uzerine alinmasin die de eklemistim
Allah sifalar versin insallah kilosunu verirde sagligina kavusur canimEminim cumaya kadar düzenli gidersen eksi görürsünzaten cumadan sonra eksi görmüştün dahada fazla olur
Bende Nisan itibaren diyetisyenle birlikte sabah yürüşlerime başlıyacağım
Şu anda evet felaket soğuk sabahları ve çıkarsam kesin hasta olurum o yüzden o riske girmiyorum
Canım bence gayet güzel dengelemişsininşallah cumaya da çok güzel bir rakam görürsün canım
Aynen canım kesinlikle önceliğimiz sağlık olmalı
Ben dün eşimin Yengesini gördükten sonra buna bir kere daha emin oldum
Kadıncağızın zaten kiloları çoktu hastanelik oldu sonundadisk kayması ve bel fıtığı vardı doktor zayıflamasını söylemiş ama o sağ olsun her gün tatlılar hamur işleri derken çok daha fazla kilo aldı ( kimsecikler kilosunu bilmiyor senelerdir ama benden kilolu olduğunu söylüyor herkes görüntü olarak )
Disk kayması yüzünden sinirlerde de sıkıntı olmuş ve şu anda belden aşağısı tutmuyor ama doktor eğer zayıflar ve ameliyat olursa Allahın izniyle düzeleceğini söylemişO an kendimi yerine koydum ve resmen sinirlerim bozuldu
Rabbim esirgesin o duruma gelmemek için özellikle daha sıkı tutmam lazım
![]()