Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım harika bir menü :KK66: tebrik ederim
İnşallah cumaya harika bir sonuç alacaksın
Hafta içi daha kolay uyuyorum diyetime öğlen ayriyeten diyet yemek çıkması çok iyi oluyo;) bu konuda şanslıyım sanırım ;) bide 30 dk yürüyüş var onu unutmuşum yazmayı azıcık havalar ısınsa sabahta yüricem de çok soğuk oluyo ;)

Kizlar merhaba hemn bugunki menumu paylasayim
Sabah bir haslama yumurta biraz peynir yesilcay ceyrek lavas 4 zeytin

Oglen yağı alınmış patates patlican kabak kizartmasi birkac catal pirasa kavurmasi

Aksam 3 yk bulgur yedim

Ara iki tanecik form biskuvi bir cezerye

2 litre su
Spor yok

Merhaba canim acikcasi dediklddine tamamen katilamayacagim en basit bi ornek ..bir diyetisyene gittiginde bile herseyden once tahliller yaparki kilo vermeni engelleyen bir durum varmi diye..ve takimizda bikac kisi disinda diyetsyene gden vucut direncibden haberdar olan yok belki o kilo veremeyenler dedklernde ole bir durum var.ikincisi insanlarin ozel durumlarida olablr burada paylasamadiklari..ve takim sorumlulugu diyosunya ornegin kendi adima ben takim sorumlulugunuda dusundugum icin bu haftalk izne ayrilma karari aldim ve kararimin arkasindayim..bence birbirinizi snlamaya calisalim..yoksa direk yargida bulunmak en kolayi...
Canim hangi mesajima yazmissin anlamadim ama ben zaten yas faktorunu kadinsal hast ozel gunler yani parti dogungunleri gibi istisnai durumlar disinda grupta dikkat etmeyip ya kilo veremeyen yada hemen her hafta +veren arkadaslar vardi onlari kast etmistim ayrıca sonucta bu takim yarismalari her hafta canini disine takip aç acina bayginlik geciren arkadaslara haksizlik yaptiklarini düşündüğüm icin paylasmistim bir yorumu sadece çırpınıp takimlarini birincilige goturmek isteyen arkadaslara haksizlik yapmamalari ve daha dikkat etmeleri icin yazmistim kimse uzerine alinmasin die de eklemistim

Selam hayirli geceler kizlar kacak geldi ;)
Misafirim vardi 2 gundur pek firsatim olmadi nasilsiniz gecmise bir goz attim ;)
Kilo verip hedefe ulasinca bende zarif kiyafetler alip kendime guvenim gelsin istiyorum ...
Boyle guzelsin ama biraz versen diye konusanlardan biktim ;)
En onemlisi saglikli yasamak ve ideal kiloda olmak istiyorum ;)

Iyi geceler kızlar bugün bir tatlı kacamagim var
Daha iki saat önce oturabildim gün boyu ayaktaydim kardeşim yanımda olunca bi düzende olmuyor ama çok şükür midemi tika basa doldurmadim daha

Eminim cumaya kadar düzenli gidersen eksi görürsün ;) zaten cumadan sonra eksi görmüştün dahada fazla olur ;)

Hafta içi daha kolay uyuyorum diyetime öğlen ayriyeten diyet yemek çıkması çok iyi oluyo:KK66: bu konuda şanslıyım sanırım :KK66: bide 30 dk yürüyüş var onu unutmuşum yazmayı azıcık havalar ısınsa sabahta yüricem de çok soğuk oluyo :KK66:

Bende Nisan itibaren diyetisyenle birlikte sabah yürüşlerime başlıyacağım ;)
Şu anda evet felaket soğuk sabahları ve çıkarsam kesin hasta olurum o yüzden o riske girmiyorum ;)

Kizlar merhaba hemn bugunki menumu paylasayim
Sabah bir haslama yumurta biraz peynir yesilcay ceyrek lavas 4 zeytin

Oglen yağı alınmış patates patlican kabak kizartmasi birkac catal pirasa kavurmasi

Aksam 3 yk bulgur yedim

Ara iki tanecik form biskuvi bir cezerye

2 litre su
Spor yok

Canım bence gayet güzel dengelemişsin ;) inşallah cumaya da çok güzel bir rakam görürsün canım ;)

Selam hayirli geceler kizlar kacak geldi :KK66:
Misafirim vardi 2 gundur pek firsatim olmadi nasilsiniz gecmise bir goz attim :KK66:
Kilo verip hedefe ulasinca bende zarif kiyafetler alip kendime guvenim gelsin istiyorum ...
Boyle guzelsin ama biraz versen diye konusanlardan biktim :KK66:
En onemlisi saglikli yasamak ve ideal kiloda olmak istiyorum :KK66:

Aynen canım kesinlikle önceliğimiz sağlık olmalı ;)
Ben dün eşimin Yengesini gördükten sonra buna bir kere daha emin oldum :(
Kadıncağızın zaten kiloları çoktu hastanelik oldu sonunda :( disk kayması ve bel fıtığı vardı doktor zayıflamasını söylemiş ama o sağ olsun her gün tatlılar hamur işleri derken çok daha fazla kilo aldı ( kimsecikler kilosunu bilmiyor senelerdir ama benden kilolu olduğunu söylüyor herkes görüntü olarak )
Disk kayması yüzünden sinirlerde de sıkıntı olmuş ve şu anda belden aşağısı tutmuyor ama doktor eğer zayıflar ve ameliyat olursa Allahın izniyle düzeleceğini söylemiş :( O an kendimi yerine koydum ve resmen sinirlerim bozuldu :( Rabbim esirgesin o duruma gelmemek için özellikle daha sıkı tutmam lazım ;)

Sagol banu abla nasilsin iyisindir inşallah internet olmadigi icin gecmisi okuyamiyorum kusura bakmayin kizlar hemen yazip cikiyorum 60 mb kalmis onuda cuma bildirimi icin sabah girmek icin sakliyom sansa esimin de interneti az aksam girip hemen cikyom

Canim hangi mesajima yazmissin anlamadim ama ben zaten yas faktorunu kadinsal hast ozel gunler yani parti dogungunleri gibi istisnai durumlar disinda grupta dikkat etmeyip ya kilo veremeyen yada hemen her hafta +veren arkadaslar vardi onlari kast etmistim ayrıca sonucta bu takim yarismalari her hafta canini disine takip aç acina bayginlik geciren arkadaslara haksizlik yaptiklarini düşündüğüm icin paylasmistim bir yorumu sadece çırpınıp takimlarini birincilige goturmek isteyen arkadaslara haksizlik yapmamalari ve daha dikkat etmeleri icin yazmistim kimse uzerine alinmasin die de eklemistim
Yokkiz ben ustume alindigimdan degilde bende bugun izne ayrilaym bi haftalgna demstm ustnede senn o yazini okuyunca kendmi kotu hisseettmki suanki yadklrna elbtte bende katiliyrm:)

Eminim cumaya kadar düzenli gidersen eksi görürsün :KK66: zaten cumadan sonra eksi görmüştün dahada fazla olur :KK66:

Bende Nisan itibaren diyetisyenle birlikte sabah yürüşlerime başlıyacağım :KK66:
Şu anda evet felaket soğuk sabahları ve çıkarsam kesin hasta olurum o yüzden o riske girmiyorum :KK66:

Canım bence gayet güzel dengelemişsin :KK66: inşallah cumaya da çok güzel bir rakam görürsün canım :KK66:

Aynen canım kesinlikle önceliğimiz sağlık olmalı :KK66:
Ben dün eşimin Yengesini gördükten sonra buna bir kere daha emin oldum :KK43:
Kadıncağızın zaten kiloları çoktu hastanelik oldu sonunda :KK43: disk kayması ve bel fıtığı vardı doktor zayıflamasını söylemiş ama o sağ olsun her gün tatlılar hamur işleri derken çok daha fazla kilo aldı ( kimsecikler kilosunu bilmiyor senelerdir ama benden kilolu olduğunu söylüyor herkes görüntü olarak )
Disk kayması yüzünden sinirlerde de sıkıntı olmuş ve şu anda belden aşağısı tutmuyor ama doktor eğer zayıflar ve ameliyat olursa Allahın izniyle düzeleceğini söylemiş :KK43: O an kendimi yerine koydum ve resmen sinirlerim bozuldu :KK43: Rabbim esirgesin o duruma gelmemek için özellikle daha sıkı tutmam lazım :KK66:
Allah sifalar versin insallah kilosunu verirde sagligina kavusur canim :(
Önce saglik vericez insallah canim ben cok istiyorum ve inaniyorum...
Yuruyuse baslicam yakinda duzenli ve gidecek bu kilolar gorucez yagmi yaman benmi yaman ;)
Bu arada sabahlari maydanoz limon iciyorum 2 gundur harika hissediyorum odem atiyor bilginize ;)

bugünkü menüm

sabah
1 yumurta
peynir
zeytin
boooool yeşillik

ara
yeşil çay
5 fındık
2 kuru kayısı
2 elma kurusu

öğlen
zeytinyağlı pırasa pirinçsiz
yogurt

ara yok dışardaydım

akşam
yayla çorbası ve salata

çayın yanında 2 hurma

2.5 lt su
30 dk yürüyüş
3 mil leslie
bide bugün 1 aylık mekik programına başladım onun için 30 da mekik

Evet canm hissettim heralde rakibem yapiyor bende asa kalmim dedim :)
Nasil iyi geldimi sana ?
Ben odemin gittigini hissediyorum ama hafta sonu iyi gecmedi artik cumaya kadar cok dikkat edicem yoksa + lar gelir diye korkuyorum ;)

Günaydın arkadaşlar. Dun aksam alıntılarım vardı ama hepsi gitti. Telefonda arada sıkıntı oluyor inşallah halledecem. Kaptanım zayıfladığında yapmak istediklerini yazmissin inşallah hedefine ulaşır ve tüm hayellerini gerçekleştirsin. Bi arkadasta dikkat ettiğini fakat kilo veremediğini yazmış. Bende ayni durumdayım canım çok sıkılıyor. İlk hafta güzel gitti geçen hafta misafirler vardı çok dikkat edemedim ama bu hafta çok dikkat ediyorum devamlı hareket halindeyim ama nafile basküle çıkınca hayal kırıklığına uğruyorum buda ister istemez motivasyon düşüklüğüne neden oluyor. Boyle olması normal mi. Daha önce kiloları rahat veriyordum çok olmasada kotu değildi simdi neden gitmiyor yasla mi alakalı acaba 35 oldum.

günaydın kızlarrr
dünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek, az peynir, 3 zeytin, yarım poğaça
öğle: 1 kase mercimerk çorba, 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 portakal, 3-4 galeta (zor dayandım akşama kadar)
akşam: 5 adet köfteli patates yemeği, 2 yk pilav, 2 dilim ekmek, salata
bide çayla iki lokum yedim
3 lt su, spor yok

bugün kalktım çok açtım bu aralar nolduysa yemek yemeğe dayanamıyorum zor duruyorum:silah:

Dünku menum
Sabah 12 de
cok az yagla 2 yumurta
9-10 zeytın domates peynir salatalık
Cay 2dilim normal ekmek

Ara 1 portakal 1 elma
Salata yaparken salatalık zeytın atıştırdım
Akşam brokoli salatası 2 dilim kepek ekmek
2 fincan yeşil cay

Back
X