Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar :KK66:
Nasilsiniz kahvalti hazirlarken bir bakinayim dedim :KK66:
Rakibem ben iyyim sen neler yapiyosun
Gittimi sisligin bu cuma guzel haberler geicekmi senden ona gore bende asilim biraz spora 60 dak sporum var :KK66:
Kız yirim seni dimek 60 dk vuvvv asıl tabiki bu hafta umutluyum

Sagol canim teşekkür ederim yo aslında cok takmadim sadece ablamla kutlamak isterdim neyse demek nesip degilmis
.

Cnm simdi gorebilirsin
Canım dün yazamadim dogum günün kutlu olsun
Ne güzel zayıflayarak kendine dogum günü hediyesi verdin
Eşinide takma kafana erkeklerin heralde % 80 unutur

Ben goremedim fotograflari telefondan girdigim icin mi acaba?

Merhabalar dünkü menüm
Sabah 2 yumurta dan omlet 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 portakal
Öğlen 2 tane muska böreği 1 kase mercimek çorbası salata
Ara çay 2 dilim saray helvası(kacamagim)
Akşam öğlen in aynısı
Ara 2 elma
2 lt su
40 dk eliptik bisiklet

Merhabalar dünkü menüm
Sabah 2 yumurta dan omlet 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 portakal
Öğlen 2 tane muska böreği 1 kase mercimek çorbası salata
Ara çay 2 dilim saray helvası(kacamagim)
Akşam öğlen in aynısı
Ara 2 elma
2 lt su
40 dk eliptik bisiklet
Eliptik bisikletin faydasını görüyormusun? Sence işe yarıyor mu? İyi kalori yaktırıyor mu?

Eliptik bisikletin faydasını görüyormusun? Sence işe yarıyor mu? İyi kalori yaktırıyor mu?
Bende almadan önce çok araştırdım
Önceden yürüyüş bandı m vardı taşınınca ev küçük diye kayinvalidemlere biraktik onlarda şeker hastası arada kullanıyorlardı geri isteyemedik yazın dışarıda yürüyerek epey kilo vermiştim kısa girince otur otur almaya başladım 2. Bir yürüyüş bandı yerine eliptigi araştırdım ve aldim. Yürümek daha kolay eliptik çok zahmetli bazen gözüme geliyor ama eliptik le daha hızlı sonuç aliyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Bu saatte herkes uyuyordur kesin ama yinede bir bakmak istedim :KK66:
Bugün yine baya yoğun geçti :) Öğleden sonra az evle ilgilendim akşam üzere de eşimle iş yaptığımız Hobby Atölyesine gittik :KK66: Daha evvel yapıp gönderdiğimiz sipariş ve numunelerle ilgili görüşmeye :KK66:
Numuneler üzerinde biraz konuştuk ( bazılarının ebatlarını belirledik birlikte :KK66: birde daha siparişlerin ödemesini aldım :21::21::21::21: İlk paramı kazandım Rabbime şükürler olsun )

Tabi karşı taraftan eve gelmemiz geç saati buldu :KK66: sonrada eşim ve kızlardan laptobu alamadım :KK53: cebinde şarjı olmayınca bende oturup biraz el işi yaptım :KK66:

Yarın eşim Motorsiklet fuarına gidecek Kaynıyla :KK70: Hastanedeki oda arkadaşımızla birbirlerine öyle diyorlar :KK70: oda hastanedeyken arkadaş bir şey anlatırken eşimde Cem Yılmazın ''Aynısı kaynımda da var '' espirisini her defasında yapınca birbirlerine Kaynım demeye başladılar :KK70: hatta eşimin cebinde bile o şekilde kayıtlı :KK70:
Hazır o evde yokken bende rahat rahat sizlere sohbet ederim :KK66:

Canım Kızlarında dediği gibi ideal eş diye bir şey yoktur :KK66: Eğer anlaşabiliyorsan yanında huzurluysan onu ideal eş kıvamına sen getirirsin :KK66:
11 sene cidden çok uzun bir süre ve ben hep derim bir ilişkiyi çok fazla uzatınca insan sanırım artık eski heycanı yaşamıyor :KK66: ama belliki bir çok evlilikte olmayacak kadar sağlam bir ilişkiniz varmış :KK66:
Dediğin gibi git biraz kafa dinle ama ilk fırsatta en azından bir mesaj at :KK66: sende bende üzülmeyelim şu kafamı toplayayım konuşuruz diye :KK66: direk kapıları kapatma ki pişman olursan son pişmanlık olmasın :KK66:

Ailen bu ilişkiyi biliyormu bilmiyorum ama onlarada bir akıl danış :KK66: sonuçta 11 senedir birbirinizden bıkmış olsaydınız çokdan ilişki biterdi :KK66: Ben senin onu sevdiğine eminim yoksa onu özlemezsin aksine üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi hissederdin :KK60:
Umarım bu süreç ikiniz içinde iyi olur ve hayırlısı ile barışırsınız :KK68:

Bende 3.cü maddeyi en çok sevdim :KK66:
Bazı mağazalarda özellikle daha girer girmez insanın önünü kesip Hanımefendi size göre bedenimiz yok demiyorlarmı kuduruyorum sinirden :mad: Ahtım var o bedenleri gördüğümde aynı mağazalara sırf gıcıklığına girip hmmm bunların hepsi çok çirkin, benim zevkime göre bir şey yok burada diyip arkama bile bakmadan çıkmak istiyorum :21:
Özellikle bir mağazadaki bir tezgahtara fena takmıştım hani tanıyacağım ve onun hala orada olduğuna emin olsam gidip özellikle o tezgahtara sen zamanında bana şu şekilde davrandın, kilo verilir ama beyin nakli henüz duymadım diyip ona haddini bildirip çıkmak isterim :KK66:

Kuzummmmmmm doğum günün kutlu olsun :KK60:
Rabbim tüm ailen ve sevdiklerinle nice sağlıklı seneler nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnn
Eki Görüntüle 1959127

Kız ben bu kilomla bile o moddayım :KK70:
Köydeki Annemin Dayısının hanımı bana şalvar hediye etmişti ( daha doğrusu benim büyük kız pantalonu orada yırtılınca giydi Yengede sizin olsun demişti ) bugün onu giydim evin içinde :KK70: eşim nasıl gülüyor ulen şalvarla bile seksi seksi dolanıyorsun diye :KK70: :KK70: :KK70: ruhum fingirdek ne yapayım :KK70:
Teşekkür ederim kaptanım yorumunu bekliyordum açıkcası benim için hayırlı insan inşallah odur

Bende almadan önce çok araştırdım
Önceden yürüyüş bandı m vardı taşınınca ev küçük diye kayinvalidemlere biraktik onlarda şeker hastası arada kullanıyorlardı geri isteyemedik yazın dışarıda yürüyerek epey kilo vermiştim kısa girince otur otur almaya başladım 2. Bir yürüyüş bandı yerine eliptigi araştırdım ve aldim. Yürümek daha kolay eliptik çok zahmetli bazen gözüme geliyor ama eliptik le daha hızlı sonuç aliyorum
Sanki kolaymış gibi geliyor bana ama belki uzun süre yapınca zor oluyordur, benim de şuan koşu bandım var ama sayılı kullanmışımdır, 3-4 sene oldu alalı, diz yapısını bozuyormuş sağlıklı değilmiş aslında hem de evde yürümek çok sıkıcı geliyor bana, şimdi de eliptik merak sardım ben de kas romatizmasi var eliptik de kollar sırtta çalışıyor daha iyi gelir gibi geliyor bana ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum sürekli maymun iştahlısın diyor:KK48:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine baya yoğun bir gündü ama ne yaptım derseniz hiç bir şey diyebilirim :D
Zaten gece yatmak bilmeyince sabahda kalkmak bilemedim :D hatta eşim Aşkım kalk diye başıma gelince yaw bırak bari pazar uyuyayım dedim meğer saat 11i geçiyormuş :D
Kahvaltı edene kadar zaten öğlen oldu sonrada hadi az çamaşır yıka kızla ödev yap derken akşam olmuştu bile ;) sonrada direk mutfağa daldım ve ancak şimdi popişim yer gördü ;)

Sanki kolaymış gibi geliyor bana ama belki uzun süre yapınca zor oluyordur, benim de şuan koşu bandım var ama sayılı kullanmışımdır, 3-4 sene oldu alalı, diz yapısını bozuyormuş sağlıklı değilmiş aslında hem de evde yürümek çok sıkıcı geliyor bana, şimdi de eliptik merak sardım ben de kas romatizmasi var eliptik de kollar sırtta çalışıyor daha iyi gelir gibi geliyor bana ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum sürekli maymun iştahlısın diyor:KK48:

Kız benimki de hep bana öyle dedi :D koşu bandımız vardı o zaman hatta dünya para verdi aldı onu bana önünde birde titreşim kemeri vardı ama baktı adam onu kıyafet askısı olarak kullanıyorum :D gitti kendi faceinde satıyorum diye duyurdu ve aynı gün eski iş arkadaşına sattı :D
Daha evvelde epileptik almıştık hatta onuda satacaktı kıyameti kopardım valla seni facede satarım onu bana Annemler doğum günü hediyesi aldı diye :D hee kullanıyormuyum yok :KK67: Aslında onu salona taşısam süper olur en azından Tv karşısında yaparım ve evin içinde olunca terleyip eve gelene kadar çarpılma riski yok direk duşa at kendini ;)
Bence eşine dışarıda rüzgardan hasta oluyorum epileptikle evde bol bol spor yapar direk duşa atarım kendimi de belki yer ;)

Kızıda yatırdım ;) yarın yine kurs var ve şükür kızıma yaptığım masa örtüsü sanırım yarın bitecek :21::21::21::21:
Hemen Runnera devam ederim yada kuzenle amca gelinine bebek battaniyelerini işlerim ;) tam emin değilim artık hangisine önce örnek bulabilirsem :KK48:

İyi aksamlar kızlar.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Peynir
2 dilim t.b.ek.

Öğle
Biraz yumurtalı çiğ köfte
Bol marul
1 domates
Yoğurtlu karnıbahar salatası
1 cay bardağı ayran.

Yediklerim bu kadar. Haftasonu olmasindan kaynaklı iki öğün yedim.

Su 2lt
Spor 20dk yürüyüş

120+70+20=210dk.

Hayirli aksamlar ;)
Sabah 1 portakal
1 bardak tarcinli limonlu sicak su

10 30 gibi
Peynir
Zeytin
Domates
Dereotu
Az patates kizartmasi