- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama niye kactın keske burda olsaydin. Valla banu ablayla senin konusmalarına bayılıyorum ben.
abowww ben yanlış mı saydım
kız takım full+full ben bu göbişle nereye sığışcaktım
kardeş takıma kaçtım bile
biz birbirimizi her yerden dürteriz banum![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün çok daha iyiyimdünkü halsizliğim baya hafifledi demekki cidden yorgunluktan birazda halsizlik oluşmuş
Bugün de akraba günümüz var
Yine bana yollar göründügideceğimiz akraba bana yürüyerek 30 dakika mesafede ve bende yürümeyi düşünüyorum hem git gel 1 saat yürüyüş yapmış olurum hemde yolda eczaneye falan uğramam gerekiyor
Sağ olsun eşim ilacım bitti dedi
Eminim çok güzel şeyler yapar evsahibi ama kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim zararlı olanlardan
Kuzum normaldır hem yorulmuşsun hemde regl insan fena oluyorİnşallah bugün sende daha iyisindri
Ay bu video çok güzelmiş bayıldımeski airobikciler gibi
tabi baya bir efor lazım buna ama evde oturabildiğim günlerde denerim
![]()
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
Bu sabah uzun zaman aradan sonra ilk kez uykumu almış gibi hissediyorum
Nezleye devamhatta tuvalet kağıdı rulosuyla dolanıyorum
Ağzımın içi hala zehir gibicanım hiç bir şey istemiyor ama yine hastalığı çabuk atlatmak için bol sıvı tüketmeye çalışacağım
Birazdan kendime yine koca bir fincan süt ısıtır içine az bal koyarımdün çok iyi gelmişti
Eşim hazır daha uyanmamışken ( kalkınca Eminönüne gideceğiz) bende az keyif yapayım
![]()
Merhaba, ben varımKizlar kendime cok hirsli bir rakip ariyorum kendimi abur cubur ve fazla yemek yemekten alamiyorum bana bir hirsli rakip lazim varmi beni gaza getirecek bir rakip
A.selam banum gözden kaçırmışım çok geçmiş olsun bitanemSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ağzımın içi hala zehir gibicanım hiç bir şey istemiyor ama yine hastalığı çabuk atlatmak için bol sıvı tüketmeye çalışacağım
Birazdan kendime yine koca bir fincan süt ısıtır içine az bal koyarımdün çok iyi gelmişti
Eşim hazır daha uyanmamışken ( kalkınca Eminönüne gideceğiz) bende az keyif yapayım
![]()
Günaydın tatlım merak etme fırsat buldukça damlarım benAma niye kactın keske burda olsaydin. Valla banu ablayla senin konusmalarına bayılıyorum ben.
Merhaba, ben varımkısa sürede 65 'i göreceğim İnşallah kendime çok inanıyorum, kilolarımızda yakın sayılır benimki daha fazla hatta
Beraber ilk hedefimiz 65 olsun bakalım ilk önce kim görecek
Uyarsa başlayalım maratona ?
![]()
Kabul tabiki de yasinin bana yakin olmasina da sevindim Masallah bu arada kizin da varmisVarim canim ama ben 69 a yada 68e kadar inmem lazim oda yeme payi icin birkac haftalik rakipligi kabul edersen kabul birde bana kendini tanitsana daha onceden tanitmistin ama cok yeni arkadaslar geldi hesap karisti :) boy kilo yas vs :) ben 26 yasindayim 1.67 boy 71 kilo bir kizim var 10 aylik 2 yillik evliyim
1 aralıkta başladım diyete ve bu gruba ilk başlarda güzel gitti
Aslında hırs yapsam her hafta güzel eksiler görürüm
Bu aralar motivasyonum düşük
Çok hareketliyim aslında daha fazla verebilirimde
Bu hafta güzelce yarisalim bide menumuz hakkinda eleştiri yapalım
Kızımı emziriyorum bitki çayı fln icemiyorum Dr danismadanda yapamam
Bugün yarım saat sporum var çok bitkindim bugün kızım dün gece hiç uyumadi grip oldu yavrum burnu tikali
Canım bu hafta 74 görmek istiyorum motive olmaya çok ihtiyaçim varAvsumay
Aaa sen kilo veremezsin
Aaa sen eski kilo donemezsin diyenlere
Giydiği hiç bir şey yakışmıyor diyenlere
Inat vermek istiyorum
canım kusura yazmakta geciktim. Aslında yazdıklarını gördüm ama şarjım bitmek üzereydi ve be telefonumu kesinlikle stajda iken kullanmıyorum ve gece telefonu şarja takmiyorum. Sabah kalkar kalkmaz telimi şarj ettim ama esim çok fena grip oldu ona nane limon ve tavuk çorbası yaptım. Simdi yatıyor ben de yazmak istedim. Senin kızında hastaymış çok geçmiş olsun.Ben yazdım sen gittin galibaAvsumay
Çok geçmiş olsun banucum. Ayni rulodan bizde de var esim çok fena. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
![]()