Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hadi bana müsaade :KK3:

Yarın sabah halim olursa eşimle Eminönü yapacağız yine :21: Hem temiz hava ve yürüyüş iyi gelir belki ;)
İlk fırsatta damlarım nasılsa yine ;)

Allaha emanet olun
İYİ GECELER :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bu sabah uzun zaman aradan sonra ilk kez uykumu almış gibi hissediyorum ;)
Nezleye devam :KK48: hatta tuvalet kağıdı rulosuyla dolanıyorum :KK70:
Ağzımın içi hala zehir gibi :KK57: canım hiç bir şey istemiyor ama yine hastalığı çabuk atlatmak için bol sıvı tüketmeye çalışacağım ;)

Birazdan kendime yine koca bir fincan süt ısıtır içine az bal koyarım ;) dün çok iyi gelmişti ;)
Eşim hazır daha uyanmamışken ( kalkınca Eminönüne gideceğiz ;) ) bende az keyif yapayım ;)

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür bugün çok daha iyiyim :KK66: dünkü halsizliğim baya hafifledi demekki cidden yorgunluktan birazda halsizlik oluşmuş :KK66:
Bugün de akraba günümüz var :cool:
Yine bana yollar göründü :KK70: gideceğimiz akraba bana yürüyerek 30 dakika mesafede ve bende yürümeyi düşünüyorum hem git gel 1 saat yürüyüş yapmış olurum hemde yolda eczaneye falan uğramam gerekiyor :KK66: Sağ olsun eşim ilacım bitti dedi :KK66:

Eminim çok güzel şeyler yapar evsahibi ama kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim zararlı olanlardan :KK66:

Kuzum normaldır hem yorulmuşsun hemde regl insan fena oluyor :KK66: İnşallah bugün sende daha iyisindri :KK66:

Ay bu video çok güzelmiş bayıldım :KK66: eski airobikciler gibi :KK70: tabi baya bir efor lazım buna ama evde oturabildiğim günlerde denerim :KK66:

Herkese bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Bu sabah uzun zaman aradan sonra ilk kez uykumu almış gibi hissediyorum :KK66:
Ağzımın içi hala zehir gibi :KK57: canım hiç bir şey istemiyor ama yine hastalığı çabuk atlatmak için bol sıvı tüketmeye çalışacağım :KK66:

Birazdan kendime yine koca bir fincan süt ısıtır içine az bal koyarım :KK66: dün çok iyi gelmişti :KK66:
Eşim hazır daha uyanmamışken ( kalkınca Eminönüne gideceğiz :KK66: ) bende az keyif yapayım :KK66:

günaydın banucum nasılsın, çok geçmiş olsun üzüldüm valla dikkat et kendine:KK68:

dünkü menü
sabah: 1 peynirli sandviç, 3 zeytin
ara: 40 gr kraker
öğle:1 peynirli sandviç ve salata
ara: 3 köfte 1 dilim ekmek
akşam: 1 tonn balığı ve boş yeşil salata
ara: 1 küçük puding annemgilde olmanın verdiği bişey işte
3 lt su, spor yok

Kizlar kendime cok hirsli bir rakip ariyorum kendimi abur cubur ve fazla yemek yemekten alamiyorum bana bir hirsli rakip lazim varmi beni gaza getirecek bir rakip
Merhaba, ben varım :KK14: kısa sürede 65 'i göreceğim İnşallah kendime çok inanıyorum, kilolarımızda yakın sayılır benimki daha fazla hatta :spor: Beraber ilk hedefimiz 65 olsun bakalım ilk önce kim görecek :KK54: Uyarsa başlayalım maratona ?:KK49:

Ağzımın içi hala zehir gibi :KK57: canım hiç bir şey istemiyor ama yine hastalığı çabuk atlatmak için bol sıvı tüketmeye çalışacağım :KK66:

Birazdan kendime yine koca bir fincan süt ısıtır içine az bal koyarım :KK66: dün çok iyi gelmişti :KK66:
Eşim hazır daha uyanmamışken ( kalkınca Eminönüne gideceğiz :KK66: ) bende az keyif yapayım :KK66:
A.selam banum gözden kaçırmışım çok geçmiş olsun bitanem:KK60:
Ama niye kactın keske burda olsaydin. Valla banu ablayla senin konusmalarına bayılıyorum ben.
Günaydın tatlım merak etme fırsat buldukça damlarım ben:cool:

Varim canim ama ben 69 a yada 68e kadar inmem lazim oda yeme payi icin birkac haftalik rakipligi kabul edersen kabul birde bana kendini tanitsana daha onceden tanitmistin ama cok yeni arkadaslar geldi hesap karisti :) boy kilo yas vs :) ben 26 yasindayim 1.67 boy 71 kilo bir kizim var 10 aylik 2 yillik evliyim
Merhaba, ben varım :KK14: kısa sürede 65 'i göreceğim İnşallah kendime çok inanıyorum, kilolarımızda yakın sayılır benimki daha fazla hatta :spor: Beraber ilk hedefimiz 65 olsun bakalım ilk önce kim görecek :KK54: Uyarsa başlayalım maratona ?:KK49:

Varim canim ama ben 69 a yada 68e kadar inmem lazim oda yeme payi icin birkac haftalik rakipligi kabul edersen kabul birde bana kendini tanitsana daha onceden tanitmistin ama cok yeni arkadaslar geldi hesap karisti :) boy kilo yas vs :) ben 26 yasindayim 1.67 boy 71 kilo bir kizim var 10 aylik 2 yillik evliyim
Kabul tabiki de yasinin bana yakin olmasina da sevindim Masallah bu arada kizin da varmis (: 23 yasindayim bekarim 168 cm boyum, 76.100 gr kilom var gerci su an daha azimdir tartilmadim bir kac gundur haftaya cuma tartilicam insallah. Sivi diyeti yapiyorum detox niyetine su sira, onun sayesinde hizlo kilo vericem demedi deme (: katilmak istersen beraber yapalim ya da kendi bildigin yonteminle yoldas rakibe oluruz farketmez (:

1 aralıkta başladım diyete ve bu gruba ilk başlarda güzel gitti
Aslında hırs yapsam her hafta güzel eksiler görürüm

Bu aralar motivasyonum düşük
Çok hareketliyim aslında daha fazla verebilirimde

Bu hafta güzelce yarisalim bide menumuz hakkinda eleştiri yapalım

Kızımı emziriyorum bitki çayı fln icemiyorum Dr danismadanda yapamam

Bugün yarım saat sporum var çok bitkindim bugün kızım dün gece hiç uyumadi grip oldu yavrum burnu tikali

Canım bu hafta 74 görmek istiyorum motive olmaya çok ihtiyaçim var Avsumay Avsumay

Aaa sen kilo veremezsin

Aaa sen eski kilo donemezsin diyenlere

Giydiği hiç bir şey yakışmıyor diyenlere

Inat vermek istiyorum

Ben yazdım sen gittin galiba Avsumay Avsumay
canım kusura yazmakta geciktim. Aslında yazdıklarını gördüm ama şarjım bitmek üzereydi ve be telefonumu kesinlikle stajda iken kullanmıyorum ve gece telefonu şarja takmiyorum. Sabah kalkar kalkmaz telimi şarj ettim ama esim çok fena grip oldu ona nane limon ve tavuk çorbası yaptım. Simdi yatıyor ben de yazmak istedim. Senin kızında hastaymış çok geçmiş olsun.
Yarış konusuna gelince ben varım canım.her turlu yarışa açığım çünkü motivasyonum bozulmadan hedefime ulaşmak istiyorum. Sen bu hafta 74 için ben ise 73 için mücadele edelim günlük menü ve spor paylasip motive olalım olumlu olumsuz durumlarda birbirimizi eleştirelim. Ben mart ayı bitene kadar 70 olmak istiyorum bu hedef aklıma geldikçe daha çok dikkat ediyorum. Bu hafta sanırım reglden dolayı 600gr. verdim ama hem sporuma hemde yememe çok dikkat etmiştim . İnşallah haftaya daha iyi olacak.

Çok geçmiş olsun banucum. Ayni rulodan bizde de var esim çok fena. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.

Slm kızlar
Kızım hiç durmuyor şimdi uyudu hem grip hem diş çıkarıyor aglamaktan gözleri şişti

Grip banada geçti bogazim yanıyor agzimin tadı yok başım ağrıyor

Hasta olan herkese geçmiş olsun biran önce geçsin inş

Back
X