Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kabul tabiki de yasinin bana yakin olmasina da sevindim Masallah bu arada kizin da varmis :-) 23 yasindayim bekarim 168 cm boyum, 76.100 gr kilom var gerci su an daha azimdir tartilmadim bir kac gundur haftaya cuma tartilicam insallah. Sivi diyeti yapiyorum detox niyetine su sira, onun sayesinde hizlo kilo vericem demedi deme :-) katilmak istersen beraber yapalim ya da kendi bildigin yonteminle yoldas rakibe oluruz farketmez :-)

Canim bu cuma taryidiysan o kiloyu baz alarak haftaya cumaya kadar hesaplayacagiz sivi diyeti bana göre değil bir kere detox corbasi yaotim facia gibi gecti gun herkes kendi usulünce zayiflayabilir boy ve yas cok yakin birbirine :) okuyomusun neden 65 cok zayif degilmi bolgesel kilon varmi benim kalca ve basen problemim var

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Küçük kuşumunda parka götürerek gazını aldım :D şimdi en az bir hafta sesi çıkmaz :D
Baya yoruldum hatta şu anda yorgunluk kahvemi içiyorum ;) hemen çorba koyacağım ateşe birazdan ;) hem küçük kuzumda içer bende bol limonlu arpa şehriye çorbası içerim ;)

Eşim yine geç gelecekmiş büyükte okçuluktan direk halasına geçecekmiş sanırım ;) bu gece onlarda kalacakmış ;)
Bende az dinlenip şu dün bir türlü değiştiremediğim nevresimlerimizi değiştireyim ;)

Oyyy burnumun ucu sızlıyor resmen :D
Kuşumla akşamlık yıldız şehriyeden çorba yaptım ;) yatana kadarda sıvı hariç bir şey tüketmem ;)

Aman kaptancim dikkat et kendine iyiles biran once
:KK68::KK68:

Arkadaş bir çay tarifi verdi ;) onu yapacağım birazdan ;)
1 Fincan kaynamış suya
1 çay kaşığı zencefil tozu
1 /2 limonun suyu ( hatta az kabukluda at içine dedi )
1 karanfil ( gerçi hiç sevmem ama zencefilin acılığını alıyormuş ;)
Ilıdığında da 1 tatlı kaşığı kadar bal koy sabah öğle akşam hatta birde yatarken yap ertesi gün çok daha dinç kalkarsın dedi ;)

Arkadaş bir çay tarifi verdi :KK66: onu yapacağım birazdan :KK66:
1 Fincan kaynamış suya
1 çay kaşığı zencefil tozu
1 /2 limonun suyu ( hatta az kabukluda at içine dedi )
1 karanfil ( gerçi hiç sevmem ama zencefilin acılığını alıyormuş :KK66:
Ilıdığında da 1 tatlı kaşığı kadar bal koy sabah öğle akşam hatta birde yatarken yap ertesi gün çok daha dinç kalkarsın dedi :KK66:
Insallah iyi gelir toparlanirsin biran once
Bende kendime bi kur kaynattim onu iciyorum

Nefis yemek tarifleri diye bi site varya ordan buldum zayiflamaya yardimci
Iyi yonu 1kez kaynatip 4-5 gun icebilmek
Fayda eder diye umuyorum
malzemeler
3litre su
2yesil elma
1limon
1c k tane k biber
2cubuk tarcin
4karanfil kaynatip gunde 2bardak icibiliyosun
Dolapta saklamak gerekiyomus
Denemek isteyenlere hemen tarifi veriyim dedim:KK66::KK66::KK30:

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim ya ben izne ayrilayim ablam gidince tekrar katılayım olmuyo ya ne diyet kaldi ne spor elimden geldigince bu hafta dikkat edip cuma ile izne ayrilayim bir ay sonra tekrar listeye giris yaparim olurmu

Ay bu arada kızlar benim uzun bir süre Eminönüne inmemem lazım :D yani inmemem daha hayırlı :D
Ne zaman insem kendimi tutamıyorum bir sürü şey alıyorum :D

Bugün sırf 2 tane muline ip ve biten masa örtüsü için astarlık kumaş alayım dedim o_O Bir gittim renkleri çeşitleri görünce kendimden geçtim :D eşimde o an yanımda yoktu başka bir bölüme bakayım dedi o arada :KK48:
Normalde tülbent oyalamayan ben bir tane Mor tülbent aldım ucunada ahşaptan minik boncuklar aldım top top :D tabi ipinide aldım ;)
Astarlık diye girdiğim kumaşçıdan birde masa örtüsü kumaşı aldım tekrar :D hani şu kare kar gibi görünenler var ya ister kanaviçe ister brezilya nakışı yap ;)

Hatta durun resmini bulayım ;

Masa örtüsü şu şekilde
masaörtüsü2.webp

Tabi bu internetten benim değil ;) ben daha sonra işleyeceğim ama modelde sizlere danışayım bari hazır lafı geçmişken ;)

masaörtüsü.webp masaörtüsü4.webp masaörtüsü6.webp masaörtüsü5.webp

Bunlarda örnekler den bir kaçı gerçi 2si çok benziyor birbirine ;)
Sizce nasıl bir şey yapayım ;) benimde kumaşım beyaz hatta sonradan güzel bir hazır bant geçmeyi düşünüyorum ;) ağır bir şey olsun istiyorum sonuçta ilk yaptığım daha canlı buda ağır olsun dedim ;)

Nefis yemek tarifleri diye bi site varya ordan buldum zayiflamaya yardimci
Iyi yonu 1kez kaynatip 4-5 gun icebilmek
Fayda eder diye umuyorum
malzemeler
3litre su
2yesil elma
1limon
1c k tane k biber
2cubuk tarcin
4karanfil kaynatip gunde 2bardak icibiliyosun
Dolapta saklamak gerekiyomus
Denemek isteyenlere hemen tarifi veriyim dedim:KK66::KK66::KK30:

Aslında bütün malzemeler var bende yapayım bunu hem hepsi sağlıklı şeyler belki daha çabuk iyileşmeme yardımcı olur ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim ya ben izne ayrilayim ablam gidince tekrar katılayım olmuyo ya ne diyet kaldi ne spor elimden geldigince bu hafta dikkat edip cuma ile izne ayrilayim bir ay sonra tekrar listeye giris yaparim olurmu

Tamamdır canım ;) Bu arada seni kaptan yardımcısı olarak kayıtlara geçiriyorum ;) Dönüşün muhteşem olacak inşallah :21::21::21::21::21:

Tamam abla cunku boyle hem kendimj kasıyorum hem takima faydam olmuyo
Aslında bütün malzemeler var bende yapayım bunu hem hepsi sağlıklı şeyler belki daha çabuk iyileşmeme yardımcı olur :KK66:

Tamamdır canım :KK66: Bu arada seni kaptan yardımcısı olarak kayıtlara geçiriyorum :KK66: Dönüşün muhteşem olacak inşallah :21::21::21::21::21:
Bu arada canim yarismak super olacakti ama düşündüm de ablamla diyet olmuyo umarim sende biran once hedefine ulasirsin Balonyanak Balonyanak

Ay bu arada kızlar benim uzun bir süre Eminönüne inmemem lazım :KK70: yani inmemem daha hayırlı :KK70:
Ne zaman insem kendimi tutamıyorum bir sürü şey alıyorum :KK70:

Bugün sırf 2 tane muline ip ve biten masa örtüsü için astarlık kumaş alayım dedim o_O Bir gittim renkleri çeşitleri görünce kendimden geçtim :KK70: eşimde o an yanımda yoktu başka bir bölüme bakayım dedi o arada :KK48:
Normalde tülbent oyalamayan ben bir tane Mor tülbent aldım ucunada ahşaptan minik boncuklar aldım top top :KK70: tabi ipinide aldım :KK66:
Astarlık diye girdiğim kumaşçıdan birde masa örtüsü kumaşı aldım tekrar :KK70: hani şu kare kar gibi görünenler var ya ister kanaviçe ister brezilya nakışı yap :KK66:

Hatta durun resmini bulayım ;

Masa örtüsü şu şekilde
Eki Görüntüle 1962255

Tabi bu internetten benim değil :KK66: ben daha sonra işleyeceğim ama modelde sizlere danışayım bari hazır lafı geçmişken :KK66:

Eki Görüntüle 1962246 Eki Görüntüle 1962247 Eki Görüntüle 1962248 Eki Görüntüle 1962250

Bunlarda örnekler den bir kaçı gerçi 2si çok benziyor birbirine :KK66:
Sizce nasıl bir şey yapayım :KK66: benimde kumaşım beyaz hatta sonradan güzel bir hazır bant geçmeyi düşünüyorum :KK66: ağır bir şey olsun istiyorum sonuçta ilk yaptığım daha canlı buda ağır olsun dedim :KK66:
hepsi çok güzel görünüyor canım. Ben aynı modelli iki örneği beğendim. Daha önce yaptıkların varsa foto atar misin.

Back
X