Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunku menum

Sabah
Mantarli yumurta
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 muz
1 elma

Öglen
6 yk sebze yemeği
Salata
Ayran
1 dilim ekmek

Ara
1 kutu kakaolu süt

Aksam
Ton balikli salata
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak tarçınlı süt
10 kadar badem.

Oglen 1 tane biskuvi yedim. Tatlı krizindeyim ciddi anlamda. Süt biraz bastırdı.

Spor 60 dk yürüyüs
Toplamda 260+60=320 dk
çok güzel tebrikler. Afiyet olsun.

Menüm
Sabah
1 yumurta
Peynir
Yeşillik
2 dilim t.b.ek

Öğle
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

Ara
1 kase yoğurt

Aksam
1 kase ıspanak çorbası
3 çatal haşlamış patates
Bol salata

Su 2.5lt
Spor 70dk yürüyüş

Toplam 140+70=210dk.
Seninde menun cok guzel canim. Bu hafta iyi sonuc alacagini dusunuyorum. ;)

Anam hesapta küçük kuşumun bir kıyafetini arayıp Anneme verecekken kızın bütün dolabını bir elden geçirip ufak gelenleri ayıkladım :KK70:
Hani derler ya yediği helal giydiği haram diye cidden öyle :KK66: doğru dürüst giyilmemiş yep yeni kıyafetler vardı hepsini bir valize koydum Anneme götüreceğim öğlende :KK66: içinden en azından beğendiklerini haftaya Almanyaya giderken götürürde yeğenim giyer :KK66: kalanlarıda ihtiyacı olanlara verir nasılsa :KK66:
Genel de Almanyadan kıyafet gelir ama:KK70:

canım nerelerdesin hic görünmüyordun.
Giriyorum okuyorum ve çıkıyorum:KK48:
Menülerimi yazmayınca paylaşacak bişeyim olmuyor, sporu da toplu söylüyorum zaten, yediğime çok dikkat edemedim sanki, Diyet arkadaşıma yazmazsam ne kadar yediğimi anlamıyorum, bu hafta sporu epey yaptım ama kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum bakalım cuma günü görücez sonucu

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım sabah bir haslanmis yumurta peynir iki ceviz bir çay bardağı süt üstüne kahve 60 dk yürüyüş Akşam kıymalı Karnıbahar yemeği bir kase yoğurt

bugün sporum yok ev trmizledim yarın kahvaltıya misafirlerim var aslında ev sahibi olmak davetli olmaktan iyi kendi evin olunca yok bundan yemedin yok bundan almadın olmuyo kendi kendine takılıyosun diyetteyken en iyi misafir kahvaltıya gelen misafir iui geceler herkese

Bugun bacaklarım ağrıyarak uyandım. En fazla yürüyüsümü bu hafta yaptım sanırım ama regl yaklastığı icin pek bir sonuc alamadım gibi geliyor. Olsaydıda ben de rahatlasaydım. Acaba diyetisyenin tartısında nasıl çıkarım ki... Bu ctesi gideceğim aklımdayken ona da randevu alayım bugün. Benim oğlanın da doktoru orda. Kan değerlerine baktıracağız. Insallah yükselmistir. Demir eksikliği var hatta talesemi olabilir demislerdi de epey korkmuştum...
Aksamdan nohut isladim. Bugunku yemegi kayinvalideye kilitledim. Okuldan yorgun argın gelip birde yemek yapmak çok zoruma gidiyor. Bakici baksa da yapmasa anlayacağımda bu kadın enim konum yatıyor aksama kadar.
Dönüştede yürüyerek gelirim gözüm keserse yolu. Gelincede dinlenirim biraz insallah.

Balonyanak Balonyanak sormuşsunda ben cevap vermemisim ögretmenim canım.

Giriyorum okuyorum ve çıkıyorum:KK48:
Menülerimi yazmayınca paylaşacak bişeyim olmuyor, sporu da toplu söylüyorum zaten, yediğime çok dikkat edemedim sanki, Diyet arkadaşıma yazmazsam ne kadar yediğimi anlamıyorum, bu hafta sporu epey yaptım ama kendimi zayıflamış gibi hissetmiyorum bakalım cuma günü görücez sonucu
inşallah iyi sonuç alırsın canım. Menünü neden yazmıyorsun merak ettim. Daha önce söyledin de ben mi atladım.

bugün sporum yok ev trmizledim yarın kahvaltıya misafirlerim var aslında ev sahibi olmak davetli olmaktan iyi kendi evin olunca yok bundan yemedin yok bundan almadın olmuyo kendi kendine takılıyosun diyetteyken en iyi misafir kahvaltıya gelen misafir iui geceler herkese
gerçekten öyle misafir olmaktansa ağırlamak daha iyi. Bende evime caya gelen misafire siz gelmeden biraz yedim misafir olunca yoğunluktan halsiz düşüyorum diyorum. Yoksa çok zorluyorlar sende yesene diyorlar. Kendime yine tabak hazırlıyorum ama çok az yiyorum.

Günaydın kadınlar kulübünün en güzel hatunları :KK15:
günaydın canım.
Bugun bacaklarım ağrıyarak uyandım. En fazla yürüyüsümü bu hafta yaptım sanırım ama regl yaklastığı icin pek bir sonuc alamadım gibi geliyor. Olsaydıda ben de rahatlasaydım. Acaba diyetisyenin tartısında nasıl çıkarım ki... Bu ctesi gideceğim aklımdayken ona da randevu alayım bugün. Benim oğlanın da doktoru orda. Kan değerlerine baktıracağız. Insallah yükselmistir. Demir eksikliği var hatta talesemi olabilir demislerdi de epey korkmuştum...
Aksamdan nohut isladim. Bugunku yemegi kayinvalideye kilitledim. Okuldan yorgun argın gelip birde yemek yapmak çok zoruma gidiyor. Bakici baksa da yapmasa anlayacağımda bu kadın enim konum yatıyor aksama kadar.
Dönüştede yürüyerek gelirim gözüm keserse yolu. Gelincede dinlenirim biraz insallah.
Oglusunun tahlilleri inşallah çok iyi çıkar canım. Sende diyetisyenin baskulunde istediğin sonucu görürsün.
Balonyanak Balonyanak sormuşsunda ben cevap vermemisim ögretmenim canım.

Back
X