- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Gecmis olsun canm bence ara ver dikkat et sagliktan onemlisi yok kepek agirliklimi besleniyorsun?Iyi geceler kızlar iyice psikolojim bozuldu her yanim ağrıyor evi bile toparlayamiyorum öksürük mahvetti beni eşim kızıyor diyet yaptın yaptın vücudun bağışıklık sistemini dusurdun diyo
Artı sütümde bayagi azalma var yemek yerken gözüme bakıyor diyet yapmiyorsun dimi diye
Ben bir iki hafta izin alsam hem şu öksürük geçse ve vücut ağrısı hemde motivasyonum yükselir belki bilmiyorum
Kilo verememekte canımı sıkıyor spor yapamıyorum bütün eklem yerlerim ağrıyor ne zormuş Rabbim herkese şifa versin banada
Sagol canm insallah daha iyi olur sonucValla bende senin diyetisyene gitmeni dort gozle bekliyorum @moni ablamla birlikte gidecek olmaniza ayrica sevindim. Rabbim insallah anneme acil sifa verir. oglum boynumu bukuyor bugun acayip huzunluyum. Kayinvalide uzun zamandir bizde 6 hafta falan oldu sanirim ama bizim oglan alisamadi. Az oncede anlattim ya hic bir is yapmiyor namaz kilip oturuyor bazen uyuyor. Gecen senede bakmisti o zamanda oglum onun dokunmasini bile istemiyordu. Bu sene kesinlikle baktirmam diyordum ama annemin hastaliklari ust uste geldi. Mecbur kaldım. Bakici konusunda israr edemiyorum. Ne bakicilar duyuyoruz. Beni yolda birakma ihtimalide var...
Amin canım.
Insallah 80leride gorurum canim insallah hep birlikte istedigimiz kilolara ulaşırız.
Tebrikler canim.
Tebrikler canim.
Allah acil sifa versin canim.
Cok tesekkur ederim ablacım :*
Insallah haftayda daha guzel olur.
Haftaya daha guzel sonuclar alirsin insallah canim.

Sanada Allah kolaylik versin calisinca gercekten zor bir kadin kaca bolunur ki